6840
  • dante3
    Úgy néz ki, hogy holnap DEMO!
  • dante3
    Vagy az enyémmel van baj! Na mindegy,azért jöhetne egy próbára!
    Új videók: link
  • Hellsing47
    hát..szerintem azt egy szóval sem emliti hogy jönne a demó
    de aztán lehet hogy az én angol tudásommal van a baj :/
  • dante3
    ezen a fórumon olvastam 59. hozzászólásnál.
  • troyz
    de ki tudja... már párszor elhalasztották már
  • Hellsing47
    egyenlőre ezt még nem
  • kirol
    Augusztus végén jelenik meg?
    Vagy ezt is elhalasztották már?
  • troyz
    erre én is kíváncsi vagyok...
  • grebber
    Holláttál te ilyen infot?
  • dante3
    Úgy néz ki, ha minden igaz 6 napon belül jön egy demó! De jó lenne ha igaz lenne a hír!
  • Prince23
    Nyugi. kell, h futnia.... azért ha belegondolunk eddig csak az XP op. rendszer a legismertebb Windows, és sztem sokáig a toppon lesz. (pár évig... gondolom én)
    Ha van 1 gb ramod, meg sm 3-as vgád, akkor nyugodt lehetsz
  • mama2
    Xp-n fut majd? És gépigénye mi lesz?
  • FLeT
    csá nép!
    Demo lesz?
  • Neoncsoves
    de jó... aug. 31-én érkezk meg a cd galaxisnak... nyár végére csak megkapjuk
  • Hellsing47
    akkor tőlem is egy pár új kép :)

• dante3
    Új képecske:

• Shep
    Nem tudom már melyik játékban ígérték, hogy össze lesznek engedve a PC-sek a boxosokkal a neten, na majd ott lehet bizonyítani :)
  • Hellsing47
    hiába szoksz hozzá az analóghoz hogyha SOHA az életben nem fogsz tudni olyan gyorsan és pontosan célozni mint egérrel
  • Evogordon
    Juh bazd ennyire game mániás vagy hogy kell x-is meg ps3 is? :DDD
    A pc az kelhet másra is de hogy vannak olyan játékok amik csak ps3-ra vagy csak x360-ra jönnek ki azmiatt szerintem fölös 2 gépet venni. :D
  • veterán
    Ellenkezőleg amíg nekem csap pc-m volt addig azt szoktam meg de ha az ember hozzá szokik az analóghoz utána ugyanúgy tud játszani mint a pc-n mondom nemkem van pcm x-em 360-om ps3-mam régen meg volt ps2-esem és szerintem hozzá lehet szokni.JA és ki a fene mondta hogy nem lehet kikapcsolnia segítséget.
  • Shep
    Biztos jó, csak nem FPS-re :)
  • Evogordon
    Szerintem azért mert a kedves konzolos barátaink a minden másra csak játékra nem való ANALÓG-ukkal nem tudják olyan jól irányítani az emberüket és mivel arra figyelnek valaminek kell hogy jelezze a gránátot mert akkor már meghaladja az agyi képességüket.

Nembaj vegyünk konzolt mert az jó...
  • gstup
    Sziasztok!

