277
Az igazi Megasztár?
-
Takezó #117 olvassá vissza, erről mindenki tud nagyjából... -
#116 Emberek!
Oláh Ibolya - Magyarország c. számát! Amit nem is ők készítettek , hanem Geszti bácsi megvette egy kanadai cirkusztól, (itt alapból eldől nem is lehetne himnusz.) lecserélni Himnuszt. Pfff. Nem tom , hogy gondolták. Nah mind1
Ettől eltekintve messze nagyobb hangja van mint a pocoknak-T.V :D -
#115 eztet töccsétek le:)
cirque du soleil - alegria -
#114 Nem baj, majd összehozunk valamit. -
#113 Ennek örülök. -
#112 Hát nézd, kétféle megközelítés létezik, de most nincs kedvem kifejteni. Távol-Keleti és néger nem lehetsz egyszerre...asszem. -
#111 A kedvenc müsoromról? -
#110 Pont Ákos? A kedvencem? -
skristof #109 ezt akartam :P -
#108 karamel azé karamel me c ? -
#107 Na fajelméletet itt és most BEFEJEZNI, mert topic.close() lesz! -
#106 ööö, várj, ezen még gondolkoznom kell. Harmadik lehetőség nincs? Csak mert lehetek néger, aki utálja a c-ket, de akár távol-keleti is... akkor meg ez lenne a baj
-
#105 cigoputri -
Takezó #104 jah, értemmán, csak fideszes, mdfes meg miépes szeretheti a hazáját ^^ -
#103 Jó dalt írhat bárki. A hazaszeretethez cselekedni kell, nem az SZDSZ mellett és a nem létező rasszizmus ellen kampányolni. (Geszti) -
#102 Ideje lenne eldönteni, hogy akkor roma vagy rasszista vagy :D -
#101 kkk :) -
Takezó #100 no igen, bizonyára ez elengedhetetlen előfeltétele annak, hogy valaki jó dalt írjon, és hogy jó hazafi legyen ^^ -
#99 Most már nem tudom -
#98 Volt azért ott más is.
Pl. a reform országgyűlés, hogy csak egyet kell említenem. -
#97 No igen, ott nem szívesen szólnám el magam... -
#96 Te rasszista vagy? :D -
Takezó #95 nem tudom, h miért... az eltelt idő tette naggyá Kölcseyt...
a himnuszunk meg azért nem jó, mert nem tüzel, hanem nyavajog... -
#94 az álmagyarkodást kivéve -
#93 Ha-ha, merész dolognak találom, hogy Kölcseyt hasonlítod Gesztihez. -
#92 Ez most fájt, valszeg pofán basználak ha "élőben" kérdezted volna. -
skristof #91 te roma vagy? -
Takezó #90 Kölcseynek meg annyi köze volt hozzá, hogy megírta a himnuszt ;) -
#89 Mert nincsen mögötte valódi tartalom. Csak egy szöveg. Oláh Ibolyának semmi köze nem volt eddig a hazához, Gesztinek sem. -
Takezó #88 igen, ő egy nagy mindenes, meg mindent tud rohattul (rohatt antipatikus, sry), de a legtöbb énekes nem saját maágnak ír dalszövegeket :\ és nem is látom ez hol lenne probléma... -
#87 Hát kicsit átlászó, hogy Ákost idéztem és most őt hozom fel példának, de pl. az ő számait nem dalszövegírók írják, és talán a stylistje sem homo Márk. -
Takezó #86 nem éttem mét volna ez álmagyarkodás -
#85 Amíg nem mész be a harlembe, addig nem. -
#84 Én azt mondom, hogy profin megírt pop szám.
Nincs benne semmi több, csúnya szót kell használnom, ez az "álmagyarkodás" nem teszi értékesebbé akármelyik másik Megasztár számánál. -
Takezó #83 mér, amúgy nem azok dolgoznak velük? ^^ -
#82 Ákos mondta, hogy a Megasztár egy hazug műsor.
Én ezzel egyetértek, hiszen ott stylistek, dalszövegírók foglalkoznak felük, nekik csak énektudásuk kell, hogy legyen. (nemcsak az a tizenakárhány ember tud énekelni, aki ott szerepel.) -
#81 Valóban, nekem sincs vele gondom.
Ha maga írná a számokat, akkor még talán kedvelném is, persze akkor nem lenne Megasztáros. -
#80 "Szerintem azt akartad mondani, hogy a négerek ugyanúgy nehezítik a tisztességes emberek életét, mint itthon a cigányok."
Na ez az, ami k*rvára nem lehet igaz. -
Takezó #79 jah, tutira azé nyomták neki, hogy cigány énekelje, de tökmind1, mert tényleg szép a szövegén kívül :Ð -
Takezó #78 lol, ez jogos [csakhalkanjegyzimeg]