SG diktatúra

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

Punker
"Alapban nyugodt ember vagyok, nem keresem a bajt," ez jó ez tetszik F1 topic-ban majd néha beidézem mikor flémelsz, ok?

A Föld IQ szintje állandó, csak mi vagyunk egyre többen \"Tanulok, mert egy idő után a tanulásba fektetett munkám meghozza a gyümölcsét, és mint tudjuk a gyümölcsből pálinkát lehet főzni!\"

rezsofiz
Te meg azt értsd meg hogy vérpistikét felõlem bannold nyugodtan, de aki nem szegett meg semmilyen szabályt az ne legyen önkényesen büntetve.
Tehát hadd mondjam el mégegyszer: az igazságtalanul kiosztott büntetéspontok ellen vagyok.

sazl : c

VinylToy
Statisztikát tanultam:

A topikba írtak 10-en
Moderátor: 3 fõ
Büntipontot (jogtalanul kapott): 3 fõ
Moderátorokat védõ: 1 fõ (éne)
Egyéb: 3 fõ

számításokat bízzátok rám, holnapra meglesz, hogy hányan lázadnak, akarnak változtani, és/vagy próbálnak meg normálisan fórumozni

"Mondtam az orvosomnak, hogy két helyen eltört a lábam. Erre Ő azt mondta, hogy ne menjek arra a két helyre többet."

rezsofiz
Én azért nem változtatok semmin magamon, mert nem voltam bûnös. Egyszer kaptam 2 büntipontot, akkor is tõled(és amint írtam nem volt hibás), máskor semmi gondom nem volt a moderátorokkal sem a fórumozókkal. Alapban nyugodt ember vagyok, nem keresem a bajt, de nem szeretem az igazságtalanságot.

Efreet
ha nekem nem tetszik a kresz, akkor a kreszt kell megváltoztatni, még ha a többi 3millió autósnak megfelel a mûködési elv? én bal oldalon akarok hajtani, és nekem az kell, hogy a zöld lámpa legyen a piros.

mondom, építõ (de komolyan építõ) jellegû javaslatokat lehet tenni, de azt irogatni hogy igazságtalanok vagyunk felesleges... nektek nem lesz jobb, mert csak elmélyül bennetek a keserûség, viszont semmit nem értek el vele.

"Moderáld magad, ne nekem kelljen!"

Sajnos ez is változni fog.
Szeptember az ilyen átmeneti hónap.
Ha lecsendesednek a sulikezdéssel kapcsolatos dolgok, akkor megint forgalom lesz, minden rétegbõl...
Punker
nem érted a lényeget? nem a mi dolgunk hogy vérpistikét megneveljük, mi csak eltakarítjuk hogy a többséget ne zavarja, ha értelmes tanul belõle, ha meg nem.....

A Föld IQ szintje állandó, csak mi vagyunk egyre többen \"Tanulok, mert egy idő után a tanulásba fektetett munkám meghozza a gyümölcsét, és mint tudjuk a gyümölcsből pálinkát lehet főzni!\"

Te meg azt nem veszed észre, hogy a fórumon 10% alatti kisebbséget képviselsz.
Mi meg nem.
Miért kéne tehát nekünk bármin is változtatni?
És nektek miért nem?
rezsofiz
Még mindig mellé beszélsz, illetve elkezdtél személyeskedni.
Látja mindenki? Én tényekkel érvelek, konkrétumokat mondtam végig a topikban, és mit kapok? Személyeskedést. Jegyezzétek meg.

Punker
a sulinetes szünidei láz vége óta csak a szokásos pár tucat bajkeverõ bûvészkedik, õket meg nem nehéz kontrolálni, úgyhogy szerintem inkább 98% 😊

rezsofiz
De tudod mi a gáz, hogy elintézik ennyivel hogy "Lázadó pelyhedzõ kapja az élet elsõ pofonjait, és az internetre menekül, mert ott azthiszi NEKI mindent szabad, csak másnak semmit... ", és meg sem próbálnak javítani a rendszeren, illetve valami használható ötlettel elõállni. Védik magukat ahogy csak tudják. >> Elfogultak.

