5403
-
köszi -
thx... -
Torry #576 Ez gecjó! -
Szóval ezzel a szolíd kis masinával aratom a blacklistet, az a jó hogy olyan motortuningok vannak benne amik nekem nem is lehetnének még:
-
már mindenki kariert futott én meg nem tudok össze hozni 1 cd-kép sem LOOSER -
szép:)
-
gabesz012 #572 Hát nem úgy sikerült, ahogy akartam, de így is jó. :) -
gabesz012 #571 Na remélem sikerül... Még nem csináltam ilyet. Szóval nálam az ilyesmik a nyerők:
http://www.kepfeltoltes.hu/051119/gallardo_www.kepfeltoltes.hu_.jpg
http://www.kepfeltoltes.hu/051119/844313655golf_www.kepfeltoltes.hu_.jpg
http://www.kepfeltoltes.hu/051119/sl_www.kepfeltoltes.hu_.jpg -
Átalakúlt a Subaru....
-
senki?
lool:)
-
Block #568
-
Én szintugy vagyok vele. -
gabesz012 #566 Japán, tehát nálam az említésre sem méltó. :) De elég hányadék... (Japók közül csak Evo VIII, Impreza, és Skyline számít autónak nálam) -
van valaki aki kajakra ért az MW-hez, nem az elején jár, és segítene összedobni egy FAQ-t a verdákról tuningcuccokról satöbbi?
az írjon priovátot, vagy MSN (lent az aláírásomban)
-
kIRÁLY!
-
Akkor mit szolsz #553 -hoz? -
Én nem csalodtam az evoban, azzal is szépen nyertem a versenyeket. Nem használtam sokat, de meg voltam vele elégedve. -
gabesz012 #561 Na erről beszéltem... Már ne is haragudj, de ez undorító.
-
-
Aki kíváncsi hogy mit bír a verdája az feltétlenül nyomjon egy kört a 4-ik Tollboothon a 7ik blacklistes csajszinál! -
-
gabesz012 #557 Egyetértve! Én is pont ma nyertem meg. :)) Nekem azért is tetszik, mert nem csicsa; a saját kocsijaimra sem nagyon teszek optika tuningot, egy Lamborghini-re meg eleve szentségtörés lenne... Az Evo8-ban viszont nagyot csalódtam (nagy rakás sz*r), a Clio v6-om százszor jobb. ;) -
thx -
gyönyörűű 
-
gyááá ha már vkinek nincs ízlése minek mutogatja az autóját?:DD van pár ultra elvetemült bringa:))) -
Dodo55 #553
-
csak szolidan
-
Caymanböl sikerült nitro nélkül kihozni 310et! És még csak a 9es jelöltet kell elvernem. :) -
tRsgege #550 szeeeep danny:))) -
mi jo má ez a kocsi :DD 

-
Itt az én kicsikém:)
-
Nagyon jo lett, szerintem sem kell sok csicsa. Én is Barontol nyertem az enyémet, de még nem járok a 7esnél. -
moralosan #546 arra senki sem gondol, hogy csak azért teszi fel a grafot, hogy csináljon egy képet? :] ha rosszul gondolom sorry -
Én is de az még messzevan :DD most a DB9-esre várok, remélem az jóak lesz :D -
én Turbot (forevör) akarok majd venni!:D -
Egyszerű de nagyszerű :) Nem igazán szeretem a csicsát, szal visszafogottan lett odavágós :DD motorikusan persze a toppon van :) Még Baron-tól nyertem, de már a 7-es Black List emberkénél járok
-
standal #542 Hi all
Mi van akor ha valakit ugyan azzal az autoval elkapnak a rendörök háromszor?
Ja és nem tudja valaki hogy honan lehet letölteni a money gen-t egy másik oldalon láttam hogy megvan de onnan nem jön le!!
Elöre is kösz! -
odabasz
-
a korvettem 360-t ment eddig!
csak elfogyott az egyenes,és jött egy kanyar!
-
Az lehet. Nekem a bodija nem tetszik, de ha megy 300at akkor igy is elfogadnám :)