13295
WLM 9.0
-=-
Mess MSN Honlap -=-
WLM Scriptek
-=-
MSN Hiba Blog
-=-
WLM Plus 9.0hoz (Work)
-
#140 hulye kerdesre hulye valasz... -
Kovsebi #139 Szeretnék egy meghivot kérni a [email protected] címre. Elöre is köszönöm+ :) -
Kovsebi #138 Meg fog jellenni valamikor? -
#137 Szimplan ocsmany -
#136 jaja -
#135 Es a sok kocka nem valami szép. -
Artus58 #134 a régi design nekem is sokkal jobban tetszett.. vissza is raktam a régebbi bétát. ez az új.. vmi szörnyű. még a 7.5 is szebb. erről meg már lehet volt szó de leírom: ha az msn fiókodnál azt állítod be hogy az usa-ban laksz akkor pár funkcióval több lesz az msnben, pl megjeleníti "rendesen" az msn space-eket(a feltöltött képeket vmiért nem) továbbá lesz a főablakban egy search gomb, és az újfajta fileküldés a sharing folder is csak akkor működik(legalábbis nálam). accountservices.msn.com címen lehet állítani a lakhelyet. -
#133 Szerintem a régebbi live design sokkal jobb volt mint ez az "új-régi", sok izlésficamos ember izzadhatott ezen. Remélem minnél hamarabb változtatnak, ez kiábrándító. -
#132 Nincs több meghívóm.. -
Kovsebi #131 Sziasztok! Légyszi hivjon meg valaki. :) Hilfeee! :D -
#130 Már csak 1.... -
#129 meghívóm :) -
#128 Még maradt 2 megvívóm... -
#127 Amugy elmondom neked, ha jobban megnezed, gyakorlatilag MINDEN microsoftos oldalon ott a "send feedback" link, ergo mindenki tesztelo... LOL -
#126 Dehogy tesztelok lol, es nem keszitenek bug reportot sem. Amit tudnak, az csak annyi, hogy "send feedback", ami NEVTELEN. A tesztelok bug reportjaira valaszolnak ill megvitatjak connecten, ezt gyakorlatban le se szarjak. Azok a tesztelok akik microsoft altal vannak meghivva, akik mas altal azok csak szimpla userek... jo is lenne ha minden masodik uberlama tesztelo lenne, olyan is aki alig tud feltelepiteni egy progit, csak valaki meghivja... -
norti #125 De azoknak is ugyanúgy van joguk bug reportot készíteni, ergo tesztelők :P -
cenzi #124 Vicces... már január közepe meghívott vagyok, és még 1 meghívót sem kaptam a Microsofttól :( -
#123 Mondjuk pl azert mert akiket meghivtak azok nem tesztelok... csak kaptak jogot hasznalni... -
#122 ja én is a beta tesztelő oldalról akartam leszedni,, de ott csak a régi van... -
norti #121 Egyébként ez nem hivatalos béta, csak azok tudják hivatalosan letölteni, akik eredetileg is béta teszterek. Akiket már meghívtak, azoknak nem szerepel a connect.microsoft.com-on a letöltési lehetőség :D Még szerencse hogy van pár mirror, ahonnan simán le lehet szedni :D -
#120 Hat nagyon remelem, hogy nem ez lesz :D -
#119 Nekem se tetszik, de szerintem ez még nem a végleges kinézet , sőt biztos....
Amugy van 4 meghívóm... priviben lehet kérni :) -
#118 "akinek van meghívója töltse le" - ez arra vonatkozott, hogy legalisan hasznalom :] Amugy meghivom mar csak kozeli baratoknak van sajna, sorry :(
De majd ha kapunk ujat, adok ide is :-) -
TeggLAsh #117 És 1 meghívót tudnál küldeni? -
#116 Ocsmány szar. Rondabb mint a 7.5 (amugy van meghivom, de nem toltom le az fix :-) ) -
norti #115 És újra tele van buggal: nem látszódik a my spaces, nem látszódik az állapot a felhasználói listában a képen, ha nagy képre van állítva (csak szöveggel), nem írja vastag betűvel a nickeket, ami pedig eddig jó funkció volt... Na majd csak összedobnak megint egy javított bétát :D -
norti #114 Valami fantasztikusan keveredik a régi és az új design, szinte hánynom kellett amikor megláttam az alapszínt :D De világosszürkére rakva elviselhető. -
#113 Megjelet a Live Messenger 8.0 build 0562, akinek van meghívója töltse le :)
Windows Live Messenger 8.0.0562
-
sziszqo #112 Szeretnék 1 meghívót kérni erre a címre:[email protected]
Előre is köszönöm -
#111 hali!
küldjetek meghívót pls:
[email protected]
htx!!! -
TeggLAsh #110 Van vkinek meghívója? ha igen küldjön egyet plz -
cenzi #109 Igen :) -
ThomasBereczky #108 Helló
Szeretnék 1 meghívót kérni erre a címre: [email protected]
Előre is naon naon köszönöm
-
#107 Ha én offline vagyok akkor a pratnerem akinek 7-ese van offlineként lát? -
#106 Thank You!
Tegnap feltelepítettem.
Ma elég volt csak rábökjek a leveledre és már ment is a bejelentkezés!
Üdv. -
norti #105 Flamasternek kiment a ma kapott 1 db. Sztem kapok újra hamarosan :) -
#104 honnan szerzed? -
TeggLAsh #103 vki küldjön nkeem is létszi
[email protected]
thx -
#102 kösz. -
norti #101 Nekem ismételten elfogyott, ha lesz szólok.