41998

photoshop-banner.jpg
  • dzsuvajoe
    Nézd meg a galériámban nagyban ha meg mindig nem vili:)
  • dzsuvajoe
    Igyen kö csinalni:) Lehet h kicsit nagy lett a kép:)

Lehet h kicsit nagy lett a kép:)
  • VRSDM
    részletesebben, fogod azt a töltőtollat
    leraksz 2 pontot, összeköti egy egyenessel, aztán a töltőtoll on jobbklikk kiválasztod azt a kis nyíl szerü hárömszöget (miértnem tudsz angolul :D) és szépen nyomvatartva az egyik megadott ponton (azaz az egyenes végén jelen esetben) huzod kifelé, nyomvatartva, aztán kijön 2 segédvonal, azokat még huzigálva változtathatod, aztán ha készvagy jobbegér, stroke path (nálad ut kerete talán?) és válassz pl egy ecsetet vagy ami tetszik és készen is vagy
  • dzsuvajoe
    Hat egy kis korvonal télleg ott maradt:), de alulrol neztem az LCD-t es ugy az egesz sötetebb vol es ugy mar nemi s laccot XD, :P:),

Zsinor: Kinyitod az orso Féjét, A bothoz fogod a zsinort, Fejed fole viszed a botot és kegyetlen nagyot zúzúol a kivánt irányba.:)
    Tehat van a Photoshopban egy toll nevű eszköz( Olyan fura töltö tol alakja van es azzal lehet ugyeskedni es ilyen szep kis görbéket kihozni. Remélem segitettem
  • droidika
    ...#4488 (csakbelekötökaratyiért:D)kivágott emberkéd nyomát ott hagytad a holdnál, +hát "széllel szemben senkinek se lehet"! továbra is szépnek tartom
    ... valaki leírhatná, hogy kell (pl. ennél a képnél a horgászzsinór)vonalat hajlítani (csak magyarul értek :s)
  • macselek #4504
    egyik ismerősőm meg vett egy wacomot, két napig működött, küldhette franciaországba, kb. két hónapja, és most küldik neki vissza. Szóval ennyit erről
  • VRSDM
    én software hibákat hallottam sorra... legalábbis a trustmaster erekről... de biztos vannak olcsóbb kategóriában is elfogadható termékek

nekem is genius van amugy.. genius netscroll optik egér :D
  • ByB
    nekem genius rajtáblám van.én meg vagyok elégedve vele
  • macselek #4501
    a geniusis jó, és kérdezz meg bárkit aki ért a tabletekhez, hogy A/5ssel totál megvagy. én nem sokára fogok venni, már utána néztem
  • macselek #4500
    simán egy tabletet használ photoshoppal
  • dzsuvajoe
    hany evesek vagytok?
  • dzsuvajoe
    Köszi
  • Shadow_THH
    gecijó

a többi is jó lett
  • VRSDM
    háát, igy is mondhatjuk, mivel tényleg preciz technikáról van szó, és nem is kelnek egy nagy létszámban ezért ilyen drágák
    /off: ami az utasszállítók mozgását kezelő software, 55millió forintos, épp azért ilyen sok mert repterenként csak egy kell...
    on: az tábláknál, kevés ember vesz azért ilyen drága, és nem megy lejjebb az ára
  • KILLER2
  • KILLER2
    Magyarul az elérhető áron kapható rajztáblák szarok, ezért olyat ne vegyél, a jók meg rohadt drágák és ezért nem tudsz venni.
  • VRSDM
    ráhibáztál:)
  • dzsuvajoe
    Ez anmugy mert van h ilyen kepeket csinalunka repulorol, csak ugy?
  • VRSDM
    nosza sok jó kép, 5letek vannak bőven...
    igen már kibeszéltük a grafikus táblákat
    A4 alatt ne gondolkozzatok, nem éri meg egyszerűen, és olcsóbb termékekről sem hallottunk semmi jót, csak wacom... annak meg elkérik az árát ugye...
  • droidika
    szép lett!
  • Bexter
    Király :D
  • dzsuvajoe
    Nosza kész vok:) H teccik?

• F1re
    en iet hasznaltam asszem Wacom Intuos3 A5
    / digitalizáló/rajzolótábla / 5080 dpi felbontás
    1 db
    100.428 Ft
  • droidika
    ..azt irogatták itt a mágusok A4 alatt ne gondolkodj és fontos a minőség is!
  • F1re
    meg van rajzolo tábla a neve XD
    tessek itt
  • droidika
    ... húú tényleg? (olyan cekat-ot hol lehet vennikapni):D (sorry mivel nyomulsz VISTA-val amin még nincs magyarság?)
  • F1re
    ezt ugy nezetek hogy tutko nem egerel csinalta hanem ojan ceruza eger gecivel :D amikor van 1 lap meg 1 ceka ami ra van kotve a gepre vagy is ien erinto kepernyos egerpad feleseg amihez hozza kell erinteni a hozza valo cekat haveromeknak van geci jo cucc amugy
  • zsolesz92
    nagyonjó... csak vér nagyon kiül a képernyőre...
  • droidika
    #4463 :D
    #4474 szopás :D
    #4480 vágom!
    #4482 ja-ja összecsaptam! (má csak a poén miatt ültem neki)
  • dzsuvajoe
    Hat a csukiia teteje elég ratyi
  • droidika
    :D
  • KILLER2
  • droidika

......sorry a nagy méretért!
  • bardocz
    a skiccet vmi mérnök biztos meg tudja csinálni vagy valami rajz tehetség a többit már nem tudom:D
  • Benc16
    O_O :DDD
  • Picar77

na most talán jó lesz
  • Bexter
    Sebaj, attol még k jo kép :D
  • Picar77
  • VRSDM
    mindent nem kell elhinni ez még kislánykoromban sem volt paint
    ezeket használta ehhez a mágusos képhez:
    :: natural Mediatools ::
    pencils
    ballpens
    pastels
    acrylic colors
    watercolor
    markers
    copics,
    etc.

:: digital Mediatools ::
    Corel PhotoPaint
    Adobe Photoshop
    Open Canvas
    3D Studio Max
    Adobe Premiere
    Sony Vegas
    etc.
    a kocsit meg már régebben belinkeltem... aztis megnéztük hogy ez max, 40-50 perc lehetet ( a gyorsítás alapján)
  • fsgh
    :OOOOOO