41998

photoshop-banner.jpg
  • RaZoK
    fakk
  • JackMeadow
    meg könyveket csianlanek belőle h ne csak ilyen lapok legyenek
  • JackMeadow
    Én ahelyedben a sima fekete tükrözödes hagynam az szürke homály undi de adnék egy kis perspektivata tükrözödesnek viszont szerintem nem jo a 3ds ites
  • sztyui2
    Hopsz. Apró figyelmetlenség: Na akkor más felület, javított verzió:kep
  • sztyui2
    Na emberek! A következő helyzet állt elő. A PSD fájl sajna csak 1280x1024-es. Azonban amit belinkeltem kép már 1448x1024-es, ami jobb és ez lesz az ideális. Namost ezzel az a baj, hogy a PSD-n vannak meg a layerek:D.
    A PSD-n(1280x1024) megcsináltam, amit NessieGraf kért(2,5D->3D):kep .Ezzel tényleg kicsit jobb, de layerek nélkül újra kéne csinálni az egészet. Annyival nem jobb, hogy beáldozzam neki a felbontást.
    Akkor itt van úgy, hogy nem teljesen tükröződik vissza.
    Meg itt van úgy, hogy nem teljesen tükröződik vissza és a felület is más.
    SZVSZ a legelső változat jó(bár már azon is módosítottam, ha észrevettétek, a középen lévő kép élesebb lett az ebben a hsz-ben lévő képekben). De az se rossz, ahol nem tükröződik vissza teljesen.
  • droidika
    ...(nem éreztem sértőnek) a kép témájához, hangulatához próbáltam véleményt alkotni, de ez az én véleményem, ne ezért, vagy más hozzászólása alapján változtass, tedd olyanná amire büszke lehetsz, mert mutogatni fogják :-)
  • Kovács legény
    az !muszáj!
  • sztyui2
    Nem szóltam le senkit. Vagy ha igen, akkor sorry. Egyébként mondtam, hogy kipróbálom, hátha jobb. Tehát ezzel nem azt mondtam, hogy az iPhone-nál nincs jobb, akárhogy csinálom meg. Meg fogom csinálni a ti általatok leírtak alapján is, hátha úgy jobb lesz. De nem kell megsértődni se, ha véletlen nem lesz jobb. Mégegyszer mondom, távol álljon tőlem, hogy leszóljak valakit. Ha mégis így történt, akkor bocsesz. Na itthon vagyok, mingyárt hozzákezdek a képhez, ahogy írtátok és majd meglátjuk, hogy mi sül ki belőle
  • RaZoK
    Elsősorban szerintem is a tükröződés túl erős, és muszály full fekete háttér?...Ha esetleg készítenél valami szólíd hátteret, akkor pofásabban nézne ki...
  • VRSDM
    ez most valami felkérés? és te lemásoltál valamit, egy az egybe, és a tanácsoktól amiktől csak JOBB lenne, azokat leszólod az alapján hogy " ha az iphone-nál nemúgy van akkor biztos nem úgy a jobb " . hát nemtudom... fura a véleményalkotásod...
  • NessieGraf
    Az hogy ott úgy van még nem jelenti azt, hogy ő jobb, mint te!
  • VRSDM
    [right][apro]fő hogy témánál maradunk.
  • JackMeadow
    Német Laciba jársz? Én is:) melyikbe?
  • Enosh Chan
    Akkor forrast adnal? :)
  • laslandes
    passz.
  • sztyui2
    Az ötlet innen van, és ez alapján csináltam a képemet. Konkrétabban pedig ez a kép volt a kiindulópont. Ezeken, amint látjátok nincs se árnyék, se semmi, és a tükröződés felülete sem más színű.Azért kipróbálom, hogy nézne ki a kép, ahogy ti mondjátok, de nem garantálok semmit.
    #14917:kipróbálom, meglátjuk hogy fog kinézni
    #14924:Igaz, mondjuk ki ne ismerné az iPhone -t
    #14926:1.:megpróbálom, de hosszú munka lesz, emrt szinte újra kell csinálni az egészet, de majd meglátjuk, biztos jobb lesz, de azért ajánlom neked a fent említett képeket;)
    2.:Amint látod nincs árnyék a képeken, de azért ezt is kipróbálom, hátha mégis igazad van, de sztem nem lesz tőle vmi szép.
    #14928: Megpróbálom,de amint látod, a képeken mindenütt ugyanolyan színű a háttér és a tükröződő felület is.
    Na majd nyomom a képet, csak most nem otthon vagyok

• Enosh Chan
    Ki a jobboldali holgy? Ot keresem napok ota :D
  • bardocz
    tényleg :DD
  • Kovács legény
    JAAAAJ csak most nézem hogy a sarkokban mi történik, kirabolják a Mikulást:D
  • theone91
    iphone/itunes feeling, jó! csak szerintem is jobb lenne a nem tükröződne végig...
  • droidika
    ...ez vázlatnak (kiindulási pont)jó, a többit meg leírták! (még annyit tennék hozzá, hogy a háttér és a tükröződő felület ne legyen egyszínű, mindenképp legyen árnyalatnyi különbség ezzel is növelve a térhatást, a tükröződésre ráférne egy kis torzítás, blur)
  • laslandes
    csak poénból csináltam, nem azért hogy be legyen téve:)
  • NessieGraf
    1. Az Összes művek oldal: Olyan, mintha fekete üveglapon állnának. Túloldal: a képek belógnak a talajba!