Engem az zavar hogy nincsenek igazán lehetőségek!Pl.:A BiA-ban kilehet minden segitséget kapcsolni,itt ha kilehetne kapcsolni pl a gránát jelzést semmi gond nem lenne,mindenki örülne,mert ha akarom akkor benne hagyom,ha nem kiveszem...Miért nem tudják ezt megoldani?
  • Shep
    Neked tényleg szófosásod van :)
  • Gerbill
    Én már láttam, bár sok részt nem szabad egymás után nézni, mert a hosszúság miatt elunhatjuk a sok akciót:)
  • veterán
    De egy jó hír honosítják a játékot méghozza a magyar szuinkronhangok azok lesznek akik az elialakulatban szinkronizáltak.Aki még nem látta a filmet kötelező jelleggel nézze meg 10 részes egy része 2 órás.A kiképzéstől Németország megszállásáig.Olyasmi mint a ryan közlegény megmentése.UI:Ez a film amerikai ejtőernyősökről szól.
  • veterán
    Normandiai pályán tüzet oltani ami a gépen tör ki
  • veterán
    De lehet jeepet vezetni meg egy tankot meg van egy pálya ahool majd a repülő irányítását is át kell venni mert kilövik a pilótát és utána ugorhatsz csak ki.ÉS lehet hogy elkeserítek valamit de a repülőben mielőtt kiugrassz az első pálya kivételével mindig kell valamit csinálni
  • veterán
    Nemsokára kiadnak az 576-ban egy könyvet a játékról.Olyan sok variációs lehetőség lesz meg minden hogy egyszerűen Könyvet csináltak a játékhoz a pályákról meg ilyenekről nekem már van egy.
    Iszonyatosan jó játék lesz.És tudjátok van az a meglepi pálya amit a készítők semmi pénzért nem akartak elárulni mi az hát kérlekszépen nem nagy szám.Belgiumi pálya Az ardennek hegységben 1944 decemberr.De akkor itt meg ugyan azt elcseszték mint a cod 2 ben mert időzavar van a játékban.
    Történelem szerint Afrika, Szicílai, olasz, Francia, Holland,Belga,Német ország megszállása.Itt a játékban meg .Afrika Szicília Olasz Francia Holland Német Belga.
  • veterán
    Hát ja a világháborúról meg annyit hogy egyszerűen imádom.A tetteket a csatákat a gépeket .Egy csomó könyvet elolvastam bár igazából szart se tudok mert csak a nyugati offenzivákról olvasok .Csak ha beindulok akkor szófosásom lesz.De egyébként szerintem az xp-seknek sem kell félnie maga a szerkesztőség is tudja hogy mennyit veszítene azon hogyha csak vistán menne jól.Magam részéről azért van mindenem most van egy mpondhatni jó gépem(xp-és) :) . Meg van sima x-em 360-om és most vettem egy ps3-at .Eddigi tapasztalatok alapján a 360 vezet nálam.De szerintem az airborne mindenhol jó lesz.
  • Gerbill
    Gondolom ezt úgy értetted, hogy főként Vistára optimizálják. Ebből valószínűleg nem lesz olyan nagy sebességkülönbség, csak néhány FPS
  • Shep
    Akkor tehát ha jól értem ugyanazon a configon xp-n szarabbul fog menni mint vistan? Na ez érdekesen hangzik, de hát bánja a nyavaja lassan úgyis akartam egy 3. rendszert is :)
  • trident
    Ne viccelj, itt nem beszélnek vaktába és már mindenki túl van a hadkötelezettségen.:)
    És turbózd fel a géped.^^
  • Neoncsoves
    sokat tudhatsz a második világháborúról, meg a katonai hadviselésről
  • Neoncsoves
    újgazdag-e vagy
  • tasakos
    Hi! És azt nem tudod,hogy multiba milyen játékmódok lesznek? :)
  • veterán
    Az a torony az az ágyú torony a mai napoban is áll és ez volt a németek legnagyobb beton bunkere nyugaton
  • veterán
    És még valami akinek xp-je van az jobb ha felturbozza a gépét mert moh airborne vistara tervezik legfőbbképp de xp-én is fog menni csak nagyon turbozni kell a gépet.
    Nem vaktába beszélek van egy 576 boltos rokonom ő mondta mkiket mond a gyártó.És minden bizonnyal hamarabb kijön mint augusztus 28.Ja meg x-360 lesz egy másik verziója a strategy guide
  • veterán
    Nekem tetszett és nem értek eggyet a kritikákkal.Az ufo az egy gázálarcos náci a panzershreck hadosztálynak kötelező volt hordania gázálarcot mert amikor a rakéta elindult hátul olyan gáz jött ki ami káros volt az egészségre és a legtöbb katona nem hordta ezt a gázálarcott pedig kellett volna.ÉS az a torony ami valakinek szemet szűrt hollandiában a market garden hadműveletben egy fontos védelmi vonal volt a németeknek Az Egek tornyának hívták.Ott a holland légvédelem támaszpontja volt.A játék menet meg szerintem egész fasza .Legalábis a cod 3 nál ezerszer jobb mert a cod 3 egy nagy rakás sz@r
  • Scottt
    2kérdés első képen mi az az ufo kilövő???!?! a gázmaszkos ufo mit keres normandiában ???Ez inkább prey 2