277
Az igazi Megasztár?
  • Taranov
    Én nem merném ezt mondani :D
  • Taranov
    Nem kell a nagy Magyarországot visszaszerezni, de butaság lenne elfelejteni.
    Egyébként nézd meg, hogy mennyi énekes nem tud énekelni, akkor az általam belinkelt számoknál ez lenne a legkisebb probléma.

Abban egyetértünk, hogy nem Oláh Ibolyával kellett volna ezt elénekeltetni.
    Ha nem Geszti írja (nyugodtan lehet független is), és mondjuk Sebestyén Márta énekli, akkor nekem biztosan jobban tetszene.
  • Taranov
    Nekem is ő a kedvencem :)
  • leveskocka
    1.nah,amerikarol annyit,asszem a fekete emberek nemigazan sajat joszantukbol kerultek oda...ide viszont senki sem hivott romakat:)
    2.nagy MO-nem lesz,megbocsatani KELL,feledni SOHA!
    3.#121 : enekelnek ugy,(sztem jobban is)mint O.I. jah, az OI! felkialtasrol valami mas jut eszembe(mino anomalia:)
    4.hat eleg baj,hogy a mediaban igy merik a dolgot,hogy bal-jobb...hadd legyen mar szabad velemenye az illetonek!az uszito jellegu dolgokat persze minden iranybol moderalni kell!en teszek ra,en meghallgatom a PICSA-t,es az Egeszseges Fejbor-t is,ha kedvem ugy hozza:)
    5.O.Ibivel semmi bajom,a szamaval sem,kulonosebben nem estem hasra tole,hogy ki irta a szamot leszarom,ugyanugy,mint a politikat nagy ivben...
    6.eleg szemet dolog valakinek a szarmazasan elcelodni...aki ezen fennakad,az inkabb megdoglene,de egy cigany szarmazasu orvostol nem fogadna el eletmento mutetet?
    8.nem tetszik a Himnusz?nektek tuti nem kellett a szovjetet enekelni elotte...
    7.inkabb igyunk:)
  • kokesz92
    nem azért mert rasszista vagyok..
    [moderated]!!!!!!!!!!!44
  • Balo
    Ahelyett, hogy örülnétek, hogy nem a szovjet himnuszt kell tanulnotok és hallgatnotok, azon vitatkoztok, hogy egy történelmi értékű himnusz lecseréljünk-e. Hát szerintem nem lehetne még egy ilyen számot írni.
    Azért mert nincsenek benne speciális effektek, attól még az átlagemberből nem a lehangolást váltja ki...
  • Shadow_THH
    taibi tiszteletére egy himnuszt gyorsan :D
  • Taibi
    Boccs, de a himnusznek nem egy indulónak kell lennie.

"A himnusz elsõ jelentése vallásos jellegû, istent vagy az isteni hatalmakat dicsõítõ, hozzájuk segítségért fohászkodó, imaszerû ének."

Ennek teljes mértékben megfelel a magyar himnusz.
    Amúgy magyar himnusz külföldiek szerint is az egyik legszebb himnusz!
    Ha én a himnuszt hallom, akkor engem nem lahangol, nem arra gondolok, hogy "mi ez? temetés?", hanem épp ellenkezőleg, feltüzel... Engem büszkévé tesz, ha a magyar himnuszt hallom...
  • jointeer
    hádde naés?
  • Takezó
    azért, mert
    1) a szövege lehangoló, és csak megerősíti a "rinyás magyar nép" elképzelést
    2) a dallama ehhez igazodik, egyáltalán nem buzdító, ami nem baj egy temetésen, de minden más alkalommal igen ^^
  • jointeer
    >:|
    -.-
    ,|,,
    ^^

