41998

photoshop-banner.jpg
  • Benc16
    #14987 - lol :DDDDD
    Segítsetek mrá abban hoyg miylen képregény nevet adjak annak a képregénynek amit madj csinálni szeretnél... :)
  • Bala10

• Benc16
    [center]CONTEST!

[apro]Téma: Küzeledik a tél - Mikulás megjelenése, Ünneplés, játszás, főzés megmutatása a képben.
  • NessieGraf
    Majd egyszer elmondja valaki, mitől ekkora itt a kép, amikor nem is. Mindegy, az itteni galériában van, ott látszik.
  • NessieGraf
    Sztyui!

Én ezt mondtam:

Azért részleges a módosítás, hogy lásd mit is.
  • NessieGraf
    Ez felesleges! Átviszed a képet ImageReady-ba! Nem kell slices, mert ha más html szerkesztőben teszel valamit hozzá, szétesik a kép. Az IR tud olyat, hogy egyszerű kijelölésből, vagy rétegből is megcsinálhatod a hivatkozást. Van módod arra is, hogy ténylegesen megadd, hova lépjen.
    A fent lévő oldalam teljes egészében PS-ben és IR-ben készült - mivel kukkot nem értek a html-hez.
  • zsolesz92
    legegyszerübb:
    amiket buttonként akarsz használni, slice tool-lal körbejelölöd.
    file->save for web
    kiválasztod h jpegbe mentse, és amikor kérdezi hogy hova mentse, alul ki tudod választani hogy html and images.
    utána meg csak berakod egy weblapszerkesztőbe a html filet, és kedv szerint módosítod.
    idáig amugy tök egyszerü, semmi html tudás nem kell hozzá, még a linkelés sem okoz gondot, de onnantol én meg vagyok halva...
  • zsolesz92
    #14973 Kösz sajna css-hez közöm sincs
    #14974 3D Studio Max. Menny, készíts animációs filmet. azér mert megvan a program kurvavára nem fogod érteni az adotzt nyelvet/dolgot. jegyzetttömbbel is meg lehet csinálni.
    #14980 phphez meg megint csak nem értek :P
  • totya24
    Egy egyszerű php kóddal megoldható.
  • Enosh Chan
    Akkor minek vettel konyvet? :D
  • Kovács legény
    s.forweb ként kell elmenteni
    aztán pl dreamweaverbe betolod és azt csinálsz vele amit akarsz.
    tutorial.hu-n levan irva részletesen ,és spec vettem egy könyvet 1700hufért amiben faszán levannak irva az alapok htmtl-hez (weblapkészités házilag a cime) amugy googleben rákeresel kismillio oldalt kidob ahol jól levannak irva a dolgok illusztrálva
  • sztyui2
    Én szeretnék előbb-utóbb érteni a html-hez. Itt csak annyit olvastam, hogy feldaraboljuk a képet. De hogyan, miként, és hogyan mentjük le? Gondolom slice tool-lal összedarabolom, de akkor csak kijelöl részeket. Utána html-ben mentsem le vagy hogy? Vagy Image Ready kell hozzá? Mert ezt is olvastam. Hogy lesz ebből weboldal? Iskolában majd kb januárban csinálunk weboldalt. Akkor megtanulom elvileg a nagyon alapokat, de szvsz az amit az iskolában tanulunk az szart sem ér. Ja és már előre szeretnék gondlokodni, de nem jutottam még sokra. Nincs valami tutorial vagy leírás, ami szájbarágósan vagy valahogy elmagyarázná ezt?
  • sztyui2
    Összedobtam egy képet a késői órákban:
  • KnightRider

Köszi a tanácsokat!
  • Kovács legény
    dreamweaver
  • autoszimulator
    Ahhoz HTML-ben táblázatokat kell létrehozni, esetleg, hogy megfeleljen a mai követelményeknek, CSS tulajdonságokat kell ráhúzni, szóval ahhoz már kell HTML tudás..
  • acsati
    tüzijátékra csak én nem találok semmi tutorialt?
  • zsolesz92
    szvsz barnásítaná, vagy elveszítené a fényességét, de azt is meg lehet probálni
  • zsolesz92
    bocs, hogy nem egy hszben megy, de most jutott eszembe.
    kicsit off, remélem tudtok segíteni.
    Addig oké hogy csinálok psben egy honlapot, na de ha én monnyuk naponta akarom frissíteni...
    Akkor nem fogok minden nap uj oldalt létrehozni ps-sel. htmlben hogyan lehetne megoldani, hogy jegyzettömbben csak irok egy megjegyzést, és amikor feltöltöm a tárhelyre, az oldalamon már kint is lesz az a megjegyzés?

