5403
  • Danman
    HOgy lehet több vinylt felrakni a kocsira,mert én csak egyet tok feltenni eccerre?
  • XenonIceX #376
    hányszor fogod még beilleszteni?
  • Liszi
    erre várok én is,még csak ma kezdtem gémelni,de naon bejövős ez a gép :)
  • palesz191
    nagyon nagyon
  • Hunter of Deer
  • gabi007
    LOL
  • palesz191
    LOL
  • Seaweed
    Elvallalod?! LOL...ugytudtam azt kierdemelni es osztani szoktak, nem nagykegyesen felvallalni.... :DDD
  • palesz191
    lol
  • Duddits
    Nekem az életbe is a kedvencem az IS300! :-)
  • Duddits
    Nah, akkor ha nincs ellenetekre, elvállalom a házigazdaságot.
  • Seaweed
    En meg nem merkoztem meg a #9-el..de ezek szerint mar Bountyval tehetnem mert misi fole mentem epp az iment :P
  • Seaweed
    En mar a #9-ellen megyek vele....es nem tudok tole megvalni..hozzam nott ez a zold dog :D

• shiftáj
    egyszerűen nem engedhetem meg magamnak :D van egy merdzsóm is de mire összejön a kes rá h tunningoljam :D pff... most a 9. helyezett 790 000 bounty val van a helyén nekem meg mammamija 500 000 van :D , utállok menekülni a zsaruk elől... de végül is jó poén :D
  • shiftáj
    Én még mindig a GTI -vel zúzom :P pedig már a 9 helyen tartok :D, nekem teljesen megfelel. mindenkit lealázok vele :D
  • Hunter of Deer
    Ha az elején Lexust vettem azzal kb meddig lehet kihúzni?? hanyadik blacklistes embert tudom vele megverni??
  • Killberk #361
    Fehér Golfon tanultam vezetni, meg azzal vizsgáztam, bár az nem GTI volt.
    http://kepfeltoltes.hu/051119/golf_www.kepfeltoltes.hu_.jpg

Ezt ellenféltől nyertem, de optikai meg teljesítmény tuningot kapott. Blacklist 11-ik helyét ezzel szereztem meg (jelenleg itt tartok).
    http://kepfeltoltes.hu/051119/supra_www.kepfeltoltes.hu_.jpg

Ezt most vettem, direkt zsarus üldőzésekhez lesz. Nitrót leszámítva semmi tuning nem lesz bele. Nem tetszik az agyontuningolt autókkal való menekülés, lassabb autóval sokkal nagyobb a fun-érték szvsz.
    http://kepfeltoltes.hu/051119/mustang_www.kepfeltoltes.hu_.jpg
  • FOXX supreme
    Itt az új Subarum, csak nem volt elég zsém venni rá carbon motorháztetőt, meg apróságokat, mototrillag full, extra turbo...

• 00 Blue 00

• 00 Blue 00

• IStexI
    Hát ez így van! Sőt az adatok szart se érnek! Azok alapján 1xerűen nem lehet megítélni a kocsit csak gyakorlatban...
  • examinee
    Hát persze hogy van külömbség!
    PL egy DB9-es és egy sport klio között is sok külömbség van!
    Uttartástol kezdve a lóerőig és a forgatonyomatékig!
    És még az árárol nem is beszéltünk:D
  • GregSB
    Na a My Carsban kicsit megpöcköltem a DB9et :) Felraktam rá a performance tuningokat is. Hát papíron nem jobb a Supranál, vagy a Caymannál, de nem érdekel, imádom ezt a kocsit.

Egyébként nem lehet mindíg jól következtetni az adatokból. Pl a Suprám handling értéke sokkal nagyobb a Caymanénál, az utóbbit ennek ellenére jobb vezetni, sokkal kezesebb. Nagyobb tömege van, jobban fekszi az utat. A supraval ha rámegyek a járdapatkára az feldobja a kocsit, nem fog utat a kereke és kipörög, + össze vissza pattog. A Caymannál ilyen nincs, kegyetlenül ráterpeszkedik az útra, járdapatkától kicsit bebillen de megy tovább mind a 4 kerekével az úton :D
  • GregSB
    Most 3 kocsim van. A Supra, a Cayman (mindegyik maxra tuningolva a lehetőségekhez képest), ésegy ygári DB9 (most vettem). Egyelőre még nincs pénzem a tuningolására :D
  • fistin
    ez még csak ilyen kis szolid :)) még nagyon az elején vok..
  • examinee
  • DJ Skyline
    elvileg még SLICK van versenyben veled!:)
    de amíg nem éri el a topik az 500 kommentet addig nem lehet!
    [URL=http://www.sg.hu/forummoderalasalapelvek.php]"legalább 500 hozzászólás legyen a témában"[/URL] (A házigazdai jogok kiosztásának elvei )
  • Duddits
    Ide is kéne már egy házigazda. Elválalhatom, vagy esetleg valaki más?
  • SLICK
    sztem ha a felnit kicseréléd rajta sokkal jobb lenne de így is elég szép :)
  • FOXX supreme
    tényleg szép!!!
  • ScanaiFan
    itt az első járgányom..:D tudom nem nagy szám de még csak ma kezdtem el...:P
  • DEXTER92
    Emberi képzelőerő szárnyal, nemsoká az NFS-be elszállnak a gépek, hamarabb fog az NFS-be bekerülni egy car, mint a piacra.
  • DJ Skyline
    jó a színösszeállítás!
  • mAilkaEVO3

• FOXX supreme
    szépek!!! slr valami isteni...
  • clio1616v

[IMG]http://clio.uw.hu/speed 2005-11-18 21-06-12-89.jpg[/IMG]
  • Looserke
    Meg hát nézd csak meg a képet a nevemnél...
  • Looserke
    Nagyon állat. Ha nem tuningolod a gumikat és a felfüggesztést, hanem csak a motort, akkor állandóan tolja a fenekét annyira bika a motor...
  • jakewyler
    Jól megy?mert ezt a kocsit akarom megvenni!
  • DJ Skyline
    az én autóm így néz ki...semmi extra csak felni,és hátsószárny...én inkább a teljesítményre gyúrok!