13295

Mielőtt BÁRMIT kérdeznél, előtte látogass el a WLM FAQ-ra

-

WLM 9.0
-=-

Mess MSN Honlap -=-

WLM Scriptek

-=-

MSN Hiba Blog
-=-
WLM Plus 9.0hoz (Work)

• Extraboy
    hulye kerdesre hulye valasz...
  • Kovsebi
    Szeretnék egy meghivot kérni a [email protected] címre. Elöre is köszönöm+ :)
  • Kovsebi
    Meg fog jellenni valamikor?
  • Extraboy
    Szimplan ocsmany
  • desigo
    jaja
  • Pharaoh
    Es a sok kocka nem valami szép.
  • Artus58
    a régi design nekem is sokkal jobban tetszett.. vissza is raktam a régebbi bétát. ez az új.. vmi szörnyű. még a 7.5 is szebb. erről meg már lehet volt szó de leírom: ha az msn fiókodnál azt állítod be hogy az usa-ban laksz akkor pár funkcióval több lesz az msnben, pl megjeleníti "rendesen" az msn space-eket(a feltöltött képeket vmiért nem) továbbá lesz a főablakban egy search gomb, és az újfajta fileküldés a sharing folder is csak akkor működik(legalábbis nálam). accountservices.msn.com címen lehet állítani a lakhelyet.
  • Falabu #133
    Szerintem a régebbi live design sokkal jobb volt mint ez az "új-régi", sok izlésficamos ember izzadhatott ezen. Remélem minnél hamarabb változtatnak, ez kiábrándító.
  • EvilDevil
    Nincs több meghívóm..
  • Kovsebi
    Sziasztok! Légyszi hivjon meg valaki. :) Hilfeee! :D
  • EvilDevil
    Már csak 1....
  • EvilDevil
    meghívóm :)
  • EvilDevil
    Még maradt 2 megvívóm...
  • Extraboy
    Amugy elmondom neked, ha jobban megnezed, gyakorlatilag MINDEN microsoftos oldalon ott a "send feedback" link, ergo mindenki tesztelo... LOL
  • Extraboy
    Dehogy tesztelok lol, es nem keszitenek bug reportot sem. Amit tudnak, az csak annyi, hogy "send feedback", ami NEVTELEN. A tesztelok bug reportjaira valaszolnak ill megvitatjak connecten, ezt gyakorlatban le se szarjak. Azok a tesztelok akik microsoft altal vannak meghivva, akik mas altal azok csak szimpla userek... jo is lenne ha minden masodik uberlama tesztelo lenne, olyan is aki alig tud feltelepiteni egy progit, csak valaki meghivja...
  • norti
    De azoknak is ugyanúgy van joguk bug reportot készíteni, ergo tesztelők :P
  • cenzi
    Vicces... már január közepe meghívott vagyok, és még 1 meghívót sem kaptam a Microsofttól :(
  • Extraboy
    Mondjuk pl azert mert akiket meghivtak azok nem tesztelok... csak kaptak jogot hasznalni...
  • EvilDevil
    ja én is a beta tesztelő oldalról akartam leszedni,, de ott csak a régi van...
  • norti
    Egyébként ez nem hivatalos béta, csak azok tudják hivatalosan letölteni, akik eredetileg is béta teszterek. Akiket már meghívtak, azoknak nem szerepel a connect.microsoft.com-on a letöltési lehetőség :D Még szerencse hogy van pár mirror, ahonnan simán le lehet szedni :D
  • Extraboy
    Hat nagyon remelem, hogy nem ez lesz :D
  • EvilDevil
    Nekem se tetszik, de szerintem ez még nem a végleges kinézet , sőt biztos....

Amugy van 4 meghívóm... priviben lehet kérni :)
  • Extraboy
    "akinek van meghívója töltse le" - ez arra vonatkozott, hogy legalisan hasznalom :] Amugy meghivom mar csak kozeli baratoknak van sajna, sorry :(
    De majd ha kapunk ujat, adok ide is :-)
  • TeggLAsh
    És 1 meghívót tudnál küldeni?
  • Extraboy
    Ocsmány szar. Rondabb mint a 7.5 (amugy van meghivom, de nem toltom le az fix :-) )
  • norti
    És újra tele van buggal: nem látszódik a my spaces, nem látszódik az állapot a felhasználói listában a képen, ha nagy képre van állítva (csak szöveggel), nem írja vastag betűvel a nickeket, ami pedig eddig jó funkció volt... Na majd csak összedobnak megint egy javított bétát :D
  • norti
    Valami fantasztikusan keveredik a régi és az új design, szinte hánynom kellett amikor megláttam az alapszínt :D De világosszürkére rakva elviselhető.
  • EvilDevil
    Megjelet a Live Messenger 8.0 build 0562, akinek van meghívója töltse le :)

Windows Live Messenger 8.0.0562

• sziszqo
    Szeretnék 1 meghívót kérni erre a címre:[email protected]
    Előre is köszönöm
  • Fyrex
    hali!

küldjetek meghívót pls:

[email protected]

htx!!!
  • TeggLAsh
    Van vkinek meghívója? ha igen küldjön egyet plz
  • cenzi
    Igen :)
  • ThomasBereczky
    Helló

Szeretnék 1 meghívót kérni erre a címre: [email protected]
    Előre is naon naon köszönöm
  • desigo
    Ha én offline vagyok akkor a pratnerem akinek 7-ese van offlineként lát?
  • Flamaster #106
    Thank You!
    Tegnap feltelepítettem.
    Ma elég volt csak rábökjek a leveledre és már ment is a bejelentkezés!
    Üdv.
  • norti
    Flamasternek kiment a ma kapott 1 db. Sztem kapok újra hamarosan :)
  • desigo
    honnan szerzed?
  • TeggLAsh
    vki küldjön nkeem is létszi
    [email protected]
    thx
  • Flamaster #102
    kösz.
  • norti
    Nekem ismételten elfogyott, ha lesz szólok.