Tehát mintha blogot írnék
  • Bala10
    burn tool-al nem lehet annyira sötétíteni?
  • zsolesz92
    én meg ugy vagyok vele hogy egy ilyen alap honlapot megtok csinálni html-ben, viszont nekem meg nincs kreativitásom, ha nm adnak ötletet :(
  • zsolesz92
    igen, ez az a dolog amit sztem naon nehéz elérni.
    brightness contrast, levels dessaturate, mindent használj az image-> adjustmentben :D
  • KnightRider

Sziasztok!

Tutorialt keresnék arra, hogyan lehet egy fényes ezüst/szürke felületet fényesfeketére átszínezni. Próbálkoztam már mindennel, de ezeknél a színeknél sosem sikerült...
  • PJack
    hmm.. köszönöm, majd megnézem holnap :)
  • kraawz
    photoshopban slice toolal darabold szét. amiket linknek akarsz,azokat a gombokat,képeket stb.. majd mentsd el

szedd le a namo web editort... hihetetlen egyszerű program,kb 2 óra használat után tudod kezelni html-t. Nem tudom,létezik még ma ez a program,de elég egyszerű és okos.
  • Kovács legény
    érdemes 800*600-ban gondolkodni
  • PJack
    dejó lenne, ha értenék a html-hez :o
    am kicsit szélesnek tűnik, nem?
    mekkora az ideális ilyen lapoknál, h beleférjen a böngésző ablakjába?
  • nesto
    big thanx. hogy lehet elmenteni brush-ba egy megcsinált képet/alakot?
    plakát méretűben kezdtem el most egyet csinálni (A2) de még csak a negyedénél járok. -fő a precizitás- :)
  • Enosh Chan
    http://physicalmagic.deviantart.com/art/Vector-Line-Brushes-2-39244177
  • VRSDM
    ha már megcsináltad, egyszer akkor mentsd el magadr brush-ba :]

am. a brush-ok nagyrészével az a baj hogy kis méretűek :/
  • nesto
    megcsináltam line tool-lal és igaz, meglehet csinálni de inkább keresek devian-on egy brush-t azzal talán gyorsabban kész leszek :)

köszi a segítséget, esetleg ha valaki már talált ilyen brusht nyugodtan beírhatja a linket
  • zsolesz92
    én egy egész kör megrajzolására gondoltam. midnen esetre én nem állnék neki, mert nekem nem is jön be :P
    de izlések és pofonok
  • VRSDM
    még csak sok idő se kell hozzá. pen tool-al is, 1perc alatt kész. fog egy középpontot, aztán a vonalzón nézi, és y pxenként húz egyet ...
  • zsolesz92
    hát ha sok időd van akkor akár pen toolal is megcsinálhatod
  • sztyui2
    Tudjuk mire gondolsz. Lehet, hogy meg lehet csinálni, de Brush-al mindenképpen sokkal egszerűbb. Egyébként az első kép nagyon király. Kár, hogy nem te csináltad:)
  • nesto
    csak brush-al lehet ilyet? valahogy valószínűtlennek tartottam, hisz a ps olyan sok mindent tud.
    itt egy másik kép, csak hogy félre ne értsétek mire gondolok. (a kinyúló csíkokra)

KÉP:
    http://ddooss.deviantart.com/art/purple-58221261
  • Bexter
    brush :)
  • nesto
    Heló, az a kérdésem volna, hogy ilyen -mint az alábbi képen látható- csíkozást, tehát egy pontból kijövő csíkozást hogy lehet csinálni?
    KÉP:
    http://fc04.deviantart.com/fs17/i/2007/219/3/c/Disturbed_by_JavierZhX.jpg
  • Bala10
    nono
  • Bala10