285
Moderátori túlkapások, indokolatlan topikbezárás.. szólásszabadság korlátozása...stb
-
haxoror #205 A moderátorok többsége okésan végzi a feladatát, pártatlan, ésszerű stb.
Néhánynál ki kell tapasztalni hogy mikor menstruál.
Néhánynál meg ki kell várni hogy végre olyan idős legyen hogy egyáltalán menstruálni kezdjen, na onnantól talán könnyebb lesz mert jöhet a kitapasztalás módszere lásd feljebb. -
directorius #204 Nekem eddig csak a sötét rákos oldalához vót szerencsém -
#203 #194 rosszul látod
#196 nyilván nem. te tégla :DDDD -
#202 még nem találkoztál punker sötét oldalával :D -
directorius #201 Nekem nem ártanak a bünti pontok...egy bizonyos mértékig még jól is mutatnak -
#200 Sracok! Szerintem hulyeseg hajbakapni, vannak az eletben 300X nagyobb gondok, mint egy fákin buntipont(bocs 2)... Viszont egy dolgot ne felejtsetek, a moderator szava szent, ha bunti pontot ad, akkor ad es kesz, hagy dontse el o, hogy jogosan adja, vagy sem, ugyis +bukik egy ido utan ha sorozatosan rosszul itel. Tegyuk fel igazat adok Rezsonek es tenyleg nem volt jogos a buntije, hat sajnos vannak ilyen dolgok, nem mukodhet a gepezet tokeletesen 1-1 iylen biztosan be fog csuszni a jovoben is. Most enis nyissak egy topikot, mert basszuskulcs meg volt savanyodva a tejem amit vasaroltam a kozertben, majd visszamenve 2 honap utan sirjam el magam, hogy le sem bagoz az elado? Ugyanmar... NEha elofurdul ilyen is, ha tokeletesek lennenk(nem itt tartananak)... btw Hanyan anyazzak le a birot a focipalyan mert adott egy sarga lapot... 2 honap utan a kutya sem emlexik ra... Te is itt vagy Rezso es forumozol, bizzal benne, hogy nem fog tortenni a jovoben ilyen...
Btw. viszont amit felrohatnek az sg szerk. fele csupan csak annyi, hogy irtam mar tobbszor levelet enis, de nem valaszoltak soha sem... hat ennyi :Ð -
#199 aszittem a tékre mész
az odabaszott volna -
directorius #198 Bzzzz -
#197 mondjuk neked kár is beírni úgyis lerendeznek ennyivel:
5. directorius (18 pont) -
#196 amugy szerintetek a topic hatására fog vmi változni ? :D
[költöi kérdés] -
#194 látom te is csak ismétled magad :D -
#193 Borg a legroszabb...
Beszélgetsz valamiről másokkal,odajön és őis csatlakozik ésha ellent mondasz neki röpül a büntipont...
Ha visszaszolsz még kapsz 3mat káromkodásért,személyeskedésért...
Aztán meg mucika meg bocika nemúgyvanaz,komolyan mondom mintha az informatika tanáromat hallanám...
1-2 moderátort tudok mondani aki tényleg alkalmas:
Punker aki szinte mindig nyugodt,békés természetű nem szemétkedik hanem moderátorhoz méltón viselkedik,fórumozik!
Prezi aki aktívan fórumozik,jó fej...
Ésmég biztos van pár aki moderátorhoz méltóan viselkedik..
Ezzelszemben Borg teljes mértékben kihasználja a jogait és viszaél vele,
ésha eldurran az agya elkezdi szórni a büntipontokat mint a vadbarom merhogy neki joga van hozzá és ő ezt nem tűri meg idegesíti...
Egy határon belül ez így is van de ez messze túllő ezeken a határokon!
Mostis sztem ad vagy 4 büntipontot mert ellene szóltam jajistenem...
Bocs a hejjjesírási hibákért egyébként. -
directorius #192 Na ebben 1000% igazad van...
-
#191 sztem még az is büntipontot kap aki olvassa a hsz-emet Te meg még reflektáltál is rá :) -
#190 Borg érdekes egy ember az tuti... nem hinném hogy sok barátja van ilyen modorral... mellesleg még a kérdéseimre sem válaszot... ez meg bunkóságra vall... na mindegy -
#189 zanzásítva:
rezso egy egész értelmes srác. meglepődtem.
hárman álltatok rá de nem tudtátok lenyomni.
borg pedig még nagyobb paraszt mint punker.
#140 pedig -
#188 nc
illetve valami mégis
prezi ma 17:39 | Privát | Galéria | Válasz | #4672
semmi különös, mezei fórumozo vagyok :) -
#187 elolvastam... :|
sajna ebből a cirka ~180 hozzászólásból sem lettem okosabb. minden évben szokásos "lázadó topik" újabb sorozata ez, kis Che Guevara-nk (rezsofiz) szereplésével! berakom kedvencekbe a topikot, hátha később még jol szorakozok :p -
#186 Te Borg!
Vki egyszer megunja ezt az internethuszárkodásodat és irl kitépi a beleidet... -
#185 megvót -
#184 [kedvencekbe berak]
-
#183 jószórakozást -
#182 ejj, elolvastam a tápigot :DDD -
#181 ezt most mind elolvasom... -
#180 Fejezzétek be a spammelést... nem azért nyitottam a topicot hogy elhülyéskedjétek... -
#179 sok vagy kevés? -
#178 178!!! -
#177 úgy várom már a holnapi hozzászólásokat :D -
#176 joccak -
Borg #175 Én ezt tettem el ma :)
"Small words, from a small beeing, trying to attack, what it doesnt understand."
Hiába, a startrek-ből mindig találni lehet egy találó idézetet :)
[megy aludni] -
#174 asszem ezt a 119-et elrakom későbbre valami txt-be, ha kell más is megkaphassa... -
Borg #173 Te nem tudtál érdemben reagálni semmire, ami (többször is) elhangzott itt. Szal az iqfighter címet tartsd csak magadnál még :) -
#172 ezért jár bünti ám, asszem nem lesz igazságtalan :D -
Borg #171 Ha 10 ezren menekülnek a hurrikán elől, és te egyedül velük szemben mész, akkor is vigyorogva ezt mondod majd: "nézd a sok hülyét, nem tudják hgy nekem van igazam" :D -
ShaiHulud #170 nem teged pitianereztelek le hanem az ugyet amin ragodsz, csak a felreertesek elkerulese vegett irom. -
#169 "itt mindenki hülye, csak én vagyok helikopter" esete... -
#168 Punkerra bízlak, Ő dönt sorsod felől :D -
#167 Azt tudtam hogy nem vagy egy iq fighter de most bebizonyítottad hogy emberileg is szánalmas vagy :) jo8 -
#166 akkor tőlem kapsz büntit, és mehetsz sírni St-nek, hogy igazságtalanul :D aztán ha nem válaszolunk, akkor nyithatod a topicot... (és kapsz lendületből még2-t, mert vótmá-s topic :D ) -
#165 Na jólvan itt egyedül úgysem tudom bebizonyítani az igazam, mindenki ellenem van, akinek meg fingja sincs hogy mi történt az lepitiánerez. Az elfogultság, és a többi rátok jellemző dolog megint bejött tisztelt moderátorok :). Mind1, a topik indulásakor tudtam hogy ez lesz, ismerve már eléggé a moderátori kört.