PS Works (nem segítség kérő topik)

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

Benc16
grat byb 😊

¸.•\'´¯)¸,ø¤°`bbMaister©`°¤ø,¸(¯`\'•.¸

Shiwo
<#wilting>

hát tényleg leblokkoltál...te ennél 1000000szer jobbakat szoktál készíteni..

RPG, Photoshop, \../, `;,,;´ ,\../

gazgoblin
jó lett nekem viszont alkotói blokkot okozott a blád...

szóval call radiant men ehh:

Learn, adapt, overcome! Szavazz a Pénztárcáddal!

droidika
<#eljen> (az manipuláció sokat dobott a kép hangulatán!)

Shiwo
jó lett, nekem tetszik...jópofa az Y-szárnyú 😛

ByB
Benc16
oké 😉

¸.&#8226;\'´&#175;)¸,&#248;¤°`bbMaister&#169;`°¤&#248;,¸(&#175;`\'&#8226;.¸

Shiwo
ötletem már van, de most barátnõmnél vok, és noteszen mindig szívok az egérrel, másrészt világosabb mint a monitorom, és volt, hogy csináltam itt képet, ami nálam jól látszott, másnál meg tök sötét volt..majd délután menek haza, otthon alkotok...

Benc16
nah shivo, lássuk te is mire vagy képes. 😊

Shiwo
próbálkozni lehet...hozd ki magadból a maximumot, és a kép alapján tudunk már tanácsod adni, hogy mit hogyan...vagy akár már készítés közben is felmerülhetnek kérdéseid, melyekbõl tanulhatsz...senki sem kezdte profin..és nem az a lényeg, hogy fél órán bellül már linkeld a képet..addig csiszolgathatod, amig kedved van...

LaliK
Ok kössz az infót! De nem hiszem hogy ehhez én hozzákezdek! Mer még egy kicsit kezdõ vagyok! <#fejvakaras>

"I've found that when you want to know the truth about someone that someone is probably the last person you should ask."

Shiwo
jah, amúgy maga a contest jelentése versengés, szval az lenne a lényege, hogy ki csinálja a legjobb képet..kapni mondjuk nem kap érte mást, csak elsimerést a többiektõl

(nekem pl nagyon megtisztelõ, ha Shedó, Goblájn, Véresdm vagy egyéb "mester" megdicséri a munkám 😛 )

Shiwo
contest : adott 1 kép és adott egy téma...az a lényeg, hogy a photoshopban a megadott képet alakítsd át a megadott téma szerint...és nem a mennyiség, hanem a minõség számít

Benc16
ugy szoktam... lényegtelen -.-' 😊

LaliK
Bocsi de miaza Contest? Mit kell vele csinálni?
Köszi a horror fonttal meg fogom csinálni! (Mire jó a DA?)

"I've found that when you want to know the truth about someone that someone is probably the last person you should ask."

Shiwo
a vért miért írtad angolul ? <#fejvakaras>

Benc16
télleg azt elfelejtettem...
Téma: Sötétség - Blood - Veszélyes /atomrobbanás/

Bexter
Ok és mien témában?

http://bexter.hu Szép Fényeket!

Benc16
Akkor azt mondtátok tehetek contest... itt is van:

CONTEST:

DA = deviantart
köszi, de rosszul raktad össze a mondatot, így helyes:
Csak a te igényes képeidet láttam 😊
droidika
...mi az a DA + "pár igényes kép" alatt CSAK a te képeidet láttam!
(muhaha! ezt nem bírtam kihagyni)

szerintem próbálj tutorialokból tanulni, rengeteg jó van a neten, csak mazsolázni kell!Esetleg kisérletezz azzal, hogy egy alakot ( legyen az élQlény vagy tárgy ) a középpontba helyezed és köré építed a képet!Ja és nézegesd a DA-t, minél több igényes és szép képet és hagyd, hogy egy pár napig ülepedjen benned!
Sok sikert
Ui.: pár igényes kép <#vigyor>
droidika
...horror betûtipus jobban menne a hangulathoz!

LaliK
De mostmár jó, legalábbis én megtudom nézni!

