41998
-
#14788 Új banner:
Új commentbox:
[apro]Ilyet alakítottam :) :P Remélem tetszik, mert nekem igen :P -
#14787 lol, honnan tod milyet durrant egy lézer :P :), de legalább van egy vélemény :P -
#14786 kiválasztasz egy sötét színt, aztán fogod az ecsetet, beálítsz neki egy nagyobb méretet, 0% hardness-t aztán világosabb színnel kisebb ecset mérettel a közepébe kattintasz, folytatod addig amíg el nem érsz a fehérhez. smudge tool, és a közepéből kihúzol csíkokat. Aztán átváltasza háttérre, quick mask módban kijelöllsz mögötte területet, majd ctr+u és átszínezed.
én csak a fényt, a vikinget, meg azt a két bizbaszt raktam rá... -
#14785 én is :D -
#14784 tud esetleg valaki arra 1 tutorial-t, hogy hogyan lehet valami tárgyat, növényt (virágot) "jéggé" varázsolni photoshoppal ? úgy értem, hogy olyan legyen, mintha az adott dolog teljesen jégből lenne..lehetőleg minél élethűbb.. -
#14783 a letölthető dvd-s top secret tutorialok közt van, hogy hogyan lehet olyat csinálni.. -
#14782 kihajthatós zsebbalta?:D -
#14781 Mondta, hogy nem az O munkaja -
#14780 azt a kék és zöld akármit ,hogy csináltad? -
#14779 és nem is lesz :D -
#14778 Lehet ilyen rovid :D -
#14777 még mindig nincs nyele a bárdnak:D -
#14776 szerintem tul nagy a 3.szem és a szemöldök elég szerencsétlenül néz ki ,talán nem is kéne. -
#14775 Csak, hogy örvendj. De igazából szégyellem magam, hogy más munkáját használom, sőt ps topsecret tuttal égetem magam, ez van, ha az meber még csak pár hónapja psezik :)
-
JackMeadow #14774 -
#14773 Valójában először háttérnek csináltam csak utána jutott eszembe hogy más mit szólna hozzá,és mindíg jpg-be szoktam elmenteni ezért így utóljára már a képet nem tudom módosítani csak ha előről kezdem. -
#14772 de, hidd el nehéz lenne -
#14771 A munkát találni fejezethez: magadat kell tudnod eladni. Valahogy úgy, mint Billy: "Anya! Te ugye láttad, hogy működött a program?!"
Aztán már a Vistabogárnál tart... -
#14770 Azt úgy, hogy a Vista a Windowsnak égő. A te munkád remek. -
#14769 ...kérjél a jézuskától rajztáblát, tegyél mögé hátteret, misztikus feeling-et és örvendeztes meg minket -
#14768 Teljesen igazad van! eddig még sohasem tűnt fel... Pedig ez is ezer éves rajzom, azóta rájöttem, hogy a vonalas füzet nem a legjobb erre a célra.
braa: nyugodj meg, ez sem fejből ment. ha már középsuliban, amikor ez készült fejből tudtam volna ilyet, akkor valószínűleg nem lenne gondom állást találni. -
braaa #14767 hátára.
LSL:ha én akár 5öd ennyire jól tudnék rajzolni....
elötted. -
#14766 Én se, én is mintát nézek és magam ötletei szerint variálgatom tovább. -
#14765 Ja értem már. Csak az a baj, hogy Pen tool-lal nem vagyok valami "zseni" -
#14764 Vagy ha saját terv, akkor papír, majd scanner, majd azt körbe rajzolja ps-be...
De lehet, h live trace-t használ AI-ba ;)
De majd úgyis leírja a helyes megoldást a kolléga...
-
#14763 gondolom néz egy mintát, meg pen toolal megprobálja azt lerajzolni. vagy nem tom -
#14762 Pen Tool az egész -
#14761 És ezeket hogyan csinálod? Különböző Brushok össze-vissza transzformálgatásával, vagy hogy? Mer gondolom nem vágsz meg ilyenek:P -
#14760 pólóra? :) -
#14759 hehe én ezt a deviantarton láttam :) -
#14758 :) -
#14757 Elvielg tetkó képek :P -
#14756 bex - szépek a logók :) -
#14755 [center] -
#14754 Ezt hogy érted hogy nem az enyém? -
#14753 Találtam egy képet egy oldalról, és levettem róla mindent: Így fest ki:
sztem, jól néz ki :P -
#14752 Nem támaszkodik a csatabárdon! Lazán fogja és támasztja azt. (Ha jól látom) De nem harci, vagy harc előtti póz. -
#14751 #14727 Esetleg stílus: color overlay -> color módban. Ott nem torzulnak a szín és telítettség arányok.
#14718 Alkatra olyan, mint a húgom volt két gyerekkel ezelőtt, bár a rajzolt lány mellei kicsit kisebbek. Az orrát az orrnyeregnél igazítsd meg picit, amúgy nagyon jó lett.
#14732 A durranás kisebb, mint lennie kéne......
#14740 Tényleg égő, de nem a te munkád és nem is a tutorial! Te szép munkát végeztél. -
#14750 Mék az akkor:D! -
#14749 köszi!