41998
-
#15148 ha csak az alkarjával támaszkodna ,nem ilyen ivben lenne a keze;) -
just for fun :) -
JackMeadow #15146 nem akonyoken tamaszkodik hanem az alkarján:) -
#15145 a rendezői bal könyöke alá bekéne rakni egy levelet ,mert a levegőre támaszkodik igy, amugy jó csak utálom ezt a gazt:) -
#15144 pöttyöket hogy csináltad?
-
#15143 csak a kölök színe elüt a képtől nagyon. vagy legyen olyasmi mint a hölgyeményé, v vedd ki :D -
#15142 Lehet, hogy már a te színvilágodat is eszi a net, de nekem a bolygó olyan, mintha homorú lenne.
Ésmégegy: A gyászkeretet se nem unod? Mert legább a szine. Vagy próbáld meg az action -> frames, ott rakhatnál rá fémkeretet, fakeretet, fotósarkot, meg ilyenek... -
JackMeadow #15141 nézétek nagyban -
JackMeadow #15140 -
#15139 ezt nem tudod megfizetni :) az eredetit nem láttam csak azt a kicsit amit beraktál. ha nemjó a méret akkor hajrá ... méretezd át. ha nem tetszik akkor ez van, ez jutott :D
-
JackMeadow #15138 -
#15137 azokat be kell másolnod a photoshop-od mappái közt turkálva ide...
photoshop\perets\brushes
ha ezzel megvagy, megnyitod a photoshop-ot, nyomsz egy jobbklikk-et a munkafelületen, aztán a jobb felső sarokban lesz egy jobbra mutató picike nyíl, na arra klikk, majd a lentebb lévő megjelenő listából kiválasztod a berakott ecsetet, és akkor egy újra jobbklikk esetén, azok lesznek a választhatóak :] -
#15136 ez most nekem sem gyerebe annyira ,nem áll össze mint a g...sbugyi ,ahogy szokták mondani:) -
Bala10 #15135 ez tök jó, thx. :) -
#15134 -
#15133 Szerintem eléggé művészi. -
#15132 Zavar, hogy egy a szine a bolygonak az eggel :S -
#15131 lol :DDDD -
#15130 Nem nem unom :D A kedvencem a borju mert annak nicns foga nem tud rágni helyette csak szivni tud -
#15129 unod már az animálszexet ? -
#15128 [center]
Nem nem unom :) -
csupor #15127 sziasztok! eléggé kezdő kategóriába vok, CS3 van fenn gépemen és lenne 1 kérdésem... tegnap külföldi oldalon érdeklődtem 1-2 minta után h ilyet hol találok a programba, a gyerek adott egy weboldalt www.deviantart.com, h ott megtalálom ... meg is lett, nemtom h magyarul mit jelent: BRUSHES, ilyen kis csomagokat szedtem le, formátumuk *.ABR... na a kérdésem az lenne h miután megnyitottam ezt a fájlt photoshoppal, hol találom azon belűl? nem jelenített meg semmit, de nem is írta ki h nem tudja megnyitni... még 1 dolog lenne: előző verziókhoz készült brush-okat is meg tud nyitni az újabb photoshop verzió? pl 7.0-s fájlt az én CS3-asommal?
üdv
csupor -
#15126 sötét és egyszerü ? -
#15125 igen az árnyékok nincsennek jó helyen, néhol a levegőben van egy részük
meg 1-2 fa olyan mintha a föld felett lenne 1-2mm-el
-
#15124 töröld le azt a részt :) -
#15123 Tudom néhány fa a domb szélén van és az árnyékot is kifelé kellene fordítanom de akkor az árnyék a levegőbe lebegne. -
#15122 árnyékok rosz irányba állnak néhol szerintem,ha kijavítod király lesz:) -
#15121 Sokat dolgoztam rajta,mondjuk nem a legszebb.
-
#15120 köszi ,de itt bent a cégnél nemtok telepiteni semmit:( -
#15119 ezt használd, és nem kell kopizni:)
-
#15118 Hát a HTML-t azt pár hete kezdtem. Csak koleszos vagyok, és hét közben nincs időm. Most is info órán vagyok ^^.
Tudom, hogy ez nem állja a helyét ma már... :S
Most próbálkozom a falshhel is. Az ennél régebbieken is tök jó röhögni, hogy milyenek... -
#15117 csak egy kérdés ,ezek alap dw sablonok nem?
amugy nem rosszak, csak az igényességre,komolyságra kéne rámenni egy kicsit
2007-ben annyira nem állják meg a helyüket ezek a weblapok ,fapadosak kissé, vagy total minimalba ,vagy durvás fleshbe kell már gondolkozni ,itt meg szétesik a design ,mert nincs is igazából,nem teljesen átgondolt ,megtervezett.
De mégegyszer kiemelném hogy első munkáknak szerintem jók ,jó lesz majd x-év mulva visszanézni ,viszonyitani hozzájuk a fejlődésedet. -
#15116 ezt használd: mert lusták vagyunk kopizni -
#15115 Pár munkám:
http://dreamsworld.extra.hu
http://szivkorus.extra.hu -
#15114 Sziasztok! Jana vagyok, pár napja regisztráltam, de már rég óta a fórumot. 15 éves vagyok, kb. 1 éve használom a Photoshopot, és 2-3 éve csinálok honlapokat több-kevesebb sikerrel. Photoshopból elég kezdő vagyok, lassan tanulom meg (és gyorsan elfelejtem :P)
Na, ennyit rólam =) -
#15113 én is lementem azokat a képeket amik tetszenek -
#15112 ha nyalás akkor nyalás ,én akkor csontig benyalok vagy 100élő és holt művésznek -
#15111 gondolom a "lementem állt. az összeset" -re gondolt. vagy nem :| -
#15110 [apro]miért nyalás az ha valaki ebben stílusban találta meg önmagát? -_- nemértelek én JMW -
JackMeadow #15109 csontig...
Hat gyerkek nytanbo örülök ha mgvan a 2:)