285
Moderátori túlkapások, indokolatlan topikbezárás.. szólásszabadság korlátozása...stb
-
#44 Csak szerintem eddíg senki nem látta az eredményt, pedig kéne. -
#43 Akkor te hogyhogy nem kaptál még bünti pontot? -
#42 Gratulalok. Csak idezni tudom az orok klasszikust:
" i'm going to become rich and famous after i invent a device that allows you to stab people in the face over the internet" -
#41 ez nem is rossz ötlet -
#40 vannak -
#39 Nagyon, de nagyon mókás, szinte már tényleg röhögök rajta.
Nekem lenne egy igen egyszerű medoldásom.
A fórum szabályzat végére ki kéne írni, hogy a moderátoroknak mindent szabad, mert ők a moderátorok, és akkor ezek után senki nenm szólhatna ... -
#38 Akkor mire jó ez az egész? Nincs ötletetek mit kellene csinálni, akkor jobb ettől nektek, bárkinek? -
#37 akkor ne panaszkodj, hanem részletesen, pontosan írd le, hogy milyen jellegű, milyen irányú változásokat igényelsz. nem azt, hogy ez fáj meg az rossz, hanem hogy szerinted milyen módon tetszene neked jobban. ha ez megvalósítható és megoldható és nem borítja alapjaiban fel az SG fórum rendjét, akkor St el fog rajta gondolkodni. -
#36 Már írtam anno, le se szartak. Ne nézz már hülyének, sok mindent megéltem már itt. -
#35 :)
Látom beindult a fantáziád. Nem vetettem fel még ötletet, nem mondtam hogy moderátor akarok lenni, meg semmit sem amit te betegesen felvetettél.
Asszem téma lezárva. -
#34 szörnyűűűű, a mi kellene az sg-be írd a változásokat, azt olvassa ST! -
#33 ezt mondom az elejétől fogva. itt egy iSten van, és néhány moderátor az Ő prófétái, valamint SQJ a Rendszer Hangja - a többiek felhasználók ;) -
#32 Pontosan ezért nyílt a topik, mert nem akarunk sehova sem menni, és változást akarunk.
Nem is nagyobb problémák vannak a moderátorok viselkedésével, hanem sok kicsi. És ezek úgy tök jól elfelejtődnek. -
#31 Na ez az ismét, tehát ezért lehet a kedves moderátornak pl "bolhapiacoznia" is ...
Sajnos kár erőlködnünk. -
#30 Lol egyszer kaptam 1hetes bannt ST-től mert hogy szétbasztam a chatet :D -
#29 igen, és? Most emiatt le kell váltani mindenkit, és titeket megválasztani mert ti jól tudnátok csinálni (pfff), vagy kapjon Borg három büntipontot, megnyugodna a lelketek? -
#28 "amit szabad Jupiternek..."
ahogy az már említve volt, ha nem tetszik mehetsz máshova, amúgy pedig ha nagyobb probléma lenne egy moderátor viselkedésével és tetteivel, az már nem lenne az. továbbá ismételt elolvasásra ajánlom a 14-es hozzászólás második felét + az elgondolkodást. -
#27 Akkor talán olvasd el a #15-ben leírt történetemet. -
#26 és rajtam kívül még sokan nem, talán akik nem macerás fórumozók, és megbírnak maradni a seggükön. -
#25 Hányinger.. -
#24 Igen, ezt reméltem is, de mindkettő levelemben írtam hogy szeretnék valami visszajelzést kapni. -
#23 Na ja, a legundorítóbb az amikor kint egy topikban egyezkednek és mint akik jól végezték dolgukat nyomják hogy én ennek meg ennek ezért és ezért enyi büntetést adtam ... -
#22 De igenis vannak túlkapások, annak ellenére hogy te nem éltél meg egyet sem. -
#21 Na ja szabályok kellenek... csak akkor vonatkozzon mindenkire egyformán.. és ne a moderátorok pillanatnyi lelkiállapotától függjön a büntetés... egyeseknek itt mindent szabad másnak meg semmit... -
#20 Kéne pár moderátor moderáló moderátor, és szintúgy valami kedeves büntetéseket kéne kiosztani az igazságtalankodóknak ... -
#19 ne hidd azt, hogy a háttérben a moderátorok egymás közt nem kommunikálnak. azért, mert te nem látod, még elég sok dolgot megbeszélünk. -
#18 Most mit sírtok, két hétig nem írhatok a kedvenc fórumotokra, ahol két hete reggeltettek, menjetek olvassatok könyvet, miért nem értitek meg hogy a fórumozásnak vannak szabályait, amit ha megszegtek azért büntetőpont jár, semmiféle túlkapásokról nem lehet beszélni. -
#17 és igen, a moderátor is ember, és ha nincs olyan jó napja, akkor hamarabb eljár a keze és odacsap... főleg olyanok részére, akikre emlékszik, hogy már volt vele gond. ezért sincs pontosan meghatározott moderálási alapelv, mert minden személy minden moderátor részéről személyes elbírálásban részesül.
