41998

photoshop-banner.jpg
  • Benc16
    Új banner:

Új commentbox:

[apro]Ilyet alakítottam :) :P Remélem tetszik, mert nekem igen :P
  • theone91
    lol, honnan tod milyet durrant egy lézer :P :), de legalább van egy vélemény :P
  • LSL
    kiválasztasz egy sötét színt, aztán fogod az ecsetet, beálítsz neki egy nagyobb méretet, 0% hardness-t aztán világosabb színnel kisebb ecset mérettel a közepébe kattintasz, folytatod addig amíg el nem érsz a fehérhez. smudge tool, és a közepéből kihúzol csíkokat. Aztán átváltasza háttérre, quick mask módban kijelöllsz mögötte területet, majd ctr+u és átszínezed.

én csak a fényt, a vikinget, meg azt a két bizbaszt raktam rá...
  • Benc16
    én is :D
  • Shiwo
    tud esetleg valaki arra 1 tutorial-t, hogy hogyan lehet valami tárgyat, növényt (virágot) "jéggé" varázsolni photoshoppal ? úgy értem, hogy olyan legyen, mintha az adott dolog teljesen jégből lenne..lehetőleg minél élethűbb..
  • Shiwo
    a letölthető dvd-s top secret tutorialok közt van, hogy hogyan lehet olyat csinálni..
  • Kovács legény
    kihajthatós zsebbalta?:D
  • Enosh Chan
    Mondta, hogy nem az O munkaja
  • Rockynhooo
    azt a kék és zöld akármit ,hogy csináltad?
  • LSL
    és nem is lesz :D
  • Enosh Chan
    Lehet ilyen rovid :D
  • Kovács legény
    még mindig nincs nyele a bárdnak:D
  • Kovács legény
    szerintem tul nagy a 3.szem és a szemöldök elég szerencsétlenül néz ki ,talán nem is kéne.
  • LSL
    Csak, hogy örvendj. De igazából szégyellem magam, hogy más munkáját használom, sőt ps topsecret tuttal égetem magam, ez van, ha az meber még csak pár hónapja psezik :)

• JackMeadow
  • Kaptár
    Valójában először háttérnek csináltam csak utána jutott eszembe hogy más mit szólna hozzá,és mindíg jpg-be szoktam elmenteni ezért így utóljára már a képet nem tudom módosítani csak ha előről kezdem.
  • Kovács legény
    de, hidd el nehéz lenne
  • NessieGraf
    A munkát találni fejezethez: magadat kell tudnod eladni. Valahogy úgy, mint Billy: "Anya! Te ugye láttad, hogy működött a program?!"

Aztán már a Vistabogárnál tart...
  • NessieGraf
    Azt úgy, hogy a Vista a Windowsnak égő. A te munkád remek.
  • droidika
    ...kérjél a jézuskától rajztáblát, tegyél mögé hátteret, misztikus feeling-et és örvendeztes meg minket
  • LSL
    Teljesen igazad van! eddig még sohasem tűnt fel... Pedig ez is ezer éves rajzom, azóta rájöttem, hogy a vonalas füzet nem a legjobb erre a célra.
    braa: nyugodj meg, ez sem fejből ment. ha már középsuliban, amikor ez készült fejből tudtam volna ilyet, akkor valószínűleg nem lenne gondom állást találni.
  • braaa
    hátára.
    LSL:ha én akár 5öd ennyire jól tudnék rajzolni....
    elötted.
  • Bexter
    Én se, én is mintát nézek és magam ötletei szerint variálgatom tovább.
  • sztyui2
    Ja értem már. Csak az a baj, hogy Pen tool-lal nem vagyok valami "zseni"
  • robos
    Vagy ha saját terv, akkor papír, majd scanner, majd azt körbe rajzolja ps-be...
    De lehet, h live trace-t használ AI-ba ;)

De majd úgyis leírja a helyes megoldást a kolléga...
  • zsolesz92
    gondolom néz egy mintát, meg pen toolal megprobálja azt lerajzolni. vagy nem tom
  • Bexter
    Pen Tool az egész
  • sztyui2
    És ezeket hogyan csinálod? Különböző Brushok össze-vissza transzformálgatásával, vagy hogy? Mer gondolom nem vágsz meg ilyenek:P
  • RaZoK
    pólóra? :)
  • RaZoK
    hehe én ezt a deviantarton láttam :)
  • Benc16
    :)
  • Bexter
    Elvielg tetkó képek :P
  • Benc16
    bex - szépek a logók :)
  • Bexter
    [center]
  • Kaptár
    Ezt hogy érted hogy nem az enyém?
  • Benc16
    Találtam egy képet egy oldalról, és levettem róla mindent: Így fest ki:

sztem, jól néz ki :P
  • NessieGraf
    Nem támaszkodik a csatabárdon! Lazán fogja és támasztja azt. (Ha jól látom) De nem harci, vagy harc előtti póz.
  • NessieGraf
    #14727 Esetleg stílus: color overlay -> color módban. Ott nem torzulnak a szín és telítettség arányok.
    #14718 Alkatra olyan, mint a húgom volt két gyerekkel ezelőtt, bár a rajzolt lány mellei kicsit kisebbek. Az orrát az orrnyeregnél igazítsd meg picit, amúgy nagyon jó lett.
    #14732 A durranás kisebb, mint lennie kéne......
    #14740 Tényleg égő, de nem a te munkád és nem is a tutorial! Te szép munkát végeztél.
  • Szili08
    Mék az akkor:D!
  • Szili08
    köszi!