5403
-
Block #457 Na ez a csirke 5-ös is megvolt..... :D
A gallardoval esélye sem volt.... amugy a corvett amit adott elég szutyok .... -
#456 Itt nincs sztem kötsög neon! SZVSZ itt nem arra törekedtek a fejlesztők mint UG-ban ,hogy csicsa meg minden szir-szar és már oan volt a kocsi mint egy církusz! itt már a suhanásra kell figyelni :) Neon helyett ott vannak a rendőrök érjétek be azzal :D -
#455 Persze!
Én még csak az első kettőt nyomtam le, de mindkét verda a garázsban!
(A lentebb látható Golf is onnan van)
Kérdés: most akkor nincs is éjszakai verseny neon cuccos meg ilyesmi???
-
#454 Nincs csak komplett bodykit! De tuti sokat látnád :D -
#453 Az attól függ. -
#452 Képzeld ,ha lenne neon meg fuckom akkor egyeseknek ,hogy szaggatna! Meg minek? Ez kocsi nem karácsonyfa! -
#451 nagyon jó banner, grt a készítőnek :) -
Turboraider #450 Hy aki tudja honnan lehet a BÓNUS DVD-t leszedni az kérem szóljon.Nem torrentre gondolok!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! -
#449 Most idegesített fel de nagyon a játék. A 6os BLes srác Milestone Eventjei nagyon húzósak. 22kocsit megtagelni, 10 roadblock, 4 spikestrip és 7 perces üldözés. Egymás után 3 Busted (ebből 1et bonusal kiváltottam), már csak 1 üres X maradt a Suprámnál. Mi lesz ha ez betelik? Többet nem használhatom a kocsit? -
bodajoci #448 Hi!a játék maga igen lol de hiányoznak a neonfények,a hangfalcuccok,meg a különböző visual tuningok.ennyi mindent sztem nem kellett volna kivenni a játékból csak azért mert sportkocsikat raktak bele
-
#447 HI akinek sikerült játszani LAN-ba a hamachi nevü progival légyszi irjon!Nekünk csak odáig ment hogy láttuk egymás szerverét és mikor bemennénk csomó ideig connecting ablak majd kiirta hogy megszakadt a kapcsolat PLZ HELP -
#446 oan mint az nfsu2-be hogy a fényszorokra ragastott mizék vagy iesmik vannaké?
-
#445 Az autóra csak egy vinylt rakhatok? -
#444 Vlaaki tudna segíteni hogy hogy a legegyszerübb autót cserélni most egy chevrolettem van a legelső de le kéne cserélni valami másra hogy lehet?ugy hogy el kell adni és odadob az autosboltba vagy össze kell gyüjteni a pénzt rá.lehet elnyerni elenfelektől auto hogyyan?a circuit,drag,sprint sbt versenyeken kivül hogy szerezhetek még pénzt????
HELP!!PLSSSSSSSSSSSSSSHELP!! -
#443 Fincsi! -
R9 #442 Hát nem gyönyörű?:-)
-
#441 az ellenfél elnyert kicsikéjével is lehet nyomulni? -
#440 jah
késobb én is rájottem -
#439 Nahh valamiért nem jelent meg. Talán most:
-
Paranoia #438 wah nah mostmár frankó.
remélem azért berosszúlni nemfogtok:) -
#437 Szerény, de kemény!
Én ezzel szelem az utakat:
-
#436 ráviszed az autóra a nyilat akkor non-stop forog -
Andrejka #435 nem tudja valaki hogy a most wanted magyarországon mikor jelenik meg?vagy nem tudja valaki hogy hol lehet letölteni? (de nem torrentről) plíz -
#434 kisit szédítő
-
#433 király az uj banner!!!!!!!!!!!!!
-
Block #432 JOBB alsó de ezt érezni kell mert mindig máshol van!!! -
#431 melyik kérdőjel alatt volt? hátha ugyanott lesz :) -
#430 Meine kleine! :D
-
#429 Miert zavar kiskoma?! Nem is ugyanugy nez ki....
Ha meg zavar akkor nenezd..nekem ez tetszik. -
shiftáj #428 nekem még csak most jöna 7. emberke.. vagyis csaj :) -
Block #427 én egy full tuningos audi a4 quatroval nyomtam le mint a szemetet :D
esélye nem volt nagyon lámi!!! :D monjuk full tuningos volt a audi is de ez hát lol ultimate minden :DDDD -
#426 persze az evo szebbbb -
#425 #418
nézzétek meg
nagyon kira a két logan -
R3GiDON #424 oké megfogadom. -
#423 Melyik volt a 3 kérdőjel közül? Én is most fogom őt kihívni. -
#422 nagyobb képet ha lehet!:D
amúgy nehéz volt elverni? az én suprám ennyit tud: #337
ezzel akarok kiállni ellene... -
#421 ien evom csak nekem van :D
evo VIII -
Block #420 NA a hatodiktól elnyrtem egy full ultimate-s gallrdot (lool ilyen tuningszintem még nem, is lehetne :D) amugy mindenkié megvan aki számít szerintem :D
-
#419 a felni legyen fekete,vagy ezüst,és akkor passzol minden!:) -
#418 logan van? :D
vmi ilyesmi:
logan 1logan 2