Daemon tools 4
← ElőzőOldal 43 / 43
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
Ez egy ezer éves kép...azóta sokminden változhatott...
Egészen pontosan május 23.-ai.....szal nem kéne messzemenõ következtetéseket levonni...
Egészen pontosan május 23.-ai.....szal nem kéne messzemenõ következtetéseket levonni...
Ha én markentinges lennék (akit sokan utálnak, de sok pénze van), akkor azt csinálnám, hogy:
a) Daemon Tools 4 - ingyenes, nem tud Starforce védelmet emulálni, barátságosabb kezelõfelület, parasztvakító nagy, színes gombok.
b) Daemon Tools Pro - Starforce védelem emulálása, sok használható új funkció, újdonságok, természetesen megfelelõ pénz kifizetése után. (Elérhetõ shareware verzió 30 nap próbaidõvel)
Remélem, nem így lesz.
a) Daemon Tools 4 - ingyenes, nem tud Starforce védelmet emulálni, barátságosabb kezelõfelület, parasztvakító nagy, színes gombok.
b) Daemon Tools Pro - Starforce védelem emulálása, sok használható új funkció, újdonságok, természetesen megfelelõ pénz kifizetése után. (Elérhetõ shareware verzió 30 nap próbaidõvel)
Remélem, nem így lesz.
jédejó, én meg vmi japán oldalon találtam ugyanezt<#idiota>#idiota><#idiota>#idiota><#idiota>#idiota>
FACT:
olvastam vmi izét, hogy ez nem a DAEMON Tools 4, hanem lesz PRO is!
Szal:
-DAEMON TOOLS PRO
-DAEMON TOOLS 4!!!
LEHET MÉGISCSAK VAN ESÉLY AZ SF GYILOKRA? <#mf1>#mf1><#mf1>#mf1>
"OFFICIAL announcement:
For those of you who want to read the highly anticipated DaemonTools News
and are dissapointed now - the next news about DaemonTools (V4/Pro) is to be announced on:
Saturday, 02:00pm "<#mf2>#mf2><#idiota>#idiota>
olvastam vmi izét, hogy ez nem a DAEMON Tools 4, hanem lesz PRO is!
Szal:
-DAEMON TOOLS PRO
-DAEMON TOOLS 4!!!
LEHET MÉGISCSAK VAN ESÉLY AZ SF GYILOKRA? <#mf1>#mf1><#mf1>#mf1>
"OFFICIAL announcement:
For those of you who want to read the highly anticipated DaemonTools News
and are dissapointed now - the next news about DaemonTools (V4/Pro) is to be announced on:
Saturday, 02:00pm "<#mf2>#mf2><#idiota>#idiota>
mikor jön ki?
\"They don\'t make mistakes. They don\'t do random. To them, everything has a purpose, everything has an objective.\"
Itt az elsõ kép a hamarosan megjelenõ Daemon tools 4-rõl.
Nem látni sehol SF emulációs panelt.

Nem látni sehol SF emulációs panelt.

← ElőzőOldal 43 / 43