278
Minden a Traktor Dj Studio 3 -ról
-
#198 Melyik a legújabb verzió? -
mikusmate #197 Hali! Hogy tudom azt elérni, hogy a fülhallgatóban szóló zene, az ne szóljon a hangfalon, és fordítva? Arra gondolok, hogy szeretném megoldani, hogy megy egy szám, és én közben fülhallgatón hallgatok egy másikat, hogy be tudjam állítani a cue-t, meg hogy tudjam mikor keverjem rá, és aztán mikor mindent beállítottam, csak akkor hallatszódjon a második mikor már csúsztatom a crossfade-et. -
#196 Hello!
Van egy problémám.
Elkezdtem rádiózni és olyat szeretnék csinálni, hogy traktor DJ-vel keverek és élőbe le szeretném adni adásba.
Csak az a baj, hogy SAM Broadcaster programon keresztül kellene átvinni a zenét és nem tudom milyen plugint használjak.
Hallott már valaki ilyesmiről? Esetleg tudnátok segíteni? -
Dj Lagoon #195 Üdv Mindenkinek!
A segítségeteket szeretném kérni. Traktor FinalScratch 2.0-ás software-t szeretném megszerezni. Ha valakinek meglenne, és feltöltené valahova, azt megköszönném! Van ugyanis egy példányom belőle, de sajna a zip.-ben TRAKTOR DJ Studio 3 crack-je található, ergó nem jó a serial code...:(
Ha esetleg csak serial code (5*5 karakter) akadna valakinek, azzal is beérném! A feltöltési linket, illetve a serial-t a lagoon01@citromail e-mail címre várom.
Előre is köszi a segítséget!
Üdv minden Traktorosnak :)
Lagoon -
miasz #194 Heló! Nem nyomultam még traktorral,szóval lenne egy kérdésem:
ismer flac formátumot? köszönöm -
henryletham #193 Sziasztok!
Új vagyok valamilyen szinten ebben a témában s segítséget kérnék! Traktort már használom egy ideje azonban most vennék keverőt, hangkarit, fejhallgatót is hozzá.
A kinézett cuccok: egy 3csatornás Gemini keverő vagy 2 csatornás reloop és hozzá egy usb-s x-fi soundblaster. Kérdésem az lenne, hogy ez a hangkártya illetve a keverők valamelyike a traktorral megfelelően fog-e működni?
Szépen elég csak RCA-val összedugdosni? Mind1 hogy melyik csatornát dugom Front/Rear/Center -hez?
Nagyon köszönöm előre is a segítséget! -
#192 izé, sürgős help kéne
úgy tudom a traktor tud olyat hogy a zenéről levágja a szöveget és a nyers zene marad
hogyan kell csinálni? előre is THX -
#191 Hallottatok olyasmi programról, hogy mondatni tudsz vele valamilyen szöveget? pl.: "most DJ xy zenél az xy rádióban" -
#190 ezt nemkéne. amúgysem jó a crack hozzá. -
#189 Traktor Pro letöltése -
#188 NI Traktor PRO - letöltés:Innen
Info:Native Instruments -
rigo25 #187 köszönöm! :) -
#186 Persze azokat meg, csak a beállításoknak kellet volna de már megoldottam.
Köszi a választ. :) -
#185 Nincs magyarítás. Szerintem felesleges is. A cut, low, mid, fade, stb. szavakat csak megérted te is :) -
#184 Hello!
Magyarosítást lehet hozzá szerezni valahonnan? :) -
Phat Smoker #183 természetesen...innen! ;-) -
rigo25 #182 Sziasztok! Meg tudnátok mondani (esetleg linket is adni) hogy honnét tudok Traktor DJ-t leszedni, ami fut Vista alatt? Előre is köszi! -
zgyuri #181 Köszi! Szedtem le másikat az má mükődik, még annyi kérdésem lenn, hoyg a fülest hol tudom beállitani? Ha megyomom a cue gombot a hangfalakon szol az is...köszi -
#180 nem tudom mi okozhatja a hibát. próbáld meg letölteni újból, ha van akkor a frissebbet. egyébként működnie kell. -
zgyuri #179 Köszi...Probáltam mindenhogyan elindítani ezt a Pach filet de mindig ezt a hibát dobja ki: Acces to unnamed file was deinded. Valami ötlet? ..Töltsek le másikat?..Kösz szépen a gyors választ mégegyszer. -
#178 a patch-el patcheld meg az idítófájlt, ennyi.
indítsd el a patchert, patch gomb és keresd meg az exe-t amit hiányol.
