41998
-
#15188 Pöttyök készítése:
nyiss 1 üres lapot transparent háttérrel. aztán nyomd át alapra a kitöltőszínek beállítását (fekete-fehér)D gomb. gardientel húzd rá az átmenetet átlósan, saroktól-sarokig. most következik a pöttyök létrehozása: Filter >> Pixelate >> Color Halftone... itt csak a max radiust érdemes piszkálni, én ezt az alap 8tól max 25ig változtatom, és lenyomom az OK gombot :) máris vannak pöttyök, igenám csak nagyon kuszák, és összevissza vannak. jó lenne katonás sorba pakolni őket :) ezt a Layers ablak 1 másik fülére klikkelve kezdjük el: Channels. itt 4 sort látunk: RGB ; Red ; Green ; Blue. egyenként végigklikkelgetjük (nem a szemet pakolásszuk, hanem az ikonokra klikkelgetünk) és kiválasztjuk azt amelyik a legjobban tetszik. adott színen hagyva a kijelölést előkapjuk a szögletes kijelölő eszközünket és kijelöljük a teljes képet, majd CTRL+C. ha megtörtént a kimásolás akkor visszaklikkelünk az RGB-re legfelül, és visszaváltunk Layers fülre. amikor ez is megvan akkor CTRL+V, beillesztjük. színkijelölővel kiszedjük a fehér hátteret, és LayerStyle >> color overlay vagy gardient overlay átszínezzük a pöttyöket bármire ami tetszik. aláteszel bármilyen hátteret és holla :)
tipp: én a fehér hátteret fordított sorrendben távolítom el. a fekete pöttyöket jelölöm ki a színkijelölővel és CTRL+J. ezzel szebb, formásabb, kerekebb pöttyöket kapok. az eredeti layert pedig kikapcsolom. -
#15187 hehe, ezt most találtam a gépemen, gyári win üzi .... muhahhha
-
#15186 a kár hogy a humoros sokaknál az obszcén kifejezésekkel azonos. -
#15185 Sok sikert és minden jót! -
#15184 cső. egy kedves kis virustol behalt a gépem, fél óra mulva viszik el, most is laptopnál vagyok, Hétfőn kapom mad vissza onnantol talán leszek, hétvégén meg megyünk Kecskemét mellé telelni.
Addig is bye, alkossatok szépeket -
#15183 Ezt nem én csináltam vagyis az én gépem :)
Pár éve volt amikor is az uj gépemre mádoltam át a cd ről a zenéket.
250 es winyom van azota is :) És másolás ezzel a hibaüzenettel ért véget :)
Katt ide. -
#15182 Nem találtam a megfelelő Windows-os betűtipust, de nem is nagyon szarakodtam vele:
-
#15181 akkor már sok köze van, ha olyan környezetbe helyezed, ahol elég kellemetlen lehet egy windóz hibaüzenet.. -
#15180 Ez gagyi :D A fúlzsirom 2 hét alat megeszi az egészet :D -
#15179 Egy régebbi művem. Haveromról csináltam. Nem teljesen contestre, de hasonló. Gondoltam benyomom: -
#15178 De főleg a kezelése a durva:D
Bexter! Nézd meg ezeket a videókat és meglátod;):Apple iPhone kezelés -
#15177 egy sima telefon, kinek mi a jó. nekem bejön. a design, a kezelése és a többletfunkciók. -
#15176 Lehet le vagyok maradva de mire jo az iphone? :) (igen lust avagyok googlehoz) -
#15175 őő, miért tenném? :) -
#15174 kabbe... az iphoneod, vagy add nekem :P -
#15173 Szerintem nagyon kék. A mobil háttérvilágításával szemed kiveri. Egyébként jó.
A hibaüzenetek nagyon jók! -
#15172 gyáh, nem tudom mije van, de nekem kéne a 320x480-as kép. -
#15171 Nem hinném, hogy iPhen-ja van a gyereknek. Vagy ha igen, akkor nem tudna rá nagyon témát csinálni -
#15170 jah xD -
#15169 A lényege hogy mulasunk egy jot :)
Vidáman szép az élet :) -
#15168 csak ennek nem sok köze van a photoshophoz, itt inkább maga az üzenet számít, nem? -
#15167 [center]
CONTEST!!
Csinálj windowsos hibaüzenetett. Minnél vicesebb vagy frappánsab annál jobb :)
Hajrá
-
#15166 -
#15165 "Olyan mobil kijelző nincs. "
rosszak az infóid... mert van :) -
#15164 lol pda-d van? :) -
#15163 Olyan mobil kijelző nincs. Ez 176x220-as. Olyan van. Meg van még 240x320-as, de akkor gondolom nem ekkora felbontásba csinálta volna.
Ha már mobil:Egy fórumon kérték és én megalkottam a saját színvariációimat, meg a feketék kérésre. Ott azt mondták gyönyörő. HOgy tetszik:
-
#15162 320x480-ast nem akarsz belőle csinálni? :) -
Mobilháttér, milyen?
(Hamarosan készítek egy mobiltémát melynek neve blueleaf lesz, ez lesz a háttere) -
Midas #15160 cool nagyon jo -
#15159 :ASD:ASD:S: :) -
#15158 Szarok rá van jobb dolgom is -ra :) -
#15157 engem is érdekelne -
#15156 ok :P -
#15155 Format c:?
Yes Continue
XD -
#15154 A fa az ott olyan furi :)
A sráccal vigyázz néha nehezen add engedélyt a képei továbbszerkesztésére :) -
#15153 -
#15152 és melyikre kattintottál? ^^ -
#15151 HOgy lehet ezt megcsinálni, hogy a kis pöttyök átmennek nagy pöttyökké és utána már egybeolvadnak? PLS Csinálj róla egy tutorialt! Vagy már van? -
#15150 -.- :D -
#15149 :D