13295
WLM 9.0
-=-
Mess MSN Honlap -=-
WLM Scriptek
-=-
MSN Hiba Blog
-=-
WLM Plus 9.0hoz (Work)
-
threebit #60 meghívó elment Xanyinak. -
Xanyi #59 Nekem jól jönne egy meghívó
Előre is köszi!!!
[email protected] -
threebit #58 5 meghívó gazdára vár, ha kell e-mailt küldj a z0likukacmsnpontcom cimre, sorrendben kapja az első 5. -
#57 akkor ez valami chellos "népbetegség", bár nálam 7.5 kifogástalanul megy.. -
ThomasBereczky #56 Helló
nekem ugyanaz a bajom mint EvilDevilnek csak nekem a 7.5 se megy csak a 7.0
Nincs erre vmi megoldás?
Én Chellos vok és általába nem szokott ilyet csinálni. -
#55 továbbra se tudok bejelentkezni.. az alapértemezett átjáró offline, ez a hiba oka... viszatettem 7.5-öt mert nem bírok rájönni mi okozza a hibát.. -
indy540 #54 ja bocs nem sztrájkolnak csak a spam folderbe rakta mint minden fontos dolgot.....
sorry
és thx a meghivót -
indy540 #53 bocs fiuk télleg
csak az a baj hogy ugyláccik sztrájokolnak a köcsg citromailnél
mer nem jött meg az biztos
-
norti #52 sztem meg már küldtem neked, úgyhogy nyugi van :D olvassál néha maileket is ;) -
#51 szted a #44-re miért nem kaptál? -
indy540 #50 küldjetek egy meghivót please!!! [email protected]
-
norti #49 nincs leterhelve a neted? vagy router nem bolondult meg? :D nekem attól szokott ez lenni. -
#48 persze... ezért se értem miért nem tudok bejelentkezni,,, -
#47 van meghívód? -
#46 nem tudok bejelentkezni... valami nethibára hivatkozik pedig semmi gond a netemmel... tűzfalon is kiengedtem
-
indy540 #45 ja az emailom:
[email protected]
-
indy540 #44 HI
valaki nem tudna küldeni egy msn 8 meghivót please?
-
norti #43 pár hét után kapni fogsz, én csak 1 hete kaptam pedig, december közepén volt már loginom. -
cenzi #42 Hogy csinálod ezt? Nekem 0 meghívóm van alapból. -
#41 jó lenne ha már kijönne egy újabb build mert még sok ígért újítás hiányzik ebből a verzióból... -
norti #40 Hehe, akárhányszor kiosztom az utolsó 2-3at, megint megdob m$ 6-7 újjal :D Szóval lehet még kérni ;) -
#39 nekem is megvan, sztem zsír lett -
norti #38 Na az utolsó megint :D Lehet jelentkezni priviben e-mail címmel :) -
norti #37 OK, újabb 3 meghívó vár jelentkezőket :) -
cenzi #36 Én és szeretném kérni, hogy valaki küldjön meghívót.
Cím: [email protected] -
pcgyerek #35 Walaki légyszi küldjön nekem meghívót [email protected]. -
norti #34 Még egyetlen egy meghívóm maradt, lássuk ki lesz a nyertes :D -
norti #33 De van. 1600x1200 felbontásban ugyanakkora mint az elődje :DDDDD Egy kicsi talán elnagyolt, de majd alakul a Plus-al :) -
#32 Mi jobb benne? Szerintem semmi érdemleges különbség nincs. -
Manual #31 Nem lesz ez olyan rosssz!
Sokkal jobb a partnerlista kezelése!
Eddig tetszik a cucc :) -
norti #30 még 2 db :) -
norti #29 még 3 meghívó várja gazdáját :) -
norti #28 ok, még 5 meghívó, akinek kell privi :) -
norti #27 Na megjöttek az első meghívók, van 6 szabad, aki akar bétatesztelni, küldje el az e-mail címét priviben. Az első 6 nyer :P -
Szuperkaraj #26 tévedsz :) a kettő közül ha vmelyiknek mennie kell az hót ziher hogy ez lesz :) -
#25 vagy inkább azt kell becsukni -
#24 úgyis ha már lesz normális változata, akkor meg lesz változtatva atopic neve, szal -
#23 zárható van már MSN Messenger topik, és ez is belefér oda -
#22 Minek vírusfelismerő... ha pl NOD-ot használsz az fájküldésnél és minden egyébnél figyeli a rendszert! Szóval ez nem a Messenger feladata szerintem.. -
#21 Érdekelni fog majd ennek a programnak a teljes verziója, remélem majd ellátják egy jó vírusfelismerővel, és egy normális, flood elleni védővel is, ami központban "is" futni fog. De ebben nem látok most se túl sok reményt...