278
Minden a Traktor Dj Studio 3 -ról
-
Dinde #38 Hát nem tudom...nekem se működik.
Az elmentett Waw-et sokkal lassabban játsza le egy másik lejátszó(pl:Winamp).
Kipróbáltam sok féle beállítást,de nem tudok rájönni, hogy miért?
Esetleg Petka csináltál vele valami extrát?:)Biztos hogy valami beállítási hiba lehet,de szerintem ez a program olyan bonyolultra sikerült, hogy nehéz lesz megtalálni. -
#37 Nekem tökéletesen működik az audio recorder és a native mix recorder is -
#36 Jah hát ez is egy megoldás, csak ha már van saját felvevője, akkor azt miért nem lehet rendesen használni.
Na mindegy, azért köszi. -
#35 Én külső recorderrel csainálom. Felveszem "what u hear" -el, sozt után vágom forge-val. -
#34 Nekem is ez a problémám. Ha valaki tud rá megoldást az legyen szíves és ossza meg velünk. -
#33 Tipp: (lehet hogy sok mindenkinek már régi, vagy tudta, de én most vettem észre)
Szóval az eq-n (high, mid, low) a potméter tekerése előtt benyomod az egér jobb gombját megjelenik egy piros vonalka, majd tudod mozgatni és ha ezután a bal gombot is benyomod, akkor a kill funkció így is használható.
Remélem valaki azért hasznát veszi.
-
#32 winamphoz van dts plugin, keress rá goggle. Ha van DTS-es eölködőd akkor, írd ki mint audioCD, és úgy használd. -
#31 nádsip :DDDDd lol
amugy nem rox ez az uj verzsön egész megteccett -
Dinde #30 Vinyl!!!Igényt tartanék én is a beállításaidra.Szerintem úgy jó volt ahogy a 2.0..2.5 volt alapból beállítva(sync:B,illentve a EQ killek 4,5,6,7,8,9,)
De most ezeket nem tudom beállítani valamiért. -
#29 ez szerintem egyén válogatja, de nekem a régi is úgy volt beállítva hogy az eq-ban, a mély, közép, magas lehessen állítani billentyűről, loopolást billentyűvel...stb.
Majd meglátjuk mi sül ki belőle. -
#28 ha kész vagy a kalibrálással elküldöd nekem a beállításaidat? :) -
#27 Megnéztem én is, és mit is mondhatnék a kezdeti irtózás után, elég kellemeset csalódtam, már csak a billentyűzetre kell bekalibrálni, és nem is lesz olyan rossz.
De most látom hirtelen mennyi kis dj palánta megtalálta ezt a topikot, aki
Dj Szarházi-t meg Nádsípot akar keverni, az maradjon az atomixnál. :D
ui.: Channel Delay odabasz... :D -
#26 Hmmm. Azt nem tudom milyen kis ledekre gondolsz, de effektek vannak benne. -
#25 hát nem vmi jó lett az új verzsön -.- bonyolultnak látszik, de hiányolom a két kis ledet róla amia dobnál villog meg vmi kis effektezőket is tehettek volna bele nekem a 2.0 ban nem csinál jókat :c
nekem az 1.1-es verzió jön be a legjobban... télleg azt hol tom leszedni???
-
#24 egy kis off/
egy kis help kéne...
letöltök DTS zenéket, amik kb 4-5-700 megásak, wav formátummal...
mivel lehet lejátszani...???
házimozin nem megy, mert nem ismeri a wav formátumot...
számítógépen winamp, ac3 plugin, stb, de csak egy nagy súgás amit hallani belőle, esetleg neróval kell kiírni vmi audio cd-nek.?
mi a megold?? ha van vkinek vmi ötlete azt szívesen venném...
Bocs az offért de nem találtam kimondottam erre való topicot, vagy ha van is (valahol)túl régi, s nyitni nem akartam ezért külön...
előre is kösz -
_Vegeta_ #23 Ezaz ket szamot osszeollozok, hude nagy DJ vagyok!
