5403
-
#136 a tuningcuccokat mikor kepom meg? o: -
#135 -
BladeW #134 Nagyon durva, hogy teljesen lehuzva a grafikat kb nfsu1-2 szintjen van a grafika...
-
#133 Tizegynehany eve meg iskola kornyeken se jartam
Amugy ne aggodj...most epp melo van..szal ott hagytam...mire vegzek szvsz te mar boven lekorozol... -
#132 hogy értél el ennyi pénzt? -
#131 Lol de ti hol jártok már én mas fogom leszedni ismerősnél ahol jön 250-300 kb/s de szerintem addig végig is viszitek ... :D nem jártok iskollába?? :DD én igen :DDD -
#130 Ez itt az én kicsikém!:D
-
salieri #129 igen, ez tenyleg alakul :) -
abonyitomz #128 király! -
#127 Ez az álmom! -
#126 -
#125 Is300-al lehet jah (futja ra) -
#124 Az elején milyen kocsikkal lehet menni? -
#123 Ez az elso gep (nem akarok spoilerezni ezert nem arulom el a tortenet elejet), amit a penzembol vettem, es kimentem az utcara vele! (szal a kerdesre igen! ;))
(en meg egeszen 11-ig tolom (hajnal 5-ol) aztan munka estig..azt ha elek meg jatszok kicsit ;)) -
#122 Lexust hamar beadja?? (én majd 11 körül jáccok majd) -
#121 kuldjetek még képet tuningolásró
én csak holnap fogok vele nyomulni -
#120 -
IStexI #119
alakul -
#118 kösz
-
#117 Bocsi, vegye ki valaki plíz az egyiket. -
#116 -
#115 -
castorr #114 Ime a kisautom:
-
IStexI #113 Plz mindenki méretezze át a shotokat ha tuggya!!! -
IStexI #112 Az első verda leszz.... hol vagytok többiek? Nem toljhátok?
-
IStexI #111 ja ja demós képeket törölni...:) -
ssolitude #110 -
#109 sry ez nem ide hanem mw topicba... -
#108 Jajj és még egy kérdés! A FAQ ban található autólista, az valódi??csak azért kérdem mert a gémbe elérhető autók között nincs SL65 AMG, Corvette C-6R. Vagy ezek majd szépen megjelennek ahogy haladok előre?most nem career ról beszélek mert ott jó hogy nincs az elején corvette, hanem quick race illetve my car opcióba.Csak azér meglepő mert SRT-10 meg Carrera GT van de nem érhetőek el, ezek viszont nincsenek is itt. -
moralosan #107 affene :) -
moralosan #106
bocs de nem tudtam kihagyni -
#105 nah... kocsikat szeretnék látni!! :D -
#104 mw topic és elolvasod az összeset ott van minden -
#103 Ha gondold? -
Alien1024 #102 Mclaren lessz benne?
-
#101 nyáááááááháháháháháhááháhá, utóljára ilyen fej nagyságnyi törmelékpixeleket a Driv3rben láttam!!!! LOOOOL -
#100 remélem érted? -
#99 Ha ráérek akkor ezt csinálom ha nem tetszik meny máshová ... -
Grusi #98 Te se vagy különb... vedd már kicsit takarékra magad, teleszpemmeled mindkét topikot. -
#97 LOL :DD lemaradtam a lentiekről:DD