41998
-
#4509 Nézd meg a galériámban nagyban ha meg mindig nem vili:) -
#4508 Igyen kö csinalni:) Lehet h kicsit nagy lett a kép:)
Lehet h kicsit nagy lett a kép:) -
#4507 részletesebben, fogod azt a töltőtollat
leraksz 2 pontot, összeköti egy egyenessel, aztán a töltőtoll on jobbklikk kiválasztod azt a kis nyíl szerü hárömszöget (miértnem tudsz angolul :D) és szépen nyomvatartva az egyik megadott ponton (azaz az egyenes végén jelen esetben) huzod kifelé, nyomvatartva, aztán kijön 2 segédvonal, azokat még huzigálva változtathatod, aztán ha készvagy jobbegér, stroke path (nálad ut kerete talán?) és válassz pl egy ecsetet vagy ami tetszik és készen is vagy -
#4506 Hat egy kis korvonal télleg ott maradt:), de alulrol neztem az LCD-t es ugy az egesz sötetebb vol es ugy mar nemi s laccot XD, :P:),
Zsinor: Kinyitod az orso Féjét, A bothoz fogod a zsinort, Fejed fole viszed a botot és kegyetlen nagyot zúzúol a kivánt irányba.:)
Tehat van a Photoshopban egy toll nevű eszköz( Olyan fura töltö tol alakja van es azzal lehet ugyeskedni es ilyen szep kis görbéket kihozni. Remélem segitettem -
#4505 ...#4488 (csakbelekötökaratyiért:D)kivágott emberkéd nyomát ott hagytad a holdnál, +hát "széllel szemben senkinek se lehet"! továbra is szépnek tartom
... valaki leírhatná, hogy kell (pl. ennél a képnél a horgászzsinór)vonalat hajlítani (csak magyarul értek :s) -
#4504 egyik ismerősőm meg vett egy wacomot, két napig működött, küldhette franciaországba, kb. két hónapja, és most küldik neki vissza. Szóval ennyit erről -
#4503 én software hibákat hallottam sorra... legalábbis a trustmaster erekről... de biztos vannak olcsóbb kategóriában is elfogadható termékek
nekem is genius van amugy.. genius netscroll optik egér :D
-
#4502 nekem genius rajtáblám van.én meg vagyok elégedve vele -
#4501 a geniusis jó, és kérdezz meg bárkit aki ért a tabletekhez, hogy A/5ssel totál megvagy. én nem sokára fogok venni, már utána néztem -
#4500 simán egy tabletet használ photoshoppal -
#4499 hany evesek vagytok?
-
#4498 Köszi -
Shadow_THH #4497 gecijó
a többi is jó lett -
#4496 háát, igy is mondhatjuk, mivel tényleg preciz technikáról van szó, és nem is kelnek egy nagy létszámban ezért ilyen drágák
/off: ami az utasszállítók mozgását kezelő software, 55millió forintos, épp azért ilyen sok mert repterenként csak egy kell...
on: az tábláknál, kevés ember vesz azért ilyen drága, és nem megy lejjebb az ára -
#4495 #4423 -
#4494 Magyarul az elérhető áron kapható rajztáblák szarok, ezért olyat ne vegyél, a jók meg rohadt drágák és ezért nem tudsz venni. -
#4493 ráhibáztál:) -
#4492 Ez anmugy mert van h ilyen kepeket csinalunka repulorol, csak ugy? -
#4491 nosza sok jó kép, 5letek vannak bőven...
igen már kibeszéltük a grafikus táblákat
A4 alatt ne gondolkozzatok, nem éri meg egyszerűen, és olcsóbb termékekről sem hallottunk semmi jót, csak wacom... annak meg elkérik az árát ugye... -
#4490 szép lett! -
#4489 Király :D -
#4488 Nosza kész vok:) H teccik?
-
F1re #4487 en iet hasznaltam asszem Wacom Intuos3 A5
/ digitalizáló/rajzolótábla / 5080 dpi felbontás
1 db
100.428 Ft -
#4486 ..azt irogatták itt a mágusok A4 alatt ne gondolkodj és fontos a minőség is! -
F1re #4485 meg van rajzolo tábla a neve XD
tessek itt -
#4484 ... húú tényleg? (olyan cekat-ot hol lehet vennikapni):D (sorry mivel nyomulsz VISTA-val amin még nincs magyarság?) -
F1re #4483 ezt ugy nezetek hogy tutko nem egerel csinalta hanem ojan ceruza eger gecivel :D amikor van 1 lap meg 1 ceka ami ra van kotve a gepre vagy is ien erinto kepernyos egerpad feleseg amihez hozza kell erinteni a hozza valo cekat haveromeknak van geci jo cucc amugy -
#4482 nagyonjó... csak vér nagyon kiül a képernyőre... -
#4481 #4463 :D
#4474 szopás :D
#4480 vágom!
#4482 ja-ja összecsaptam! (má csak a poén miatt ültem neki) -
#4480 Hat a csukiia teteje elég ratyi -
#4479 :D
-
#4478 -
......sorry a nagy méretért!
-
#4476 a skiccet vmi mérnök biztos meg tudja csinálni vagy valami rajz tehetség a többit már nem tudom:D -
#4475 O_O :DDD -
na most talán jó lesz -
#4473 Sebaj, attol még k jo kép :D -
#4472 -
#4471 mindent nem kell elhinni ez még kislánykoromban sem volt paint
ezeket használta ehhez a mágusos képhez:
:: natural Mediatools ::
pencils
ballpens
pastels
acrylic colors
watercolor
markers
copics,
etc.
:: digital Mediatools ::
Corel PhotoPaint
Adobe Photoshop
Open Canvas
3D Studio Max
Adobe Premiere
Sony Vegas
etc.
a kocsit meg már régebben belinkeltem... aztis megnéztük hogy ez max, 40-50 perc lehetet ( a gyorsítás alapján) -
#4470 :OOOOOO