Ok, befejeztem. :D -
#22 Én mikor nem áll a rendelkezésemre eszköz, akkor a virtuadj-t szoktam kikötni keverőre. Szvsz az teljesen barátságos erre a feladatra. Traktort élőben nyomni, szvsz nem sok értelme van. úgysem használja ki senki. Annyit effektezni amennyit kell megvan vdj-ben is. Traktorral otthon lehet gyártani jó kis mixeket. Bár én Nuendo-zom:) -
#21 látni lehet igy is csak megfogni nem
godolom majd ezt is ugyanugy be lehet állitani külsö keveröre mint a régebbit és ugy teljesen jo sztem - ja és igy már fogdosahtod is vmilyen szinten :) -
neuro #20 Én nem "leszólni" akartam az otthoni mixelőket, mert biztos jó szórakozás lehet ez is. Csak annyit, hogy nekem valahogy nem áll rá a kezem, ha nem "látom" vagy nem tudom "megfogni" a zenét. -
#19 Valaki meg nem tudja magát rávenni, hogy vegyen 2 lejátszót meg 1 keverőt mert nincs rá pénze ! Nem futja rá néki !
-
neuro #18 Én valahogy nem tudom rávenni magam, hogy számítógépen matassak az egérrel... :) -
browg #17 Hogy tudok-e mixelni, hmmm, bakeliten játszom, de ezzel a progival(az ős régi versionnal:)) kezdtem anno 5 éve:)) -
neuro #16 és te tudsz mixelni? -
_Vegeta_ #15 off
Hat igen, nemsok művész Dj-t ismerek. :| -
browg #14 Szal az a lényeg, hogy ehez tudni kell mixelni!:))))))))))))) -
browg #13 Hi all! Szerintem az egész Traktor Dj egy nagy ***, de aki mégis pc-n próbálkozna annak adok egy címet: http://download.deejaysystem.com/djs/djsmkir5a.exe ehez csak 2 hangkártya kell,rosszab estetben elég 1 is csak akkor ketté kell osztani a L és R csatornát, de akkor mono lesz:( Ja meg kell hozzá egy keverő:). Ez a progi a DENON DN2000F djcdlejátszó pontos mása, semmi felesleges dolog (effect, meg ilyen ****-ok -
#12 Én is azon nőttem fel... :) Manapság a Dj megnevezés inkább degradáló mintsem pozitív... -
kasika #11 naja, csak nem fél milla :DDD
vagyis 400k... :) -
#10 kb. annyira bonyolult mint egy Allen & Heath Xone92 keverő -
Dinde #9 Sziasztok!
Valaki próbálta már elmenteni wav-ba a kész mixet?
Nekem utána amikor visszahallgatom pl.Winampal lassú az egész.
Biztos hogy valamit nem jól,vagy nem állítottam be...
Ha valaki tudja segítsen please !! -
_Vegeta_ #8 Hol vannak mar a trackerek? :| -
#7 hja én nem próbáltam bár nekem a 2.0 is nehezen kezelhető volt bill + egérrel még annó 3-4 évvel ezelőtt. -
#6 Feldobtam tárhelyre. Akinek kell az privi. Nem akarok idewarezolni. -
#5 na ja, de ezt már lehetetlen használni billentyűzettel meg egérrel.
én inkább csak annyit újítottam volna, hogy kiveszem a SYNC gombot a régiből :) -
#4 paraszt kezdje 2 winamppal és 2 pitch pluginnal. akit meg érdekel a dolog az meg úgyis kitanulja a profibb progikat és aztán vagy gyűjt pénzt és vesz jáccókat vagy megmarad pc dj-nek... -
#3 És ehhez hogy fog érteni egy paraszt?? inkább leszedem a Kapa DJ fx prot, az egyszerübb -
#2 hátőő rendesen megbonyolították az előző verziókhoz képest -
#1 A Traktor Dj Studio 3 immár legális és illegális módon is beszerezhető.
Akár milyen módon is szerezted be a programot várjuk véleményedet kérdésedet illetve segítségedet a program megosztásában a többi lelkes user-nek!
Gyerünk hát :)