Traktor Dj Studio 3
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
indítsd el a patchert, patch gomb és keresd meg az exe-t amit hiányol.
3.4-tõl nálam alapból hibával indít a program. (valami eszköz nem áll készen) a 4 kimenetbõl csak kettõ választható. ez csak nálam van így?
\"He who makes a beast of himself gets rid of the pain of being a man.\"
MacBook Air M4, iPhone 14+, iPad 9.7, XBOX ONE, XBOX360 Slim
Valaki segítsen már nekem lécci.Oan gondom van hogy akárhogy állítom be az audio output routing-nál a master-t és monitort nemtudok rendesen "elõrehallgatni" a következõ zenét átfedés elõtt ugyanisa fülesben is uanaz szól minta hangfalon és akárhogy tekergetem a ph vol és mixet nem a füles halkul hanem az egész:/.
Elõre is köszönöm a segítséget!

E.Gy.B.E. Airsoft Team
Valaki el tudná nekem monani hogy az a bizonyos "key" gomb mire szolgál, és mikor érdemes bekapcsolva hagyni õket? Elõre is köszi.
Létezik hogy a 3 as verziónál már nem lehet visszafelé játszani a zenét vagy csak én nem találom? Ha lehet akkor hogyan?
Elemeztessétek ki a zenéket vele mielõtt elkezdtek keverni.
Nem tudjátok mitõl lehet az,hogy kb. percenként ugranak egy picit a zenék lejátszás közben? Elég zavaró.
Valamit a procit is eléggé leterheli valamiért (80%-ra, A64 3800+).
Ezek az elõzõ verzióknál is fennáltak.
Friss Win XP-vel sincs változás.
SB Live! 5.1 karim van.
Na bûvészkedek még a hangkártyákkal egy kicsit és kipróbálom a soundforge-ot.
köszi a tippet
nis ugy használom hogy sblive5.1+külsõ keverõ és én a elvételt úgy oldottam meg, hogy egyszer kimegy a keverõböl egy erõstõre aztán a keverõ rec kimenete meg megy az alaplapi hangkártyába amit sony soundforge-al tökéletesen fel lehet venni...
milyen zenéket mixelsz?
Én egy SB live-val használom + asio driver 5.1-re állítva, külsõ keverõvel, de nem tudom beállítani a felvételt... a keverõ kimenetét visszadugtam a mikrofonbemenetbe, de bármit állítgatok nem hallom, nem veszi fel stb, ugyan ez a helyzet ha az alaplapi hangkártyába dugom be, másik progival sem tudom felvenni...
XP alatt simán ment...
Kérlek segítsetek!
éld úgy minden napod, mintha az lenne az utolsó! Azt egyszer úgyis bejön. HyperActive
traktor beállítás
A segítségeteket szeretném kérni a fejhallgató beállításával kapcsolatban. Creative X_FI Extreme Music hangkártyával rendelkezem és nem tudok rájönni hogy hogyan kell beállítani hogy a fejhallgatóba azt a zenét halljam amire le szeretném keverni azt ami a hangszórókból jön.
A segítségeteket elõre is nagyon köszönöm.
Olyan kérdésem lenne,ha a traktorral felakarom venni a mixem /és van elég tárhelyem,mert wav-ba vesz fel/,
akkor miért nem tudom utána meghallgatni winamp-ba,és media player-el sem,
tudom lejátszani és átkonvertálni sem tudom?
mi lehet a baj? valamit még be kéne állítanom a progiba?
valaki segitsen
HELP
hogy kell regisztrálni??, mert máshogy nem megy!!!! és a kodot se tom!!!
CSakhogy kb miket lehet csinálni vele:Love Generation Mindezt 1 egérrel és 1 jó füllel nem használva a sync gombot😊
Macbook Air M1 2020
"Mondtam az orvosomnak, hogy két helyen eltört a lábam. Erre Ő azt mondta, hogy ne menjek arra a két helyre többet."
