4828
1421062838.jpg
  • shaba23 #463
    ez is jó, de a nagy zold háttérbe nem lehetne vmi démont vagy egyéb monsztert belerakni?
  • Pheaper
    várj cisnáltam még 1et hátha az tetszik nektek jobban
    itt van :
    supernatural
  • shaba23 #461
    a homoerotikus banner cseréje nem történik megfelé?
  • zorden
    sokkal-sokkal jobb, mint a mostani ize... :-)
  • Csaba007
    Feltüntettem csak fáziskéséssel meg rosszul:)
  • Malakai
    Egyszerre post.. :)
  • Csaba007
    Bocs! Sorozatjunkie.hu
  • Malakai
    Teljes egészében a Sorozatjunkie-ról..
    Ha már idézel, akkor illik feltüntetni, hogy honnan...
  • Csaba007
    Infó: Filmbuzi.hu
  • Csaba007
    Ausiello készített egy felettébb érdekes interjút a sorozat készítőjével és showrunner-jével, David Kripke-vel - itt lehet elolvasni, természetesen angolul (az érdeklődők, ha valaki jótét lélek nekifeszül, akkor magyarul is olvashatják kommentben). Vélemények?

Az egész beszélgetést apropóját az adta, hogy netszerte a rajongók aggódnak a két behozott női karakter, Ruby és Bela miatt (róluk bővebben itt és itt), hogy a sorozat átmegy valami tini lávsztoriba vagy Scooby Doo-ba, ahol a kvartett szellemről szellemre fuvarozza magát az Impala-ban. Bár mondani is feleslegesnek tűnik, de ez természetesen nem így lesz, erősítette meg Kripke, nem lesz “Tuti gimi szörnyekkel“.

A lányok eleve csak visszatérő szereplők lesznek, vagyis a 22-ből csak 12 epizódban tűnhetnek fel - és Kripke leszögezi, hogy nem a két srác szerelmének tárgyai lesznek, legalábbis nem annak tervezik őket. (Persze ettől még, ha meglesz két karakter között a szikra vagy a rajongók nagyon jól reagálnak az esetleges vonzalmakra a hősök között, akkor változhat az eredeti elképzelés.)

És… Kripke elmesélte azt is, hogy a csatorna csak nagyon részlegesen szólt bele a sorozatba, vagyis Ruby karakterét eleve be akarták vonni a sztoriba, így amikor a CW feje, Dawn Ostroff megkérte, hogy legyen már két új, női karakter, akkor Kripke jelezte, hogy már “megteremtették” Bela-t, aki remekül sikerült és mindenféleképpen visszahozták volna a későbbiekben, de, ha már ez a kérés akkor miért ne legyen hivatalosan is visszatérő alak.

A beszélgetésben egyébként még szó van a lányok pontos szerepéről, hogy kiket alakítanak és persze a harmadik évad irányvonaláról, ami rögtön fel is veti a kérdést, hogy vajon kinek melyik Supnat-stílus jön be. A monster-of-the-week-es, nem összefüggő sztori, vagy a főszál rejtélyeit bogozgató, több részes történések? Én még csak az első évad vége fele járok, szóval nem tudok nyilatkozni, viszont mindkét oldalról olvastam pro és kontra érveket.
  • shaba23 #453
    sokkal jobb mint a jelenlegi :D a jelenleginek valami Supernaturanal cím illene
  • Challanger
    Szerintem fasza

Részemröl mehet...
  • Pheaper
    itt van

de szerintem a mostanit is én csináltam :D
    vagy nem tudom ha más csinálta akkro sry:)
  • Challanger
    Nyomassad :)
  • Pheaper
    csináltam még régebben egy bannert ha gondoljátok betetetem :)
  • zorden
    Huuu, ez ultra gaz :-)
  • AntiHero
    LOL amúgy tényleg buzis:D
  • Csaba007
    Valszeg nem!!:D
  • BiG G
    ennél buzisabb banner nem volt? :CCc
  • Csaba007
    Szeptember 11. én jelenik meg nállunk az 1. évad!!!
  • Paddy
    all way is going to the hell:)
  • 5w0rdf15h
    businesS :)
  • Kandurex
    Pontosítsunk: "saving pepole, hunting things, familiy busines"
  • Paddy
    Túl vagyok én is az évadzárón, szerintem is kissé összerántott volt, de tetszett. Remélem, hogy a harmadik évad ütősebb lesz mint a második. Addig is: Let's hunt!:)
  • AntiHero
    Na megnéztem én is. Jóvolt szerintem. Igaz kicsit összecsapott de nem olyan rosz. NEXT PLEASE:)
  • Kandurex
    Végül is jó volt a zárórész, de sztem kicsit összecsapott, ebből többet is kilehetett volna hozni...persze ettől függetlenül nagyon várom a következő részeket :)
  • Horror
    Hy all!!!ááá kegyetlen volt nagyon bejöt és amit a colt.-os csávó csinált hát beszartam!!!!!!!!!!!!!!!!3. éVAD PSL GYERE HAMAR!!!!!!(ŐSZ:'( ) :D:D:DD:Daz egséz jó volt kíváncsi leszek nah bye
  • ryhdeksan
    az a sínes ördögcsapda nagyon komoly volt o.0
  • szimida
    Nagyon jó rész volt, szerintem ennél jobb évadzáró részt nem is lehetett volna csinálni! Már alig várom a 3. évadot! Csak sajnos őszig várni kell rá...
  • Paddy
    nahhh ha lessz harmadik évad az remélem sokkal jobb lesz mint a második. számomra az első évad az etalon.
  • ryhdeksan
    nah megnéztem a 22-t vááá geci jó :D
  • Malakai
    Lesz folytatás, megrendelte már a CW..
  • zorden
    Remelem, ha folytatjak, akkor arrol fog szolni a szezon, hogy Deant probaljak megmenteni es nem csak az utolso ket resz lesz osszefuggo. Amugy a szezonzaro eleg gyenge lett.
  • Csaba007
    www.sorozatjunkie.hu
  • kandzsal
    Honnan tudod?

adj linket pls hogy megnézzem én is
  • teminho
    lesz folytatáás:) juhéééééééééééééééééééé:):)
  • AntiHero
    Szerintem tuti lesz folyattás
  • teminho
    hát fiúk lányok, ma jön az igazság pillanata ha jól tudom ma jelenti be a CW hogy mely sorozatok folytatódnak, melyek nem... izguljunk Samért és Deanért:):)
  • Fatanur
    húú... hát ez aztán a fordulat...
    a következő rész ami érdekes lesz !!!!
  • AntiHero
    Én megse nézem addig a 21.et míg nem jön a 22.