5403
-
#498 :) Jo kis gép az. Én még most asszem csak a 10. vagyok a listán, szoval a tuning nem hozna ki belöle még sokat. -
#497 miért kell ekkora képekkel bombázni nagyon jo nagyon tetszik de a topikba ne legyenek ekkora képek szvsz. -
#496 finom -
#495 KÖszi! Az optikán már nem változtatok többet, mert azt akarom hogy Audi formája maradjon. A szárnyon is gondolkoztam, de végül ezt az egyet hozzáillőnek találtam, nem túl nagy. A belső részeket folyamatosan rakom bele, amint elérem őket. Most olyan 280-at megy nitro nélkül. Nitróval nem volt időm a sebességmérőre nézni. :) -
#494 -
#493 Alakúl a suprácska
-
#492 Sztem a színeken alakíts v.mit :) Persze ez csak az én véleményem ! -
#491 Qrva jól néz ki!
Ha a vége felé lesz sok pénzem, veszek én is, mert most a teljesítményre hajtok. (Evo, csak átfestve és csak motortuning. -
Dodo55 #490
-
Block #489 Kicsit kicsekkoltama lambordzsinimet: D
370 -nél még gyorsult mint atom de elfogyott az út :( (nitro nélkül) -
#488 -
#487 -
#486 Semmi semmi! Csak gondoltam segítek :) Átmegyek 2 üveg whiskey-vel és kipörgetjük :D -
#485 'mer nincs mit:)
-
#484 thx -
#483 király!
-
#482 -
-
#480 elg jo:... -
#479 mi?
-
#478 na 13% nál járok, aztán van két zsír gépem: ( a suprát nyertem)
Golf:
Supra:
-
#477 Átmegyek oszt kipörgetem :DDDD -
#476 Majd küld el csak nemsokára mekk el ithonról azt nemtom most megcsinálni ! Majd késöbb. -
#475 Segíthetek ha gondolod... -
#474 elküldöm a mnetésem segítesZ?
bagy tucc valami kódot?
egyszerűen nem bírom legyőzni...
nézd már meg MW topikban, hogy mi a bajoM:)
lool
a géme!
-
#473 Én tudok nyerni és ki is fogom jáccani csalás nélkül, csak szeretnék már egy két kört száguldozni egy MURCIELAGO-val meg egyéb ijen kemény kocsival ! -
#472 naja én meg a #13 adikon....
de nem tudok nyerni.... -
#471 Hol találhatok 100%-os mentést ??
A blacklist-en most vok a 11. helyen de már nagyon kiszeretném próbálni a gallardot meg a többi kocsit !! PLS HELP ME ! gyors lécci valaki ! -
#470 Jah az a Pimp My Ride HQ :) Nincs semmien kipuff meg lámpa megmittomén. Elején én is néztem ,hogy nehogymá ne legyen ,de mosmá leszarom csak az utat figyelem :) -
#469 jók a kocsijatitok... az enyim meg egy nagy szar, mert nem tudok egy versenyt se nyerni:)
-
#467 Eclipse gurul, de jön a kanyar ^^
-
#466 nagyon Cool az új Fejléc THX! -
#465 már csak az nvidia logo hiányzik róla :) -
#464 Na ja!
Mi kerülne akkor a Most Wanted 2-be ha nem az éjszaka meg a neon...
Amúgy pl. kipufogót, lámpákat lehet csinosítani?
Mert én még nem találtam ilyet.
Vagy itt is furikázni kell a városba azt egyszercsak megleled a boltot?
Ami van sárga "garázs" ott érdekes hogy festéstől a motortuningig minden bent van.
Annyi a lehetőség ami ott van???
-
#463 Jelenlegi gépem:
-
#462 Dikk mááá most látom ,hogy pörög a banner :D:D:D:D:D de durva! Grat eddig szvsz a MW-s bannerek a legjobbak! -
Block #461 audi a tuti! -
#460 Na ez az én kicsikém ! Csak az a gáz, hogy JPG-be van és lerontotta a szépségét.
Nektek tetszik ??? -
-
Block #458 mi az a x?
mert mikor lecsuktak akkor a free jailes kellet de az x-eket mikor huzogatja?