Traktor Dj Studio 3

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

castor
a patch-el patcheld meg az idítófájlt, ennyi.
indítsd el a patchert, patch gomb és keresd meg az exe-t amit hiányol.

3.4-tõl nálam alapból hibával indít a program. (valami eszköz nem áll készen) a 4 kimenetbõl csak kettõ választható. ez csak nálam van így?

\"He who makes a beast of himself gets rid of the pain of being a man.\"

Sziasztok! Nagyon szépen megköszönném ha valki lírná, hogy hogy kell megcrackelni a 3.4 es verziot. "db pach filal jött le a program..de akárhol probálom elinditani nemmegy...ha valki tudja mi a turpisság az irjon..köszönöm!!
wééééé...ez mekkora!!!! 😄😄

MacBook Air M4, iPhone 14+, iPad 9.7, XBOX ONE, XBOX360 Slim

Hali!
Valaki segítsen már nekem lécci.Oan gondom van hogy akárhogy állítom be az audio output routing-nál a master-t és monitort nemtudok rendesen "elõrehallgatni" a következõ zenét átfedés elõtt ugyanisa fülesben is uanaz szól minta hangfalon és akárhogy tekergetem a ph vol és mixet nem a füles halkul hanem az egész:/.
Elõre is köszönöm a segítséget!
Traktor DJ 8.2.0 Belarus Edition:

E.Gy.B.E. Airsoft Team

Sziasztok.
Valaki el tudná nekem monani hogy az a bizonyos "key" gomb mire szolgál, és mikor érdemes bekapcsolva hagyni õket? Elõre is köszi.
dragon11
Hogy lehet saját zenét bele rakni?^^

Petka
nem

csá all ! nemtudja vki honnan tom letölteni ??
Sziasztok!
Létezik hogy a 3 as verziónál már nem lehet visszafelé játszani a zenét vagy csak én nem találom? Ha lehet akkor hogyan?
köszi!
Petka
hali netrádiót hogy lehet csinalni a TDJ3 ban? boradcastinnál kel lscak beállítnai dolgokat? ha igen mit mire?:S fontos hogy van routeren és letöltöttem az icecast programiot is
Ats
Ha a key be van kapcsolva és nagy a pitch, akkor dob a procihasználaton kb 20%-ot, de a legjobban akkor dolgozik mikor egy új számot analizál.
Elemeztessétek ki a zenéket vele mielõtt elkezdtek keverni.

Petka
Ilyen nekem is elõszokott néha fordulni...

PLackó
Üdv!
Nem tudjátok mitõl lehet az,hogy kb. percenként ugranak egy picit a zenék lejátszás közben? Elég zavaró.
Valamit a procit is eléggé leterheli valamiért (80%-ra, A64 3800+).
Ezek az elõzõ verzióknál is fennáltak.
Friss Win XP-vel sincs változás.
SB Live! 5.1 karim van.

Ats
Gáborka... szerintem várd meg amíg Dévényi tibibá regisztrál és tedd fel neki a kérdést priviben <#wave>

Sziasztok!Nem tudna nekem valaki aki esetleg unatkozik valami jo kis pörgös +hosszabb discosabbat öxehozni nekem ebböl:Shania Twain - Don't be stupid(dance mix)!!Az alap meg a country rész maradjon!az annyira jo DDD
Ats
fõleg drumandbasst a normálisabb fajtából, néha new jazz-t vagy downtempo-t.
Na bûvészkedek még a hangkártyákkal egy kicsit és kipróbálom a soundforge-ot.
köszi a tippet

RaSTaBaNDiTa
hella!

nis ugy használom hogy sblive5.1+külsõ keverõ és én a elvételt úgy oldottam meg, hogy egyszer kimegy a keverõböl egy erõstõre aztán a keverõ rec kimenete meg megy az alaplapi hangkártyába amit sony soundforge-al tökéletesen fel lehet venni...

milyen zenéket mixelsz?

Ats
Hali!
Én egy SB live-val használom + asio driver 5.1-re állítva, külsõ keverõvel, de nem tudom beállítani a felvételt... a keverõ kimenetét visszadugtam a mikrofonbemenetbe, de bármit állítgatok nem hallom, nem veszi fel stb, ugyan ez a helyzet ha az alaplapi hangkártyába dugom be, másik progival sem tudom felvenni...