[nemszpemel]
  • Taibi
    Pfff....
    Ezt fejtsd már ki nekem bővebben légyszíves: "2) szvsz ráférne"
    Miért?
  • Takezó
    szerentsed hoty metyek dogszani met kulonben bant kapna!!!444444
  • jointeer
    deiken!!!44
  • Takezó
    [kickbankilldestroy] most mekhaltá
  • Takezó
    met ideszpemeltemö?? ????? . O
  • jointeer
    takeszo ezer most kibanolak a picsuba perman ipban asdasdwqdas:@@@@vcxyva a
  • Takezó
    zsozse, most met?
  • jointeer
    rohatt>>>>:||||www

na klóztopik
  • Takezó
    áz, o rly
  • jointeer
    mer ÉN VOLTAM A SZÁZADIG AKI FELHOSZTA A TÁPIGBAN^^^·103
  • Takezó
    mi vot itt tekk? :o fu
  • jointeer
    akkor TÉÉÉÉÉÉK-.-
    stfu:@
  • Takezó
    te vagy a századik, aki felhozod ezt a topikban ^^

1) nem akarják lecserélni így konkrétan
    2) szvsz ráférne ^^
  • jointeer
    rohattak itt le akarják cserélni a himnuszt mer nem tetszik a stílusa:|||||wwww
    váááááá
  • Takezó
    Kárpátia - Szárnyaszegett
    ez mondjuk pörgős szám, de jóak ^^ és az első 10 mp-et ugorjátok át :D
  • Takezó
    1-2 szörnyű
    az Esküszünk! viszont rohatt szép
    Kárpátiának vannak még hasonlóan jó számai sztem
  • DJ Bee18
    de ezzel el is tűnt az a kis jó hír, ha volt egyáltalűn
  • Super Mario
    Vitte az ország jóhírét.
  • DJ Bee18
    Ennyi erővel inkább a Gáspár Laci, sokkal sikeresebb lett. Egy baj van ezzel az Oláh-val, nem kéne riportot készíteni vele, és kivinni Brüsszelbe ordibálni..
  • Gorvik #127
    A harmadik nem rossz, viszont az első kettő lehangoló.
    Akkor már inkább Kárpátia...
  • Super Mario
    Sőt, tizedik, meg huszadik! :-P
  • Vegas
    Jajj és lezs 3. széria is DDDD:
  • Super Mario
    No, majd Ibolya rendbeteszi a dolgokat!
  • Jagi
    Pffff. Van egyszáma ami nem is az övé... elegem van a POP-szakmából. Nem vagyuk egy stílus. Nyálas eladható tömegcucc.
  • Super Mario
    Teljes mértékig egyetértek veled. De én szeretném, ha a régi nagy Magyarország lennénk, csak ahhoz háborúk kellenek, és sok sok véráldozat.
  • Zsolo007
    Meghallgattam azokat a számokat. Háááááát....

Viszont hagyjuk ki a politikát a dologból, a lényeg az, hogy ezek mögött a dalok mögött van valódi érzés.

Miért ha egy MOról szóló dalban nincs benne a Nagy Magyarország akkor az már nem is rendelkezik valódi tartalommal? Úristen neked még nőnöd kéne....

Nagy Magyarország halott, az aki nem képes felfogni hogy az a múlt és nem szerezhető vissza, az....

(tudnék még írni, de az már politika azt meg nem kéne....)

Ha nem mondod nem jövök rá, hogy jobboldaliak, gondolkozol egy picit és rájössz hogy miért nem adják rádióban. Elsősorban a tartalma miatt, másrészt azért mert szerintem pocsékul énekelnek (de lehet hogy nem, csak nekem van botfülem).

Csak hogy ne legyek nagyon off:

Nekem sem tetszett az Ibolya előadásmódja. Szinte végig zsebre tett kézzel énekelt, egyszerűen borzalmas volt...
    Nekem maga a dal sem tetszett, a hangszerelés viszont egész jó volt...

Alapvetően semmi bajom sincs vele, hangja is van. Viszont az tény, hogy nem vele kellett volna elénekeltetni egy ilyen dalt egy ilyen alkalomkor. (Persze tisztában vagyok vele, hogy miért ő rá esett a választás..)

A Himnusz dologhoz meg annyit, hogy valóban ráférne egy csere. Egy Himnusznak felemelőnek, vidámnak kell lennie. A miénk nem az. Végül is ez jól tükrözi a magyar életfelfogást: letargia, negatív gondolkodás, depresszió.... Csakhogy ettől még nem jó.
  • Super Mario
    A megasztárt nem, de legvégül ő került ki győztesen.
  • sapkafej
    nem oláh nyerte az elsőt
  • Super Mario
    Hát, hogyne! Ákos az ország egyik legjobb énekese!