13295
WLM 9.0
-=-
Mess MSN Honlap -=-
WLM Scriptek
-=-
MSN Hiba Blog
-=-
WLM Plus 9.0hoz (Work)
-
r3ga #260 lécci lécci nekem is küldjetek egy db-ot :) -
#259 akkor valamit nagyon elcsesztél, mert ezt annak írja ki aki nincs meghívva... -
#258 de ez az e-mail em is
-
#257 msn t nem ?
az msn nem [email protected] -
#256 Emailed ird le :] -
#255 Oké akkor tudna nekem adni egy meg hivot nagyon szépen meg köszöném ! -
#254 Nemtudom mire kell ez a "lefizetlek". Eleg annyit mondanod, hogy legyszi, es kuldok egyet... a veszekedok meg marhagyorsan hagyjak abba, vagy menjenek egy gumiszobaba, ne ezt a topicot spamoljak szet baromira nem ide tartozo dolgokkal mint pl nyelvtudas... -
#253 Ha valkitöl kapok meg hivot anak adok 1000 ft és segit müköteni !!!!!!!!!!!!!!! -
r3ga #252 OFF
hagyjátok már abba..
ON -
Blezer04 #251 HAllod ÖReg Kabbe!!!!! -
Loco #250 Ilyen reakció után inkább röhögök rajtad, minthogy segítsek... -
#249 Megtanultál 2 szót angolul azt már egyből leoltasz mást szerintem azért írt be hogy segítsenek neki nemazért hogy ilyen okoska beszóljon neki -
Blezer04 #248 mitszólsz be???? igen nemtudok annyira angolul naés!!!?? BÉÉTA VERZIÓT MEG IGEN IS HASZNÁLHATOK. NEM Azért raktam ki hogy köcsögösködjél hanem segítsél!!!!! -
vg #247 Használd a hívatalos 7-es verziót... Amúgy, ha megkérdezhetem miért probálkozol beta verzióval, ha még alapalap angolt sem érted meg? Gondolom a számtech hozzáértésed még nagyobb lehet... -
Blezer04 #246 ez az.. Az elöbb elírtam. Ezt írja ki!!! Kérlek segítsetek!!! -
Blezer04 #245 [img=http://img75.imageshack.us/img75/7097/nvtelen9sj.jpg]
így néz ki -
Blezer04 #244 Nekem is ez a problémám. Kaptam meghívót de nemtudok bejelentkezni!!! megnéztem és nekem kiírja hogy tesztelő vagyok. Mia a teendő??
-
#243 ideas.live.com - jelentkezz be, es nezd meg, hogy irja-e, hogy benne vagy a Live Messenger betaban. -
#242 baakrok jenetkezni és nem megy -
#241 nah köszi
de szart sem ér:(
nem indul el -
#240 elkuldve 1 -
#239 [email protected]
ha van még, akkro nekem is
;)
köszi:) -
r3ga #238 Sziasztok! Tudnátok nekem is küldeni 1 meghívót? Előre is köszönöm! [email protected] -
#237 Sziasztok! Tudnátok nekem is küldeni 1 meghívót? Előre is köszönöm! [email protected] -
Blezer04 #236 Sziasztok ha vkinek van még akkor szükségem lenne egy meghívóra. A címem [email protected] Előre is köszönöm :) -
r3ga #235 lol -
Kovsebi #234 ez joooo -
norti #233 Hm... hát ha már megkérdezted: először kell írni egy 4 oldalas fogalmazást az MSN Messengeres szokásaidról, meg hogy mire szeretnéd használni stb. Majd ezt beadod 3 példányban az illetékes hivatalnál, vársz 2 hetet, ha szerencséd van megkapod rá a pecsétet, azzal visszajössz ide, bemutatod és ha épp van itt valaki és van is meghívója, akkor megkapod :DDDDDDDD
Nem bántó szándék, de a "19 meghívóm van kinek kell?,??" kérdés azt hiszem elég egyértelmű ;) -
r3ga #232 én kaphatok 1-et ? -
Kovsebi #231 Ne figyelj oda ,hogy levauvau ... Dobj egy privit egy mail cimmel, és küldöm -
Gregie11 #230 Olvastam! Csak nem akartam ajtóstul rontani a házba. Tehát ez egy rutinkérdés volt, hogy hogy is zajlik ez. :D -
norti #229 Olvassál. És olvassál. :D Csak egy hozzászólást kéne visszafelé ;) -
Gregie11 #228 Sziasztok! Mit kell tennem hogy kaphassak meghívót? A másik kérdés pedig hogy kitől lehet kérni?? -
#227 19 meghívóm van kinek kell?,?? -
norti #226 Ez csak ugyanolyan "Sign up" mint amilyen lehetőség az összes többi - köztük a Live Mail - szolgáltatásra létezik. Beírod az e-mail címed, aztán kapsz egy mézes-mázos üzenetet, hogy pár héten belül kipróbálthatod a szolgáltatást. Én kb. 3 hotmailes címmel iratkoztam fel így a Live Mailre, azóta se jött lehetőség, csak kéretlen reklámlevelek az ms-től... -
#225 Talán valakit érdekel: messengerbeta
Nyilt beta tesztelési lehetőség. Nem teszteltem. -
#224 by design... a szinek viszont nem tetszenek, h nem lehet szemelyre szabni. -
norti #223 mostanában sokat nem használom, de nem találkoztam hibával, hacsak nem azzal, hogyha eltűntetem a menüt a jobb oldali kis ikonnal, utána ugyanarra nyomva nem hozza elő, hanem a mellette levő baloldalinál tudom kiválasztani a show menu-t...
ja és a színek tényleg halványak, feketére állítva sápadt szürke :D -
Kovsebi #222 Még van 14 meghívóm.. -
Kovsebi #221 Szerintem halványak a szinei. Bár ez legyen a legnagyobb baja. De ugy látom ez stabil.
Egyébként Ti vettetek észre benne hibákat?