Sziasztok! Windows VISTA alól sikerült valakinek több csatornát beállítani 2-nél? Mert nekem csak MASTER-em van, monitorozni nem tudok, pedig a hangkártyán be van állítva a több kimenet...
XP alatt simán ment...
Kérlek segítsetek!

mila69en

éld úgy minden napod, mintha az lenne az utolsó! Azt egyszer úgyis bejön. HyperActive

szia
kocce , ez az enhibam olasatlanul kezdtem neki es faradtan azert volt sok hulye kerdesem, na megy zorog duborog szal fasza de most keydem megerteni h ez a traktor messze menoleg bonyolultabb mint a vdj ami telleg tok jo volt / ey lessz a kovetkezo szint ,egyenlore vmi jo hotkey beallitast keresek a neen sikertelenul mert en magam annyira lusta vagyok 200 oldalnyi bill kombinaciot h meghalnek ha megcsinalnam ,amugy gondolkoztam kulso mixeren vmi olyan helyen olvastam ahol leirjak h kell dj nek lenni >p hogy 3 savos keverovel kezdjuk aztan aprankent veszegetni hooya a cuccost , akkor ezek szerint alan and heatet kene mert minden nagy ember azt hasznalja xon 3 d megveszem es maris elfogyott a pezem , de aztan venni kell mk2 est is mert a prok bakelittel toljak vmi digitalis atalakitoval serato live vagy a native vagy meg nem tom hany fajta at digitalizalo doboyka van , en az ebayen nezegettem hat ott is kurva draga / aztan most gondolkozom erdemes ennyit beleolni ha nincs aki tanintson ,mindent magam erejebol sokaig tart es en ido hijjan vagyok a penzrol nem is beszelve szal jobbnak latom ha ezt a penzt tanulasba fektetem ,igaz ahoz sincs kedvem de hat ha megvan a tudas azzal tobb profitot hozok es a penz vegulis megnyugtat 1 szintig / igaz ha az ember a hobbijat csinalja az is nyugtatja sot szorakoztatja ,de valasztani kell , en mindenestre lehet h beszerzek ilyen xone 3 d tud vki lopottat esetlegg ? >P
RaSTaBaNDiTa
uppsz lehet rosszat írtam mert én rendes keverõt használok <#wow2>

RaSTaBaNDiTa
nekem ezekkel a beállításokkal faszándian müxik sb live 5.1 karival ...
traktor beállítás

nincs kedvem olvasni -skacok még 1 er vki nagy betükkel irja le mit kell tennem ahoz -h 2 hangkártya közzül eggyik monitorozhasson - 5.1 em van és 1 sima laptop hangkari - soundcard menüben csak 1 hangkari opciot tudok választani ,lehat a sávokat kéne belõni? -és akkor minden a 5.1 rõl menjen ? -de hülye vagyok hozzá szal akinek sok ideje van és jó szíve irja meg nekem és csinálok 1 tutorial videot cserébe h többször ne kelljen leirni 😊
Sziasztok

A segítségeteket szeretném kérni a fejhallgató beállításával kapcsolatban. Creative X_FI Extreme Music hangkártyával rendelkezem és nem tudok rájönni hogy hogyan kell beállítani hogy a fejhallgatóba azt a zenét halljam amire le szeretném keverni azt ami a hangszórókból jön.
A segítségeteket elõre is nagyon köszönöm.
Sziasztok!
Olyan kérdésem lenne,ha a traktorral felakarom venni a mixem /és van elég tárhelyem,mert wav-ba vesz fel/,
akkor miért nem tudom utána meghallgatni winamp-ba,és media player-el sem,
tudom lejátszani és átkonvertálni sem tudom?
mi lehet a baj? valamit még be kéne állítanom a progiba?
valaki segitsen
HELP

hogy kell regisztrálni??, mert máshogy nem megy!!!! és a kodot se tom!!!
zoltan93
www.goat.mlap.hu _--Dance Kívánság mûsor akit érdekel regeljen a fórumba és kérjen számot!

hy vinyl ez hogy kell regisztrálni mer nem megy
Gilb3rto
Hi All!

CSakhogy kb miket lehet csinálni vele:Love Generation Mindezt 1 egérrel és 1 jó füllel nem használva a sync gombot😊

Macbook Air M1 2020

VinylToy

"Mondtam az orvosomnak, hogy két helyen eltört a lábam. Erre Ő azt mondta, hogy ne menjek arra a két helyre többet."

VinylToy
Ph Vol, és Ph Mixet tekergesd amig nem sikerül 😄

"Mondtam az orvosomnak, hogy két helyen eltört a lábam. Erre Ő azt mondta, hogy ne menjek arra a két helyre többet."

