Dr House (TV)

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

Narxis
Ez durva rész volt.

Értem én, csak leszarom. :) Nem kell válaszolnod, igazam van.

Narxis
Ma lesz az EPIC FAIL rész. 😄

Black Hawk

Talicskát mindenkinek, neked is nekem is másoknak is pirosat kéket feketét.Talicska mert menő:D \"SHADOWEYES7: pár kis tini pöcs nem fog szét kúrni 1 fórumot\"

ProGabe
Season 5, Episode 22

Let me tell you something my friend. Hope is a dangerous thing. Hope can drive a man insane.

Calver
passz, én csak zaki képet linkeltem. talán az, amikor a süket sráccal szórakozik? gõzöm sincs tbh.

"The trees move. Do you not see it?"

Black Hawk
ez amúgy melyik rész ?

Talicskát mindenkinek, neked is nekem is másoknak is pirosat kéket feketét.Talicska mert menő:D \"SHADOWEYES7: pár kis tini pöcs nem fog szét kúrni 1 fórumot\"

Molnibalage
Hát ez a rész simén benne van a House TOP5-ben. Mivel friss az élmény perpillanat az én szembemben ez a legeslegjobb rész idáig. A Three stories, a Frozen és az 5. évad legutolsó része az, ami a közelébe érnek és talán a Last Resort és az Airborne.

A történelem nagy tragédiája, hogy az Aurora helyett a Titanic süllyedt el. (Meg az, hogy a világot elárasztották a konteóhív?k...) i5-2400S 2.5GHz, HD7850 2GB, 8 GB RAM

Flamer
AHAH 😄DD

http://loal.atw.hu

tnm
vagy kiderült, hogy nagyon csúnya a teste és most meg kell várni a mûtéteket, meg a hegek gyógyulását.
aztán évadfináléra meg egy pár dinnyével jön vissza xD (és látjuk, hogy Chase milyen boldog...)

Flamer
akkor tehát valami vetkõzõs yelentet akartak vele csak nem birják megfizetni ezért még pihentetetik. 😄

tnm
nem hal meg. az is lehet, hogy késõbb még visszatér, sõt még az is elképzelhetõ, hogy addig is megmarad állandó szereplõ státuszban (azaz pl. credit-bõl sem veszik ki az elején)
gondolom anyagi okokból akarják pihentetni

precision
😄DDD
egy "rájöttem hogy a lányokat szeretem, ezért összebújok Thirteenel, de Chase rájön ezért kidob, és ezért átköltözöm Kamcsatkára" típusú búcsú tényleg jobb lenne mint mondjuk egy halál v. vmi ilyesmi snassz dolog

Bazinga!

Remélem valami szex jelenettel távozik.<#buck>

SötétBarom
Cameron volt a beszteszt csirke :|

&#647;x&#477;&#647;&#65279; &#654;&#623; o&#647;&#65279;&#65279; s&#305;&#613;&#647;&#65279;&#65279; p&#305;p&#65279; do&#633;p&#65279; ss&#592;q &#477;&#613;&#647;

banok
nekem hiányozni fog... 😞

https://www.facebook.com/ferfiklubb/

kas123
Jó rész volt 😊 már háromszor megnéztem 😄.
Az a rész amikor...
Spoiler (katt a megjelenítéshez)
elvitte a "szuperhõst" a vidámparkba, majd pedig álltak a kocsinál és a srác leugrott, elsõre nagyot ütött. <#wow2> arccal ültem a gép elõtt.

Narxis
"sixx" írta ez nem meglepõ, már több ilyen hülyeséget is olvastam tõle. A saját véleményét adja elõ úgy mintha az valami egyetemes nagy igazság lenne.

Amúgy sajnos már keveset szerepelt a csaj, de lehet még vissza fog térni.

desigo
nem sok vizet zavart más sajnos :/
ProGabe
"a rajongók által egyöntetûen és lelkesen gyûlölt Thirteen meg továbbra is"

he? egyöntetûen utált? wtf?

Let me tell you something my friend. Hope is a dangerous thing. Hope can drive a man insane.

zaki
Breaking: kirúgták a House egyik állandó szereplõjét

Személy szerint nem zavar engem, mióta új teamje van Housenak alig szerepelt a sorozatban.

