41998

photoshop-banner.jpg
  • VRSDM
    nagy banner akció :D
  • MerlinW
    NBA? Nagy Banner Avatás?
  • VRSDM
    Köszönöm előre is mindenkinek az aktiv részvételt, igy hogy házigazda lettem mostantol lesznek ujra CONTEST-ek, (persze azokon kivül is pakoljátok a munkáitokat) részemről lenne a megtiszteltetés ha az itt összegyült sopperek a contest-eken is hasonlóal szép számban alkotnának attol még hogy nem A BANNER a tétje... :) előre is köszönöm (találok ki nyereményeket majd rájuk)

aztán lehet gyurni a NBA vol.2 -re!!! (szilveszterkor lesz csere)
  • MerlinW
    LOL
  • VRSDM
    hát. ööö énis :) szakmai titkokat a szavazásról meg nem árulhatok el, de nem kell elkeseredned (1 -et már kaptál)
  • Shiwo
    jajó :) este van, má nem fog az agyam :D
  • MerlinW
    Tudtam volna hogy ennyire komolyra fordul, odateszem magam...:) Mostmár mindegy:)
  • VRSDM
    de hogy ne keseredj el ha a 30. alkalommal is holtverseny lenne akkor beszámitom a szavazatod RaZoK-hoz (egy félnek:))
  • RaZoK
    :DDD
    Azért kösz Mike...;)
  • VRSDM
    még jó hogy :
    -nem jársz ide
    -3szavazatot kértünk
    -és privátba

egyébként minden okés. :)
  • mike0013
    hmmm... nekem Razok-é tetszik a legjobban... rászavazok
  • RaZoK
    én úgysem szóltam volna senkinek
  • VRSDM
    azt sajnálom hogy shadow-nincs itt... pedig az Ővére is kiváncsi lettem volna..

na majd az "NBA (nagy banner akció) vol.2"őn :D
  • zsolesz92
    vagy a 300 alregeddel:P
  • VRSDM
    le lett ezis irva nagy betükkel. hogy azok " AKIK RENDESZERES LÁTOGATÓI, VAGY LEGALÁBB BENÉZNEK NÉHA!" igy szürve ki azt, hogy az 300sg-s haveroddal megnyerd:D
  • Shiwo
    bárki
  • KILLER2
    Köszi, hogy mindkettőt beraktad
  • RaZoK
    és kik szavazhatnak.:..?
    csak azok akik idejárnak?
  • VRSDM
    Végleges Szavazási Tábla
    killer-nek mind2 beraktam had örüljön /nekem az első meg csak poén/
  • VRSDM
    vagy azt - vagy a képe számát (ugyanis máris kész az uj nevezési tábla) vagy ha mind2vel megsegitesz az a legjobb:)
  • RaZoK
    a szavazáskor a készítő nick nevét írjam?
  • RaZoK
    thx..hogy még befértem..
    szeretek pályázati munkákat csinálni :P
  • VRSDM
    Tisztelt Publikum! Arra jutottam hogy "razok" az utolsó nevező akármilyen promasterjedilovagkirály jön már az ővét sem fogadom el! A szavazás 22:00kor zárul le! Az uj nevezési táblát megcsinálom hamarosan, ÉS aki az új header-ek láttán megakarja változtatni a szavazatát az PM-be jelezze nekem! Ha nem irsz, akkor értelemszerüen marad az előző HÁROM szavazatod! Ha valaki nem adott le HÁROM szavazatot azt PM-be még zaklatom!
  • VRSDM
    jaja... hát ha látnátok most a pm-eimet :D:D:D

• RaZoK
    -.-

amúgy tetszik? :))
  • Nuki
    szegény VRSDM, nem lennék most a helyében :D
  • Nuki
    egyem a szíved, ezt miért most postolod?! :D
    csomó mindenki leszavazta a három szavazatát, és te meg itt késlekedsz egy mesterművel^^
  • izb
    a legjobb cumó
  • RaZoK
    hy!

én meg ezzel nevezek:

bátorkodtam felhasználni itt készült munkáitokat, hiszen arról szól a topik :]
  • KILLER2
    Én is arra gondoltam (egyszerűsége a szépsége), csak aztán azért lett a második, mert azon van némi ízelítő a topicból. Na mindegy már ez van. Ezért is akartam 2vel indulni.
  • Nuki
    az elsővel jobban járnál szvsz :Ð mindegy...[nem akarok szart keverni, már úgyse lehet módósitani szóval ]
  • KILLER2
    Oké rendben és bocs minen mai értetlenségemért.
  • VRSDM
    kérlek fogalmazd egy üzibe magad, azmég okés, hogy egyből a post után eszedbe jut egy másik, de 3-4 az már sok (ha többnek akarsz válaszolni akkor ird a szöveg elé a nevét vagy oldd meg pls...
  • VRSDM
    SZAVAZNI NÁLAM KELL PRIVÁT ÜZENET FORMÁLÁYBA! AKINEK NEM LESZ MEG A 3 SZAVAZATA AZT A 22:00-ÁS ZÁRÁS UTÁN MÉG ZAKLATOM PRIVÁTBA

/gazdiságom első napján :D
  • KILLER2
    De télleg, most akkor kinek és hogyan kell szavazni?
  • KILLER2
    Nem az összes layert linekltem be, hanem a vonalakkal meg pontokkal szarakodtam sokat.
  • KILLER2
    Bocs nem olvastam el amit írtál. Má ez van szerintem jó ez így. De ha nagyon csak 1 kell akkor a másodikkal nevezek és bocsi.
  • Shiwo
    kemény egy fejed van hallod-e :D
  • KILLER2
    Akkor ezekkel neveznék:

• Shiwo
    mondjuk gondolom poén , hisz privibe kell a savazat :)