13295

Mielőtt BÁRMIT kérdeznél, előtte látogass el a WLM FAQ-ra

-

WLM 9.0
-=-

Mess MSN Honlap -=-

WLM Scriptek

-=-

MSN Hiba Blog
-=-
WLM Plus 9.0hoz (Work)

• TeggLAsh
    :D:D::D:D:D::D:D
  • Extraboy
    Takarodj mar innen, ez hihetetlen. Mar komolybol mondom, hogy egy 10 eves gyereknek tobb esze van mint neked. Vagy probald ki, h mukodik-e, vagy ne irogass ide.
  • geri777
    miér ? belép bármijen msn ciel?
  • r3ga
    ez már LOL #334
  • TeggLAsh
    Nem tudjátok mikor jön ki végre plus az új messengerhez?
    (Amúgy nme tudom észrevettétek-e, de már nem kell meghívó ahhoz hogy használd a cuccot)
  • Extraboy
    Nem, hanem, hogy a 10 eves huganak tobb esze van mint neked, es magatol rajon, de ahogy teged elnezlek ez eleg nehez lesz a te esetedben. Meg helyesen irni sem tudsz lol ahogy igy elneztem a commenteidet...
  • geri777
    [/brutálnagy]És szerinted a hugod honan tugya belészált egyik este bazdmeg ! öneki is el monták egyzser
  • zico87
    Najó majd egyszer biztos !! Csak olyanokat kérdezel amit a 10 éves húgom is tud !!
  • Extraboy
    Off

Takarodj mar ki innen a francba, es hasznalj msn 7.5-ot ahoyg minden rendes user. Ha ekkora nagy lama vagy akkor ne spamold szet a topicot a hulyesegeiddel a beta tesztelest meg bizd azokra akik ertenek is hozza. Goodbye

On
  • geri777
    <]M M[> Fordujá má föl bazmeg
  • zico87
    Loool !! Geri elmultál már 5 éves ?? Hogy mindent 100 a szádba kell rágni !!
  • Loco
    Kedves csigaagyú geri!

Akkor fogsz tudni küldeni meghívót, ha kapsz levelet a microsofttól. Addig nem. Nem kell beállítani hogy kapjál levelet. Mindenképpen jön majd levél.

Tudjuk, hogy egyszerű vagy, mint egy zsák kalapács, de próbáld felfogni.

Köszi.
  • geri777
    Ok mongyatok egy dolgot meg hogy külgyek meg hivot és huzok el a picsába !
  • norti
    Plus akkor lesz WLM8-hoz, ha kijön a végleges, de ezt már írtam.

Geri légy szíves viselkedj normális emberhez illően. Nem hiszem el, hogy ha eddig használtál msnt, az újjal nem boldogulsz. Ha meg nem megy, nem kell béta programokat használni, majd ha kijön a végleges, úgyis a szádba rágnak mindent.

Bocs, csak már eléggé idegesít, hogy benézek a topikba és a 31 új üzenetből kb 20 a tied.
  • r3ga
    OFF

geri de n00b vagy...

ON
  • Extraboy
    Hogy a francba jön ez a WLMhez??? Amugy codechiba
  • geri777
    nemtudja valki hogy miér jáca le akadva a media playerem a filmeket amiket letöltöm és oda adom a haveromnak öneki rendensen leirja
  • geri777
    ja én azt hitem hogy az csiná valmit
  • Extraboy
    Azt felejtsd el, értelmetlen, csak arra jó, hogy üzenetet lehessen hagyni, de le fogom venni, mivel WLM-el már lehet...
  • geri777
    de te akkkor mit csinálsz amikor msn nen fen avgy és egy mobil a jeled ?
  • Extraboy
    Csak amerikában kapsz, de amúgy "értesítés" szó alatt még véletlenül sem gondoltam, hogy az SMSre gondolsz...
  • geri777
    mázlista nekem nem mükszik a plus

egyép én a telcsiröl dumáltam mert ara hogy kapok értesitést ?
  • Extraboy
    Nem használom, mert utálom :) amúgy nem próbáltam, de ahogy hallottam nem megy.
  • sike
    Nyugi srácok, pííísz! :D

Neked megy a msg plus a live messengeren?
  • Extraboy
    Ezt komolyan nem hiszem el!

"E-mailedre kapsz értesítést" - szó szerint ezt írtam. Szerinted mit jelent? Azt, hogy ALAPBÓL kapsz egy E-mailt, ha adnak neked továbbadható E-mailt.
  • geri777
    akkor hogy lehet beálitani hogy értesités kapjak ?
  • Extraboy
    Lehet, hogy csak én vagyok ilyen mogorva kedvembe, de legyél szives és olyanokkal ne "spamold" szét a topicot, amire választ kapsz két kattintás után... de ha már megteszed, legalább NE 3 külön postba...

"Sike én is tudok meghivot küldeni ???" - majd pár nap/hét mulva, ha kapsz MS-töl, de ideas.live.com-on ottvan... 2 kattintás az egész

"MSN 8 AL hogy kell telefonon msn nezni ?" - sehogy, megint két kattintásodba kerülne a súgóba beírni, hogy mobilkészülék, ami azt takarja, hogy ameddig nem vagy fent, és kapsz üzenetet, akkor azt a mobilodra SMS formában elküldi.

"Meg hivot hogyan külgyek ????" - E-mailedre kapsz értesítést, ha tudsz küldeni, egyébként ideas.live.com - itt irja mennyit tudsz

"És sAs telefonal msn neziik szoval sztem lehet" - sAs a gépével MSNezik...

Ezekre a kérdésekre kb 2-6 egérklikkel választ kaphattál volna, szóval légyszives és vedd a fáradtságot megnézni, mielőtt fölöslegesen "hülye" postokat irogatnál. Mindíg egyszerűbb másokat ugráltatni, hogy ezt ird le, azt ird le... mint magad megcsinálni. Még1x mondom, ha csak én látom így, oltsatok be, de engem speciel zavart, hogy 13 új üzenet a forumba, és mind olyan kérdésekből áltt amit itt is 20x megválaszoltunk már.
  • geri777
    http://ideas.live.com/ ez nekem nem jön be
  • geri777
    és ott hogy ?
  • bon
    igen ott küldjél.
  • geri777
    és ott hol külgyek meghivot?
    És sAs telefonal msn neziik szoval sztem lehet
  • bon
    Itt lehet: http://ideas.live.com/
  • bon
    Ja és a neve nem MSN 8 hanem Windows Live Messenger 8
  • bon
    Telefonálni még tudtommal csak bizonyos országokban lehet nálunk nem.
  • geri777
    Meg hivot hogyan külgyek ????
  • geri777
    MSN 8 AL hogy kell telefonon msn nezni ?
  • geri777
    és hogyan ?
  • sike
    elvileg igen, te is tudsz 20 darabot
  • geri777
    Sike én is tudok meghivot küldeni ???
  • geri777
    Köszke
    Sike meg jöt ! kösz