SG diktatúra

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

<#worship>
"a továbbiakban akkor fogok válaszolni, ha valami olyasmit írsz, amire még nincs leírva itt a válasz."
Erre kéne rávenni magamat is 😄
rezsofiz
Most marhára nem errõl van szó. Nem az érdekel engem hogy van e belsõ kommunikáció, hanem hogy miért nem vették le az igazságtalanul kapott 2 büntipontomat.

sazl : c

VinylToy
várjunk vele holnapig, jönnek az igazságtalanul vádoltak, meg még pár "igazságosztó" és a végén Mátyás az igazságos dönt hogy bezárják-e a topikot 😄

"Mondtam az orvosomnak, hogy két helyen eltört a lábam. Erre Ő azt mondta, hogy ne menjek arra a két helyre többet."

Ahm. Szal az én megközelítésem rossz, mivel te már nem tudsz mivel reagálni 😄 Az érvcsinálás befuccsolt, mert a kutya nem adna már neked igazat, szal akkor hagyjuk is a vitát... 😛
Punker
ne csináld bazzeee így sose érlek utól <#banplz>

A Föld IQ szintje állandó, csak mi vagyunk egyre többen \"Tanulok, mert egy idő után a tanulásba fektetett munkám meghozza a gyümölcsét, és mint tudjuk a gyümölcsből pálinkát lehet főzni!\"

rezsofiz
Emlékezetem szerint elõtte már irogattam oda néhány hszt, ami nem spam és nem off volt, utána jött a smiley, és a bünti is.

Efreet
és akkor repeat topic, amíg nem vagy hajlandó megérteni és elhinni, hogy igenis van belsõ kommunikáció a moderátorok közt, és történt már, hogy igazságtalan büntetõpontot St vagy valaki más levett, addig sirdogálhatsz, de feleslegesen és értelmetlenül.

a továbbiakban akkor fogok válaszolni, ha valami olyasmit írsz, amire még nincs leírva itt a válasz.

"Moderáld magad, ne nekem kelljen!"

Punker
nézzd más szemszögbõl 15 spammer kapott büntit, tartalmasan te se szóltál hozzá akkor te miért ne kapnál?

A Föld IQ szintje állandó, csak mi vagyunk egyre többen \"Tanulok, mert egy idő után a tanulásba fektetett munkám meghozza a gyümölcsét, és mint tudjuk a gyümölcsből pálinkát lehet főzni!\"

Szvsz ahhoz, hogy ez a topik felmenjen az elsõ helyre, kéne adnom 2 pontot a topiknyitónak, ami persze 100%-osan "igazságtalan" lenne. 😛
rezsofiz
Rossz a megközelítés. A kérdés az hogy miért tettem be a smileyt. Mert szpemmelni akartam vagy mert "emócionálni" az adott hszre. Igaz most ezt magyarázhatom hogy nem spam céljából tettem be, mert te már csak azért sem hinnéd el hogy neked legyen igazad, én meg nem fogok magam ellen beszélni, és bizonyítani sem tudom hogy nem szpemmelni akartam (mivel nem lehet). Következésképp asszem vita vége.

Szerinted.
Szal ha 50-ember szpemmel, és te hozzáteszel egy szmájlit, akkor te nem tettél hozzá a szpemmeléshez, igaz?
rezsofiz
Megintcsak: #15 😞

Punker
jó ez, game-ban egész este szívtam a légierõ feszt kiszedett, itt meg röhögök 😊

rezsofiz
Miért emlékszem én és Kit--Kat erre teljesen máshogy?
Beszálltam a topikba, nem tettem fel ismétlõ kérdéseket, nem offtopicoltam, nem spammeltem. A büntetõpontot akkor kaptam amikor egy szmájli tartalmú hsz-t írtam be a topikba az egyik fórumozó hszének reagálására. A smileyet nem spam céljából raktam be, hanem mert kifejezni akartam vele "emóciómat" (már pontosan nem is emlékszem mit). Ha ez spamnek minõsül akkor nem szóltam, csakhogy ez nem spam :\

(A hülyenevû témaindító meg röhög a markába, hogy milyen jó flémtopikot indított megint. Aztán majd megmagyarázza legközelebb megint, hogy mindig ártatlan mindenben 😄 )
Efreet
tudomásunk szerint minden megmaradó büntetés igazságos. HA és AMIKOR valaki véleménye szerint igazságtalanul kap büntetést, akkor az beszélhet a moderátorral akitõl kapta, vagy írhat a [email protected] -ra. ott megbeszéljük a dolgot, és ha annak bizonyul, St vagy valaki leveszi a büntipontot. ha nem így alakul, akkor az a büntetõpont igazságos, és további fellebbezésnek helye nincs.

capiche?

