285
Moderátori túlkapások, indokolatlan topikbezárás.. szólásszabadság korlátozása...stb
  • haxoror
    A moderátorok többsége okésan végzi a feladatát, pártatlan, ésszerű stb.
    Néhánynál ki kell tapasztalni hogy mikor menstruál.
    Néhánynál meg ki kell várni hogy végre olyan idős legyen hogy egyáltalán menstruálni kezdjen, na onnantól talán könnyebb lesz mert jöhet a kitapasztalás módszere lásd feljebb.
  • directorius
    Nekem eddig csak a sötét rákos oldalához vót szerencsém
  • franco
    #194 rosszul látod
    #196 nyilván nem. te tégla :DDDD
  • franco
    még nem találkoztál punker sötét oldalával :D
  • directorius
    Nekem nem ártanak a bünti pontok...egy bizonyos mértékig még jól is mutatnak
  • Lammer
    Sracok! Szerintem hulyeseg hajbakapni, vannak az eletben 300X nagyobb gondok, mint egy fákin buntipont(bocs 2)... Viszont egy dolgot ne felejtsetek, a moderator szava szent, ha bunti pontot ad, akkor ad es kesz, hagy dontse el o, hogy jogosan adja, vagy sem, ugyis +bukik egy ido utan ha sorozatosan rosszul itel. Tegyuk fel igazat adok Rezsonek es tenyleg nem volt jogos a buntije, hat sajnos vannak ilyen dolgok, nem mukodhet a gepezet tokeletesen 1-1 iylen biztosan be fog csuszni a jovoben is. Most enis nyissak egy topikot, mert basszuskulcs meg volt savanyodva a tejem amit vasaroltam a kozertben, majd visszamenve 2 honap utan sirjam el magam, hogy le sem bagoz az elado? Ugyanmar... NEha elofurdul ilyen is, ha tokeletesek lennenk(nem itt tartananak)... btw Hanyan anyazzak le a birot a focipalyan mert adott egy sarga lapot... 2 honap utan a kutya sem emlexik ra... Te is itt vagy Rezso es forumozol, bizzal benne, hogy nem fog tortenni a jovoben ilyen...
    Btw. viszont amit felrohatnek az sg szerk. fele csupan csak annyi, hogy irtam mar tobbszor levelet enis, de nem valaszoltak soha sem... hat ennyi :Ð
  • franco
    aszittem a tékre mész
    az odabaszott volna
  • directorius
    Bzzzz
  • franco
    mondjuk neked kár is beírni úgyis lerendeznek ennyivel:

5. directorius (18 pont)
  • prezi
    amugy szerintetek a topic hatására fog vmi változni ? :D

[költöi kérdés]
  • prezi
    látom te is csak ismétled magad :D
  • Mr_no_NaMe
    Borg a legroszabb...
    Beszélgetsz valamiről másokkal,odajön és őis csatlakozik ésha ellent mondasz neki röpül a büntipont...
    Ha visszaszolsz még kapsz 3mat káromkodásért,személyeskedésért...
    Aztán meg mucika meg bocika nemúgyvanaz,komolyan mondom mintha az informatika tanáromat hallanám...
    1-2 moderátort tudok mondani aki tényleg alkalmas:
    Punker aki szinte mindig nyugodt,békés természetű nem szemétkedik hanem moderátorhoz méltón viselkedik,fórumozik!
    Prezi aki aktívan fórumozik,jó fej...
    Ésmég biztos van pár aki moderátorhoz méltóan viselkedik..
    Ezzelszemben Borg teljes mértékben kihasználja a jogait és viszaél vele,
    ésha eldurran az agya elkezdi szórni a büntipontokat mint a vadbarom merhogy neki joga van hozzá és ő ezt nem tűri meg idegesíti...
    Egy határon belül ez így is van de ez messze túllő ezeken a határokon!
    Mostis sztem ad vagy 4 büntipontot mert ellene szóltam jajistenem...
    Bocs a hejjjesírási hibákért egyébként.
  • directorius
    Na ebben 1000% igazad van...