3.4-től nálam alapból hibával indít a program. (valami eszköz nem áll készen) a 4 kimenetből csak kettő választható. ez csak nálam van így? -
zgyuri #177 Sziasztok! Nagyon szépen megköszönném ha valki lírná, hogy hogy kell megcrackelni a 3.4 es verziot. "db pach filal jött le a program..de akárhol probálom elinditani nemmegy...ha valki tudja mi a turpisság az irjon..köszönöm!! -
#176 wééééé...ez mekkora!!!! :D:D -
NYC92 #175 Hali!
Valaki segítsen már nekem lécci.Oan gondom van hogy akárhogy állítom be az audio output routing-nál a master-t és monitort nemtudok rendesen "előrehallgatni" a következő zenét átfedés előtt ugyanisa fülesben is uanaz szól minta hangfalon és akárhogy tekergetem a ph vol és mixet nem a füles halkul hanem az egész:/.
Előre is köszönöm a segítséget! -
mstummer #174 Traktor DJ 8.2.0 Belarus Edition:
-
Csirkeh #173 Sziasztok.
Valaki el tudná nekem monani hogy az a bizonyos "key" gomb mire szolgál, és mikor érdemes bekapcsolva hagyni őket? Előre is köszi. -
#172 Hogy lehet saját zenét bele rakni?^^ -
#171 nem -
DAWED #170 csá all ! nemtudja vki honnan tom letölteni ??
-
maczy #169 Sziasztok!
Létezik hogy a 3 as verziónál már nem lehet visszafelé játszani a zenét vagy csak én nem találom? Ha lehet akkor hogyan? -
nyusz #168 köszi! -
#167 itt -
nyusz #166 hali netrádiót hogy lehet csinalni a TDJ3 ban? boradcastinnál kel lscak beállítnai dolgokat? ha igen mit mire?:S fontos hogy van routeren és letöltöttem az icecast programiot is -
#165 Ha a key be van kapcsolva és nagy a pitch, akkor dob a procihasználaton kb 20%-ot, de a legjobban akkor dolgozik mikor egy új számot analizál.
Elemeztessétek ki a zenéket vele mielőtt elkezdtek keverni. -
#164 Ilyen nekem is előszokott néha fordulni... -
#163 Üdv!
Nem tudjátok mitől lehet az,hogy kb. percenként ugranak egy picit a zenék lejátszás közben? Elég zavaró.
Valamit a procit is eléggé leterheli valamiért (80%-ra, A64 3800+).
Ezek az előző verzióknál is fennáltak.
Friss Win XP-vel sincs változás.
SB Live! 5.1 karim van. -
#162 Gáborka... szerintem várd meg amíg Dévényi tibibá regisztrál és tedd fel neki a kérdést priviben -
Gáborka17 #161 Sziasztok!Nem tudna nekem valaki aki esetleg unatkozik valami jo kis pörgös +hosszabb discosabbat öxehozni nekem ebböl:Shania Twain - Don't be stupid(dance mix)!!Az alap meg a country rész maradjon!az annyira jo DDD -
#160 főleg drumandbasst a normálisabb fajtából, néha new jazz-t vagy downtempo-t.
Na bűvészkedek még a hangkártyákkal egy kicsit és kipróbálom a soundforge-ot.
köszi a tippet -
#159 hella!
nis ugy használom hogy sblive5.1+külső keverő és én a elvételt úgy oldottam meg, hogy egyszer kimegy a keverőböl egy erőstőre aztán a keverő rec kimenete meg megy az alaplapi hangkártyába amit sony soundforge-al tökéletesen fel lehet venni...
milyen zenéket mixelsz?