41998

photoshop-banner.jpg
  • Csori
    Pöttyök készítése:
    nyiss 1 üres lapot transparent háttérrel. aztán nyomd át alapra a kitöltőszínek beállítását (fekete-fehér)D gomb. gardientel húzd rá az átmenetet átlósan, saroktól-sarokig. most következik a pöttyök létrehozása: Filter >> Pixelate >> Color Halftone... itt csak a max radiust érdemes piszkálni, én ezt az alap 8tól max 25ig változtatom, és lenyomom az OK gombot :) máris vannak pöttyök, igenám csak nagyon kuszák, és összevissza vannak. jó lenne katonás sorba pakolni őket :) ezt a Layers ablak 1 másik fülére klikkelve kezdjük el: Channels. itt 4 sort látunk: RGB ; Red ; Green ; Blue. egyenként végigklikkelgetjük (nem a szemet pakolásszuk, hanem az ikonokra klikkelgetünk) és kiválasztjuk azt amelyik a legjobban tetszik. adott színen hagyva a kijelölést előkapjuk a szögletes kijelölő eszközünket és kijelöljük a teljes képet, majd CTRL+C. ha megtörtént a kimásolás akkor visszaklikkelünk az RGB-re legfelül, és visszaváltunk Layers fülre. amikor ez is megvan akkor CTRL+V, beillesztjük. színkijelölővel kiszedjük a fehér hátteret, és LayerStyle >> color overlay vagy gardient overlay átszínezzük a pöttyöket bármire ami tetszik. aláteszel bármilyen hátteret és holla :)
    tipp: én a fehér hátteret fordított sorrendben távolítom el. a fekete pöttyöket jelölöm ki a színkijelölővel és CTRL+J. ezzel szebb, formásabb, kerekebb pöttyöket kapok. az eredeti layert pedig kikapcsolom.
  • RIZLA
    hehe, ezt most találtam a gépemen, gyári win üzi .... muhahhha

• VRSDM
    a kár hogy a humoros sokaknál az obszcén kifejezésekkel azonos.
  • Bexter
    Sok sikert és minden jót!
  • zsolesz92
    cső. egy kedves kis virustol behalt a gépem, fél óra mulva viszik el, most is laptopnál vagyok, Hétfőn kapom mad vissza onnantol talán leszek, hétvégén meg megyünk Kecskemét mellé telelni.
    Addig is bye, alkossatok szépeket
  • Bexter
    Ezt nem én csináltam vagyis az én gépem :)
    Pár éve volt amikor is az uj gépemre mádoltam át a cd ről a zenéket.
    250 es winyom van azota is :) És másolás ezzel a hibaüzenettel ért véget :)
    Katt ide.
  • sztyui2
    Nem találtam a megfelelő Windows-os betűtipust, de nem is nagyon szarakodtam vele:
  • Shiwo
    akkor már sok köze van, ha olyan környezetbe helyezed, ahol elég kellemetlen lehet egy windóz hibaüzenet..
  • Bexter
    Ez gagyi :D A fúlzsirom 2 hét alat megeszi az egészet :D
  • sztyui2
    Egy régebbi művem. Haveromról csináltam. Nem teljesen contestre, de hasonló. Gondoltam benyomom:
  • sztyui2
    De főleg a kezelése a durva:D
    Bexter! Nézd meg ezeket a videókat és meglátod;):Apple iPhone kezelés
  • PyRex
    egy sima telefon, kinek mi a jó. nekem bejön. a design, a kezelése és a többletfunkciók.
  • Bexter
    Lehet le vagyok maradva de mire jo az iphone? :) (igen lust avagyok googlehoz)
  • PyRex
    őő, miért tenném? :)
  • ColdFire
    kabbe... az iphoneod, vagy add nekem :P
  • NessieGraf
    Szerintem nagyon kék. A mobil háttérvilágításával szemed kiveri. Egyébként jó.

A hibaüzenetek nagyon jók!
  • PyRex
    gyáh, nem tudom mije van, de nekem kéne a 320x480-as kép.
  • sztyui2
    Nem hinném, hogy iPhen-ja van a gyereknek. Vagy ha igen, akkor nem tudna rá nagyon témát csinálni
  • PyRex
    jah xD
  • Bexter
    A lényege hogy mulasunk egy jot :)
    Vidáman szép az élet :)
  • PyRex
    csak ennek nem sok köze van a photoshophoz, itt inkább maga az üzenet számít, nem?
  • Bexter
    [center]

CONTEST!!

Csinálj windowsos hibaüzenetett. Minnél vicesebb vagy frappánsab annál jobb :)
    Hajrá

• RIZLA
  • PyRex
    "Olyan mobil kijelző nincs. "

rosszak az infóid... mert van :)
  • theone91
    lol pda-d van? :)
  • sztyui2
    Olyan mobil kijelző nincs. Ez 176x220-as. Olyan van. Meg van még 240x320-as, de akkor gondolom nem ekkora felbontásba csinálta volna.
    Ha már mobil:Egy fórumon kérték és én megalkottam a saját színvariációimat, meg a feketék kérésre. Ott azt mondták gyönyörő. HOgy tetszik:
  • PyRex
    320x480-ast nem akarsz belőle csinálni? :)
  • theone91

Mobilháttér, milyen?
    (Hamarosan készítek egy mobiltémát melynek neve blueleaf lesz, ez lesz a háttere)
  • Midas
    cool nagyon jo
  • PyRex
    :ASD:ASD:S: :)
  • Bexter
    Szarok rá van jobb dolgom is -ra :)
  • nesto
    engem is érdekelne
  • Benc16
    ok :P
  • theone91
    Format c:?
    Yes Continue

XD
  • Bexter
    A fa az ott olyan furi :)
    A sráccal vigyázz néha nehezen add engedélyt a képei továbbszerkesztésére :)
  • Benc16
  • PyRex
    és melyikre kattintottál? ^^
  • sztyui2
    HOgy lehet ezt megcsinálni, hogy a kis pöttyök átmennek nagy pöttyökké és utána már egybeolvadnak? PLS Csinálj róla egy tutorialt! Vagy már van?
  • Benc16
    -.- :D
  • bardocz
    :D