Dr House (TV)
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
Talicskát mindenkinek, neked is nekem is másoknak is pirosat kéket feketét.Talicska mert menő:D \"SHADOWEYES7: pár kis tini pöcs nem fog szét kúrni 1 fórumot\"
Let me tell you something my friend. Hope is a dangerous thing. Hope can drive a man insane.
"The trees move. Do you not see it?"
Talicskát mindenkinek, neked is nekem is másoknak is pirosat kéket feketét.Talicska mert menő:D \"SHADOWEYES7: pár kis tini pöcs nem fog szét kúrni 1 fórumot\"
A történelem nagy tragédiája, hogy az Aurora helyett a Titanic süllyedt el. (Meg az, hogy a világot elárasztották a konteóhív?k...) i5-2400S 2.5GHz, HD7850 2GB, 8 GB RAM
aztán évadfináléra meg egy pár dinnyével jön vissza xD (és látjuk, hogy Chase milyen boldog...)
http://loal.atw.hu
gondolom anyagi okokból akarják pihentetni
egy "rájöttem hogy a lányokat szeretem, ezért összebújok Thirteenel, de Chase rájön ezért kidob, és ezért átköltözöm Kamcsatkára" típusú búcsú tényleg jobb lenne mint mondjuk egy halál v. vmi ilyesmi snassz dolog
Bazinga!
ʇxǝʇ ʎɯ oʇ sıɥʇ pıp doɹp ssɐq ǝɥʇ
Az a rész amikor...
Spoiler (katt a megjelenítéshez)
Amúgy sajnos már keveset szerepelt a csaj, de lehet még vissza fog térni.
Értem én, csak leszarom. :) Nem kell válaszolnod, igazam van.
he? egyöntetûen utált? wtf?
Let me tell you something my friend. Hope is a dangerous thing. Hope can drive a man insane.
Személy szerint nem zavar engem, mióta új teamje van Housenak alig szerepelt a sorozatban.
simán elmehetne egy filmnek is, csak kéne az elejére egy kb 3 perces "flashback" szerûség, hogy hogyan került is ide House
jöhetne már a köv rész 😊
Bazinga!
A valóság azoknak való, akik nem bírják a kábítószert. Nem szenvedek elmebetegségben. Én élvezem! Túl messzire kell mennünk ahhoz, hogy megtudjuk, milyen messzire mehetünk.
remélem,hogy lesz változás és nem onnan folytatódik ahol abbamaradt...
De ez most hányadik évad lesz? 5?
Az életben háromféle ember létezik, aki tud számolni és aki nem. www.evanescence.com
A valóság azoknak való, akik nem bírják a kábítószert. Nem szenvedek elmebetegségben. Én élvezem! Túl messzire kell mennünk ahhoz, hogy megtudjuk, milyen messzire mehetünk.
DFTBA ಠ_ಠ
"The trees move. Do you not see it?"
Spoiler (katt a megjelenítéshez)
biztos vagyok benne, hogy az egészet nagyon jól átgondolták a készítõk, hiszen már az elõzõ évad utolsó 4-5 része óta erre ment ki a játék. kíváncsi vagyok mit hoznak ki ebbõl az egészbõl, mert így tulajdonképpen csak egy plusz tényezõvel gazdagodott a jól ismert formula
nem mellesleg mûködik ez a sorozat páciens nélkül is. na persze nem sokáig, ez a kb. másfél óra pont elég volt. na megy ugye volt itt is egy kis "nyomozósdi House módra", csak egyáltalán nem a megszokott módon
meg kéne már néznem a Száll a kakukk...-ot :\
Az életben háromféle ember létezik, aki tud számolni és aki nem. www.evanescence.com
http://goo.gl/gd6Zi5
ʇxǝʇ ʎɯ oʇ sıɥʇ pıp doɹp ssɐq ǝɥʇ