41998

photoshop-banner.jpg
  • Bexter
    Micsoda? :)
    Hogy kapja el a piros pont a kék pontot? :)
  • Enosh Chan
    lenne egy uj contest otletem :D

Hogyan metnened meg a foldet?
  • VRSDM
    akkor levarázsolom majd, az a baj hogy a source-n is így van. de megoldjuk :)
  • droidika
    ...mi van itt banner-műhely

LSL:...arra is ilyen rossz lesz rádöbbenned, hogy TFT és TFT között szintén nagy a külömbség! (ami nálam színhelyes az a cimbinél elüt)...hagyd azt a baltanyelet, rajzolj újat.
    VRSDM: (tényleg zavaró az a "mégközelebbi tárgy", mert a csillagot teszi tönkre)
  • VRSDM
    az a gubanc, egy mégközelebbi tárgy, ami a fókuszponton jócskán kívül esik.
  • zsolesz92
    jó lett de a jobb alsó sarokban valami gumbanc van azzal a homályos vmivel :P
  • Enosh Chan
    Plane a szoveg.. :D
  • ZSIZSKO
    nem azt mondom, hogy itt mindenki full jo ps-es, de vannak jopáran, akik tényleg azok...legalábbis néhány munkát látva, ezt állíthatom.
  • theone91
    csak mi nem monduk/állítjuk magunkról (legalábbis én) hogy "full jo ps-esesek" vagyunk...
  • ZSIZSKO
    nem pontosan ilyenre gondoltam, de mégis szebb mint az utóbbi pár próbálkozás.a szöveg nagyon tetszik ezzel a külső ragyogásal...kis kreativitást vigyetek ebbe a banner készítésbe és ha tényleg full jo ps-esesek vagytok akkor gyerekjáték az egész. :]
  • Rockynhooo
    na ez már melegséget és szeretetet sugároz :)
  • VRSDM
    szerintem valami ilyesmire gondolt...
    [center]
  • theone91
    csinálj egyet lécc!
  • ZSIZSKO
    mondanivaló - súgjon valamit a kép, azon kívül hogy látok rajta rikító színeket, meg karácsonyfát. adja át a karácsony meghitt érzését.

vagy legalább csak legyen benne egy csöpp fantázia is...
    szvsz ez a vérvörös monstani banner, nem éppen a békét sugallja... -_-
  • theone91
    le lettünk oltva bazze...
  • Shiwo
    mondanivaló ? mellik ? a "mennyévegyéajándékotmindenkinekésköltsdapénzed" ?
  • ZSIZSKO
    az első karácsonyos scifis banner hangulata után, olyan érzésem támadt miután láttam az új karácsonyosakat, mintha valami fogyatékkal élők pályázatát nézném... :/

hol van a hangulat? a mondanivaló? vagy legalább a szép színek? kb. mint a paint-ben az alap paletta... :/
  • theone91
    "lol, bmeg"-lol bmeg
  • zsolesz92
    Ariel, lol bmeg mi ez mosópor reklám? PÉS még csak nem is arial
  • theone91
    ..jameg kezdő is vagyok :D
  • theone91
    ebbe tisztában vagyok...:) ;)
  • Shiwo
    sztem nyugodtan csináld meg azért
  • sztyui2
    Szerintem ez a mostani banner jó. Nekem is lett volna egy ötletem bannernak, de az nem karácsonyos, és esélye nem lenne, mert valamiér mindenki ünnepi hangulatban van(közbe még van vagy 3 hét addig), és csak ünnepi hangulatú bannert lehet készíteni
  • Shiwo
    robosé jobb
  • theone91
    well, akkormán énis csinálok egyet (100% oridzsinál :P)
  • Shiwo
    sztem aranyos lett
  • robos
    nem jeleniti meg a képet, így kéretik rajta jobb egér/kép megjelenítése menüpontot választani...
  • robos
    nah, én is összeraktam egy bannert, hamár úgyis mki azt mondja, h ilyenkor mki elkezd ilyeneket gyártani... (nehogymá' kimaradjak belőle)

• Kovács legény
    na neeemá, mire van a ps? a meglévő nyelet kéne odamásolni kissebb modositásokkal.
  • LSL
    Basszus muszály lesz hamarosan beszerezni egy új monitort, most nézem egy sulis tft-n a képet, és borzalmas. az otthoni crt moncsi fényereje valami iszonyatosan alacsony, maxon is. ráadásul szoftveres fényerő hozzáadása után is, sokkal sötétebb volt amit én láttam végeredményben... és úgy még jól is nézett ki...
  • LSL
    Tetszik, tetszik! csak a farkas feje áll nagyon furán nekem. De a vér és színvilága nagyon bejön.
    #14834 hát annyira nem 10 mp. jó a megrajzolnom annyi lenne, de bele kéne nyúlnom az eredeti munkába, ami költözés óta isten tudja hol van, azt újra scannelni, (másik scanner, más felbontás, esetleg borul az egész méretezés). Persze ezért elkezdtem gépen, egyszerűbb lenne, csak egérrel nem igazán akar jó lenni, és úgy kinézni ahogy kéne, de még nem adtam fel.
  • ZSIZSKO
    semmi szépség nincs ebben az új bannerban.szvsz.
  • NessieGraf
    #14834 Annak, aki tud rajzolni perszehogy! Deha egérrel kell baltanyelet, má' nem egyszerű.
    #14774 A szem nagy. A szemöldököt tényleg vedd le fölüle, de azon kívül nagyon szépen megoldottad a homloka közepére azt a két szemet!
    #14819 A felhasználó szövege a teljes képhez, nem a táblához van igazítva!
    #14823 A banneron lévő szövegen még gondolkozz! Az a sharp megtoldva valami stílussal nem lehet olyan rossz. Na meg Ariel és sajátosság?
  • Enosh Chan
    Fubazmeg :D
  • Kovács legény
    fasza ,de még mindig nincs nyele a kicsorbult véres bárdnak! 10mp alatt oda lehetne rakni nyeeee
  • droidika
    ...ne szabadkozz, sokat dobott rajta! ( belebabráltam én is )
  • zsolesz92
    ezt már én is észrevettem amugy, hogy amikor vki csinál egy bannert utána jön még 1-2.
    én csak azért csináltam mert kértek vmi karácsonyibbat
  • Benc16
    #14824 - szvsz én meg igen.
    #14823 - én se vok az enyémtől hanyattesve, szal felőlem cserélhetjük, csak azt nem értem, ha csinál vki egy képet, utána jönnek a képek, a banner helyére. no de mind1 ki lehet serélni :/
  • zsolesz92
    Köszi all.
    #14828 van benne valami, csak ugy elveszti a sajátosságát a betütipus
  • Kaptár
    Szerintem tökéletes.