Dr House (TV)
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
ʇxǝʇ ʎɯ oʇ sıɥʇ pıp doɹp ssɐq ǝɥʇ
ʇxǝʇ ʎɯ oʇ sıɥʇ pıp doɹp ssɐq ǝɥʇ
PSP user n\' soon ps3 user too :)
\"some red bull, some water, some nice fresh house music\" FORZA INTER Javier Zanetti, I Signori del Calcio
Spoiler (katt a megjelenítéshez)
"kb fél órával a szezonnyitó után már fent van torrenten..."
mármint a szezonnyitó _vége_ után 😄
talált kép, csak hogy beinduljon a dolog
Let me tell you something my friend. Hope is a dangerous thing. Hope can drive a man insane.
Talicskát mindenkinek, neked is nekem is másoknak is pirosat kéket feketét.Talicska mert menő:D \"SHADOWEYES7: pár kis tini pöcs nem fog szét kúrni 1 fórumot\"
kb fél órával a szezonnyitó után már fent van torrenten...
\"some red bull, some water, some nice fresh house music\" FORZA INTER Javier Zanetti, I Signori del Calcio
Nem a világ lett rosszabb, a hírszolgáltatás lett jobb. Sose vitatkozz idiótákkal! Lesüllyedsz az ő szintjükre és legyőznek a rutinjukkal. A pesszimizmus nem éri meg!
Spoiler (katt a megjelenítéshez)
Nem volt rossz bár én másra számítottam. Viszont itt most szvsz egyértelmûen bekövetkezett amit páran követeltek, kíváncsi vagyok mi lesz ezután. Lehet egy tollvonással visszaállítanak mindent.
Értem én, csak leszarom. :) Nem kell válaszolnod, igazam van.
Nem a világ lett rosszabb, a hírszolgáltatás lett jobb. Sose vitatkozz idiótákkal! Lesüllyedsz az ő szintjükre és legyőznek a rutinjukkal. A pesszimizmus nem éri meg!
biztos vállon veregették magukat a firkászok, amikor a 2-ik évad végén, 3-ik elején eldobta a botot "végre bejött az egyik faszság, amit kitaláltunk"
Let me tell you something my friend. Hope is a dangerous thing. Hope can drive a man insane.
EGYENL?RE a tortát daraboljuk fel hogy mindenkinek jusson, de EGYEL?RE nem tortázunk, mert nincs senkinek születésnapja...
Az életben háromféle ember létezik, aki tud számolni és aki nem. www.evanescence.com
"The trees move. Do you not see it?"
de kedd hajnalban már igen.
"The trees move. Do you not see it?"
Már a címek is tetszenek 😊
EGYENL?RE a tortát daraboljuk fel hogy mindenkinek jusson, de EGYEL?RE nem tortázunk, mert nincs senkinek születésnapja...
A valóság azoknak való, akik nem bírják a kábítószert. Nem szenvedek elmebetegségben. Én élvezem! Túl messzire kell mennünk ahhoz, hogy megtudjuk, milyen messzire mehetünk.