Oláh Ibolya

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

Gorvik
A harmadik nem rossz, viszont az elsõ kettõ lehangoló.
Akkor már inkább Kárpátia...

---GO New England Patriots!--- ...és Pittsburgh Steelers!

Super Mario
Sõt, tizedik, meg huszadik! :-P

https://supermario4ever.wordpress.com

Jajj és lezs 3. széria is DDDD:

Super Mario
No, majd Ibolya rendbeteszi a dolgokat!

Jagi
Pffff. Van egyszáma ami nem is az övé... elegem van a POP-szakmából. Nem vagyuk egy stílus. Nyálas eladható tömegcucc.<#action><#csodalk>

Super Mario
Teljes mértékig egyetértek veled. De én szeretném, ha a régi nagy Magyarország lennénk, csak ahhoz háborúk kellenek, és sok sok véráldozat.

Zsolo007
Meghallgattam azokat a számokat. Háááááát....

Viszont hagyjuk ki a politikát a dologból, a lényeg az, hogy ezek mögött a dalok mögött van valódi érzés.

Miért ha egy MOról szóló dalban nincs benne a Nagy Magyarország akkor az már nem is rendelkezik valódi tartalommal? Úristen neked még nõnöd kéne....

Nagy Magyarország halott, az aki nem képes felfogni hogy az a múlt és nem szerezhetõ vissza, az....

(tudnék még írni, de az már politika azt meg nem kéne....)

Ha nem mondod nem jövök rá, hogy jobboldaliak, gondolkozol egy picit és rájössz hogy miért nem adják rádióban. Elsõsorban a tartalma miatt, másrészt azért mert szerintem pocsékul énekelnek (de lehet hogy nem, csak nekem van botfülem).

Csak hogy ne legyek nagyon off:

Nekem sem tetszett az Ibolya elõadásmódja. Szinte végig zsebre tett kézzel énekelt, egyszerûen borzalmas volt...
Nekem maga a dal sem tetszett, a hangszerelés viszont egész jó volt...

Alapvetõen semmi bajom sincs vele, hangja is van. Viszont az tény, hogy nem vele kellett volna elénekeltetni egy ilyen dalt egy ilyen alkalomkor. (Persze tisztában vagyok vele, hogy miért õ rá esett a választás..)

A Himnusz dologhoz meg annyit, hogy valóban ráférne egy csere. Egy Himnusznak felemelõnek, vidámnak kell lennie. A miénk nem az. Végül is ez jól tükrözi a magyar életfelfogást: letargia, negatív gondolkodás, depresszió.... Csakhogy ettõl még nem jó.

Super Mario
A megasztárt nem, de legvégül õ került ki gyõztesen.

sapkafej
nem oláh nyerte az elsõt

György

Super Mario
Hát, hogyne! Ákos az ország egyik legjobb énekese!

olvassá vissza, errõl mindenki tud nagyjából...
Kaplan
Emberek!
Oláh Ibolya - Magyarország c. számát! Amit nem is õk készítettek , hanem Geszti bácsi megvette egy kanadai cirkusztól, (itt alapból eldõl nem is lehetne himnusz.) lecserélni Himnuszt. Pfff. Nem tom , hogy gondolták. Nah mind1
Ettõl eltekintve messze nagyobb hangja van mint a pocoknak-T.V 😄

we all follow the arsenal over land and sea... we all follow the arsenal on to victory!

Amse
eztet töccsétek le😊
cirque du soleil - alegria

Gorvik
Nem baj, majd összehozunk valamit.

Taranov
Ennek örülök.

A munka jobban megy, ha általa közöset építünk, és a világra szóló tett is többet ér, ha utána közösen énekelhetjük a Himnuszt.

Taranov
Hát nézd, kétféle megközelítés létezik, de most nincs kedvem kifejteni. Távol-Keleti és néger nem lehetsz egyszerre...asszem.

A munka jobban megy, ha általa közöset építünk, és a világra szóló tett is többet ér, ha utána közösen énekelhetjük a Himnuszt.

Super Mario
A kedvenc müsoromról?