Sland
1. Football Manager 2005
2. Humoros és aranyos képek
3. Partyarcok
4. Mitõl szexi egy nõ ?
5. Silent Hunter III
6. KONAMI Soccer kiegészítõk
7. Real Madrid Fan Club
8. SG diktatúra
9. A Pc-s játékoknak leáldozott
10. Milyen zenét hallgatsz?

Muszáj PONTOS JÉ! Nem ly... Avval-evvel nyelvtanilag ugyan úgy helyes, mint az azzal-ezzel!

Punker
amire te gondolsz az kivitelezhetetlen (szerintem), miért? mert 90%-ban az eset és a user külön helyzet, nem lehet mindenre 1 szabályt használni.

A GTA:SA topikban a megjelenés elõtti pár napban több mint 1000 hsz / nap érkezett, amitõl teljesen szpem topikká ment át. Senki nem tudott konkrétat, csak találgatások, és hülye kérdezgetések mentek. Pistike jött kérdezett elment, vagy maradt és szpemmelt a semmirõl, és ez ment napokon át, minden érdemi infót elsüllyesztve.
Épp ezért a házigazdával együtt meghoztuk a döntést, hogy a felesleges (kérdést ismétlõ, offtopic, spam) hozzászólásokért 2 pont jár egybõl.
Te meg bejöttél, és kontráztál a másikak szpemmelésére, tehát te magad is vétkessé váltál.
Így a többiekkel együtt te is kaptál 2 pontot.

Ami persze marhára igazságtalan, hiszen te csak szpemmelni mentél a topikba (lévén más témád nem is lehetett akkor és ott, amia GTA:SA-hoz kapcsolódott volna).

Pont.
rezsofiz
Még mindig nem fogjátok fel hogy csak annyit kértem hogy igazságosan büntessétek a fórumozókat. Igaz hogy elég ritka amikor igazságtalanul vannak büntetve, de ez a kérés egybe kell hogy essen a ti nézeteitekkel is. Ha nem akkor gond van.

Efreet
neked is csak az nem tetszik, hogy szerinted egyszer igazságtalanul büntettek meg. régesrég elmúlt a dolog, de itt lamentálsz rajta ahelyett, hogy elfelejtetted volna az egész ügyet, és békében fórumoznál tovább a többiekkel.

VinylToy
ezt már a kosárlabda edzõm is mondta hogy nekem csak a végletek vannak, ez van.

"Mondtam az orvosomnak, hogy két helyen eltört a lábam. Erre Ő azt mondta, hogy ne menjek arra a két helyre többet."

rezsofiz
Te csak végletekben tudsz gondolkodni? 😊

rezsofiz
"Ha leirom miért kaptad, akkor elköszönsz ettõl a fórumtól?"

Nem. Most mondhatod.

VinylToy
most akkor járt volna büntipont, de nem kaptál akkor, huuu ennek topikot kell nyitni a moderátorok nem végzik jól a munkájukat, nem büntetnek meg mindenkit egyformán, csak igazságtalanul

Efreet
nem mindegy? ez a fórum, az meg nem a fórum. itt Borg ilyen, és jól teszi a dolgát.

Kérdeztem valamit, ne mellébeszélj, meg hátrálj. Válaszolj.
rezsofiz
Teljesen mindegy, mert ha leírod akkor tudnod kell hogy igazságtalan volt, ugyanis nem csináltam semmit.

rezsofiz
Ebben abszolút igazad van, benne voltam én is ugyanúgy a flémben(hiába voltam tényszerû), ugyanúgy kijárt volna a büntipont.

VinylToy
még mindig nem jöttél rá, hogy feleslegesen írogatod ezeket a hozzászólásokat, hát miért nem lehet megérteni?

Ha leirom miért kaptad, akkor elköszönsz ettõl a fórumtól?
NuCLEARScoRp
Azért kiváncsi lennék hogy az életben is ilyen vagy e.... szerintem krónikus uralkodási vágyad van mások felett...az önteltséged meg határtalan.... egyébként megkérdezhetem hány éves vagy... csak szimpla kiváncsiságból??

