5975
-
r4pt0r #4655 Itt van felírat ha még nem találtatok volna:
http://www.tvsubtitles.net/subtitle-106749.html -
#4654 O-M-G ez durva lesz! -
#4653 nagyon jó rész volt. most már irtó nehéz dolguk van a készítőknek, hiszen mindent simán ki lehetett találni, ugyebár nincs új a nap alatt. persze biztos vagyok benne, hogy ők azt nagyol jól tudják, a hűséges nézőknek nehéz újat adni egy ilyen sorozat esetében. szerencsére nem mondhatjuk el, hogy nem tesznek meg mindent, ami tőlük kitelik
köv. rész promo:
-
#4652 valami felírat leledzik valahol hozzá? :) -
#4651 te szegej. én melóból irtam. :D
inek nkd 720p. :o nemérdekell a fullextrás monitorod / tvd :D -
#4650 Durva egy rész volt. -
#4649 hát de érted, több mint másfél óra mire kijön 720p? hátmilyendologmárez?
főleg h így viszont csak holnap nézzük -
#4648 eh :D türelmetlen.. :D -
#4647 legyen már 720p grrrr -
#4646 hehehehe xDDDDD -
#4645 [spoiler]Nem azt mondta, hogy meleg, hanem, hogy szexuálisan teljesítőképtelen, és ezért olyan gondoskodó a pácienseivel :P -
#4644 Ja tényleg, a könnyezést még felismertem. Hát durva, House jobban tud spanyolul mint Wilson. :D -
#4643 nem azt mondta, hogy ne bújjon ki a munka alól, hanem azt, hogy ha már munka közben beszív, és szemcseppet használ, akkor abból kevesebbet cseppentsen, mert attól könnyezik annyit -
#4642 SPOILER! Kattints ide a szöveg elolvasásához!Asszem House azt mondta a csávónak, hogy Wilson meleg, persze nem így egyszerűen hanem valami finom utalással... Aztán meg mondta House, hogy legközelebb ne próbáljon így kibújni a munka alól? Bár ebben nem vagyok biztos, lényeg, hogy House rájött valami turpisságra, Wilson végén kérdezi, hogy miről beszéltek? Erre a mexikói csávó mondja, hogy semmi-semmi, azt mondta maga jó orvos.. :D -
#4641 Még a telefon csengést is lefordítják de azt bazták... -
#4640 mit beszélt spanyolul House a beteg és Wilson? -
#4639 ya. ok :D -
#4638 Dehogy. Messze van még az évad vége,tudom, csak eszembe jutott... -
#4637 Azért az évadzáró még odébb van :)
Ez jó rész volt, kiváncsi vagyok hova vezet ez a
SPOILER! Kattints ide a szöveg elolvasásához!jellemváltozás. -
#4636 évadzáró? :o wtf. most nem 22 részesek az évadok idénse? megin valami sztrájk van?
hősőket is láttam előbb fejezik be de még nem is yárnak soknál. :o
wtf van? -
#4635 thx
Ez jó rész volt, am. kíváncsi vagyok milyen durva lesz az évadzáró. Tuti valami Cuddys dolog lesz, csak nehezen tudom elképzelni, hogy túlszárnyalják az eddigieket. -
paly90 #4634 Sztem nagyon jo rész volt...
magyar felirat:http://www.tvsubtitles.net/subtitle-105402.html -
#4633 első 10hez van felirat itt -
Reg5 #4632 Még a 6x08 sincs. -
TDantes #4631 Nabassz...a dátumot nem is néztem. Akkor még nincs. -
#4630 feltöltve: 2010-01-12
ez az előző csak elbaszták a számozást -
TDantes #4629 Azt hiszem itt már van. Nem tudom milyen, vagy jó-e. -
#4628 van már vhol magyar felirat a 6x11 -hez? -
cleric #4627 Az a véleményem, hogy
SPOILER! Kattints ide a szöveg elolvasásához!az évad eddigi leggyengébb része volt. Az eset mellett a mellékszálak is gyengék voltak, 13 és 4man nyavalygása inkább idegesítő, mint érdekes. A dilós csajt nem is minősíteném, 0 színészi játék, a szerepe az ún. "gonosz nézés" lett volna, de még az sem sikerült (nem tudom kinek a rokonai lehettek a férjével együtt, hogy bekerültek a sorozatba). Taubot és Chase-t észre sem lehetett venni. Viccek szinte abszolút nem voltak, a "csúcspont" House dumája a jószagú fickóról... Sokat kellett rá várni, de legalább nagy csalódás volt. -
#4626 igenigen. holnap. (y) -
#4625 2010-Jan-25 House 06x11 Remorse -
#4624 bárhol bármikor -
cleric #4623 SPOILER! Kattints ide a szöveg elolvasásához!Ez nehezen lefordítható kifejezés, mert szóról szóra nincs ilyen a magyarban. Miután durván visszaadta a kölcsönt a többieknek (azért az nem semmi, hogy valószínűleg tényleg többet keresett, mint ők, még a fizetésük egy részét is megkapta pluszban; nem véletlenül nem örültek a többiek, arról nem is beszélve, hogy megalázkodtak Cuddy előtt, beismerve, hogy Foreman-t tisztelik), olyasmit fejezett ki vele, hogy "Na, ki a király?" Biztosan van más találóbb kifejezés is, de a lényeg ez. -
#4622 Amugy ezt a phrase-t nem igazan értettem. Miért mondja ezt pontosan? Mert az oké, hogy mit csinaltak, de miért ezt mondja? -
#4621 egyem a szívét... :) -
többi kép -
#4619 Amit a spoilerben írtál azon rettenetesen röhögtem :)
Az orvosi eset nem volt valami hű, de nagy, viszont a többi überjó volt :) -
cleric #4618 Foreman-t újra szeretem ezért:
The phrase: "who's your daddy" comes to mind.
Mekkora arc :)
És amikor
SPOILER! Kattints ide a szöveg elolvasásához!Wilson megkéri House kezét
az a sorozat egyik legjobb pillanata :)
-
#4617 wháháháhá :D House mekkora egy köcsög :D Wilson se gyengébb :D
btw, én a feliratok.org -ról szoktam House subot szedni, ebben most talán 1 v. 2 mondat nem volt lefordítva, és a sima xvid -es felirat jó volt a 720p -hez -
#4616 tán itt egy másik sub.én erről az oldalról szoktam.
(előzöt nem néztem. aki szeretné csekkojja ugyanaze stb.)