41998
-
#4389 És megvan határozva ki irhat ki feladatott vagy bárki megteheti? -
#4388 nemszokott lenni, nem tétre megy... -
#4387 :D oks :D
Lesz eredmény hirdetés vagy valami? vagy csk egy uj feladat lesz? -
#4386 vannakmég fény-árnyékos rétegem is egy pár azért számoltál mást :D
-
#4385 -
#4384 csak 22 layert számolok ha aképre nézek :d de nagyon tetszik :) -
#4383 Jó lett, tetszik.
#4381: nem látszik -
#4382 tanulj már meg linkelni könyörgöm...
-
#4380 nos, én erre jutottam a contest-el
23layerem lett a végére:)
-
#4379 Jobb :D -
#4378 Iccsenemteccik? -
#4377 Nekem nem tetszik. valahogy ez a világos kék meg sárga nekem nem jön be. Olyan mint amikor a kisgyerekek belepisilnak a apncsolo medencébe.... :D -
#4376 Köszi :P -
#4375 Szép. -
#4374 Na töltöttem firefoxot most má jó a színátmenetet, ennek örömére nyú lógó -
#4373 hát..a bed meg a dream elég közel áll egymáshoz, hisz az ágyban álmodjuk a legtöbbet...amúgy én speciel aláírásnak hittem és nem is figyeltem neki különösebb figyelmet..sztem ha Bex Pexter-nek írná, az se tünne fel.. -
#4372 ...lányomnak de. mutogattam a PS-ot már csinált is pár feliratot a g-portalos oldalára (ő-is, én-is tanulgatom, + tudod a jó pap is holtig tanul) :D -
#4371 én még nem tudok ilyeneket csinálni photoshoppal :D majd egyszer talán :) figyelem a munkáitokat és tanulok -
#4370 #4221 (nahát, hogy nézed házigazdaként az oldalad) #4369 lessz amikor lessz csak "táccsamaszám" legyen -
#4369 ja az én képem kb. ma este/éjjel re várható idő szűkében, nemtdok egész nap dolgozni rajta -
#4368 holvolt bad - bed kombó? -
#4367 ...megvárom mester te mit alkotsz, és ha hozod a színvonalat (mint eddig), akkor (majd jól elszégyellem magam ) azt a pár ötletet ami még jött rádobom :D ( érdekes senki nem szólt az elírásomért (sőt volt aki ugyan úgy le is másolta (bad helyett bed) míg BEXTER azonnal megkapta a magáét) -
#4366 hát ülj neki ujra :) -
#4365 THX! (biztos, hogy az van odaírva :D angolt nem tőled akarnék tanulni :D volt egypár el b*szásod má!:D) (a contestemet én is el qurtam, a 11éves lányom elsőre ki is szurta ki is röhögött :D) -
#4364 Igen olyen mint egy ksi sperma és az van oda irva, Soha ne add fel az álmaidat! -
#4363 olyan mint egy spermium! (enyire futotta tőlem mivel a szövegét nem értem) -
#4362 [center] PÁr éve csináltam ezt a logot az akkori oldalamnak!
. -
#4361 ...MÁR VÁROM! -
#4360 az orra túl hegyes-a szem"bogara" legyen korom fekete sztem...
/contest-re meg dolgozok :) -
#4359 ugyan azzal a technikával egy cicóka :D (asszem megyek aludni mielött lelőttök )
-
#4358 Egy izénél ez nem baj. -
#4357 kösz :) jó sokat szaroztam a szemmel.. még igy is kicsit csálé sztem ^^ -
#4356 Jó lett ez az izé. -
#4355 tetszik jó lett! -
#4354 unatkoztam összedobtam egy kis izét :)
-
#4353 -
#4352 dinnyelabda és szar ujjak? xDDD -
#4351 kérésed számomra parancs:D -
#4350 asszem ezt akkor most fel is rakom :) -
#4349 még nem jártam annyira át
ami feltünt hogy a select modify rész fölött eddig a feather volt
most ott egy külön ablak jön be, rengetegféle kijejlőés modosítóval, mint...
másrészt a kezelőfelület jobb lett...
a képed ha kinagyítod akkor a kerete az egésznek az legkisebb aktiv részre ugrik, szóval, eddig pl a szerkeszthet rész, bement a layer ablak alá, na itt meg szépen körbekerüli, és a vonalzó is oda ugrik...
ezeket vettem észre, meg ugye átrendeztek pár dolgot a gyorsabb kezelhetőség érdekében