Még sosem volt úgy, hogy ne lett volna valahogy! A valóság elferdítése egyenlő a hazugsággal. A Linux pont olyan jelentéktelen, mint azok akik használják! :)

Efreet
ismételjük el elõlrõl a topicot, vagy visszaolvasod magadtól? el lett mondva többször.

rezsofiz
Én: "és amint írtam nem voltam hibás"
Borg: "Ez csak a te önvédelmi téveszméd, hogy igazságtalan volt.
Sokan próbálják ehhez hasonló mellédumákkal tisztára mosni a saját lelkiismeretüket."

Következésképpen emlékeznie kell rá hogy mi volt, különben csak a levegõbe beszélt.

Mucika, nekem semmit nem kell bizonygatni 😊
Itt te vagy az, aki ilyen görcsösen tisztára akarja mosni a kezeit...

Én amikor adom a büntit, akkor mindig tisztában vagyok vele miért kapja az illetõ. Onnantól kezdve nem kell, hogy érdekeljen tovább. (de egybként emlékszem...)
Punker
na ez viszont szánalmas, szerinted emlékszünk minden eggyes büntipontra?

rezsofiz
Én emlékszem rá, Borgnak eldurrant az agya, és elkezdett össze-vissza büntipontokat osztani. Ezt nevezitek ti igazságnak?

Efreet
te is emlékszel az elmúlt 12645 hozzászólásodra?

Punker
flém-hez 2 ember kell mindig, tény hogy te még a nyugodtabb kategória vagy, ettõl függetlenül simán mehetne a bünti csak akkor az igazságosság jegyében a többieknek 15 bünti kéne de 5 a max.

Efreet
mi az, hogy igazságtalan? szerinted az, a moderátor szerint abban a pillanatban nem volt az. továbbiak tekintetében újrafuthatnánk az elmúlt 90+ hozzászólást, és megint leírhatjuk ugyanazt, de feleslegesen. ha elgondolkozol rajta akkor jobb lesz, ha nem, akkor így jártunk.

rezsofiz
Fogadjunk már nem is emlékszel rá konkrétan hogy mi volt! Na mondjad hogy miért osztottad ki nekem a 2 büntipontot, ha nem fogsz rá emlékezni akkor most totálisan beégtél. Ha pedig emlékszel rá akkor rájössz hogy igazságtalan volt! Úgyhogy ebbõl nem jössz ki.

Punker
ez van, aszem megsütötték mert MSN-rõl is eltünt 😊

rezsofiz
Ha a dav1ddal való ügyekre gondolsz, sosem én kezdtem, és próbáltam nyugodt körülmények közt megbeszélni vele a dolgokat, dehát elfogultságából adódóan ez nem sikerült természetesen. Nem személyeskedtem, hanem próbáltam az érveimet ütköztetni az õ személyeskedésével, amit feladtam, tekintve hogy értelmetlenné vált.

Gorvik
Tök jó látni, ahogy egymást burkoltan anyázzátok. -.-

---GO New England Patriots!--- ...és Pittsburgh Steelers!

Punker
nem jöttünk, én spec játszottam a többiek meg spam-eltek a pihi helyünkön 😊

VinylToy
Most kezdhetem elölrõl 😞

rezsofiz
De ez nem kresz, itt sokkal könnyebben lehetne változtatni a dolgokon. Csak annyi kéne hogy (igaz ritkán fordul elõ), de ne legyenek igazságtalanul megbüntetve a fórumozók. Nem tudom ebben mi olyan nagy kérés. Elvileg a moderátorok, az igazság, s az elfogultság megtestesítõi ugyanezt az elvet vallják. Akkor miért jönnek ellenem?

Efreet
"GET ON WITH IT!" ((c) Monty Python)

felejtsd már el - kaptál pontot, elmúlt, ennyi. a múlton rágódni mit ér? mostantól viselkedj úgy, hogy ne legyen esély sem arra, hogy igazságtalanul büntit kapj.

Punker
Csirkét ne számold, õ csak azért van itt hogy engem bosszantson 😊

Ez csak a te önvédelmi téveszméd, hogy igazságtalan volt.
Sokan próbálják ehhez hasonló mellédumákkal tisztára mosni a saját lelkiismeretüket.
Mert ugye ha kontrásra talál a mondókád, az sikerélmény...