5403
  • robotnyk
    köszi
  • FOXX supreme
    thx...
  • Torry
    Ez gecjó!
  • Dave000
    Szóval ezzel a szolíd kis masinával aratom a blacklistet, az a jó hogy olyan motortuningok vannak benne amik nekem nem is lehetnének még:

• DAVE23
    már mindenki kariert futott én meg nem tudok össze hozni 1 cd-kép sem LOOSER
  • The FlashBack
    szép:)
  • gabesz012
    Hát nem úgy sikerült, ahogy akartam, de így is jó. :)
  • gabesz012
    Na remélem sikerül... Még nem csináltam ilyet. Szóval nálam az ilyesmik a nyerők:

http://www.kepfeltoltes.hu/051119/gallardo_www.kepfeltoltes.hu_.jpg

http://www.kepfeltoltes.hu/051119/844313655golf_www.kepfeltoltes.hu_.jpg

http://www.kepfeltoltes.hu/051119/sl_www.kepfeltoltes.hu_.jpg
  • FOXX supreme
    Átalakúlt a Subaru....

• The FlashBack
    senki?
    lool:)
  • Block
  • Falconer
    Én szintugy vagyok vele.
  • gabesz012
    Japán, tehát nálam az említésre sem méltó. :) De elég hányadék... (Japók közül csak Evo VIII, Impreza, és Skyline számít autónak nálam)
  • The FlashBack
    van valaki aki kajakra ért az MW-hez, nem az elején jár, és segítene összedobni egy FAQ-t a verdákról tuningcuccokról satöbbi?
    az írjon priovátot, vagy MSN (lent az aláírásomban)
  • The FlashBack
    kIRÁLY!

• Falconer
    Akkor mit szolsz #553 -hoz?
  • Falconer
    Én nem csalodtam az evoban, azzal is szépen nyertem a versenyeket. Nem használtam sokat, de meg voltam vele elégedve.
  • gabesz012
    Na erről beszéltem... Már ne is haragudj, de ez undorító.
  • DJ Skyline
  • Looserke
    Aki kíváncsi hogy mit bír a verdája az feltétlenül nyomjon egy kört a 4-ik Tollboothon a 7ik blacklistes csajszinál!
  • SASboy
  • gabesz012
    Egyetértve! Én is pont ma nyertem meg. :)) Nekem azért is tetszik, mert nem csicsa; a saját kocsijaimra sem nagyon teszek optika tuningot, egy Lamborghini-re meg eleve szentségtörés lenne... Az Evo8-ban viszont nagyot csalódtam (nagy rakás sz*r), a Clio v6-om százszor jobb. ;)
  • robotnyk
    thx
  • fernando torres
    gyönyörűű
  • 12346
    gyááá ha már vkinek nincs ízlése minek mutogatja az autóját?:DD van pár ultra elvetemült bringa:)))
  • Dodo55

• robotnyk
    csak szolidan

• Falconer
    Caymanböl sikerült nitro nélkül kihozni 310et! És még csak a 9es jelöltet kell elvernem. :)
  • tRsgege
    szeeeep danny:)))
  • asfa
    mi jo má ez a kocsi :DD
  • Falabu #548
    Itt az én kicsikém:)

• Falconer
    Nagyon jo lett, szerintem sem kell sok csicsa. Én is Barontol nyertem az enyémet, de még nem járok a 7esnél.
  • moralosan
    arra senki sem gondol, hogy csak azért teszi fel a grafot, hogy csináljon egy képet? :] ha rosszul gondolom sorry
  • geri15
    Én is de az még messzevan :DD most a DB9-esre várok, remélem az jóak lesz :D
  • DJ Skyline
    én Turbot (forevör) akarok majd venni!:D
  • geri15
    Egyszerű de nagyszerű :) Nem igazán szeretem a csicsát, szal visszafogottan lett odavágós :DD motorikusan persze a toppon van :) Még Baron-tól nyertem, de már a 7-es Black List emberkénél járok

• standal
    Hi all
    Mi van akor ha valakit ugyan azzal az autoval elkapnak a rendörök háromszor?
    Ja és nem tudja valaki hogy honan lehet letölteni a money gen-t egy másik oldalon láttam hogy megvan de onnan nem jön le!!
    Elöre is kösz!
  • geri15
    odabasz
  • DJ Skyline
    a korvettem 360-t ment eddig! csak elfogyott az egyenes,és jött egy kanyar!
  • Falconer
    Az lehet. Nekem a bodija nem tetszik, de ha megy 300at akkor igy is elfogadnám :)