Traktor Dj Studio 3
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
az sb live! sorozatnak is csak line-in, meg mic bemenete van nem? azokat felismeri a traki rendben?
az a problémám, hogy szeretném használni a hangkártya bemenetét (mikrofon,
szinti, akármi) a traktor 3-ban, de az "input routing" menüpontban a
csatornák melletti legördülõ menü nem mutat semmit, csak ezt: "not
connected"...
a progit laptopon használom és egyelõre csak a szar beépített Realtek
AC97 hangkarival, mert egyelõre nincs pénzem egy külsõ audio
interfészre. na most a hangkártyának csak egy stereo kimenete és egy
mikrofon bemenete van. kipróbáltam a dolgot egy asztali gépen is, amiben egy régebbi soundblaster kártya volt, és volt neki line-in csatlakozója is, de ugyanez volt a helyzet ott is.
a mikrofon bemenet nem számít inputnak? vagy miért nem ismeri fel a
traktor?
másnak volt esetleg hasonló problémája?
köszi
Elég kezdõ vagyok még traktor 3 téren. Annak ellenére, hogy elolvastam naggyából az ehez kapcsolódó hozzászólásokat, nem tudom beállítani a fülest. Légszi írja le valaki pontosan hogy mit, hol, hogy kell beállítani hogy mûködjön és hova kell bedugni a fülhallgatót, mert már komolyan mondom abba se vagyok biztos :( pedig elég sokmindent végigpróbáltam. 5.1-es Realtek AC97 Audio hangártyám van.<#help>#help>
ELÕRE IS KÖSSZ!!!
\"s nem oly becses az irhám, hogy érett fõvel szótlanul kibirnám, ha nem vagyok szabad! Az én vezérem bensõmbõl vezérel! Emberek, nem vadak - elmék vagyunk!\" József Attila - Levegõt!
mégegyszer köszi szépen ;)
"Mondtam az orvosomnak, hogy két helyen eltört a lábam. Erre Ő azt mondta, hogy ne menjek arra a két helyre többet."
winfosba be van állítva az 5.1, a tesztprogit is lefuttattam, mindent rendben talált, de közbe mégsincs rendbe
ez a varázsló hangoló mi, hogy, merre? <#help>#help>
szal nekem is az lenne a kérésem, h ha bárki tud segíteni valahogy legyen szíves írjon ide vagy privibe nekem mind1
thx:)
Nahátocska.... mostanocska akkorocska ilyenkorocska mivanilyenkorocska???
Ez nem 100%, mert most nincs fent a gépemen, úgyhogy nem tudom megnézni.
Tudom nem ide tartozik, de szeretném megkérdezni, hátha mégis tud valaki segíteni...
Az ACID PRO 4.0 - val csináltam egy kis zenét, amit szeretnék CD-re kiírni, és itt jön a sötétségem... Nem tudom hogyan lehet normális formátumban kimenteni a dolgot, mivel, hogy ehez már hülye vagyok, illetve amiben kimenti, azt a nero nem értelmezi...
Szóval... hogyan is kell a kész anyagot MP3-ba Vagy Wav-ba menteni???
Elõre is kösz a segítséget.... <#confused>#confused>
Nahátocska.... mostanocska akkorocska ilyenkorocska mivanilyenkorocska???
Nemtom, hogy müxik ez a 7.1-es, nekem 5.1-es van, szóval be kell állítani 4 hangfalas elrendezésre. Aztán trakiba beállítod a csatornáknál, hogy a master(hangfal) jöjjön az egyik kimeneten, a monitor(füles) pedig a másikon. Ha így nem volt egyértelmû(tudom hülyén fogalmazok:)), akkor probálkozni kell, vagy majd írja ha mégse megy. Jah és érdemes AISO driverrel használni, mert annak kisebb a válaszideje. Ezt is a trakiban lehet beállítani.
<#help>#help><#help>#help><#help>#help><#help>#help>
Jack Bauer nem éhes, nem álmos, nincs szüksége fürdésre. A szervezete nem olyan ostoba, hogy felhívja magára a figyelmet.
hangkártya vásárlás elõtt állok és ha már veszek akkor szeretnék valami olyat amivel problémamentesen tudom használni a traktor 3-at.
esetleg tud valaki ajánlani valamilyen kártyát? (nem igazán vagyok otthon az ilyenekben)
elõre is köszi :)
"Mondtam az orvosomnak, hogy két helyen eltört a lábam. Erre Ő azt mondta, hogy ne menjek arra a két helyre többet."
Akinek van ill. tud magyar file-t a traktor3-hoz, akkor pls irjon privátot nekem.
Elõre is köszi
Valaki privát üziben elküldené nekem hogy honnan lehet leszedni regisztrált változatban a progit??vagy láttam vki hogy mondta hogy eltudja mondani honnan lehet letölteni...ha vki tudja ki volt az kérem üziben szóljon.
kössz
- A és B be magától tölste be egymás után a számokat (amiket kijelöltem)
- Szám végén az átfedést be tudjam állítani
- Be tudjam állítani az ütemet, pl. 140 -esre
Az 1.0 volt nekem, ott átlátható volt, de a 3-al nem boldogulok.
Leírná valaki ezeket? Köszi.
Abit AN7/AMD 3.2Ghz/:(Abit GeForce FX5700 256mb DDR:(/2*512Mb DDR/Samsung 160GB HDD S-ATA 7200/LG DVD-RW/LG DVD-ROM/
Mindengyiken kb 47millió forrásból megszerezhetõ ...
Kipróbáltam. Szóval ha a PITCH BEND-hez rendelt billentyût nyomom akkor túl érzékeny, de valóban: ha lenyomom a SHIFT-et + a hozzárendelt billentyût, akkor valóban nem húz annyit.
Kössz a tippet!
De valahogy ez mégsem a végleges megoldás számomra :( hisz emiatt nem akarok 67 billentyût lenyomva tartani.
Csak tudnám, hogy sikerült anno megcsinálnom ...
Na szenvedek tovább.
Csõ!
Nem tudtok adni 1 linket ahonnan le tudnám szedni a TD3-at?
Elõre is thax:
Robs
Traktor (2.5 vagy 2.6) felhasználókat kérdezném, hogy más is találkozott e azzal a parával amivel én: A pitch bend gomb érzékenysége teljesen más ha egérrel kattintok rá, illetve az általam hozzárendelt billentyût nyomom.
Az egérre történõ érzékenység megfelelõ, de a a billentyûzetre nagyon érzékeny, éppen hozzáérek és már egy csomót "húz" rajta.
Amúgy ilyen régebben is elõfordult, de valahogy pár uninstallálás és reinstallálás után valahogy rendbe állt, és kellõen finom volt a billentyûzet érzékenyége is, annak ellenére, hogy tudtommal semmit sem állítottam.
Próbáltam már mindent, de passz. Elõször a vezérlõpult/billentyûzeten belüli beállításokon módosítottam de semmi.
Aki tud segítsen, köszönöm.