13295
WLM 9.0
-=-
Mess MSN Honlap -=-
WLM Scriptek
-=-
MSN Hiba Blog
-=-
WLM Plus 9.0hoz (Work)
-
Loco #380 Miért, mit vártál? -
r3ga #379 nekem megy a WLM . Háát nemtom annyira nemjó mint gondoltam -
MrBaal #378 hy. felraktam a live messenger 8 betáját(magyar) és nem jelentkezik be. Kapcsolodási hibaelhárítonál az állomásleíró fájlban talál hibát ám a javításig nem jut el az ellenőrzés. Windows Live Messenger sugójában már megcsináltam minden alternatív hibaelhárítást de így sem jó? V.mi ötlet hogy mi lehet a gond? -
#377 A szüleid megértik amit mondani szoktál? -
#376 -
#375 no problem, de akit érdekel House,Dance,Dancefloor zene az nyugodtan... -
cenzi #374 Nem volt hibás működés, pár napja nyilvános a béta - úgyhogy mindenki tesztelhet - és ezt a hivatalos fejlesztő blogon is írták :) -
cenzi #373 Egyszerűbb a helyzet.. nem kell meghívót küldeni, csak a következő lépéseket kell végigjárni:
1. Nyiss egy Internet Explorer ablakot - mert Firefoxban nem fog működni, és töltsd be a jelentkezési lapot ITT.
2. jelentkezz be a MSN felhasználói neveddel és jelszavaddal, majd fogadd el a szerződést.
3. Ezután kapsz egy oldalt, ahol középen szerepel egy nagy narancssárga Letöltés gomb. Erre kattints rá, és telepítsd a Windows Live Messengert! Nekem magyar nyelven jött le, de az explorer beállításától függ, hogy milyen nyelv jön be...
Azért biztos-ami-biztos alapon itt van a program magyar verziója:
http://g.msn.com/1csbeta/Mess80_HU -
FLeK0 #372 Már az, akárki jelentkezhet, és azonnal bekerül pl. itt. -
norti #371 Már nem, ugyanis az egyik szerverük "hibásan" működött és ezért engedte be a régi passportosokat 1-2 napig :P De közben megcsinálták, újra csak meghívott passportokkal lehet használni. Akit az elmúlt 1-2 napban beengedett, azok nem tudom, megkapták-e a lehetőséget, hogy tovább használják?
Mindenesetre az alábbi linken újra, csak regisztrálni lehet és küldenek meghívot amint nyilvános lesz a béta.... -
FLeK0 #370 Nincs rá szükség, BÁRKI kirpóbálhatja, az MS oldaláról letöltve. -
swabo #369 itt 1 progi amivel be lehet jelentkezni meghívó nélkül.
lehet hogy ezt má vki betette de elfér még itt. -
FLeK0 #368 Neha picit beleolvashatnal a topicba, mielott irsz, most peldaul ha kettot elolvastal volna, maris maskepp latnad a vilagot. -
Ádám525 #367 srry a mail címem [email protected] -
Ádám525 #366 hi vki légyszi nekem is küldjön meghívót a címem:[email protected] köszi előre is -
FLeK0 #365 mar nyilvanos a beta egy ideje. -
#364 Már van magyar verzió is:
WLM 8.0.566 magyar -
skandara #363 szasztok arcok! valaki tudna küldeni egy meghívót [email protected] -ra légyszi! megköszönném, na üdv én :) -
#362 :DDDDDDDDD -
r3ga #361 szavak ? ezek szavak ??? én nem úgy vettem észre ............ -
FLeK0 #360 Mondjuk úgy, hogy nem értelmesek a szavaid. -
#359 Sike léci ad meg az msn cimed mert ezek kiforgatják a szavaim mat köszke -
#358 GERI TE FAFEJLÁMAG*CI SZAKADOOOOOOOOOOKKK
-
Loco #357 _geri hozzászóláson röhögő_ addikt vagyok -
#356 legé lesz mostmár!
GERI tedd fel ujra a kérdéesidet és én meg válaszolok rá normálisan...
de ne faszságokat okééé?????
-
#355 beszarok :DDDDDDD -
#354 nem, ez egy szabad forum, szabad hozzaszolassal, de nem ekkora f*szlamaknak mint te, aki b*szik barmit is csinalni mielott kerdez, meg amugyis olyan sik hulye, hogy egy felfele kerekitett 10 eves gyerek is leveri IQba. -
r3ga #353 NC !!! -
#352 bocs ez egy szabad forum szabad hozá szolásokal ! -
#351 Nagyon jó lenne, én még ilyen agyilag hülye embert az életbe nem basztam. -
norti #350 #327
Mi lenne ha a folyamatos hülye kérdéseid helyett megtanulnál olvasni és visszafognád kicsit magad. Nem az elmebetegeknek nyitottam ezt a topikot, hanem azoknak akik tudnak értékelni egy béta programot. De a te hozzáállásod még a gyogyósókat is kenterbe veri. Örülnék, ha minél előbb befejeznéd ezt, mert a legrövidebb úton és módon eltűnsz ebből a topikból. Köszönöm.
-
#349 Ja csak Regisztrálni kell azt annyi !! De szerintem még mindig maradjon mindenki a jóbevált 7.5-nél -
#348 ELvileg mindenki használhatja publikus beta. -
#347 Az wlm a plusz mikor jelnik meg hozá ? -
#346 Ezt már mindenki használhatja ? -
#345 Windows Live Messenger beta HUN hivataloswindows live messenger hun -
#344 Szabad forum nem ????????? -
#343 elkuldve -
Mr Y #342 Valaki tudna nekem küldeni egy meghívót WLM-hez? Előre is thx. [email protected] -
#341 Hány embernek kell még írnia,hogy észrevedd magad?