Gaso
kellene egy kis help!! van a hangfalon is hang és van a fülesen is hang. eddig minden okés. de azt hol a viharban találom, hogy a fülesen melyik zenét haljam?! így nekem képtelenség a keverés :\

szevasztok tegnap este töltöttem le a traktort és az lenne a kérdésem hogy hogyan lehet vissza állítani,azt hogy tudjam úgy mond görgetni a számot .
ez volt az egyik aztán
nem tudja ezzt a progit valki magyarul? vagy hogyan lehet átállítani?
aztán amikor lejátsza a sámot az a ban akkor a számoknak van az a barna vibrálása hogy hogyan játsza le azt hogyan lehet mixelni???
kérlek írjatok sokan naon fontos legyen és kérlek privát válaszban<#szomoru1><#banplz><#szomoru1><#vigyor5><#szomoru1><#szomoru1>
<#help><#help><#help><#help>
phantom
asio driverrel probaltad?

úgy tudod megcsinálni, ahogy elõzõleg leírtam.
annyi különbséggel, hogy mindegyik számodat ütemra szinkronizálod, elhelyezed bennük a beat markereket stb.
aztán nyomsz egy record gombot és elindítod a playlistet.
de aztán legyen elég tárhelyed a felvett anyaghoz...
tényleg nem ide tartozik...

de elõször használd a google-t, mondjuk ilyesmi kulcsszavakkal: real audio converter

kapcsiból elõjött egy csomó találat, aminek a nagyrésze szemét, de azért akad közte kics is 😊
pl.: http://swen.antville.org/stories/735413/

én annak idején winamppal konvertáltam (szigorúan a 2.91-essel) de már nem emlékszem, hogy milyen plugin volt hozzá. bár szerintem csak egy sima realplayer plugin, mivel a winamp egyébként is bármibõl tud wav-ot csinálni...

a fenti linken arról is írnak, hogyan lehet real media stream-eket letölteni.

ha meg nem a winamp, akkor a dbPowerAmp-ot ajánlom nagyon.
Nem ide tartozik!
Hogy tudok realmedia fájlt átkonvertálni bármibe ami hallgatható a progi nélkül?
VinylToy
Errõl Jürgen Mortensen svéd vasutas esete jut eszembe:

Szegénynek a vonat levitte kezét, lábát, erre Õ nagyot kiáltott:

- Hát a kis faszom nem kéne???
😄

kirol
Azt meg lehet csinálni hogy X db számot összeválogatok, beállítom az ütemet mindegyikre fixen Y-ra, és ezt valahogy még úgy kellene megoldani, hogy Z átfedéssel induljanak a számok maguktól folyamatosan.
És mindezt le kellene megtenem, hogy az így létrejött 1 db Y ütemû folyamatos számot kiírhasam CD-re.

kirol
Hát megpróbálom. Köszi szépen!

szia!
benne van minden a dokumentációban!

kétféle megközelítés van:
1. létrehozol az egyik szám (A) végén egy "fade out" cue pontot, míg a másik szám (😎 elején egy "fade in" cue pontot. amikor A eléri a fade outot, B automatikusan elindul a fade in ponttól. ha nincs bekapcsolva az autoplay (a master panelen a play gomb), akkor manuálisan kell a crossfadert áthúznod, de ha be van kapcsolva, akkor automatikusan átcsúszik A-ból B-be, annyi idõ alatt, amit a preferences-ben beállítottál. ilyen eccerû.

2. autoplay: ez meg olyasmi, hogy van egy playlist-ed szépen megszámozva, betöltöd az elsõ két számot, elindítod A-t, benyomod az autoplay gombot és mikor a szám végére ér, szépen átfédeli B-be, miközben A-ba betölti a playlistben szereplõ következõ számot és így tovább. ez is eccerû 😊

ezeket csak vázlatosan írtam le, mindenképpen olvasd el a dokumentációt is:
Traktor DJ Studio 3 Manual English.pdf
62. oldal - 7.3 fejezet - Cue Points with Special Function
112. oldal - 9.8 fejezet - Autoplay

talán van belõle magyar változat is, de én nem kerestem.

sok sikert hozzá 😊

bájdövéj: valaki tudna mondani valamit az ÉN problémámra is? - #126-os problémafelvetés - mezei hangkártya mikrofonbemenetének beizzítása traktor 3-ban stb.
köszi elõre is!
kirol
Hát ilyet nem látok.

VinylToy
olyat keress, hogy autofade, fogalmam sincs merre van a beállítások között, nincs fenn a progi.

kirol
Hát látom segítõkész emberek vannak itt.<#shakehead>

kirol
Azt hogy lehet ebben a 3-as verzióban beállítani, hogy az A-deckben lévõ szám végén automatikusan indítsa a B-t x mp -es átfedéssel?