ez pedig az itteni rendszer, lehet nem szeretni, de akkor is így van. -
#16 Na az ilyen beszólásoknak tényleg nincs értelme... el tudom dönteni miről nyitok topicot nem szorulok egy tizenéves suhanc tanácsaira thanks... -
#15 Hja, és kezdjük ott hogy a moderátorokra St nem fog szólni.
Nekem van egy történetem a sok közül, de ez megmaradt bennem, még mindig nem kaptam sem magyarázatot sem választ.
A gta:sa topikban a játék warezra kerülésekor nagy volt a nyüzsgés-forgás, rengetegen irogattak. Tisztelt Borg egyszercsak fogta magát és elkezdte osztani a büntetőpontokat (fejenként 2-t) bűnösöknek és ártatlanoknak. Írtam [email protected], irtam Stnek, remélve hogy választ kapok miért is kaptam 2 büntetéspontot. Pontosan úgy történtek a dolgok ahogy vártam. Le se szartak. -
#14 folyamatosan változik a fórum, változnak a moderátorok is. mivel egyre többen vagyunk/vagytok, egyre szigorúbban kell venni a dolgokat, hogy valamelyest kezelhető és élvezhető maradhasson az átlagolvasó részére is.
igen, előfordulnak igazságtalanságok, és természetesen mindig az érzi ezt a legjobban, akivel ez előfordul, és ő a leghangosabb - ehez képest a fórumozók kb 90%-a gyakorlatilag észre sem veszi a moderátorok létezését és aktivitását. szerintem ez a fontosabb, nem pedig az, hogy minden beilleszkedni képtelen lény boldognak érezze magát. -
#13 Na ez az általánsítás, szerintem nem azokra a jogos büntipontokre vagy tényleg értelmetlen topikokra gondolt, hanem a normálisokra, persze ez nézőpont és megítélés kérdése. Csak ekkor jön az a probléma hogy a moderátor az ítélő ... -
#12 1 Itt jártam zárás előtt. (talán pár büntipont kiosztás előtt is...)
De nemtudom mit gondolsz te diktatúra alatt? Mi legyen? Demokrácia? Mit jelent az hogy szólászabadság? Lehet ,hogy téged nem, de biztos vannak olyanok akiket zavar, hogy esetleg ronda szavakat irkálsz amiknek semmi értelme! Gondolkozz egy picit aztán nyiss valamilyen értelmes témát pl a mókusok párzási szokásáról! -
#11 Minden évben előjön ez a téma, de már kicsit uncsi. -
#10 mondok egy példát: Valaki személyeskedik velem... én válaszolok neki és persze egyből megkaptam a 3 büntetőpontom... 2 hétig szívtam miatta.... a bunkó seggfej meg nem kapott semmit... ennnyit erről... -
#9 Legszabadabb? Mi van a hm topik meg a ^.^ jellegű topikok bezárásával? -
#8 Ja és ha rátok szól akkor mi van? Semmi következmény és senki "kívülálló" nem tud róla ... és nem ugyan az mint pl egy jogtalan büntipont vagy topikbezárás ... -
#7 Pontosan. -
#6 Le sem szarják, sok esetben írtam már, semmi reakció vagy változás. -
#5 így van. panaszkodni lehet, ha jogos akkor St/Mortimer ránkszól, ha nem jogos akkor rátok.
a szabályok viszont szabályok, ha nem tetszik van jópár másik fórum. itt együtt kell ezzel élni, az SG fórum még mindig az egyik legszabadabb, és leginkább "chat-barát" lehetőség.