5403
-
#176 aki ilyn autóval ment már elvertem!! -
#175 nem -
#174 nem, mért kéne? nektek már megvan a most wanted? honnan szedtétek, nekem is kell!! :-DDD
-
#173 ismeros?
-
#172 Ez nem az a topik!
Olvass vissza rendes most wated topikban... legalább 20 serialt találsz hozzá... -
zee13 #171 kÉRLEK ADJA MEG VALAKI PRIVIBEN A SERIAL-T....
-
#170 -
#169 Holnap már erősen tolni fogom... -
castorr #168 hm? -
#167 élsimítást rárakhatnád...........vagy nem bírja a karcsika?
-
#166 zannyád!
-
#165 Valami ticketakármi, vagy mi a szösz, az ikonja egy kocsi elötte egy felnyíló sorompó. Amikor bizonyos időn belül el kell jutni a következő kapukig.
Akárhányszor újra lehet játszani bármelyik versenyt, a Safe House béli menüből. -
castorr #164 Első, a best: :)
Második:
-
CUCLI #163 Verda1:
Verda2:
-
#162 -
#161 Amugy igen védelmi meghajtós -
#160 Melyek ezek és hogy lehet őket ismételgetni? -
#159 :DDDDDDDDDDDDDDDDD
nem Tetrisről fényképezzük előhivatjuk, be scannerjük és feltöltjük ide :DDDD -
#158 nem, nem játszunk vele!
a képeket rajzoljuk. -
#157 who give a shit? -
#156 csodás.....cpslck offplz lamenoobujrek. -
#155 NYOMJÁTOK MÁR A MOST VANTEDET?? MILYEN? NEM VÉDELMI MEGHAJTÓS UGYE?? HOLNAP MÁR ÉN IS TOLOM!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! -
#154 nyálasan néz ki :) -
#153 Az első gépem :)
Még nem tartok itt a careerben, a Challenging Seriesben jutottam el már odáig hogy Gallardoval menjek, és ezután a My Carsnál lehet tuningolni.
Érdemes egyébként szerintem a Career előtt végignyomni a Challenging Series-t, mert nagyon sok autót meg lehet ismerni, és így könnyebb lesz már dönteni a Careerben, Én pl Subaru Imprezát tuti nem fogok venni, kegyetlenül elb@szták, nem kanyarodik :( -
#152 itt a puntóm :)
-
#151 A hangja milyen... ? -
#150 fasza képek -
-
#148 Most vegeztem..megyek haza taposni billt :P -
beerka666 #147 NST CIFU
te hol jársz a BlackListen?
hanyas emberkénél -
#146 A bounty nem pénz, hanem éppenséggel fejpénz, vagyis ennyire "rajonganak" érte a rendőrök.
Amúgy pénzszerzésre a legjobb az időre menő verseny. Igaz kicsit unalmas sokadszorra nekivágni, de nincs ellenfél, és legalábbis az elején nem túl nehéz, lazán belefér egy-két vezetési hiba. -
#145 Csak játsz bőszen. :)
Az első optikai tuning cuccok viszonylag hamar jönnek, még a #15-ös csákóhoz szükséges versenyzések alatt. A #14-es srác alatt jönnek az első teljesítménytuning dolgok, Nitro, motor, felfüggesztés, stb. -
#144 -
#143 lol -
#142 lol -
#141 Én lol még meg sincsen :DDD jo sokáig dolgozol mondjuk már nekem is fél évem van hogy szabaduljak :DD -
#140 Még az elején, de teszik:
-
#139 -
#138 A kis drágaságom:
-
#137 ezt énis szeretném tudni....