Oláh Ibolya
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
\"haj de odaver az öreg neki, csitt csatt bimm bamm, ahogy kell. Szeretem ahogy pakolgatja ezeket az alattomos, menetelős, láposmocsaras, plazmikus fossal beoltott darabkákat.\"
„Aki tudja a hogyant, mindig fog találni munkát. Aki ismeri a miértet, mindig a főnöke lesz.” - Emerson
https://supermario4ever.wordpress.com
"Sokat sírsz?"
Amúgy se bírom ezt a cisztaribancot, de végülis nem csinált semmi rosszat, csak a csapból is ez folyik...
„Aki tudja a hogyant, mindig fog találni munkát. Aki ismeri a miértet, mindig a főnöke lesz.” - Emerson
no comment
Leveskoca, oldódj! Vár az evilág.
A munka jobban megy, ha általa közöset építünk, és a világra szóló tett is többet ér, ha utána közösen énekelhetjük a Himnuszt.
A munka jobban megy, ha általa közöset építünk, és a világra szóló tett is többet ér, ha utána közösen énekelhetjük a Himnuszt.
Egyébként nézd meg, hogy mennyi énekes nem tud énekelni, akkor az általam belinkelt számoknál ez lenne a legkisebb probléma.
Abban egyetértünk, hogy nem Oláh Ibolyával kellett volna ezt elénekeltetni.
Ha nem Geszti írja (nyugodtan lehet független is), és mondjuk Sebestyén Márta énekli, akkor nekem biztosan jobban tetszene.
2.nagy MO-nem lesz,megbocsatani KELL,feledni SOHA!
3.#121 : enekelnek ugy,(sztem jobban is)mint O.I. jah, az OI! felkialtasrol valami mas jut eszembe(mino anomalia😊
4.hat eleg baj,hogy a mediaban igy merik a dolgot,hogy bal-jobb...hadd legyen mar szabad velemenye az illetonek!az uszito jellegu dolgokat persze minden iranybol moderalni kell!en teszek ra,en meghallgatom a PICSA-t,es az Egeszseges Fejbor-t is,ha kedvem ugy hozza😊
5.O.Ibivel semmi bajom,a szamaval sem,kulonosebben nem estem hasra tole,hogy ki irta a szamot leszarom,ugyanugy,mint a politikat nagy ivben...
6.eleg szemet dolog valakinek a szarmazasan elcelodni...aki ezen fennakad,az inkabb megdoglene,de egy cigany szarmazasu orvostol nem fogadna el eletmento mutetet?
8.nem tetszik a Himnusz?nektek tuti nem kellett a szovjetet enekelni elotte...
7.inkabb igyunk😊
Azért mert nincsenek benne speciális effektek, attól még az átlagemberbõl nem a lehangolást váltja ki...
http://www.lohere.net - a MagyarChan
"A himnusz elsõ jelentése vallásos jellegû, istent vagy az isteni hatalmakat dicsõítõ, hozzájuk segítségért fohászkodó, imaszerû ének."
Ennek teljes mértékben megfelel a magyar himnusz.
Amúgy magyar himnusz külföldiek szerint is az egyik legszebb himnusz!
Ha én a himnuszt hallom, akkor engem nem lahangol, nem arra gondolok, hogy "mi ez? temetés?", hanem épp ellenkezõleg, feltüzel... Engem büszkévé tesz, ha a magyar himnuszt hallom...
1) a szövege lehangoló, és csak megerõsíti a "rinyás magyar nép" elképzelést
2) a dallama ehhez igazodik, egyáltalán nem buzdító, ami nem baj egy temetésen, de minden más alkalommal igen ^^
Ezt fejtsd már ki nekem bõvebben légyszíves: "2) szvsz ráférne"
Miért?
1) nem akarják lecserélni így konkrétan
2) szvsz ráférne ^^
váááááá<#wilting>#wilting>
köcsög
ez mondjuk pörgõs szám, de jóak ^^ és az elsõ 10 mp-et ugorjátok át 😄
az Esküszünk! viszont rohatt szép
Kárpátiának vannak még hasonlóan jó számai sztem
HALA MADRID Real Madrid | Fifa Award - Best Club XX Century