277
Az igazi Megasztár?
-
#37 c -zós topik ? :D -
#36 naja,énis ezt mondom! -
Taibi #35 Lecserélni a magyar himnuszt? Minek? Ez mekkora kamu......
A magyar himnusz az egyik legszebb himnusz...,és hát ugye végig kisérte a magyar történelem jó pár jelentős eseményét.
Amúgy meg: Kölcsey-Erkel vagy Oláh-Geszti.......,hát ezt senki sem gondolhatja komolyan... -
haxoror #34 Hát ja elég bénán jönne le :/ -
#33 Nyugodtan, én nem sértődöm meg. -
#32 naja,jó,meg télleg bocs most nem elrontani jöttem/jöttünk a topikodat,csakmárha ittvagyok,itthagyom a véleményem is! -
#31 Szöveg szerint tényleg az. -
#30 de ezt vehetjük a "ráerőltetésnek" is :l
jött az augusztus 20... megjelent a dala, orrba-szájba nyomatták a rédijók..az átlag trendy ostoba rádíjóhallgató meg aszongya : hm, jókis hazaszeretetes dal ez -
#29 ááá:Dezjjóóó!egyébként most nem akarok kissebségi dumába folyni de télleg igaz azér nóóó!de én birom meg minden,csak nem igazán érdekel a magyar zene téma,de ahogy elöjött ez a himnuszosdi! -
#28 Mindenki félreértette. Ez nem a XXI. szd. himnusza akar lenni!!! Ez csak egy dal, melynek címe: Magyarország. -
#27 ehh.. -
Nadi #26 Hát azért az durva lenne, hogy egy nem magyar énekelné a magyar Himnuszt szvsz:P -
#25 hát , annyit mondok : magyarországban sokminden elavult, például a himnusz :c
sry, ez kelett.. -
#24 Na és??????????????????????????????? -
#23 Teljesen egyetértek veled! A következő hozzászólás is igaz, ez azért tényleg túlzás. -
#22 feldobom a labdát: nah mikor jönek a kisebbségi dumák? :) -
#21 hát, én nem dobtam el magam a számaitól..a magyarország meg nagyon gyenge -.^ -
Nadi #20 És ráadásul nem is magyar... -
#19 osztom!mert azért figyeljetek már,a régi nemzeti himnuszt lecserélni egy 1 éve ismert csaj énekére!azé ez... -
#18 soma majdnem mindig ezt csinálta!majdnem mindig a szex került szóba nála,meg stb... -
Nadi #17 Ezt a szart a Himnuszra? -
#16 Mondjuk ezt én is észrevettem, de nem ennyire drasztikus a dolog! -
#15 Szerintem nagyon is jó! 5 szakember döntött arról, hogy kik a legjobbak! Abban igazad van, hogy nem ezen kellett volna meggazdagodni a TV 2-nek. -
#14 naja,soma azokat csipi,akik éneklés közbe markolgatják a f*szukat,és azok a mackókák!:D -
blackgamer #13 a Nem kell című száma egész jó volt, a Magyarország pedig kifejezetten tetszik
kár hogy ilyen show izében tűnt fel, szerintem felejtsük el az egész szinvonaltalan megasztárt, kár arról beszélni -
#12 volt egy kérdésed, nekem meg egy válaszom .... :P -
#11 Hát, nem te szabsz határt a jóindulatnak :-) Miért kell mindig a rosszra gondolni? -
#10 nemaz értékelem öt meg minden,csak nem nagyon érdekel! -
#9 mert megreszelte a fél magyar zenésztársadalom, azé nyomják ennyire -
#8 jó,az egy dolog!de himnuszra váltani,ajjajj! -
#7 Hallottam! Szerintem nagyom jó szám. -
#6 halottátok hogy ennek a rekedt tyuknak az énekére akarják cserélni a himnuszt?vgülis nem lett belöle semmi,de én behaltam volna! -
#5 Nem probléma. Azért nyitottam meg a topicot, hogy véleményt cseréljünk. Nem bánt meg semmilyen vélemény, Nyugodtan leírhatjátok! -
Nadi #4 Én is így vagyok vele -
#3 tudnék mondani olyat hogy büntit kapnék, ha nem bant :) -
#2 pfúúúj -
#1 Nagyon érdekes, hogy jóval népszerübb, mint a Megasztár-beli veetélytársa Tóth Vera. Szerintetek miért?