13295
![](http://g.imagehost.org/0761/msnbanner.png)
WLM 9.0
-=-
Mess MSN Honlap -=-
WLM Scriptek
-=-
MSN Hiba Blog
-=-
WLM Plus 9.0hoz (Work)
-
hutoczky #420 Geri sajna már nem tudom,de ha minden ígaz akkor mindent lefriitetem és utánna let csak jó.
-
megmondom neked, tedd vissza a 7.5-öt, ha nem ertesz hozza. Vagy lehet, hogy csak szelektiven utal teged a Live Messenger... nem is tudom elkepzelni miert. -
Akkor hutoczky lécives mond meg hogy mit frisicsek !
-
Ez szép volt -
:DDD -
FLeK0 #415 ne tutun -
És az én kérdésem re nem válaszolnátok vagy nem is tutok ?? mit csinájak ??? -
hutoczky #413 Oké , kitud adni választ?
Az msn 8.0 hóz a pluszthóllehet leszedni?
-
fórumba ne emailre kérj választ! -
hutoczky #411 [email protected] címre várom a választ.
-
hutoczky #410 Ms hez a pluszt hóll lehet leszedni, az aktivátor megvan már csak a plusz hiányzik?
-
hutoczky #409 milyen progi kell az msn plus hozz a 8.0 verziójához?
-
de nem inditja ell a instalt ·Az alkalmazást nem megfelelőÿ0xc0000135´)Az alkalmazás befejezséhez katincson az ok ra · ezt irja ki -
norti #407 nem kell hozzá semmilyen kis progi, be kell írni a windows hosts fileba egy sort és megy:
127.0.0.1 extern.msgplus.net -
Itt van direkt link -
Oké be linkelné valki azt a msn plus hoz a müködtehetö progit ? -
FLeK0 #404 nem -
Ez valahonnan leszedhető? -
Újabb grafikai újításon esett át a WLM, állítólag ez már a végleges :
-
Kiszivárgott Messenger Plus Live 4 első bétája:
Messenger Plus Live 4.0.0.214
Fontos: Le kell tölteni egy kis progit is, hogy működjön. A belinkelt oldal alján megtaláljátok. -
Loco #400 'iletve inkább ugymondom hogy valami ojasmit tucc e nekem irni hogy mire katintsak stb..'
Jóskapista már itt fórumozik fél éve, de visszaolvasni, meg gondolkodni felejtős.
Miért nem kapásból dádicstól kunyeráltál meghívót? Vagy összeveszett az érdi házaspár? -
a prg neve mait te keresel
LAN TALK
régen mi is ezt használktuk, nagyon jó! goggle biztos megleli -
OFF
Fórumba miért nem írsz normálisan? Még ha értelmes mondatokat nem is tudsz összerakni írhatnál legalább helyesen. Ez nem sms és nagyon idegesítő rövidítéseket olvasni... -
Kegyetlen19 #397 Hali keresnék egy jó csevegö - telefonáló progig de a lényeg nem NETEST hanem helyi HÁLOZATRA
Ha valaki tud adja meg a progi nevét esetleg linkjét -
Mojlepque #396 izé már nemkel mert be enged de azért köszioke:D -
Mojlepque #395 iletve inkább ugymondom hogy valami ojasmit tucc e nekem irni hogy mire katintsak stb.. -
Mojlepque #394 jo,köszi,de ezt megnéztem már és arra szeretnélek megkérni hogy valami tájékoztato szerüséget tuc nekem irni erröl?
-
FLeK0 #393 Itt tudsz jelentkezni a betara, nem kell kulonosebb nyelvismeret hozza. -
Mojlepque #392 köszi de angolul nemtok:(szal léci segitsél nekem:( -
FLeK0 #391 Olvass vissza 15 kommentet. -
Mojlepque #390 na akkor tudnekem valaki segiteni? -
Mojlepque #389 ha valaki tud nekem meghivot szerezni és azt e-mailban kel küldeni vagy msn-re akkor it a cimem [email protected] -
Mojlepque #388 sziasztok,én nekem az a problémám hogy letöltötem és nemtom használni mert nemvok meghiva,és hogy ha valaki megtudna hivni vagy eltudná nekem intézni a meghivot annak nagyon örülnék...ki tud nekem ebben segiteni? -
cenzi #387 Jól tetted :) Amúgy kijött a MessPatch az 566-oshoz. Sztem vmvel jobb, mint az apatch. www.mess.be -
na epp ezert, fel sem raktam a magyart :D -
cenzi #385 Szörnyű a magyar fordítás.... eddig csak az angolt használtam, feltettem a magyart, de nem sokáig maradt, mert visszaraktam az angolt :) -
baca01 #384 az csak a plus-ban volt benne sztem ebbe se rakták bele alapból sőt tuti :( -
r3ga #383 na az télleg jó benne ! nagyon hasznos . de sajan nemtom azt hol kell beállítani hogy egy ablakban legyen mikor pl 3 emberrel is beszélgetek.. -
Szerintem is jó.
Tisztára megszoktam az offline üziküldést:) -
Még csak beta... de szerintem nagyon jó már most is