"Mondtam az orvosomnak, hogy két helyen eltört a lábam. Erre Ő azt mondta, hogy ne menjek arra a két helyre többet."
szevasztok tegnap este töltöttem le a traktort és az lenne a kérdésem hogy hogyan lehet vissza állítani,azt hogy tudjam úgy mond görgetni a számot .
ez volt az egyik aztán
nem tudja ezzt a progit valki magyarul? vagy hogyan lehet átállítani?
aztán amikor lejátsza a sámot az a ban akkor a számoknak van az a barna vibrálása hogy hogyan játsza le azt hogyan lehet mixelni???
kérlek írjatok sokan naon fontos legyen és kérlek privát válaszban<#szomoru1>#szomoru1><#banplz>#banplz><#szomoru1>#szomoru1><#vigyor5>#vigyor5><#szomoru1>#szomoru1><#szomoru1>#szomoru1>
<#help>#help><#help>#help><#help>#help><#help>#help>
annyi különbséggel, hogy mindegyik számodat ütemra szinkronizálod, elhelyezed bennük a beat markereket stb.
aztán nyomsz egy record gombot és elindítod a playlistet.
de aztán legyen elég tárhelyed a felvett anyaghoz...
de elõször használd a google-t, mondjuk ilyesmi kulcsszavakkal: real audio converter
kapcsiból elõjött egy csomó találat, aminek a nagyrésze szemét, de azért akad közte kics is 😊
pl.: http://swen.antville.org/stories/735413/
én annak idején winamppal konvertáltam (szigorúan a 2.91-essel) de már nem emlékszem, hogy milyen plugin volt hozzá. bár szerintem csak egy sima realplayer plugin, mivel a winamp egyébként is bármibõl tud wav-ot csinálni...
a fenti linken arról is írnak, hogyan lehet real media stream-eket letölteni.
ha meg nem a winamp, akkor a dbPowerAmp-ot ajánlom nagyon.
Hogy tudok realmedia fájlt átkonvertálni bármibe ami hallgatható a progi nélkül?
Szegénynek a vonat levitte kezét, lábát, erre Õ nagyot kiáltott:
- Hát a kis faszom nem kéne???
😄
És mindezt le kellene megtenem, hogy az így létrejött 1 db Y ütemû folyamatos számot kiírhasam CD-re.
benne van minden a dokumentációban!
kétféle megközelítés van:
1. létrehozol az egyik szám (A) végén egy "fade out" cue pontot, míg a másik szám (😎 elején egy "fade in" cue pontot. amikor A eléri a fade outot, B automatikusan elindul a fade in ponttól. ha nincs bekapcsolva az autoplay (a master panelen a play gomb), akkor manuálisan kell a crossfadert áthúznod, de ha be van kapcsolva, akkor automatikusan átcsúszik A-ból B-be, annyi idõ alatt, amit a preferences-ben beállítottál. ilyen eccerû.
2. autoplay: ez meg olyasmi, hogy van egy playlist-ed szépen megszámozva, betöltöd az elsõ két számot, elindítod A-t, benyomod az autoplay gombot és mikor a szám végére ér, szépen átfédeli B-be, miközben A-ba betölti a playlistben szereplõ következõ számot és így tovább. ez is eccerû 😊
ezeket csak vázlatosan írtam le, mindenképpen olvasd el a dokumentációt is:
Traktor DJ Studio 3 Manual English.pdf
62. oldal - 7.3 fejezet - Cue Points with Special Function
112. oldal - 9.8 fejezet - Autoplay
talán van belõle magyar változat is, de én nem kerestem.
sok sikert hozzá 😊
bájdövéj: valaki tudna mondani valamit az ÉN problémámra is? - #126-os problémafelvetés - mezei hangkártya mikrofonbemenetének beizzítása traktor 3-ban stb.
köszi elõre is!