SG diktatúra

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

Kandurex

<#idiota>

– – – – – – – – – – – – – – – – – – – – – – – – > ¯\_(ツ)_/¯

VinylToy
jószórakozást

"Mondtam az orvosomnak, hogy két helyen eltört a lábam. Erre Ő azt mondta, hogy ne menjek arra a két helyre többet."

Laky
ejj, elolvastam a tápigot 😄DD

i5-4690K / HyperX Savage 2x8GB / AsRock Fatal1ty Z97 Killer / Gigabyte GTX970 G1 / Samsung 860 EVO 1TB / 5TB HDD / FSP Hyper M 700 / Cooler Master H500M

prezi
ezt most mind elolvasom...

Early lurk, mutaharrass majd swarm push, dropp és guák GG !

NuCLEARScoRp
Fejezzétek be a spammelést... nem azért nyitottam a topicot hogy elhülyéskedjétek...

Még sosem volt úgy, hogy ne lett volna valahogy! A valóság elferdítése egyenlő a hazugsággal. A Linux pont olyan jelentéktelen, mint azok akik használják! :)

VinylToy
sok vagy kevés?

"Mondtam az orvosomnak, hogy két helyen eltört a lábam. Erre Ő azt mondta, hogy ne menjek arra a két helyre többet."

Me0w
178!!!

Together we'll fly someday...

VinylToy
úgy várom már a holnapi hozzászólásokat 😄

Efreet
joccak

"Moderáld magad, ne nekem kelljen!"

Én ezt tettem el ma 😊
"Small words, from a small beeing, trying to attack, what it doesnt understand."

Hiába, a startrek-bõl mindig találni lehet egy találó idézetet 😊

Efreet
asszem ezt a 119-et elrakom késõbbre valami txt-be, ha kell más is megkaphassa...

Te nem tudtál érdemben reagálni semmire, ami (többször is) elhangzott itt. Szal az iqfighter címet tartsd csak magadnál még 😊
VinylToy
ezért jár bünti ám, asszem nem lesz igazságtalan 😄

Ha 10 ezren menekülnek a hurrikán elõl, és te egyedül velük szemben mész, akkor is vigyorogva ezt mondod majd: "nézd a sok hülyét, nem tudják hgy nekem van igazam" 😄
nem teged pitianereztelek le hanem az ugyet amin ragodsz, csak a felreertesek elkerulese vegett irom.

Dzsini
"itt mindenki hülye, csak én vagyok helikopter" esete...

If your idea of "beauty" is narrow, you will rarely see it unless you live a sheltered life and avoid new experiences. The moment I stop having fun with it, I'll be done with it.

VinylToy
Punkerra bízlak, Õ dönt sorsod felõl 😄

rezsofiz
Azt tudtam hogy nem vagy egy iq fighter de most bebizonyítottad hogy emberileg is szánalmas vagy 😊 jo8

sazl : c

Efreet
akkor tõlem kapsz büntit, és mehetsz sírni St-nek, hogy igazságtalanul 😄 aztán ha nem válaszolunk, akkor nyithatod a topicot... (és kapsz lendületbõl még2-t, mert vótmá-s topic 😄 )

rezsofiz
Na jólvan itt egyedül úgysem tudom bebizonyítani az igazam, mindenki ellenem van, akinek meg fingja sincs hogy mi történt az lepitiánerez. Az elfogultság, és a többi rátok jellemzõ dolog megint bejött tisztelt moderátorok 😊. Mind1, a topik indulásakor tudtam hogy ez lesz, ismerve már eléggé a moderátori kört.

Ú, baz 😄

És ha csak egy szmájlit teszek be, az emócióm kifejezése képpen? 😛
VinylToy
ez spamnek számít ám 😄DD

Régebben.
Olvasd el a #152-es hozzászólást, és értelmezd kérlek.
Punker
amúgy ez mikor volt 2-3 hónapja?

A Föld IQ szintje állandó, csak mi vagyunk egyre többen \"Tanulok, mert egy idő után a tanulásba fektetett munkám meghozza a gyümölcsét, és mint tudjuk a gyümölcsből pálinkát lehet főzni!\"

nem vedem oket imo😊

rezsofiz
Szokás szerint.

Efreet
rajzoljunk folyamatábrát 😊

rezsofiz
Ja értem hogy erre gondolsz: "és további fellebbezésnek helye nincs."

Na ez jó kis egérút nektek (Y) Egérút a magyarázat elõl. Jólvan 😊

Punker
tévedsz 😊

A Föld IQ szintje állandó, csak mi vagyunk egyre többen \"Tanulok, mert egy idő után a tanulásba fektetett munkám meghozza a gyümölcsét, és mint tudjuk a gyümölcsből pálinkát lehet főzni!\"

VinylToy
most miért véded a moderátorokat, elveszed a kenyerem 😄

Efreet
azért nem vették le, mert NEM IGAZSÁGTALANUL KAPTAD. csak szerinted.

legalább ötödször van ez ide leírva, csak nálad megakadt a tû.

"olvasd el a #119 es hszt es ertelmezd kerlek."
utalom ha ertetlen valaki foleg ha ilyen kis piti szar ugyon ragodik ennyit az illeto.

VinylToy
új versenyzõ, ez nem igazság 😄DD

rezsofiz
Ne fárasszál már megint. Irtam én és Kitkat is stnek és a [email protected], mégsem vették le a büntipontjainkat, pedig igazságtalanul kaptam.. bameg ezt hányszor mondjam el még? Most jön borg hogy "Az ember hiába magyaráz el nekik bármit, õk ugyanúgy hajtogatják a hülyeséget tovább, mint az elején.."

olvasd el a #119 es hszt es ertelmezd kerlek.

A leszaromtabletta mondjuk tényleg járhatna, veszélyességi pótlék címén 😛
VinylToy
Meg van a megoldás!

Írassunk fel gyógyszert a moderátoroknak, kötelezõ jelleggel bevenni büntipont osztáskor, moderáláskor, a neve legyen Kavinton 😄DD

Válaszoltam már.
Efreet
mondd már meg neki, hogy a 119-et olvassa már el úgy, hogy megpróbálja felfogni azt, amit írtam...

rezsofiz
Az én csõrömet meg az bassza hogy nem bírsz a kérdésemre válaszolni.

rezsofiz
<#eljen><#eljen> Na errõl beszélek.

Ha bezárom a topikot, az igazságtalanság?😄DD

(Btw azért bassza a csõrömet, mikor ilyen emberek vannak. Az ember hiába magyaráz el nekik bármit, õk ugyanúgy hajtogatják a hülyeséget tovább, mint az elején... akkr minek ez a topik?)
rezsofiz
Néha ilyenkor érzésem van hogy te direkt azért irkálsz ilyen hszeket hogy felhúzz, és oszthasd nekem a büntipontjaidat, de nyugi, türelmes ember vagyok-még a hülyékkel szemben is.

VinylToy
elfelejtették

rezsofiz
Ti értetlenkedtek 😊
Tekintve hogy még mindig nem kaptam meg a választ arra hogy miért nem lett levéve a 2 büntipontom anno. És erre válaszoljon valaki.

Punker
túl jók vagyunk így 200 hsz se lesz itt 😊

rezsofiz
Nem, az érvcsinálás befutott, mert egy smiley tartalmú hsz-t te spamnek minõsítesz, az én szótáramban(és az sg-ében is)pl egy <#nyes> - szmájli "egyetértek" jelentéssel bír.

St ilyenkor már egy bant bevarrt volna "értetlenkedés" címén 😄D