Super Mario
Pont Ákos? A kedvencem?

ezt akartam 😛

football without ultras is nothing

Rafaelo
karamel azé karamel me c ?

Mikor lépett az első ember a holdra? hülye vagy az első embernek nem is volt ürhajója!!!

Pheel
Na fajelméletet itt és most BEFEJEZNI, mert topic.close() lesz!
Gorvik
ööö, várj, ezen még gondolkoznom kell. <#fejvakaras> Harmadik lehetõség nincs? Csak mert lehetek néger, aki utálja a c-ket, de akár távol-keleti is... akkor meg ez lenne a baj

hali
cigoputri

www.napisajto.hu

jah, értemmán, csak fideszes, mdfes meg miépes szeretheti a hazáját ^^
Taranov
Jó dalt írhat bárki. A hazaszeretethez cselekedni kell, nem az SZDSZ mellett és a nem létezõ rasszizmus ellen kampányolni. (Geszti)

Taranov
Ideje lenne eldönteni, hogy akkor roma vagy rasszista vagy 😄

Rafaelo
kkk 😊

Mikor lépett az első ember a holdra? hülye vagy az első embernek nem is volt ürhajója!!!

no igen, bizonyára ez elengedhetetlen elõfeltétele annak, hogy valaki jó dalt írjon, és hogy jó hazafi legyen ^^
Gorvik
Most már nem tudom <#idiota>

Taranov
Volt azért ott más is.
Pl. a reform országgyûlés, hogy csak egyet kell említenem.

Gorvik
No igen, ott nem szívesen szólnám el magam...

Taranov
Te rasszista vagy? 😄

nem tudom, h miért... az eltelt idõ tette naggyá Kölcseyt...

a himnuszunk meg azért nem jó, mert nem tüzel, hanem nyavajog...
Gorvik
az álmagyarkodást kivéve <#eljen>

Taranov
Ha-ha, merész dolognak találom, hogy Kölcseyt hasonlítod Gesztihez.

Gorvik
Ez most fájt, valszeg pofán basználak ha "élõben" kérdezted volna.

te roma vagy?

football without ultras is nothing

Kölcseynek meg annyi köze volt hozzá, hogy megírta a himnuszt 😉
Taranov
Mert nincsen mögötte valódi tartalom. Csak egy szöveg. Oláh Ibolyának semmi köze nem volt eddig a hazához, Gesztinek sem.

igen, õ egy nagy mindenes, meg mindent tud rohattul (rohatt antipatikus, sry), de a legtöbb énekes nem saját maágnak ír dalszövegeket :\ és nem is látom ez hol lenne probléma...
Taranov
Hát kicsit átlászó, hogy Ákost idéztem és most õt hozom fel példának, de pl. az õ számait nem dalszövegírók írják, és talán a stylistje sem homo Márk.

nem éttem mét volna ez álmagyarkodás <#wilting>
Taranov
Amíg nem mész be a harlembe, addig nem.

Taranov
Én azt mondom, hogy profin megírt pop szám.
Nincs benne semmi több, csúnya szót kell használnom, ez az "álmagyarkodás" nem teszi értékesebbé akármelyik másik Megasztár számánál.

mér, amúgy nem azok dolgoznak velük? ^^
Taranov
Ákos mondta, hogy a Megasztár egy hazug mûsor.
Én ezzel egyetértek, hiszen ott stylistek, dalszövegírók foglalkoznak felük, nekik csak énektudásuk kell, hogy legyen. (nemcsak az a tizenakárhány ember tud énekelni, aki ott szerepel.)

Taranov
Valóban, nekem sincs vele gondom.
Ha maga írná a számokat, akkor még talán kedvelném is, persze akkor nem lenne Megasztáros.

Gorvik
"Szerintem azt akartad mondani, hogy a négerek ugyanúgy nehezítik a tisztességes emberek életét, mint itthon a cigányok."
Na ez az, ami k*rvára nem lehet igaz.

jah, tutira azé nyomták neki, hogy cigány énekelje, de tökmind1, mert tényleg szép a szövegén kívül :Ð
lol, ez jogos [csakhalkanjegyzimeg<#nyes>]