277
Az igazi Megasztár?
-
#197 Nekem tetszik a szövege! Igaza hazaszeretetről szóló dal! -
#196 Csak ugye mégis ezt fogja isteníteni a plebs, de hát már régóta tudjuk, miért... -
#195 Olvastam :) És egyetértek :) -
#194 Én is ezt mondtam az elején, hogy nem jók azok a hazáról szóló számok, amik mögött nincs tartalom. -
#193 Eddig a legjobb Magyarországról szóló szám az: "Örvendj Magyarország" - amit az ország legnevesebb zenészei/énekesei énekelnek...ehhez képest ez egy haloványgyenge töltésnélküli tömegtermék, amiről messziről látszik, hogy kik alkottak és hoztak össze...akiben ugyanúgy nincs meg mindaz, ami ehhez kéne... -
#192 Na, kinek van meg Oláh Ibolya legújabb albuma. Mi a véleményetek róla. Szerintem jól sikerült. -
#191 Hogy a rosseb enné meg! -
#190 a tetves rohadék -
Takezó #189 mert felhozták már kb 5-en ^^ -
#188 Akkor mért ebbe a topikba írod? -
#187 Rádióba beSMS-ezte már elmebajnok atléta. -
Takezó #186 én se konkrétan arról beszélek, hogy ezt a számot kéne himnusznak :Ð meg ezt így konkrétan senki se mondta, hol olvastátok? -
#185 Ott volt rá alternatíva és a többség akarta, nem ilyen másolt popszart szavaztak meg... -
#184 Fájhat is! Inkább megkérdezem, semmint hülyén haljak meg. -
#183 Ott azért tökéletesen más volt a helyzet. -
#182 na ez fájt:c
ha télleg nem tudod akkor nagy nevetést jelent:Ccccccccccccccccccccccccccccccccc -
#181 És a LOL? -
#180 LOÁL :D -
#179 lol magyarított változata-.- -
#178 Valaki magyarázza már meg a LOÁL jelentését, mert nem tudom! -
#177 LOÁL IBOLYA ! -
#176 muhahahahaaaaaaa
na py -
#175 Na! És pont Magyarország maradni ki a szórásból! -
Takezó #174 most így elsőre az oroszok meg a románok ugranak be -
#173 Tényleg? Melyikben?
(nem kötözködésből kérdezem, csupán kíváncsiskodok :P) -
Takezó #172 ez hülyeség, számos országban csreéltek már himnuszt... -
#171 szerintem meg ,|,, -
#170 A tóth gabi volt, csak ide írtam, sry. -
Ronny #169 ilyen hülyeség is csak MO-n merül fel, hogy ráférne a csere a himnuszra.... -
#168 Mostmár tényleg fejezzük be a rasszista témát, nem ezért hoztam létre a topicot. -
Takezó #167 himnusz - magyarul így van, de a többi népnek sokkal inkább lelkesítő, "nemzeti dala" van... amúgy korrekt, amit írtál, így is van, csak elég szomorú, hogy nekünk bezzek ilyen tipikusan magyarosan rinyálos fosunk van :o -
Takezó #166 mi az, hogy hádde, naés... ennyi, ennyi a lényeg ^^ -
#165 Szulákban volt Ibolya? :C -
#164 ÁÁÁÁÁ hogy lehet ilyen hülyéket kérdezni, mint a Szulák???
"Sokat sírsz?"
Amúgy se bírom ezt a cisztaribancot, de végülis nem csinált semmi rosszat, csak a csapból is ez folyik... -
#163 Szerintem Pierrot sokkal inkább szakértő, mint Presser. Presser előad, Pierrot futtat :) -
#162 engem nem érdekel különösebben hogy mit ért el ér el ibolya csak azon kaptam fel a fejem amikor meghallottam tőle a Magyarország c. dalt!!
no comment
-
#161 Még a topiknyitás után mondta Super Mario, hogy 5 szakember elismerte! Abból az 5-ből 1 olyan, akire azt lehet mondani hogy szakember! És ez a Presser! A Soma az télleg azokra megy akik a faszukat markojják éneklés közben! A Settenkedő minden értékelést azzal kezd, hogy csatlakozok az előttem szólóhoz és ezzel is fejeződik be! Pierrot se külömb sokkal. A pély Barna meg egy buzi! És most mélységesen elnézést kérek a fanoktól! De nekem ez a véleményem! A Presserben van szakértelem! -
#160 jovan,elfeledtem odairni az "elvileg" szot:) -
#159 -
#158 Cigány származású orvos???
Leveskoca, oldódj! Vár az evilág.