6840
-
Hardstyl3r #750 nincs még Airborne demó hiába is szeretnék eggyesek (3nap)
-
#749 Én elkezdtem, a bioshock már ugyis lejött de azért erösen gyanus majd meglátjuk. -
timantes #748 Amíg nem szedtétek le , addig legalább ne fakézgassatok össze vissza. Amugy is kb 6 magyar ember szedi. Amugy valaki leszedte már ? -
#747 Remélem itt nem lesz olyan őrület, mint a Biósokknál. -
#746 Fake!!!!!! -
#745 fake szerintem... -
#744 Nagy nap ez a mai demo fronton. -
timantes #743 LEHET TÖLTENI a DEMO-t torrentről: ITT -
fer007 #742 Veterán hol lehet olyan kézikönyvet szerezni?Gondolom adnak a játékhoz!De addig is szivesen beleolvasnék.Vagy irhatnál 1-2 infot a játékrol amit esetleg még nem nagyon tudunk!pl arrol a belgiumi pályárol mert arrol én legalábbis demmit nem tudok h milyen lesz!!Vagy bármiröl amiröl ugy gondolod h szerinted érdekes lehet!kösz elöre is -
#741 néz utána a halál, volt ilyesmi rajta, használtak ilyesmit, az hogy pontosan minek hívják, hogy működik, a legkevésbé sem izgat. -
Seten #740
A Thompson-nál szekrénytárat és CSIGATÁRAT használtak, a Degtyarev golyószórón dobtárat.
Nézz utána mi a különbség! :)
-
#739 használták -
Lteam #738 de a bioshock is u3 motort használ és dx10-es is és dx9-is. -
Seten #737
Thompsonra dobtár? :)
(Az a Degtyarev-en van. pl )
-
#736 Unreal 3-as motort használ a játék, és eddig még nem volt DX10 támogatása egyik u3-as játéknak sem, és ők sem írták, hogy beleraknák. Úgyhogy minden bizonnyal nem -
#735 nézd már meg a faq-t, ez a minimum (vista): AMD Athlon 64 3800+
Megkérdezed arra a procire, hogy jó-e, ami eleve ottvan... :D -
Lteam #734 ez a game támogatja a dx10-t? -
#733 ja -
Djemba #732 ez támogatja akkor?! -
Djemba #731 nekem amd 2800+ van -
tibiszabo #730 köszi
sajna 754 igy eséjtelen akkor?? -
#729 AZ SSE2 röviden egy utasítás készlet.Az amd semprom nem támogatja,csak a 2006-os gyártású Socket 939-es Sempronok,ha olyan van akkor okés a dolog. -
Djemba #728 proszesszor nem drága egy jót lehet kapni 8.000 ft -
Djemba #727 nekem is megmondhatnátok -
tibiszabo #726 Sziasztok
processzor SSE2-es támogatás ez mit jelent??
mondja már el valaki
nekem egy sempron 3000+ van az tudja??
fog vele menni a gém??? -
#725 Hát nekem se fog menni majd csak karácsonykor veszek új gépet -
Neoncsoves #724 hát, jó hülye voltam amikor engedtem hogy x800at vegyenek nekem 6600GT helyett... 6600GT-vel legalább elindulna low grafon :( -
lord nihilus #723 :(
[sorstárs] -
Neoncsoves #722 imádom az ejtőernyős, 2.vh-s gameket de nem fog menni a gépemen :( -
#721 AUGUSZTUS 23 -
metalica #720 Hellotk
nem tudja valaki hogy mikor jön ki a demo és honnan lehetne leszedni? -
veterán #719 Nekem megvan a kiskézikönyv róla ott írják a pályákat 7 lesz és úgy hogy egy kiképző pálya afrikában .Szicília Olaszország Normandia mármint francia hon uttána hollandia.Belgium havas pálya az ardennek erdejében és bastongban és végül németország. -
#718 -
Hellsing47 #717 az melyik?
az a "nagy tornyos" pálya? -
#716 Még régebben itt írta valaki! -
fer007 #715 dante3 honnan veszed h lesz benne belgiumi pálya?utánna olvasgattam 1-2 helyen de sehol se láttam h lesz! Szicilia, olasz-görög,franciao, hollandia és németo ami 2 részre lesz bontva!de lehet h én néztem el valamit!csak azért kérdezem mert végül is igy lenne teljes a háború menete. ja meg észak afrika csak az biztos h nem lesz benne!! -
#714 Akkor ezzel se játszok!:(
MÉG!:) -
#713 Igen. -
#712 Akkor ennek a játéknak is kell már a processzor SSE2-es
támogatása???? -
#711 Belgiumi pálya Az ardennek hegységben 1944 december.