SG diktatúra
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
Utálom Brogot!!!
\"A digitális, mindentlogolós korban vigyázni kell az emberfiának, mert könnyen megégetheti magát. :/\" Loál János atya bölcsessége - Jelentések könyve 5.55/5 [vétó on]
\"A digitális, mindentlogolós korban vigyázni kell az emberfiának, mert könnyen megégetheti magát. :/\" Loál János atya bölcsessége - Jelentések könyve 5.55/5 [vétó on]
Utálom Brogot!!!
Utálom Brogot!!!
Utálom Brogot!!!
Utálom Brogot!!!
Brog kimén sétáni az uccára..<#nevetes1>#nevetes1><#nevetes1>#nevetes1>
Utálom Brogot!!!
Még sosem volt úgy, hogy ne lett volna valahogy! A valóság elferdítése egyenlő a hazugsággal. A Linux pont olyan jelentéktelen, mint azok akik használják! :)
Sikerült lekapnom Brogot kártyázás közben..<#hehe>#hehe>
Utálom Brogot!!!
matekból meg elég mára 😊
aki érdekel azokat olvasom többi /ignore
Csillagjegy: ismeretlen
Életkor: ismeretlen
Neme: ismeretlen
Csináljak 1 et és megnézed??
Utálom Brogot!!!
Utálom Brogot!!!
Early lurk, mutaharrass majd swarm push, dropp és guák GG !
Utálom Brogot!!!
Még sosem volt úgy, hogy ne lett volna valahogy! A valóság elferdítése egyenlő a hazugsággal. A Linux pont olyan jelentéktelen, mint azok akik használják! :)
Utálom Brogot!!!
De Borgnak pl eddig csak a sötét oldalát láttam akkor...
Ha vitára kerül a sor nem hogy próbálná csillapítani a kedéjeket vagy valami értelmeset szólni,fogja magát és bannolja aki visszaszól...
Önteltség és nagy pofa...ez Borg
Már elnézést a tulzott személyeskedésért (jaj már megin 3 bünti pont fogja a markom ütni?)
Néhánynál ki kell tapasztalni hogy mikor menstruál.
Néhánynál meg ki kell várni hogy végre olyan idõs legyen hogy egyáltalán menstruálni kezdjen, na onnantól talán könnyebb lesz mert jöhet a kitapasztalás módszere lásd feljebb.
Utálom Brogot!!!
Utálom Brogot!!!
Btw. viszont amit felrohatnek az sg szerk. fele csupan csak annyi, hogy irtam mar tobbszor levelet enis, de nem valaszoltak soha sem... hat ennyi :Ð
ENFP ^^ | Zombie fan | Xiaomi Redmi 7 user | FTC és Pats fan
Utálom Brogot!!!
5. directorius (18 pont)
Beszélgetsz valamirõl másokkal,odajön és õis csatlakozik ésha ellent mondasz neki röpül a büntipont...
Ha visszaszolsz még kapsz 3mat káromkodásért,személyeskedésért...
Aztán meg mucika meg bocika nemúgyvanaz,komolyan mondom mintha az informatika tanáromat hallanám...
1-2 moderátort tudok mondani aki tényleg alkalmas:
Punker aki szinte mindig nyugodt,békés természetû nem szemétkedik hanem moderátorhoz méltón viselkedik,fórumozik!
Prezi aki aktívan fórumozik,jó fej...
Ésmég biztos van pár aki moderátorhoz méltóan viselkedik..
Ezzelszemben Borg teljes mértékben kihasználja a jogait és viszaél vele,
ésha eldurran az agya elkezdi szórni a büntipontokat mint a vadbarom merhogy neki joga van hozzá és õ ezt nem tûri meg idegesíti...
Egy határon belül ez így is van de ez messze túllõ ezeken a határokon!
Mostis sztem ad vagy 4 büntipontot mert ellene szóltam jajistenem...
Bocs a hejjjesírási hibákért egyébként.
Utálom Brogot!!!
rezso egy egész értelmes srác. meglepõdtem.
hárman álltatok rá de nem tudtátok lenyomni.
borg pedig még nagyobb paraszt mint punker.
#140 pedig <#eljen>#eljen>
illetve valami mégis
prezi ma 17:39 | Privát | Galéria | Válasz | #4672
semmi különös, mezei fórumozo vagyok 😊
sajna ebbõl a cirka ~180 hozzászólásból sem lettem okosabb. minden évben szokásos "lázadó topik" újabb sorozata ez, kis Che Guevara-nk (rezsofiz) szereplésével! berakom kedvencekbe a topikot, hátha késõbb még jol szorakozok :p
Vki egyszer megunja ezt az internethuszárkodásodat és irl kitépi a beleidet...
And the guilty'll bleed when that moment comes. They'll be coming to claim, take your soul away BF'42:SiX Iceman, team-de|Iceman, PT-6|Iceman, BC2: Iceman6, BF3: Icemanr6