278
Minden a Traktor Dj Studio 3 -ról
-
CHT414 #118 nagyon szépen köszönöm a segítséget, úgy tűnik ez az msnes trükk megoldotta a problémámat...végre megint tudok mixelni :D
mégegyszer köszi szépen ;) -
#117 msn mesengerben nyiss egy beszelgetési ablakot valakivel, aztán az ablakban eszközök/hangok és videó beállítása ez szokott még segíteni. traktorban meg devicenél legyen beáálítva a hangkártyád amelyiket használod, external mixer ne legyen bepipálva, a csatornákra sajna nem emlékszem mert én externalt használok aztán már csak a jackdugógat kell végigpróbálgatni a szürke/zöld/narancssárga/fekete kimeneteknél -
CHT414 #116 az van, h az összes lehetséges beállítást végigpróbáltam már és mégsem sikerült...már be akartam vinni a gépet egy boltba, de ott kéne hagyni /me meg függöny, úgyhogy inkább próbálok a neten ráakadni a megoldásra :) -
#115 lehet hogy a programban magában rossz a beállításod?! -
CHT414 #114 köszi a gyors választ :)
winfosba be van állítva az 5.1, a tesztprogit is lefuttattam, mindent rendben talált, de közbe mégsincs rendbe
ez a varázsló hangoló mi, hogy, merre? -
#113 nekem hasonló gondom volt az sblive5.1emmel a meoldás egy mesenger hangoló varázsló volt de érdemes még a hangkártya saját tesztprogiját is végigfuttatni (a winfosba hangerőtulajdonságnál a tálcá a beállításoknál 5.1 hangszórószett legyen beállítva! -
CHT414 #112 nekem is ilyen 7.1 es audigym van és szétbasz az ideg mer sehogy se tudom beállítani, h jöjjön ki hang a hangkártya valamelyik másik lyukán...így nemtom a trakiban se beállítani a fülest :(a régi alaplapomban olyan h.kari volt, h simán működött...egyik lyukba a hnagfal, másikba a füles...ha lejáccóban hallgattam zenét akkor szól ugyanúgy mind2, a trakiba meg pöpecül be tudtam állítani a fülest...
szal nekem is az lenne a kérésem, h ha bárki tud segíteni valahogy legyen szíves írjon ide vagy privibe nekem mind1
thx:) -
#111 Köszi. A File menüben A Render AS pontban sikerült megoldanom. -
#110 Az 5.0-ban File/Render As paranccsal lehet. -
Ritmo #109 Ha jól tudom, akkor az "export"-ot kell választani a "file" menüben.
Ez nem 100%, mert most nincs fent a gépemen, úgyhogy nem tudom megnézni. -
#108 Hello!
Tudom nem ide tartozik, de szeretném megkérdezni, hátha mégis tud valaki segíteni...
Az ACID PRO 4.0 - val csináltam egy kis zenét, amit szeretnék CD-re kiírni, és itt jön a sötétségem... Nem tudom hogyan lehet normális formátumban kimenteni a dolgot, mivel, hogy ehez már hülye vagyok, illetve amiben kimenti, azt a nero nem értelmezi...
Szóval... hogyan is kell a kész anyagot MP3-ba Vagy Wav-ba menteni???
Előre is kösz a segítséget.... -
#107 Hello!
Nemtom, hogy müxik ez a 7.1-es, nekem 5.1-es van, szóval be kell állítani 4 hangfalas elrendezésre. Aztán trakiba beállítod a csatornáknál, hogy a master(hangfal) jöjjön az egyik kimeneten, a monitor(füles) pedig a másikon. Ha így nem volt egyértelmű(tudom hülyén fogalmazok:)), akkor probálkozni kell, vagy majd írja ha mégse megy. Jah és érdemes AISO driverrel használni, mert annak kisebb a válaszideje. Ezt is a trakiban lehet beállítani. -
zilahi #106 HY. Vissza olvastam de nem kaptam rá egyértelmű választ hogy most a hangkártyát hogy kell belőmi hogy tudjam használni a fülest. ja nincs külön keverőm hanem a progi-ét szeretném használni. audigy 7.1-es hangkártyám van és már szét b...sz az ideg amiért nem tudom használni. segítsen valaki.
