PS Works (nem segítség kérő topik)
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
u dont have to listen anybody else but me
Az embereknek 10 fajtája van. Aki megérti a binális kódolást és aki nem. Think. Aim. Fire.
http://www.lohere.net - a MagyarChan
http://www.lohere.net - a MagyarChan
Engem előzz meg, ne a fogszuvasodást!
/ szerintem se kellett volna bele a színes tojás, a tál kontrasztjából is egy picit levehettél volna /
RPG, Photoshop, \../, `;,,;´ ,\../
egy gyors kép
na . nem ps-es kérdések - beszélgetések (bexterfasza-tevepina stb. :S)
...szép színes <#vigyor1>#vigyor1>

i7 2600K|ASUS P8P67 EVO|G.Skill Ripjaws 2x4GB 1600 CL7|GAiNWARD GTX 570|SAMSUNG F3 2TB|37PFL7605|E-MU 1212m v2|Harman-Kardon SoundSticks II|Corsair HX650W|CM 690 II Advanced|Alpenföhn Matterhorn
photoshop - presets - brushes mappába pakold a .abr kiterjesztésü fájljaid..
ha esetleg futott volna a PS, mikor bepakoltad akkor indítsd újra..
megtalálni úgy tudod, hogy rányomsz a brush tools-ra, fent, ahol a méretét lehet állítgatni, van 1 lefele mutató nyil, amire lejön egy menü-szerüség..és ott lesz 1 jobbra mutató nyilacska..ha arra is rámész, ismét kijön 1 rakat minden...nah, ott megtalálod a brushjaid..
i7 2600K|ASUS P8P67 EVO|G.Skill Ripjaws 2x4GB 1600 CL7|GAiNWARD GTX 570|SAMSUNG F3 2TB|37PFL7605|E-MU 1212m v2|Harman-Kardon SoundSticks II|Corsair HX650W|CM 690 II Advanced|Alpenföhn Matterhorn
...megfelelõ szélességû klónbélyegzõvel is meg tudod csinálni! / ALT a napos részen ,és körívet követve húzod az árnyékosban /
http://www.worth1000.com/tutorial.asp?sid=161099
a szellõzõ balalsó sarkából nem tudom kitisztítani/eltüntetni/kiklónozni Catherine Bell arnyékát úgy ahogy a tut-szerzõ csinálta, mert a konturokat nem tudom klónozni mert pont olyan nincs sehol a képen...
vagy én vagyok már megint hülye hogy nemértem?
...clone brush-al hogy lehet íveket lekövetni??? ha mondjuk egy nem linéáris vonal (közel a körhöz) egy kis hiányzó részét kéne leklónoznom azt hogy tudom megcsinálni?
magnetic-el lehet szépen csinálni (én azt használom)
de ha van idõd és kellõképp türelmes vagy akkor pen tool-al "path" modban lehet a legszebben csinálni ;]
vagy az?!!???
és freehand, magnetic, vagy pontösszekötéses vagy...??
tessék ügyeskedni ;]
A #8224-es hozzászólásba beszúrt képeden hogy a fenébe tudtál ilyen szép kivágást készíteni?? Mármint nem a csaj, vagyis az is, de hogy maskolás, magic wand, vagy mi,hogy lehet ilyen "sallang"mentesen kivágni valamit, még kezdõ vagy de én akkor mégkezdõbb, szóval lécci írd le minden pontját hogy lehet iet csinálni, kösz...
(tudom hogy ez nem AZ a topic de azér mégis...)
majd holnap a suliba megalkotom a szabályokat 😄 /másra úgy sem jó az oksola ;]
/hidas? hát ugy nézek én ki mint aki úúúgy ráér?