5975
-
#4575 Igen. :( -
#4574 Hmm akkor ezen a héten már nem volt house és csak jan 24.én jön? nice... -
#4573 :( -
#4572 de jó, Grace Klinika is, ez is. :-/ -
#4571 Hat ezt egyaltalan nem ide akartam irni, de valahogy atdobodott ide. Szal torolheto, mintahogy ezis, sry -.- -
#4570 GEYG FILLM OSEZFOGLALLASA - ROUIDENN -
#4569 House On break, returns: 2010-01-24
:| -
#4568 jó rész volt
mostanában a betegek története eléggé háttérbe szorul... -
#4567 Milyen szép is lesz, mikror lebuknak. :)
Vajon Taub kedves kis kamuja vissza fog ütni valaha? -
#4566 House és Wilson megint egymásra talált :) Nagyon ott volt :) -
#4565 thx -
#4564 Igen, többet vártam én is, de látszott, hogy Wilson központú rész, megmagyarázták milyen is Wilson és miért is ilyen amilyen,
SPOILER! Kattints ide a szöveg elolvasásához!a végén pedig bemutatták, hogy ő is tud változni, olyan apró lépésekkel mint "Lim" :D -
#4563 a rész első fele hihetetlenül jó volt. aztán szépen lassan ellaposodott
-
#4562 Thx :) -
gyonax #4561 Hunsub(Wilson c. részhez, a számozást inkább hagyom:)) -
#4560 Tartsál sekélyesnek, de én csak a 3 jó csajra tudtam figyelni. :) -
#4559 fasza volt a tegnapi rész, és milyen beszólások vannak be :D :D -
#4558 mióta megy a sorozat minden 2. hónapban bedobják valahova ezt a kettőt. néha hozzádobják harmadiknak hogy rászokott valójában a fájdalomcsillapítóra mert a forgatás során a megerőltetett lába kezd tönkre menni.
egy fél garast sem adok ezeknek a búlvár híreknek.. igazából nem is nagyon érdekel :D -
#4557 Nem tudom, hogy szóbeszéd, csak hallottam vagy olvastam, de mintha már az asszony is panaszkodott volna, hogy:
- Mivel Laurie az USAban él, keveset van a családjával.
- Egyre inkább kezd olyan lenni, mint a karaktere.
Hogy ez mennyire igaz, passz.. -
#4556 #4554: ya értem.
#4555: itiz.
amugy értme én. house-t mint a megalkotott szereplőt birom mint atom. de nem kéne összekeverni azzal aki eljácca őt. értitek. na.
beisfogom. szeretem a házat. (y) -
#4555 Divathóbort. -
#4554 Jaja, de amúgy rohadt jó könyv. :)
#4553: Tudtommal most lett lefordítva... -
#4553 hirtelen hogy felkapta mindenki a könyvet.. tavaj vagy idén vették mint a cukrot. ahhoz képest hogy 96'-os .. lol -
#4552 Fail. Laurie-nak már a House előtt is ilyen volt a stílusa, olvasd el a Balekot tőle, azt 1996-ban írta, a főhős végig ilyen poénokat tol benne :D -
#4551 mert biztos nem direkt. ebbevan a pénz .. -
#4550 "Nekimentem egy ajtónak, ó nem is, elcsapott egy bagoly"
Lol, már az életben is hasonló a stílusa, mint Housenak. :D -
#4549 több hónapja forgatták le az előző részt, ez meg gondolom most történt -
#4548 "elcsapott egy bagoly" -
#4547 LOL, nem ezért került bele a monoklis jelenet ebbe a részbe?
Link -
#4546 Chase és Taub nagyon nagy volt :DDD Hat rájuk House nevelő hatása :D -
#4545 ááá már alig várom, hogy a mai rész után elárassza a netet a powned es gifek :D vagy 10X visszapörgettem azt a jelenetet XD -
#4544 Ja ez a mostani volt, nem szóltam. :D -
#4543 Csak a címe az hogy Ignorance is bliss. -
#4542 nem volt rossz rész
ez a nézés meg mindent vitt:
kb. "megérdemelted, te kis köcsög" :) -
#4541 jeeeeeeeeeeeeeeee Wilson!!! -
#4540 Következő résznek már a címe is találó :)
-
#4539 Akkor töröld ki, ha zavar... Szerintem inkább köszönd meg, hogy van aki feliratot csinál és ilyen hamar, vagy inkább halgass... -
#4538 de. -
#4537 SPOILER! Kattints ide a szöveg elolvasásához!Taub féle megvilágosodás, mikor House kinyögi a bölcsességet, az nagy. :) -
#4536 SPOILER! Kattints ide a szöveg elolvasásához!a végén mikor Cuddy mondja, hogy bizony jó lenne, ha House nem is lenne olyan rossz, akkor látszik, hogy szereti ő is azért... és ami még eszembe jutott, hogy pont ez volt House terve... amit Wilsonnak előadott, hogy "hát vele marad örökre szal békénhagyom" az csak duma :D
Chase egy állat, de Taub mégnagyobb :D ja és a csaja sem rossz :)