Kövezzetek meg de nekem nem jött be ez az évadnyitó. Nekem hiányzik cuddy, cameron meg 13. Nem szeretem a sebezhetõ tétova house-t. Én a zseni house-t csípem amikor mindenkin felül áll.
precision
állat ez a House 😊

Bazinga!

precision
volt most ezen a héten (meg az elõzõn) pár évadnyitó (heroes, supnat, himym, tbbt) de egyik sem volt ennyire jó mint ez

simán elmehetne egy filmnek is, csak kéne az elejére egy kb 3 perces "flashback" szerûség, hogy hogyan került is ide House

jöhetne már a köv rész 😊

Bazinga!

MR ME
😄DDD

A valóság azoknak való, akik nem bírják a kábítószert. Nem szenvedek elmebetegségben. Én élvezem! Túl messzire kell mennünk ahhoz, hogy megtudjuk, milyen messzire mehetünk.

Calver
sárgabéka :C

zaki

<#eljen>

desigo
UnknownAsshole
nagyon jó rész volt <#eljen>
desigo
évadnyitó részek nagyon komolyak voltak <#eljen>

remélem,hogy lesz változás és nem onnan folytatódik ahol abbamaradt...
[HUN]FaTaL
5x12

http://goo.gl/gd6Zi5

Calver
junkie 5×12-t mond

Heffi
Tötyö

Az életben háromféle ember létezik, aki tud számolni és aki nem. www.evanescence.com

[HUN]FaTaL
5 közepétõl folytatódik.

zoliii
igen 5. évad 13.rész

Flamer
stimm.

Heffi
Tv2n 21:25kor lesz jee 😄D
De ez most hányadik évad lesz? 5?

Az életben háromféle ember létezik, aki tud számolni és aki nem. www.evanescence.com

RETROB0Y
Haéi a magyar TV-ben mikor fog folyatódni az uj évad?

Tudja vki?

MR ME
jó rész volt nagyon, nem csalódtam a sorozatban most sem hálistennek 😊

A valóság azoknak való, akik nem bírják a kábítószert. Nem szenvedek elmebetegségben. Én élvezem! Túl messzire kell mennünk ahhoz, hogy megtudjuk, milyen messzire mehetünk.

Kicsikiraly
jó rész volt nagyon, jobb volt hogy duplarész volt, mert így elmegy egy sorozatközti filmnek, ami nem kapcsolódik bele a sorozat epizodikusságába, viszont nem nyújtották túl sokáig, innentõl folytatódik a normális formulával. tetszett 😊

DFTBA &#3232;_&#3232;

wordsworth
van egy olyan érzésem, hogy még fogjuk látni ezt a helyet 😄

PSP user n\' soon ps3 user too :)

Calver
jó rész volt, bár sztem inkább hasonlított egy egy furcsa sorozatzáróra, mint egy évadnyitóra.

ProGabe
pont azt akartam én is írni, hogy ez tulajdonképpen egy film volt. rendes fõcímmel, mindennel

Spoiler (katt a megjelenítéshez)
na most aztán tényleg eljött a változás ideje. nem pálfordulás, hiszen House még mindig tud köcsög is lenni, de most már pozitív emberi érzései is vannak 😊

biztos vagyok benne, hogy az egészet nagyon jól átgondolták a készítõk, hiszen már az elõzõ évad utolsó 4-5 része óta erre ment ki a játék. kíváncsi vagyok mit hoznak ki ebbõl az egészbõl, mert így tulajdonképpen csak egy plusz tényezõvel gazdagodott a jól ismert formula

nem mellesleg mûködik ez a sorozat páciens nélkül is. na persze nem sokáig, ez a kb. másfél óra pont elég volt. na megy ugye volt itt is egy kis "nyomozósdi House módra", csak egyáltalán nem a megszokott módon

meg kéne már néznem a Száll a kakukk...-ot :\

zaki
Hát ez nagyon jó rész volt. Még filmnek is elmenne, biztosan meg fogom még nézni.

Heffi
Jah kivéve aki nem.

[HUN]FaTaL

MR ME

SötétBarom
Gibt's?

&#647;x&#477;&#647;&#65279; &#654;&#623; o&#647;&#65279;&#65279; s&#305;&#613;&#647;&#65279;&#65279; p&#305;p&#65279; do&#633;p&#65279; ss&#592;q &#477;&#613;&#647;

GregSB
Német felirat? 😄

zoliii
a Tv2 ma fogja folytatni az 5. évadot.De szarok le vannak maradva mindenki már a 6. évadot nézi<#nevetes1>

dartonita
Huuu ez egy nagyon jo resz,a zenek pedig jobbak mint valaha.