5403
  • Looserke
    Lahat itt üzenetet szerkeszteni??? Mert akkor én is kijavítom.
  • Looserke
    Sőőőt, ha jön admin akkor csak az első képet tartsa meg...
  • Looserke
    Bakker ezt egymás mellé rrakta, nem egymás alá...
    Ha admin jön javítsa ki plz...
  • DJ Skyline
    fél megás kép!wow
  • bodesz
    LOL pink slip az amikor benyered vki autóját...az nem 1ember.LOL :D
  • Looserke
    Drágassssszzzzááágom...

• Willi Betz
    erre talán nem is kell optikai tuning csak motor de abból is kevés
  • Willi Betz
    SL65 ///AMG
  • Willi Betz

nálam ez a nyerő szekér
  • IStexI
    Pink Slip-ről valami? még mindig érdekel...
  • IStexI
    Jah a lémyeg... magamtól jutottam el idáig, szarda óta elég sokat toltam és kitapasztaltam, hogyan kell hatékonyan:) végigtolni, majd írok 1 kis faq (nem neked gondolom addigra te is végignyomod) a negyérdeműnek....
  • SASboy
  • maxius
    Hyundai Tiburont hogy lehet megszerezni? Ő az én kedvencem az összes NFSU-ban
  • IStexI
    Az slr nekem is az 1ik kedvenc kocsim... (álmodozni csak lehet?) De nam valami nagy durr. Olyan elgánsan lustán mormogva gyorsul mint 1 luxus cirkáló, de ez itt nem nyerő:) Viszont ettől függetlenül még mindig gyönyörő...

Annyira, hogy azt hittem fölösleges bármiféle optikát rakni rá mivel úgyis csak elrontaná... aztán lett ez... beszarásqrvaszép:)
  • IStexI
    Bocsika, én semokára végzek de ezzel a pinkslippel még nem találkozat. Emléxem, hogy volt valami ilyesféle név miután begyláztam az ellenfleket de még direktbe nem találkoztam vele...
  • FOXX supreme
    Ez már egy Erősebb Supra, csak az a baj,h ogy nem nyeretm meg Pink Slip-be a porschet, 10. vagyok...

• IStexI
    őőőő, hát egen... ehhez hasonlót én is találtam... de 1 napja néztem szal lehet most már van kint valami, de hiszem.... csítelni én sem szeretek de ezek a zsaruk naon felbasztak:)
  • Dave000
    nem tom, ezek szerint van más játék is aminek most wanted a neve...
  • Dave000
    jah ez nem is az, OK STORNO! :D
  • Sland
    ez mi a pöcsöm?
  • Dave000
    tessék, kb 1 perc volt míg megtaláltam :D, de én nem használok az biztos, inkább majd egy 100%-os végigjátszás...

cheats
  • Bruce007
    Én csak a Milestone-t nem vágom a zsarusnál,h akkor mit kell csinálni? Én azt szoktam,h megyek össze vissza és töröm a Yardokat. Amúgy annyi az egész,h összetörsz egy csomó rendőautót és nyersz :)
  • szabolcs17
    A karrier elkezdése után 3 versenyt mentem és 3 győzelem, de aztán jöttek a zsarus feladatok de egyszerüen nem tudok tovább jutni, valaki segítsen?
  • IStexI
    A rendőrökkel eléggé ki van a faszom... szal bevallom már utána néztem némi csítnek de eccerűen nem találtam! 20p google után feladtam vagy csak én vagyok faszláma hogy nem találtam?
  • Szabi84
    Valaki rakjon már be egy dögös Impreza-t!!!
  • IStexI
    fasza.... :)
  • LeBronjózska
    na milyen a game?
  • Looserke
    ilyen hamar eljutottál idáig??? vagy csít??
  • IStexI
    áááhhh elbasztam boccs...

szal a gt porsét akartam ha már ilyen népeszerű a porse. Nekem naon jönnek be de ez...hát ez kész... úgy megy, hogy leég a hajam! Tuning nélül is! Naon durva! Alapból csak ultimate motort lehet belerakni, de inkább a többire kell gyúrni, hogy legyen mi megfogja:)
  • IStexI
    Pl itt ez a gípezet...
  • IStexI
    ASSZEM ez a garage topic... szal a rendesbe tedd plz. Itt már csak az örömködés megy....
  • adam64
    mindig mindenér fognak üldözni a rendőrök?
    létszi valaki válaszoljon
  • Falconer
    Én meg még egy golf gti-vel szívok délután ota. Motor tuning nem lehetséges, pénz kevés....
  • Gaba9
  • GregSB
    Nyerted vagy vetted? Csakmert ölég drága (75K)
  • Bruce007
    Hali! A Saját verdabeállítás az,h van? Azt nem vágom,h +,- micsoda?
    Szóval ha mindent maxraa teszek elvileg az a legjobb.. ? pl turbónyomást nincs értelme alacsonyabbra rakni csak maxara... Szóval ti,h állítgatjátok,h jó legyen?
  • FOXX supreme
    A még mindíg Suprám van....

• Sheke
    úúúú de szép ótó:D
  • Looserke
    Az új kedvenc, persze az álmom az SLR McLaren...
  • Sheke
    énmaj otthonról feltöltöm demos másná vook egybként naon klafa estére fene lesz