-
#105 -
kuci666 #104 Akkor Biztos béna
-
kuci666 #103 Kíraály!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! -
#102 én mondjuk vettem még egy keverőt is hozzá :S -
#101 4-5 ezer ft és akkor már van 2 lejátszó meg egy monitor -
#100 hm hangkártya enge mis érdekel... ez menynibe is kerül? :o -
#99 sb live 5.1 -
CHT414 #98 sziasztok!
hangkártya vásárlás előtt állok és ha már veszek akkor szeretnék valami olyat amivel problémamentesen tudom használni a traktor 3-at.
esetleg tud valaki ajánlani valamilyen kártyát? (nem igazán vagyok otthon az ilyenekben)
előre is köszi :) -
#97 Erre a két hónappal ezelőtti kérdésemre nem tud senki válaszolni? -
#96 egyáltalán mit lehetne magyarosítani? :D -
#95 és nem is lesz...:) -
#94 minek az? -
ccross #93 Sziasztok!
Akinek van ill. tud magyar file-t a traktor3-hoz, akkor pls irjon privátot nekem.
Előre is köszi -
Brian87 #92 Sziasztok!!
Valaki privát üziben elküldené nekem hogy honnan lehet leszedni regisztrált változatban a progit??vagy láttam vki hogy mondta hogy eltudja mondani honnan lehet letölteni...ha vki tudja ki volt az kérem üziben szóljon.
kössz
-
#91 Nem vagyok hülye, de még a fájlmegnyitást sem találom. -
#90 Valaki elmondaná, hogy hol találom meg a következő opciókat:
- A és B be magától tölste be egymás után a számokat (amiket kijelöltem)
- Szám végén az átfedést be tudjam állítani
- Be tudjam állítani az ütemet, pl. 140 -esre
Az 1.0 volt nekem, ott átlátható volt, de a 3-al nem boldogulok.
Leírná valaki ezeket? Köszi. -
baktiz #89 Hidd el ha lenne rec gomb, nem írogatnék hetek óta. -
#88 valaki mondja meg honnan tudom be szerezni a TDS 3 mat teljesen működő képesen és bérmentve
-
#87 most ezért nem fogom letölteni és fölrakni a progit hogy megkeressem neked a rec gombot... -
baktiz #86 Hú de kúrva jó fej vagy, azt látom hogy be van építve a progiba, de hol?És hogy lehet vele felvenni meg hova menti a file-t meg ilyenek....mert nem találom azért kérdeztem.Thx -
#85 Jah, kicsit macerás hogy nyomni kell a shiftet, de én már megszoktam. -
AtkaMIX #84 DC, Emule, Torrent, ...
Mindengyiken kb 47millió forrásból megszerezhető ... -
AtkaMIX #83 Hmmmmmm ...
Kipróbáltam. Szóval ha a PITCH BEND-hez rendelt billentyűt nyomom akkor túl érzékeny, de valóban: ha lenyomom a SHIFT-et + a hozzárendelt billentyűt, akkor valóban nem húz annyit.
Kössz a tippet!
De valahogy ez mégsem a végleges megoldás számomra :( hisz emiatt nem akarok 67 billentyűt lenyomva tartani.
Csak tudnám, hogy sikerült anno megcsinálnom ...
Na szenvedek tovább.
Cső!
-
#82 ilyen nálam is volt, de csak reinstall oldotta meg... :S -
#81 Ha nyomod közben a shift gombot, akkor elvileg nem "húz" rajta annyit. -
miisvan #80 Nah cs mindenkinek!
Nem tudtok adni 1 linket ahonnan le tudnám szedni a TD3-at?
Előre is thax:
Robs -
AtkaMIX #79 Üdv!
Traktor (2.5 vagy 2.6) felhasználókat kérdezném, hogy más is találkozott e azzal a parával amivel én: A pitch bend gomb érzékenysége teljesen más ha egérrel kattintok rá, illetve az általam hozzárendelt billentyűt nyomom.
Az egérre történő érzékenység megfelelő, de a a billentyűzetre nagyon érzékeny, éppen hozzáérek és már egy csomót "húz" rajta.
Amúgy ilyen régebben is előfordult, de valahogy pár uninstallálás és reinstallálás után valahogy rendbe állt, és kellően finom volt a billentyűzet érzékenyége is, annak ellenére, hogy tudtommal semmit sem állítottam.
Próbáltam már mindent, de passz. Először a vezérlőpult/billentyűzeten belüli beállításokon módosítottam de semmi.
Aki tud segítsen, köszönöm.