LaliK
KÉP
nemtudom mért nem jó! <#gonosz3>

droidika
...nem jó a link!!! (az igaz, hogy az oldaladra mutat, de ott nem találom a képet)
gameplusz:<#vigyor1>

gameplusz

<#idiota>

i7 2600K|ASUS P8P67 EVO|G.Skill Ripjaws 2x4GB 1600 CL7|GAiNWARD GTX 570|SAMSUNG F3 2TB|37PFL7605|E-MU 1212m v2|Harman-Kardon SoundSticks II|Corsair HX650W|CM 690 II Advanced|Alpenföhn Matterhorn

LaliK
khmmm... csináltam még, mert unatkoztam! szinte minden brush... cask a szöveg nem!

LaliK
Köszi! Háááát... az az igazság, hogy azt is én raktam be, csak nem válaszolt rá senki és gondoltam berakom megint! És kösz még1x

droidika
...hajrá-hajrá! igaz, ebbõl én nem tudom eldönteni mit csináltál te, ha az egészet hát grat! (már csak azért se tudom eldönteni, mert nemrég valaki szintén half life-os kártyaszerûséget rakott fel)engem zavar a színtelensége, de ez csak egy vélemény. (sok örömöt a Photoshop-os munkákhoz)

LaliK
Heló!
Én még új vagyok itt, eddig csak olvasgattam itt minden hsz-t, de most csináltam én is valamit! Tudom hogy nem valami "húdenehézmunka" de... csak beraktam

zsolesz92
megvan az alien skin all in one, és abbol vmelyik.
#8084 grat

Bexter
<#eljen>

http://bexter.hu Szép Fényeket!

droidika
<#eljen>...hmmm, jók a szinek+betûk+hangulat! grat!
(a bal alsó sarokban lévõ fraktal brush intenzívebb egy kicsit a kelleténél, de ez lehet attól is, hogy a kicsi méret miatt, nem lehet élvezni az öszképet igazán)

xelag
sztetek milyen ?
kac
droidika
...ez a "tutorial" olyan embernek készült, akinek úgy kellett, hogy nem "torzúl" a görbe vastagsága (ámen)

filter - liquify és ott a vékonyító 😊
KILLER2
Mi a plugin neve, amivel a betûk készültek?

Töltsük le az internetet!

KILLER2
Tényleg, PSben hogy leeht elvékonyodó vonalat mívelni?

Töltsük le az internetet!

csak a vonal vékonyítést nehéz így elérni...<#buck>
droidika
...görbékrõl bõvebben! (én is itt tanúltam 😄 (vrsdm, ambrosia))

800 dpi-s egérrel, már egyszer írtam, de nem tudom, hogy ez számít-e!nempen tool-al, nem tudom, hogy kell jól használni, meg, hogy lehet-e szinezni, csak kiválasztottam egy szint és "meglendítettem" az egeret 😊
bardocz
sztem pen tool-al és zt valahogy át lehet szinezni de nem tudom hogyan
acsati
a vonalakat mivel csináltad ilyen jó hullámosra? mert nekem szabadkézzel nem sikerül csak göröngyöset csinálni 😄
dzsuvajoe
Kicsinyiutéssel nem romlik a minõség, csak nagyitawssal😊 mondjuk mit ertesz "minoseg" alatt😊

Engem előzz meg, ne a fogszuvasodást!

vafeN
Valaki segítene? Haverom azt mondta hogy képeket photoshopban ugy lehet kicsinyíteni hogy ne legyen rosszab a minõség, hogy vector-t kell használni, és ennek kéne egy leírás, hogy hogyan is van ez. vagy egy tutorial^^ elõre is kösz

[O_O] (.)(.)

v150r
hát a monitoros mintha jobb lett volna...

kaladdict combat arms: d1rtdiver [the movement] - second lieutenant 1 http://radikalmod.hu | http://wp7.hu

v150r
nyitva a reg a:
Spoiler (katt a megjelenítéshez)
http://gfxnews.ru -n!!! torrent+resource+fórum+minden egyéb hasznos cucc photoshop és 3dmániásoknak

kaladdict combat arms: d1rtdiver [the movement] - second lieutenant 1 http://radikalmod.hu | http://wp7.hu

Balumann
Na megint csináltam egy képet.
Most nem egészen olyan, mint a multkoriak, bár olyat akartam, csak így sikerült 😊