41998
-
karácsony-nfscarbon feeling -
#3738 hol a karajcsont?:D -
#3737 -
#3736 "Boldog ajándékosztást" kivánok mindenkinek :D és kellemes ünnepeket.lol -
#3735 lásd banner :D -
#3734 Kellemes Ünnepeket! -
#3733 kellemes ünnepeket mindenkinek! ;) -
#3732 most végeztünk a fadíszítéssel:D mert tesóm 8 éves és még jön a Jézuska ;) -
#3731 sztem akkor ugy kéne h vagy ablakbol kinézve esik a hó(mert a szobában nem szokott esni...), vagy ugy hogy a falat kikapod mögüle... -
#3730 Nem nehéz az, csak irtózatosan sok veló. Bár végülis meg lehetne oldani, bár lehet, hogy flash-ben könnyebb lenne. Ha kint nem is esik a hó, legalább a bannerban essen mi? A karácsonyos (alsó) bannerra megpróbáljak csinálni egy flash hóesést? (még nagyon kezdő vagyok benne, de megpróbálhatom. -
#3729 És örülök h lassan 2 hete van kint a bannerem :D
csinálni kéne hóeséseset, de azt nem tok sajna. Mármint gif hóeséseset... -
#3728 ma már szenteste van elvileg :D mert ma szent is van meg este is, szal boldog karácsonyt kellemes ünnepeket merry christmas BUÉK Boldog Uj Évet Kívánok -
#3727 ahogy kívnáod -
#3726 És akkor én is:
Kellemes Karácsonyi Ünnepeket és Boldog Újévet kívánok mindenkinek! -
#3725 Utóbbit megcsináljam? :D -
#3724 Hát neekm ehez most nincs elég erőm! pedig én is pihetagyú vagyok, de ennyire talán nem. xD -
mostmár énis alktok egyjóat, csakazértis (de előtte eszek) -
#3722 akkor én is. boldog
-t
csak hogy örülj, vrsdm :D -
#3721 bolondok mind2-en :D
de ha most valaki berakja még képekben hogy:
kar - ács - csonti-t " :D akkor azt bannoltatom :D -
#3720 egy pihent kép, a pihentagyu szerkesztőjétől: -
#3719 mi is köszönjük, örülünk, hogy hozzájárultunk a topic sikeréhez, valamint a tudások fejlesztéséhez.
továbbá köszönöm huginak, nagybácsinak, öcsinek... :D -
direktbe nagy..
pliz vju full -
#3717 és? -
#3716 meg a vonalak is pixelesek -
#3715 sg logó alatti shadow defos... :D -
pirosBoci #3714 köszönöm -
#3713 lol lett :) -
pirosBoci #3712
ez milyen lett? a gatyáját leszámitva. -
#3711 Én meg hétfőn. Tegnap matekból. Meg hétfőn még irodalomból is. De elég az OFF, inkább alkossunk, úgyis mindjárt itt a szünet! Holnap má uccsó nap. Végre. -
#3710 Én töriből irtam ma témazárót XD -
#3709 Hát az baxás. Sok sikert az alkotáshoz! -
#3708 holnaptól énis csinálok sokat-sokat...
jó téma nagyon /csak nekem még most utolsó napra is tanulnom kelllett sokat :(/ -
#3707 lol,, még egy contestnél sem láttam ennyi képet :P (akinek van myvipe,az megtalál xelag néven) -
#3706 csináld meg inkább ps-ben;) -
#3705 de meg lehet csinálni pssel is.(egyébként vrsdm is lapra rajzolt, annyi hogy neki jó lett, ez meg nem... -
#3704 én is furcsállottam :DD -
#3703 én támogatom, a sajátba meg lehetne oldani :) -
#3702 Ez mi? Nem ez a feladat :P mármint nem lapra rajzolni.. -
#3701 #3693: kösz ;)
#3694: :)
-
#3700 a számokat meg ilyeneket mostne nézzétek mert firkálgattam és ez jött, meg szilvezsterre szmoltuk a piát meg minden:P