Kicsit gondolkodj néha AZELÕTT, mielõtt írsz, és az sokmindenen segít, hidd el 😊
A gyenge értelmezõ képesség nem szégyen, ha lassú a gondolkodásod akkor hagyj több idõt egy hsz elõtt magadnak.
Ja hogy a gumiban máshoz szoktál, mert ott nem kell gondolkodni... értem.
NuCLEARScoRp
"Szal T. Vér Istvánkának elõször talán az élet alapvetõ dolgaival kéne tisztába jönni, mielõtt másokat próbál azokra oktatni meg ellenük lázítani"

Aki oktatni próbál az te vagy... lázításról meg szó sincs... lázadnak meguktól is<#vigyor>

Még sosem volt úgy, hogy ne lett volna valahogy! A valóság elferdítése egyenlő a hazugsággal. A Linux pont olyan jelentéktelen, mint azok akik használják! :)

rezsofiz
Ez a topik a maradék 10% emberé.

Efreet
itt az, hogy a lent többször említett 90+ %-nak nincs soha gondja a moderátorokkal az láthatóan érdektelen. sajnos 😞

rezsofiz
Nem egészen értem, konkrétabban beszélj.

VinylToy
nincs meg hozzá a SZM! 😄

"Mondtam az orvosomnak, hogy két helyen eltört a lábam. Erre Ő azt mondta, hogy ne menjek arra a két helyre többet."

Értelem szerûen mi... és véletlenül te voltál az, akivel szemben "igazságtalan" volt? Miért is nem csodálkozok ezen...
rezsofiz
Persze, azzal nincsen semmi gond hogy elmondod a véleményed, elvégre azért vagyunk itt ; )

Punker
van más zenész is köztünk már? 😊

Punker
vagy csak ismer minket, ami rólad nem mondható el.

Efreet
én nem fogom bezárni a topicot, és nyugodtan agyalhattok itt szerintem. de a véleményemet én is el fogom mondani a gondolataitokról.

VinylToy
Nem vennének fel, összeférhetetlenség miatt

rezsofiz
Értelemszerûen most azokról az estekrõl beszélünk ahol a büntetés nem volt jogos (a büntetett nem sértett meg regisztrációs feltételeket, stb.)

Ne érts félre, a büntetések nagy része jogos, viszont sok esetben nem feltétlenül az.

VinylToy
Ámen!

NuCLEARScoRp
Jelentkezz moderátornak...olyan szinten véded õket hogy az már fáj... lol

Még sosem volt úgy, hogy ne lett volna valahogy! A valóság elferdítése egyenlő a hazugsággal. A Linux pont olyan jelentéktelen, mint azok akik használják! :)

Punker
na pont ezért nincs, legtöbb bünti a flémelések miatt megy ki.

Lázadó pelyhedzõ kapja az élet elsõ pofonjait, és az internetre menekül, mert ott azthiszi NEKI mindent szabad, csak másnak semmit... Mert te ugye azt baromkodsz amit akarsz, a topiknyitási szabályokat is figyelmen kivül hagyhatod, mert neked olyan kedved van, SÕT JOGOD VAN HOZZÁ (ugye), de a moderátor nem tehet semmit, meg joga sincs semmihez... topik x+1..

A fórumozás nem jog, hanem lehetõség. Ha akarsz itt fórumozni, akkor elfogadod azt, ahogy itt mennek a dolgok, mert akkor LEHETÕSÉGED van rá, hogy itt fórumozz. JOGOD az nincs semmihez, max ahhoz, hogy VÁLASSZ. Itt akarsz fórumozni az itteni szabályokkal, vagy máshol.

Szal T. Vér Istvánkának elõször talán az élet alapvetõ dolgaival kéne tisztába jönni, mielõtt másokat próbál azokra oktatni meg ellenük lázítani.

/A törzsközönség 80-90%-ának még csak büntipontja sem volt ezen a fórumon, szal inkább azon kellene gondolkodni, hogy TE miért nem tartozol közéjük. És vajon velük miért nem "cseszett ki a gonosz moderátor a büntetõpontjaival"./
rezsofiz
Tulajdonképpen ha megoldható lenne valamilyen formában akkor ez jó is lenne. Csak az a gond hogy ha valakinek személyes problémája van a büntetett személlyel akkor elfogultan arra fog szavazni hogy büntessék meg.

