5403
-
#336 Lahat itt üzenetet szerkeszteni??? Mert akkor én is kijavítom. -
#335 Sőőőt, ha jön admin akkor csak az első képet tartsa meg... -
#334 Bakker ezt egymás mellé rrakta, nem egymás alá...
Ha admin jön javítsa ki plz... -
#333 fél megás kép!wow -
#332 LOL pink slip az amikor benyered vki autóját...az nem 1ember.LOL :D -
#331 Drágassssszzzzááágom...
-
#330 erre talán nem is kell optikai tuning csak motor de abból is kevés -
#329 SL65 ///AMG -
nálam ez a nyerő szekér -
IStexI #327 Pink Slip-ről valami? még mindig érdekel... -
IStexI #326 Jah a lémyeg... magamtól jutottam el idáig, szarda óta elég sokat toltam és kitapasztaltam, hogyan kell hatékonyan:) végigtolni, majd írok 1 kis faq (nem neked gondolom addigra te is végignyomod) a negyérdeműnek.... -
#325 -
maxius #324 Hyundai Tiburont hogy lehet megszerezni? Ő az én kedvencem az összes NFSU-ban -
IStexI #323 Az slr nekem is az 1ik kedvenc kocsim... (álmodozni csak lehet?) De nam valami nagy durr. Olyan elgánsan lustán mormogva gyorsul mint 1 luxus cirkáló, de ez itt nem nyerő:) Viszont ettől függetlenül még mindig gyönyörő...
Annyira, hogy azt hittem fölösleges bármiféle optikát rakni rá mivel úgyis csak elrontaná... aztán lett ez... beszarásqrvaszép:)
-
IStexI #322 Bocsika, én semokára végzek de ezzel a pinkslippel még nem találkozat. Emléxem, hogy volt valami ilyesféle név miután begyláztam az ellenfleket de még direktbe nem találkoztam vele... -
#321 Ez már egy Erősebb Supra, csak az a baj,h ogy nem nyeretm meg Pink Slip-be a porschet, 10. vagyok...
-
IStexI #320 őőőő, hát egen... ehhez hasonlót én is találtam... de 1 napja néztem szal lehet most már van kint valami, de hiszem.... csítelni én sem szeretek de ezek a zsaruk naon felbasztak:) -
#319 nem tom, ezek szerint van más játék is aminek most wanted a neve... -
#318 jah ez nem is az, OK STORNO! :D -
#317 ez mi a pöcsöm? -
#316 tessék, kb 1 perc volt míg megtaláltam :D, de én nem használok az biztos, inkább majd egy 100%-os végigjátszás...
cheats -
Bruce007 #315 Én csak a Milestone-t nem vágom a zsarusnál,h akkor mit kell csinálni? Én azt szoktam,h megyek össze vissza és töröm a Yardokat. Amúgy annyi az egész,h összetörsz egy csomó rendőautót és nyersz :) -
szabolcs17 #314 A karrier elkezdése után 3 versenyt mentem és 3 győzelem, de aztán jöttek a zsarus feladatok de egyszerüen nem tudok tovább jutni, valaki segítsen? -
IStexI #313 A rendőrökkel eléggé ki van a faszom... szal bevallom már utána néztem némi csítnek de eccerűen nem találtam! 20p google után feladtam vagy csak én vagyok faszláma hogy nem találtam? -
#312 Valaki rakjon már be egy dögös Impreza-t!!! -
IStexI #311 fasza.... :) -
#310 na milyen a game? -
#309 ilyen hamar eljutottál idáig??? vagy csít?? -
IStexI #308 áááhhh elbasztam boccs...
szal a gt porsét akartam ha már ilyen népeszerű a porse. Nekem naon jönnek be de ez...hát ez kész... úgy megy, hogy leég a hajam! Tuning nélül is! Naon durva! Alapból csak ultimate motort lehet belerakni, de inkább a többire kell gyúrni, hogy legyen mi megfogja:)
-
IStexI #307 Pl itt ez a gípezet...
-
IStexI #306 ASSZEM ez a garage topic... szal a rendesbe tedd plz. Itt már csak az örömködés megy.... -
adam64 #305 mindig mindenér fognak üldözni a rendőrök?
létszi valaki válaszoljon -
#304 Én meg még egy golf gti-vel szívok délután ota. Motor tuning nem lehetséges, pénz kevés.... -
#303 -
#302 Nyerted vagy vetted? Csakmert ölég drága (75K) -
Bruce007 #301 Hali! A Saját verdabeállítás az,h van? Azt nem vágom,h +,- micsoda?
Szóval ha mindent maxraa teszek elvileg az a legjobb.. ? pl turbónyomást nincs értelme alacsonyabbra rakni csak maxara... Szóval ti,h állítgatjátok,h jó legyen? -
#300 A még mindíg Suprám van....
-
#299 úúúú de szép ótó:D -
#298 Az új kedvenc, persze az álmom az SLR McLaren...
-
#297 énmaj otthonról feltöltöm demos másná vook egybként naon klafa estére fene lesz