41998
-
#1617 sokkal jobb -
#1616 Szerintem nagyon jó. -
#1615 nyah..picit finomítottam rajta..
-
#1614 az se rossz 5let :) -
#1613 megoldaható lenne... szerintem akkormár ugy lenne az igazi hogy megirni olyanra flash-ba hogy naponta váltogassa adni neki egy 24órás keretet... -
#1612 direkt van úgy :) hogy jól látszódjon, ezek csak külön-külön kis képek :)
amúgy mondtátok, hogy ne legyen mozgó a banner..annyit nem lehetne majd megcsinálni, hogy a kész bannerek 1mást válltogatják ? :)
bár akkor érdemes lenne mindenkinek a maxi 780x200-as felbontásba készíteni :) -
#1611 az 5leteim nem mondom el " versenyszezonban " :) de gondolj arra hogy ezek csak képes egymáson, bár az egyszerűség is lehet merően sézp (lásd lambos- képem) -
#1610 nevezhetek ezzel is , csak mit és hogy finomítsak rajta ? -
#1609 hajnali 3kor nehéz tökéleteset alkotni :) -
#1608 ezt amugy nemértem most... S: ezek is áltunk készitett képek, ha erre ráraknék egy galériát akkor az lefedné.. :S -
#1607 akkor én azt vallom mindenki csináljon egy banner-t egy olyat amilyet Ő akar szoavl nemkell megkötésekkel (shiwo - ezzel akárnevezhetsz is) aztán ha lesz valami igazán jó akkor az ha meg nemjutunk dűlőre marad a galériás...
akkor szerintem pakoljuk a saját képeinket aztán mehet a szavazás.. /csinálok táblát a szavazás könyebb átlátásához... cask a nevezőket adjátok le -
#1606 Szerintem egy ilyesmi jó ötlet lenne. Akár úgy is lehetne, hogy marad így ahogy van (persze kis finomítás azért kell) és erre lehetne rátenni az általunk készített képeket, szóval így benne lenne a galériás cucc is. -
#1605 ez nem rossz egynek, bár még lehetne rajta finomítani. -
#1604 -
sztem vmi ilyesmi lehetne benne :) -
#1602 Ahogy szoktam volt mondani; csinálj, nem érdekes ha nem te "nyersz" addig is ösztönöz valami, hogy gyakorolj:) PS-t tanulni meg csak sok gyakorlással lehet:) -
#1601 Ez nehéz ügy. Közösen megcsinálni nem lehet rendesen, a galériás szerintem is jó, csak nehéz megválasztani, hogy milyen képet miről csináljunk, amit szívesen mutogatunk. Nekem még a pontozós ötlet tetszett. Akkor most a galériás lesz nem? Nem is tudom, hogy merjek-e próbálkozni egy ilyen képpel, még elég kezdő vagyok. -
#1600 Banner méret: 780x180 max 780x200 -
#1599 jaja jóéjt -
#1598 mindenesetre én nyugovóra térek... alkossatok linkeljetek aztán lesz szépbannerünk :) -
#1597 SuperPNG - ezt szoktam használni, kisebb metadata-val menti sok esetben a png-ket
de ha gondoljátok a hiresneves első magyar torrent site-on (bit***men) találtok bőven plugin-t vagy a photoshop témába is tettek be anno vagy 200-300 at... -
#1596 őszintén?:D -
#1595 szerintem mindenki a maga stilusában, jegyeiben készitsen olyan képet melyre büszke, igényes, tiszta, és mindenek felett stilusos olyat mely másnak nem jutna eszébe...
remélem segitetttem :) -
#1594 van vmi konkrét oldal is vagy csak ugy elszortan? egyet kettőt pls monny ha tudsz -
#1593 nemszoktam használni őket... különösebbenm nemis vonzanak van 10-15 hasznos ami jó ennyi, de neten van rengeteg több ezer plugin válogass :) -
#1592 oké, az lesz a legnehezebb hogy milyen kép legyen :P -
#1591 igen, de sztem nagyon állat. bocs hogy igy belevágok a bannercsinálás közepébe, de nincs vmi jó, hasznos plugined? eddig azt se tudtam mire valók ezek. -
#1590 szerintem ha 350*350 es képek korrektet de lehet 400*400 as is -
#1589 alien skin blowup - ismerjük de köszönjük :) -
#1588 Merlin vagy még? -
#1587 jah egyébként van egy nagyon állat plug inem pshez. kb 10szeresére nagyítja a képet és alig rontja a minőségét, ha raktok fel linkként egy képet, monnyuk 500 pixel körülit bemutatom hogy müxik -
#1586 kb mekkora képek legyenek? mekkorával érdemes dolgozni, hogy ne kelljen túl sokat kicsinyíteni -
#1585 megbeszéltük... akkor a galériás jólenne szerinted? ha kész a képetek (az előbb irtak adhatják) akkor berakom igy szépen egyesítve...(szerintem mindeki olyat csinál amilyet szeretne de nefeledjétek hogy a részletek elvesznek a picitniytésnél -
#1584 nekem full mind1 jól nézzen ki azt kész -
#1583 774 pont - 201 mit szoltok? az átlagos is és jois sztem -
#1582 nincs átlagos... mindenhol másmilyen van szinte... szerintem lehet nagyobb picit, mint a bf2nél ... :) -
#1581 Nem rossz ötlet -
#1580 Jó neked, én kb 2 hónapja feltettem a kérdést az autótuning topicba még azt se irták hogy kapd be -
#1579 nemfeltétlen lehetne egy ilyen festménygaléria és ott ugye több kép a falon, fent a tetején hogy "photoshop munkák galeria" és a keretekben meg mindeki saját képe -
#1578 oké nem animált, méret? mekkora az átlagos?