VinylToy
Gondolkozzunk...gondolkozzunk

Nyissunk ezután szavazós topikot, ahol a büntipontokról szavaznak az emberek jogos-e?

Punker
1-2 vitánk volt max, de akkor se anyáztam/tunk emlékeim szerint 😉

rezsofiz
Hát ha nektek nem kéne mindent elmagyarázni akkor már valamin elkezdhettünk volna agyalni, ennek ellenére nagy valószínûséggel be lesz zárva.

Punker
aki érintve volt látta, pl 1 percen belül én is és Mortimer is adott a csókának büntit garázdaságért, az enyémet visszavonta stb.....

VinylToy
Klasszikust csak pontosan:

"Moderáld magad, ne nekem kelljen!
Nem tudok leszállni a lóról, túl magas..."

Me0w
Azert Borgra paran 'raszaladtunk' mar 😊 De o is lecsendesedett kicsit, mostmar szep az elet 😊

Together we'll fly someday...

Efreet
Punker? nem, õ akkor kapott még az arcára amikor nem volt büntipontrendszer... utána rájött, hogy lehet értelmesen beszélgetni, és ez lett belõle.

NuCLEARScoRp
Nekem az elég nagy probléma ha indokolatlanul büntetnek,,,, a moderátorok meg rendfenntartásra vannak ha jól tudom és nem felsõbbrendûek senkinél... csak sajnos
majnem mindegyik magasan hordja az orrát... szinte már istennek képzeli magát akinek mindig, mindenhol igaza van,,,

VinylToy
és addig ez a topik jó lesz, a moderátorok fikázására, és egyéb ilyen jellegû dolgok kitárgyalására vagy mi?

Efreet
mit számít, hogy ki van írva vagy sem? szerinted hány embert érdekel, hogy mi van a mod. elvekbe leírva? ahogy írtam kb 90% sosem veszi észre, hogy egyáltalán léteznek, csak a renittensek futnak bele 2-nél többször egy moderátorba.

rezsofiz
Hidd el sokat gondolkozom rajta, de még nem igazán jutott eszembe olyan dolog amivel tökéletesen menne minden, de ez nem azt jelenti hogy másnak nem juthat eszébe. Viszont tökéletes megoldás sosem lesz, de lehetne jobbá tenni.

0ppika
Csak szerintem eddíg senki nem látta az eredményt, pedig kéne.

http://epica.nl

Csirke4
Akkor te hogyhogy nem kaptál még bünti pontot?<#ravasz1><#banplz><#lama><#help><#help>
Me0w
Gratulalok. Csak idezni tudom az orok klasszikust:

" i'm going to become rich and famous after i invent a device that allows you to stab people in the face over the internet"

Together we'll fly someday...

VinylToy
ez nem is rossz ötlet

Punker
vannak

0ppika
Nagyon, de nagyon mókás, szinte már tényleg röhögök rajta.

Nekem lenne egy igen egyszerû medoldásom.
A fórum szabályzat végére ki kéne írni, hogy a moderátoroknak mindent szabad, mert õk a moderátorok, és akkor ezek után senki nenm szólhatna ...

http://epica.nl

VinylToy
Akkor mire jó ez az egész? Nincs ötletetek mit kellene csinálni, akkor jobb ettõl nektek, bárkinek?

Efreet
akkor ne panaszkodj, hanem részletesen, pontosan írd le, hogy milyen jellegû, milyen irányú változásokat igényelsz. nem azt, hogy ez fáj meg az rossz, hanem hogy szerinted milyen módon tetszene neked jobban. ha ez megvalósítható és megoldható és nem borítja alapjaiban fel az SG fórum rendjét, akkor St el fog rajta gondolkodni.

rezsofiz
Már írtam anno, le se szartak. Ne nézz már hülyének, sok mindent megéltem már itt.

rezsofiz
😊
Látom beindult a fantáziád. Nem vetettem fel még ötletet, nem mondtam hogy moderátor akarok lenni, meg semmit sem amit te betegesen felvetettél.
Asszem téma lezárva.