• franco
    sztem még az is büntipontot kap aki olvassa a hsz-emet Te meg még reflektáltál is rá :)
  • NuCLEARScoRp
    Borg érdekes egy ember az tuti... nem hinném hogy sok barátja van ilyen modorral... mellesleg még a kérdéseimre sem válaszot... ez meg bunkóságra vall... na mindegy
  • franco
    zanzásítva:

rezso egy egész értelmes srác. meglepődtem.
    hárman álltatok rá de nem tudtátok lenyomni.
    borg pedig még nagyobb paraszt mint punker.

#140 pedig
  • franco
    nc

illetve valami mégis

prezi ma 17:39 | Privát | Galéria | Válasz | #4672
    semmi különös, mezei fórumozo vagyok :)
  • prezi
    elolvastam... :|

sajna ebből a cirka ~180 hozzászólásból sem lettem okosabb. minden évben szokásos "lázadó topik" újabb sorozata ez, kis Che Guevara-nk (rezsofiz) szereplésével! berakom kedvencekbe a topikot, hátha később még jol szorakozok :p
  • Iceman
    Te Borg!
    Vki egyszer megunja ezt az internethuszárkodásodat és irl kitépi a beleidet...
  • Laky
    megvót
  • Kandurex
    [kedvencekbe berak]

• VinylToy #183
    jószórakozást
  • Laky
    ejj, elolvastam a tápigot :DDD
  • prezi
    ezt most mind elolvasom...
  • NuCLEARScoRp
    Fejezzétek be a spammelést... nem azért nyitottam a topicot hogy elhülyéskedjétek...
  • VinylToy #179
    sok vagy kevés?
  • Me0w
    178!!!
  • VinylToy #177
    úgy várom már a holnapi hozzászólásokat :D
  • Efreet
    joccak
  • Borg
    Én ezt tettem el ma :)
    "Small words, from a small beeing, trying to attack, what it doesnt understand."

Hiába, a startrek-ből mindig találni lehet egy találó idézetet :)

[megy aludni]
  • Efreet
    asszem ezt a 119-et elrakom későbbre valami txt-be, ha kell más is megkaphassa...
  • Borg
    Te nem tudtál érdemben reagálni semmire, ami (többször is) elhangzott itt. Szal az iqfighter címet tartsd csak magadnál még :)
  • VinylToy #172
    ezért jár bünti ám, asszem nem lesz igazságtalan :D
  • Borg
    Ha 10 ezren menekülnek a hurrikán elől, és te egyedül velük szemben mész, akkor is vigyorogva ezt mondod majd: "nézd a sok hülyét, nem tudják hgy nekem van igazam" :D
  • ShaiHulud
    nem teged pitianereztelek le hanem az ugyet amin ragodsz, csak a felreertesek elkerulese vegett irom.
  • Dzsini
    "itt mindenki hülye, csak én vagyok helikopter" esete...
  • VinylToy #168
    Punkerra bízlak, Ő dönt sorsod felől :D
  • rezsofiz
    Azt tudtam hogy nem vagy egy iq fighter de most bebizonyítottad hogy emberileg is szánalmas vagy :) jo8
  • Efreet
    akkor tőlem kapsz büntit, és mehetsz sírni St-nek, hogy igazságtalanul :D aztán ha nem válaszolunk, akkor nyithatod a topicot... (és kapsz lendületből még2-t, mert vótmá-s topic :D )
  • rezsofiz
    Na jólvan itt egyedül úgysem tudom bebizonyítani az igazam, mindenki ellenem van, akinek meg fingja sincs hogy mi történt az lepitiánerez. Az elfogultság, és a többi rátok jellemző dolog megint bejött tisztelt moderátorok :). Mind1, a topik indulásakor tudtam hogy ez lesz, ismerve már eléggé a moderátori kört.