41998
-
#15068 köccike bame!!! kb minden hozzászólasomnál elhangzik, hogy kezdő vagyok bazz...és ha visszaolvasnád akkor meglátnád, hogy elnézést kértem mindenkitől, mivel hogy tényleg összelopkodtam a képet...azért kössz a megértést... -
#15067 ambrosia??? -
#15066 ááá Batman ratyi ,max kripton ruciban tudna labdába rúgni , de Superman akkor is smimában legyözné -
#15065 nyugi van már ambrózia drága..nem tetszik, hogy most nem veled flame-elnek ? -
#15064 Batman a király :) -
#15063 mert ő egy tápos állat túl kicsi pólóba.... -
#15062 woáááhhh...Berakták a képem! köszönöm :P -
JackMeadow #15061 Többször ne rakjátok már be azt a németlacis képet, kicsit uncsi.
Elég rusnya lett a banner. mi az a picelcsillag? az előző banneren sokal jobb volt a lfelirat. aki onnan lopta legalab azt csinalta volna meg rendesen. az ahaziko ot mér ferde... nem szép, nincs összhang, mi az abazi nagy fekete homály ott kozépen? Paintel jobbat csinálok. Idegenként kifordulnek miutan meglatok egy ilyen bannert... -
JackMeadow #15060 Egy fekete háttére rsktál 3 képet "az egésznek semmi értelme :D
Nekem nagyon nem jön be" -
#15059 a fenti képek iszonyúan világítanak,
közép hátulról jövő surlófény világítaná meg szerintem jobb lenne és valóban amit irtak már lentebb jólenne vastagság a lapoknak. -
#15058 Remélem, most sikerül. Sztyui! Ezt mondtam:
Ha gondolod, postára teszem a részleteket. -
#15057 Sajnos?
Azért ehhez képest az a kis téli hangulatú kép se lett rossz! -
#15056 Köszi! -
#15055 Az oke, de amikor en elkezdtem irni a hszt akkro a tied meg nem latszott :D -
#15054 valóban jobb az a sarok:D
arra fekete indára gondoltam ami belepi pokicát ,az elkezdhetné belepni a többi részt is a hátsó kép az alapból lehtne szakadt,csapzott kifeszitett. Nemtom elmondani konkrétan hogy képzelem el:)
ps-ben sem nagyon tudnám megcsinálni ,sajnos csak rajzolni tudok:) -
#15053 te is a jobb felsőre gondoltál ahová már tettem egy filratot :P
hogy érted ezt az indás dolgot? és meg lehetne oldani?:D -
#15052 ha borito akkor is kell valami még bele, a bal felső sarok nagyon üres pl.
nemtom, lehetne pl az indákkal játszani amik belepik és azokból alakulna ki a kép. -
#15051 ilyen borítófélének képzeltem el, szóval értelmet nem szántam neki.
inkább a színek, sötét és világos rikító és fakó nekem ez tetszik benne, nem is az én munkám -
#15050 ezt mondom hogy valami kéne ami összefogja egy egésznek a 3képet -
#15049 Vegulis tenyleg csak osszevagas :) Viszont nekem nem tetszik :S Valahogy szamomra nincs hangulata :/ -
#15048 szerintem Superman lezuzza simán Pókembert:D
a jobb alsó pókica túl kék és valami hiányzik ami összefogja a három képet -
#15047 source1
source2
source3
nemrég lett vége a pókembernek az rtl-en és megihletett xD
igaz, csak ebből a pár képből lett összevágva meg kicsit módosítgattam rajta, nekem mégis tetszik.
vélemény?
-
#15046 Vita lezárva, alkosatok a contesrtre :) -
#15045 a sok szöveg helyett #14986 !!!4négy -
JackMeadow #15044 Hiányzik AmbosiA mi? -
#15043 Részemről meg befejezve a vita -
#15042 #15039
Köszi, jól esik hogy van olyan is aki nemcsak oltogat -
#15041 Amit zsolesz írt az erős volt. De valószínüleg a kulacs ezért borult ki: "...vagy tanácsot adnál. (amit persze valószinűleg nemtudnál)..."
Így ennyi...Nem kéne oltogatni a másikat, én nem védek senkit se, mert nem is ismerek senkit, de szerintem zsolesz megmondta a véleményét és ez xelagnak nem tetszett...bár hiba magyarázok a fórumon mindenki oltja a másikat...:| -
Code92 #15040 áá látom csak itt ps topoicban van karácsony...............még :D:D nah nem offolok vannak lntebb szép művek, az az absztraktabb nekem se nagyon jön be de ennek eellenére nem rossz csak v.mi nincs eltalálva benne ennyi. -
#15039 Mondjuk nem tudom miert akadtok ki... Nekem se tetszik a kep... es tanacsot se tudok adni mert nem szeretem az ilyen kepeket es nem nezegetem oket, hogy tudjam melyik lenne jo... Meg, hogy nem vagyok akkorauberaszkiraly PS-es mint ti, nem szabad negativ velemenyt nyilvanitanom? -
#15038 -Nem oltásnak mondtam, de láttunk már jobbat is tőled. számomra nincs értelme!
-tanácsot adnál. (amit persze valószinűleg nemtudnál)
ez aztán a nagy tanács kérés...
-az egésznek semmi értelme :D
Nekem nagyon nem jön be
------------.------------
zsolesz egy autogrammot kérlek ha már ekkora arcod van
szarházy :c -
#15037 de akinek "véleményt írtál, és tanácsot kért, ezt kapja?:
"TANÁCS: vezérlőpult -> programok telepítése és törlése -> ps kiválaszt és delete"
lol, lmao -
#15036 Tegnap (vagyis ma) voltam Toge birthday partyn, aztán amikor hazajöttem ezt csináltam :D -
#15035 yoo kis goja hangulat ;) -
#15034 De a semmiből kell előteremteni a rajzot. -
#15033 igazad van -
#15032 van itt 3-4 normális ember a többi meg nagy paraszt.
vrsdm ha annyira nyalod xelag picsáját mérnem dicséred a képét? mert nem jó, nem?
Azért köcc belém mert leirom a véleményem?
Te hányszor oltottál már le olyanokat akik beraktak egy fos képet?
Csak a kis ZSIZSKO-dnak amikor érkezett pár KURVÁRA NEM BÁNTÓ, CSAK VICCES hozzászólás, már rögtön rinyáltál hogy e innen elmész -
#15031 nyugizzunk és inkább alkossunk
aszem mindenki tulreagálta -
#15030 lol, az összes paraszt belém köt. VRSDM fasz bajod van? hozzád szerintem nem szoltam. mér lenne nagy arcom? sztem semmivel nem dicsekedtem, na mind1 leszarom.
Coldfire te meg ki a faszom vagy? 2szer láttam a nicked életembe kb. ki vagy te hogy idejösz azt leszarházizol te cigány?
Na neked ténlyeg nagy az arcod.
BASSZÁTOK MEG, SZTEM SENKIT NEM BÁNTOTTAM, TI MEG ITT OLTOTOK ENGEM, EGY KÉPRE IRTAM VÉLEMÉNYT, UTÁNA 3 EMBER ESIK NEKEM. NEM VAGYTOK NORMÁLISAK -
#15029 a path mód maradt ki nálad valszeg.