2115
Daemon tools 4
-
#232 höhöhöh, ezt kapisgáljuk mi is most egész áldott este....... ezen tanakodunk má mióta :D -
#231 hát ismerős...igaz nem pont a DAEMON TOOLs csinálta, de volt már 1-2 ilyen eset, amire 99%-os gyógyír hogy:
leszeded újból ugyanazt a verzsönt ami pillanatnyilag fenntvan, felrakod még1x, és utánna mehet a del! de most azért panaszkodik, mert nem találja a windows-ban az uninstallerjét ! szal sztem ez tuti működni fog! -
#230 csak azt mondjátok meg hogy lehet lehuzogatás nélül elindítanni aztán csók! -
Newfronter #229 Rakd be oda az .msi-t ahova hibát ír ki, tehát abba a könyvtárba és úgy próbáldd meg törölni. -
#228 joh, de itt még azt sem kell! na mind1, akkor úgy mondom aki hide-olt, annak már azt sem kell! :) így érthetőbb? -
Newfronter #227 Nekem be van kapcsolva a DT4-ben minden és csók, nem azzal van itt a gond, hanem mi még a kábelt sem akarjuk lehúzni... :) -
hát amikor a 3.47-est leakarom szedni akkor mindig ez a szép hibaüzenet villan a képembe:C már kiszedtem az összes aktív képfájlt, a meghajtók számát 0-ra tettem és az éppen futó folyamatok közül is bezártam, de mégis mindig ez fogad, akár manuálisan akár a DT4 telepítőjére támaszkodom
valami ötlet? csökkentett módban megéri megpróbálni? -
#225 jah, még asszem előző oldalon volt egy ilyen harcos, de aszonta hogy úgy semmi! jhameg Newfronter mondta még, hogy ment a TM Sunrise úgy, hogy DT4 + eszközkezelőben letiltod a meghajtót, de így csak egyszer ment, utánna már "rakoncátlankodott" :) -
Thanatos #224 hát pont nem, semmi nem kellet de mind1 :) két regi modositás akinek votl esze és nem votlak iylen problémái securommal... -
#223 hi Duddits!
hát de, crack nélkül akartad nyomni, akkor kellett!
amúgy R0sc0, pont erről van most szó, hogy hogyan kell elkerülni a lehúzást, hiddel, én még lehúzni sem tudnám, még ha akarom sem mert nem piszkálgathatom a masinát =/ de sztem lassan rájövünk, hogy lehet lehúzás nélkül is! -
#222 egyebkent probalta valaki ugy a daemon 4 et, h nincs kikapcsolva semmi drive? -
Newfronter #221 Igen mennek. Pl. WR2 legújabb patch-el -
#220 most mondom, h megy kabelhuzogatas nelkul. egyebkent meg nemtom, h az ujjabb sf es gamek mennek e. -
Newfronter #219 3.47 nem képes ilyenre, egyenlő az alcohollal, a DT4 már olyan mintha egybe lenne gyúrva a Sfcure meg a DT3.47, sőt egy kicsit jobb is. -
#218 az, hogy télleg jó a DT4, télleg jó StarForce férgek, és SecuROM 7 és SafeDisk 4 kártevők ellen! igazi KEMOTOX :DDDD -
#217 vááá de utálom a kábelhuzogatást!!
anélül meg lehet oldani??? :P
sajnos nem elég hogyha csak letiltod a drive-t. -
Thanatos #216 ilyen hide-ok eddig se kellettek... -
#215 jaja, velem az élen -
#214 mert a 3.47 lehuzatam a meghajtót, meg egyebek azt szvsz.
De olyanokat hallotam hogy simán kiüti meg hasonlok.
Szoval akkor most mi az igazság? :O
-
#213 kkkkk, értem, köszi! :)
és amikor a pl a trackmania majd ugye első induláskor kéri rajta a starforce, hogy indítsd újra, akkor újra kell indítani, ugy? -
Newfronter #212 Kábellehúzással simán SFN nélkül.
De most éppen arra próbál rájönni az SG közösség hogy lehúzás nélkül hogyan megy. :))) -
#211 azt nem kell tiltani, csak a cd meghajtot. -
#210 na akkor most hogy indulnak a starforces játékok a deamon tools 4el?
-
Newfronter #209 Mármint micsoda? A DT4 és a DT3.47 ég és föld. -
#208 inditsd ujra a gepet, es utana del el lepjel be a biosba, naes itt a kiosztasban nezd meg, h a combo mellett mi van irva primary master slave sc master slave, es amelyik melle van irva, azt kapcsold ki.
-
#207 szerintem semmiben nem külömbözik az elözö verziotol -
#206 Nekem köszönhetően, hogy beindult a topik!
laky! Még mindig érzed azt a lámaságot? -
#205 jhah, meghogyha a secondary master/slave-en vinyó van, akkor azt is tiltani kell? mert mondom, csak egy combóm van, igazán aztsem tudom hova van dugva, de sztem secondary-ra...habár még az is lehet, hogy a másik vinyó, D: az primary-n van...foggggalmam sincs :DDD rohadtul lámizok, tudom, de még viseljétek el pls :D -
#204 nezd meg a biosban, h min van a cd, es azt kapcsold ki. -
#203 jah, és még 1 vmi:
mivel még nem igazán volt tapasztalatom a sfnight, stb-vel kapcsolatbanm még azt megkérdezném hozzá, hogyha rámész hogy a secondary slave-et, és master-t tiltsa, akkor ógy letiltja, hogy pl azon van vinyó akkor az el is tűnik nem?
és ha ugyanúgy rákattintasz az enable-ra akkor meg visszahozza? már télleg csak ez nem tiszta! kicsit fosok megvallom, mert új a masinám :D -
#202 pr lehet cd is, az attol fugg, h hogyan van beallitva, es radugdosva az alaplapra. -
#201 ennekem pr slave az egyik cd, es sc slave a masik, nekem ezeket kell kikapcsolnom, nektek azt, ami eppen nektek,
biosban tessek megnezni. -
#200 okok, nagyon nagyon remélem hogy sikerül... :) -
Newfronter #199 a végén még egy disable node ha lehet.... de nem 100% -
#198 ahh...sry:
-
#197 Hacker Edition :DD vagy Hélium :P
amúgy énis eszontam, hogy csak a sec-et mert a primary az mindigis a vinyó(k) volt(ak) =/
csináltam egy képet, ahogy én felfogtam a dolgot: :D
így kell, nem?:) -
#196 és mikor kijátszadoztad magad, akkor mehet minden vissza enable-re gondolom, nem? -
Rain1 #195 Lehet! Én High Explosives-re gondoltam -
Newfronter #194 sg
Még egy kicsi off, a most wanted miatt raktam be. :))
De az off miatt segítek is:)
gergou: Disable pr master/slave????? Ezt ne tedd, azzal elszáll a gép!! Rögtön kékhalál jön be. Legalábbis aki arra a gombra kattint. Maradjunk annyiban hogy sec master/slave. Nem így gondoltad?
Ugyebár a disable pr master-el kikapcsolod a vinyódat és az nem valami jó. -
#193 ezaz amit senki nem tud, biztos Home Edition