5403
  • Dave000
    valakinek dobtak már ki ilyen szöges nemtommit?? most az a milestone, de én még nem találkoztam olyannal...
  • fitutufi
    valaki überelte már közületek ?:P
  • fitutufi
    egyszer mentem rendőrüldözésnél 214 000 bounty vagy mi a neve, de ott már vártam mikor találok bujohelyet annyi rendőr volt rajtam
    az húzós volt, és elég sokat hozott, egy bl rival meg is lett amennyi kell

na erre varjatok gombot (214 000) :D
  • Sylvester
    Én még csak 30% nál járok...Porsche Cayaman S,Audi A4 , MicsuKICSI :D VIII

• Dave000
    334 km/h.. nem is rossz egy Punyesztől :D

• alberto 15
    végre egy jó kép jó élnsimítással
  • Vlala #290
    Sziasztok!
    Ahogy elnézem, ez a game sem a belső nézetről fog szólni :( Sebaj.
    Egyébként a garázsban készült képek tuti magyar hangulatúak: Zsír verda, csilli-villi fényezéssel és szénné polírozott felnikkel, a garázs meg úgy néz ki, mint egy disznóól...
  • fitutufi
  • DJ Skyline

• Dave000
    nektek, nem szarik be az a számláló ami azt méri mennyi ideig vannak mögöttetek a zsernyákok? milestone-nál elindul mondjuk 4 percről és a végén amikor elfogy ott áll 0.00-n és nem adja meg, hogy azt megcsináltam... kicsit idegesítő
  • danceboy87
    nem tudom, ennyire balfasz vagyok, azt nem tudok, hogy mi az a topik?
    szedtem le egy torrent filet de nem tudok vele mit kezdeni....
  • Seaweed
    nah rakeszultem hogy a #10-es Porsche-t majd nehez lesz legyurni...hat nem volt IS300-al is siman..amolyan "simaliba" volt ;))) Viszotn a fene egye meg a huzhato bonuszokat..vagy penzt vagy szabadulo levelet kapok mindig :P ... ki is probaltam hogy mire jo..(eddig maguktol nem tudtak elkapni)....volt 4 levelem...szal ha lekapcoslnak ilyennel vagy penzel valthatod meg a szabadsagod...Jah meg a Bounty ertekembol levontak 100.000-et!! (727 bolt 627 lett....gyorsan mentem is egy "kort"...hogy 800.000 fole tornasszam )

jah es bocs hogy ide irom..de a masik topic tele van "hulyesegekkel"....(hu de fonom voltam :P)
  • Sakuu
    Nem tudod leszedni?Mint mindenki más?Amugy nekem nincsne meg mert szerintem felesleges.
  • danceboy87
    nem küldené el valaki a [email protected] cimre a nocd crack-et?
  • Dave000
    nah, a jelenlegi Porschem:

1024x768
  • danceboy87
    topik? bocsi, de ezt nem értem, hülye vagyok, szóval akko mit kéne csinálnom?
  • gercse
    menj át a rendes topikba...
  • Sakuu
    ezt nem a garázs topikba kéne bemész a normál topikba és ott a keresőbe neirod hogy ftp ki ad majd egy cimet bemásolod ahova kell és szeded...
  • danceboy87
    valaki adjon már egy cimet ahonnan leszedhetném, már szedtem le valami torrent szart, de az se tudom mi az
  • danceboy87
    tudna valaki egy cimet adni?
  • báttyó02
    netrül
  • danceboy87
    Hy!

Ti honnan szedtétek le hozzá a nocd crack-et?????
  • Tibor
    Audi A4 vagy Toyota Supra a jobb?
  • Barni
    na elnyertem én is pink slipsel a porsche-t
    kicsit átalakítottam:

• heystumafly
    ez qrv@ jó!
  • Evogordon
    Én is berakom a kezdetleges kocsimat :)

• Seaweed
    Jaja..van amelyik izgul es felrebeszel..van amelyik dadog az izgalomtol...van kozpontos csajszi akinek szofosasa van... :DD
  • GregSB
    Olvasd el amit írtam, ne csak a képeked nézd. A suprám vannak unique tuningok is!
  • IStexI
    Jobb a szupra...

Ez a gyakorlatban is így van?
  • GregSB
    A rendőrök rádiószövegein én is jókat szoktam nevetni, nagyon jól megcsinálták :D
  • GregSB
    Jah sorry. Ezt én is észrevettem. Pl. a legutóbbi üldözésem előtt 0,2 volt a heatlevelem (#216), Most pedig 3x :D(#257) Mindez 1 üldözés után. Jó mondjuk az volt a Milestone a BL10nél, hogy 4 roadblockon átmenni, minimum 5 perces üldözés, 10Ezres bounty. én ezt mind 1 üldözés alattszedtem össze:)
  • Richard90
    Már van egy képem de azt még nem töltöm fel ... :)
    majd ha jól fog kinézni akkor...
  • Seaweed
    Hehe...probalgatom az elobb hogy milyen hatassal van a sajat kezu alligatas a jarganyra. Megyek 250+Km/h a palyan, elhuzok egy fakabat melett...az beszol a radion (kb igy hangozott):

-"Kozpont!... Gyorshajto...xyz iranyba a palyan tart....őőőőőőööööö...varjon......öööö hatos kod.....Kozpont!...elvesztettem...kiszallok!...."

Olyat rohogtem majd ledoltem a szekrol
  • Seaweed
    Valamit felrertettel.

Ezt en tudom. Azt probaltam elmagyarazni hogy uj autoval seperc alatt osszedtem a megbecsulesuk...pedig meg csak tuningolva se volt :D
  • IStexI
    Asszem elnyerte a végleges formáját a puntóm. Nen is tudtam, hogy van új de naon teccik...

• FOXX supreme
    a turbo meg a supercharger ugyanaz a játékba, mert énis nyertem superchargert, és amikor bemenetem a tuningolóba, akkor turboként rakta be a verdába...nekem is Suprám van:)
  • bazze
    Nekem nem rakja fel a daemon tools 4 et, sem az alcoholt :(
    de még unintallálni sem lehet a daemon tools t :(
    megáll a telepítő :(
  • GregSB
    Sorry a nagy képekért, nem értem hogy lett 1024x768as, amikor a játék felbontása 800x600on volt ?????
  • GregSB
    Ugyanazok a tuningok vannak a 2 kocsin, csak a Suprán van + unique Turbo, Supercharger, meg Suspension. Ennyit számít!
  • GregSB
    Egyébként: BlackList 10. helyezet kivégezve! Porsche Cayman pedig Pink Slipsel elnyerve! :)

+ mellé nyertem unique suspension. Ezt a Suprára raktam fel (mindent ilyet a Suprára rakok).

Hát... Azt hittem a Caymannal fogok ezek után menni. Tévedtem, a mostani suprám megeszi reggelire (csekk adatok):