41998
-
#1495 zsir :D /airsoftozgatunk? -
#1494 EZ QRRRRRRRRRRRRRVVAAAAAAAAAAAAAAAAA JÓÓÓÓÓÓÓÓÓÓÓÓÓÓÓÓÓÓÓÓÓÓÓÓÓÓÓ -
izb #1493 na még1x..
-
izb #1492 Hanem azé!!Jól megmondják a birodalmiak...
valaki ha nem ismerné az eredetit....itt
-
#1491 új layer->a kívánt színnel átfested a módosítandó területet->a layer-t soft light módba kapcsold át -
#1490 mostanság ha képeket is csinálok kevés időm mellett ( meló ugye) aztis a phéntekbe... átlinkelni ide, van értelme? -
#1489 #444 csekkold hátha segit de az image-adjustment-résznél tanulmányozd végig mi mire jó... az mind szinekre-árnyalatokra alapszik -
#1488 lohol :) ez jóvolt -
#1487 Köszönöm! Gyakorolom majd! :) Thnx mindenkinek! -
#1486 lehet akkor téged azért nem szoktak bannolni -
#1485 sokszög lassóval kijelölöd vagy pedig kiragadással attól függ milyen a tárgy alakzata majd Ctrl+U Colorize kipipálva vagy pedig ctrl+B és itt kedved szerint álligathatsz -
csgj #1484 eddig életemben összesen kábé 4 órát foglalkoztam a photoshopal. tudom, hogy béna -
#1483 Két módszer van:(amit én ismerek)
1.
Kijelölöd az adott részt a képen és Control+u kombinációval előhozol egy panelt, és itt tudod a legkönnyebben állítani.Ha ugyanolyan árnyalatot akarsz, akor jegyezd meg majd a számokat hozzá.
2.
Itt a keresőbe bírod hogy színezés vagy valmai hasonlót és megtalálod a megfelelő leírást. -
#1482 Sziasztok! Nagyon kezdő vagyok PSben és azt szeretném kérdezni, hogy tudnátok adni egy leírást arról, hogy hogyan lehet egy tárgyat átszínezni. Pl. van egy kocsi és ugye annak több árnyalata és nem tom kijelőlni símán Segítenétek, hogy hogyan kell? Köszi
-
izb #1481 nem rossz a koncepció,csak a megvalósítás az übergyenge.. -
csgj #1480 még egy kis munka:
-
csgj #1479
Csak a csaj nincs kivágva. ő Zooey... a többiek meg én, meg az unokatesóim -
#1478 Bármit le lehet tölteni... -
garáditunde #1477 heló
tud valaki mondani egy olyan magyar photoshopot ait nem venni hanem kletölteni lehet? -
#1476 aki a hátoldalon van, jobboldalt, lány ahonnan kivágtad magad... valahonnan nagyon ismerős az a lány... nyakamhoz a rozsdás bökőt, hogy láttam már valahol -
#1475 jólett a borító bár az a kis vodka :) ha valakit érdekel a tegnap estém leírom :) eléggé zaftos :) /kéne az egész képre egy stroke 3-4px-es fekete/
meg a lányokról leszedhetted volna a fényes bőr csillanását ésigytovább, igyis jó nem fikázás, inkább tanácsok hogy jobbb-és jobbbbbb legyél -
#1474 ott a vodka, van sör, vörösbor... -
#1473 Klassz, csak kicsit sok rajta az üdítő, míg az alkoholból alig látni valamit...:) -
izb #1472 Te a fű meg az alkohol lemaradt a boritoról!!!
egyébként a szöveg jobban mutatna valami kis körvonallal a másik meg a színes háttér elött nem igazán mutat jól a fekete szövegszín. -
#1471 LoL -
Shadow_THH #1470 lol :C -
#1469 Nagyon jó :DDD -
#1468 ja meg azé kellett ujracsinálni mer szemmel is látható hogy a bal oldal nagyobb mint a jobb :D -
#1467 de ennáél jobb minőségü az uj mert ujra meg kellett csinálnom mert nem a dvd méretben csináltam, és ott nemm kellett annyira lekicsinyíteni a képeket és nem ült ki rá ennyire a pixel bár igy sem rossz... a design ugyanez -
#1466 -
#1465 teddbe -
#1464 csináltam egy fasza DVD borítót, amiért haver 450 Ft-ot képes adni.(vagyis nem, CD-vel együtt ad érte 450et)
a cd-n képek lesznek ami DVD boríytóba lesz berakva(igy olcsóbb[TESZKÓ gazdaságos:P]) Házibulin készült képek lesznek a cd-n. a DVD boreítóra raktam kedvcsináló képeket, haver csinált rá saját logót (gerincre) raktunk rá dolby, , divX meg DVD videó emblémát, majd egyer felrakom nekem naon teccik főleg hogy ez az első ilyen. -
#1463 Ja, szerintem is jó!
/énis megtartom minden munkám :)))))) -
#1462 a vér kifejezetten széplett, meg a csillanós fémfelület is...
/énis megtartom minden munkám :) -
#1461 Hmm. Érdekes. Ajtós, bájoházárdos, véreskézzel összekenős képet én is csináltam vmikor rég. Igaz, nem fénykép átalakítós volt. Persze ma már a kacagság tárgyát képezi, de megtartottam, mint minden alkotásom, még ha xar is.
Ajtó -
#1460 THX:D -
#1459 no comment, a feeling, ottvan
/sosem pluginolo:) -
izb #1458 kreatív ügyes munka.bravo.. -
#1457 én csináltam:D
-
cooper65 #1456 Szia mindenkinek!
Nagyon örülnék ha adnátok tippet, ki segithetne PS. Plug In -ügyben régebbiek is jók, esetleg cserélhetnénk (3D,stb) Ps v.5.0 tól CS2. -ig. Üdv. a jóknak!