2. Adj nekik vastagságot és árnyékot is, mintha tényleg takarnák egymást!

Merthogy a tükröződéstől térhatás, az általam Túloldalnak nevezett rész a talajbalógástól és árnyéknélküliségtől totál sík.

Ez úgy 2,5 dimenzió! Az meg olyan, mint a 3,5 lábú disznó!

Úgyis tudom, hogy meg tudod csinálni!!! A tanárodat meg egye még az irígység vagy 10 évig, hogy neki ennek a töredéke se jutott eszébe, nemhogy kivitelezze!
  • Enosh Chan
    Ott a pont
  • VRSDM
    az hogy nemírom le nemaztjelenti hogy nemtudom
  • sztyui2
    Reménykedtem, hogy tudjátok miről van szó. Végre valaki
  • PyRex
    itunes rulez :)
  • sztyui2
    Sztem is
  • Kovács legény
    NYERTÉL BANNERBA VELE!!!
  • sztyui2
    PLS Nagyba nézzétek!
  • sztyui2
    Ja, és még csak November van. Vártátok volna meg legalább a mikulást mielőtt elkezdünk itt karácsonyozni. Utóbbi időben semmi mást nem látok, csak karácsonyt.
  • zsolesz92
    ha adhatok egy tanácsot, a tükröződés ne látszódjon végig. lehet hogy ugy jobb lenne.
    egyébként nincs vele semmi gond, jó ez
  • AntiHero
    LOL:D
  • sztyui2
    A multkori könyvtáros poszter készítő versenyt egyértelműen, ahogy ti si megjósoltátok, fölényesen nyertem. Most megkért a tanár, hogy December 15-én lesz Németh László emléknap és arra is kéne csinálni egy-két posztert. Ezzel csak az volt a baj, hogy ilyen és ehhez hasonlo source-okat adott, amiből ráadásul elég nagy felbontású képet kell csinálni.Na ezt sikerült kihozni belőle:
  • zsolesz92
    Nem az érzelem a gond, csak nekem nem tetszik ez a sok filter, mert szinte alig lehet kivenni mi van a képen. Lehet ha kisebb kockákbol állna az egész, tetszene. az meg tulzás hogy fogalkozok :D mármint, ha arra gondoltál hogy csak a ps részét nézem RÉSZBEN igazad van, nálam sokat nyom a latba ha nem két képből van összevágva, megjegyzem ezernyi ilyen képem van, és semmi bajom vele, nem jelenti azt h nem igényes munka, de jobban becsülöm aki mondjuk egy órát dolgozik vele, nem 2 percet. 2 percesből is lehet szépet kihozni.
    Nem tom mit magyarázok, lényeg hogy én értem xD
    nem akarok senki baszogatni
  • NessieGraf
    Nálam itt ül a CS3, de még nem láttam okát a cserének. A 2-ben is ott az animáció, de a 3-ba betették a slices és a kijelölés alapú hivatkozásokat is?

#14910 Látszik, hogy képszerkesztéssel foglalkozol és nem érted a karácsony lényegét! Amikor nyamvadt kis szürke életünkbe fényt, és színeket is hoz a karácsony... Nemcsak shopping!
  • zsolesz92
    de felrakja csaknem külön hanem progiba építve. illetve már a ps része lett, nincs külön imageready tudtommal.vagy felteszed a ps cs2t és azzal felmegy, vagy cs3ban window animation ra kttintasz. de elég gáz lett szvsz a cs3 ban az animáció
  • tsarffi
    Hi, azt akarom kérdezni, ha van PsCS3-am fent, akkor ImageReady-t hogy tudok felrakni? Mer tudtommal CS3 nem rakja föl:S
  • zsolesz92
    akkor én is irok rá. nem fikázom csak annyit irok hogy nekem nem jön be, a sok filter, meg az sem hogy a fele zöld a fele fekete fehér. olyan semmilyen, ennek nem érzem a karácsonyi hangultatát. a mostani banert fasza.
    VRSDM műr majdnem irtam h nem warming hanem warning :D
    jó lett
  • Shiwo