Traktor Dj Studio 3
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
Viszont, az új Traktor verzók (2.6.8-tól felfelé) nekem a Scratch-re azt írja mindig, hogy disabled. Nem megy a timecode funkció, ha nem NI kártyád van? Eddig csak az volt a feltétel, hogy legyen egy 4in4out kártyád, alacsony latency-vel és igazából már mehet is a dolog.
Tudtok erről valamit?
Üdv!
(Már 4 magos gépem van, ezen gond nélkül fut ez a processzor zabáló új verzió. Nem akadozik a zene a Latencytől, a gyenge hangkártya miatt, mert átvette szerepét a proci. Ez nagy előre lépés. A BeatSlicer is ütemre működik.)
Utoljára szerkesztette: Peetboy, 2014.12.06. 23:17:41
AMD Athlon II X4 QuadCore (4x3 Ghz), Geforce GTX 750 - 1 GB, 6 GB Kingston RAM
i2k'007...Aerobik Megamix (Volume 01, 2007)
Track lista: videón látható
Infók: a leírásban
Szigorúan magánvélemény | Can’t spell “STEAL” without EA? | Gamer's Hell: DLC, Early-A, Pre-Order, Seasons, Episodes, Regions, Loot Box, Microtransactions, MS Store, Epic Store.
Akadt némi problémám a traktor dj-vel.
Adott egy 5.1-es hangkártya. Egyik kimenetén van a 2 hangfal, masterre állítva. Másikon a fülhallgató monitorra állítva. A probléma az ha a fülhallgatón a hangerõt feltekerem akkor a masterrõl leveszi.
Ez miért lehet?
Elõre is köszi.
Elég kezdõ vagyok Traktor pro 2-ben, ugyan is eddig torq-ot használtam mivel M-audio xponentem van! A kérdésem a következõ.
Valamiért jobb oldalon nem tudok effektezni be van kapcsolva minden de nem tudom mért nem tudok!
2. kérdés.
Hogyan tudom be állítani a ledek világítását xponenten és a mastert?
Köszönöm Brigitta :)
Hozzá teszem 1 magos procim van, de hogy miért lett nagyobb a gépigénye az rejtély.
Az miért van , hogy lassan analizálja be a zenéket a traktor . Eddig semmi gond nem volt most nemrég kezdet baszakodni .<#duhos2>#duhos2>
Asio4all-t használok és azt szeretném megérdeklõdni hogy miért csinálja olyan 10-20 perc zenélgetés utána hoyg elkezd pattogni? van valami megoldás?
Köszi! :)
...::::::...
A segítségeteket kérném,mert volna egy kis gondom:
Van egy Behringer BCD3000-es ketyerém.Egy lapitopival van összekötve,amin csak a Traktor 3LE van,amit adtak a vezérlõhöz.
Elkezdem használni.Mûködik minden.Majd ha bekapcsolom a lámpát lefagy a progi és a vezérlõ.Ha más dolgokat kapcsoltam ki-be (erõsítõ,tv...),akkor is ezt csinálta.
Ezután a vezérlõt és a lapitopit külön fázisról tápláltam.De ha emez fázisra kötött cuccokat megint elkezdtem kapcsolni,ugyanúgy fagy a rendszer.
Kipróbáltam másik laptoppal.Ugyanígy viselkedik.
Kipróbáltam Virtual DJ-vel.Ugyanígy viselkedik.
Nem értem.
Ha valaki tud segíteni,azt megköszönném.
na, mindegy! most nem is zakatolok a dolgon... úgyis veszek nemsoká hozzá egy vezérlõt... meg persze a WinFos 7-et is újrarakom
esetleg abban kéne némi segítség, h melyiket érdemes és miért... (mármint szoftvervezérlõt...)
MacBook Air M4, iPhone 14+, iPad 9.7, XBOX ONE, XBOX360 Slim
aztán a 3-asnak vmi temp mappáját töröltem & akkor kezdõdött. utána az összes TRAKTOR-t leszedtem a géprõl...
újraakartam rakni, de már csak így sikerült :S
na, mindegy... lassan 1 éves a Win-em is, úgyhogy, amint megjön a 100as guriga DVD szlovák szomszédainktól, már vések is ki mindent & rendszertelepítés lesz...
az egyik lemezjátszóm meg már jórégen meghalt, úgyhogy most a bedroom dj dolog egy ideig szünetel! :D

Trator Pro 1.2.1 Full verzió
A Crack egy sima exe fájl ez a jó. Ami pedig telepitõs patch - crack az a vírusos.
Instruments Traktor Pro
ez a tuti <#puszis>#puszis>
Szeretnék Traktor 3-on keresztül rádiózni de sehogysem sikerül eddig virtuallal próbáltam rádiózni de nem a legjobb és már eléggé a traktorhoz szoktam több oldalon is láttam képeket h mi hogyan de próbáltam mindenhogyan mégsem megy ha valaki tudja talán h hogyan is megy ez a dolog az pls írjon!!! elõre is köszi:)
Meg tudja valaki mondani, hol lehet beállitani a BPM ki irást??? Mert mindenhol kerestem de sehol nem találom.
http://data.hu/get/2611955/Total_Recorder_Pro_7.1_-_Video_Add-On_7.1.rar.html
ez aprogram minden egyes hangot rögzit ami a hangkártyádon keresztülmegy ezáltal a te kreálmányodat is a mit éppen elkövetsz ha vkinek nem sikerül beállitani irjon pr-be de nem nehéz. enjoy
Nekem van egy kis gondom. Baromira jó a progi meg minden, de valamiért csak kettõ kimenetet tudok beállítani a progiban, pedig a hangkártyánál is és a windowsban is a hangkártyát 5.1re állítottam. Az alaplapom asrcok p5kpl-e. Nagy szükségem lenne valami megoldásra.
köszi
Mert ami van az nem jó. Beakad a zene.
...::::::...