Tíz évvel ezelőtt debütált a Windows 95

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

NEXUS6
"Ennyit azokról akik lopással vádolják a MS-ot..."

Bakker, menj el gyorsan a különbözõ bíróságokra, és moindd el nekik, mert vagy 10 jogsértési pere biztos van még folyamatban a M$-nak.

Histeria est magistra vitae. Ez nem trollkodás, ez online graffiti! ;) https://suno.com/@nexus65ongs

NEXUS6
"Kíváncsi lennék hogy tartanád el a családod, nyílt forráskódú programok irogatásával...?!"

Azzal sehogy, azt nem is arra találták ki. Én meg kíváncsi vagyok hogyan fogsz 10 év múlva IT vállakozást indítani, ha csak kereskedelmi szoftverek lesznek, meg szoftver szabadalmak?

Ha az életben is ilyen vidám fiú vagy, mint itt a neten, akkor valószínûleg össze tudnánk haverkodni, és akkor természetesen bármikor szivességbõl is megkapálom a kukorica földedet😉

(Te komolyan fizetsz valamelyik családtagodnak, ha kitisztítja a wc-t, vagy nálatok ez hogy mûködik?)

Histeria est magistra vitae. Ez nem trollkodás, ez online graffiti! ;) https://suno.com/@nexus65ongs

NuCLEARScoRp
Windows történelem! Érdekes és alapos cikk, mindekinek csak ajánlani tudom!

"A Microsoft részt vett a korai Macintosh szoftverek (pl. Word, Excel) fejlesztésében, és megalkotta saját grafikus felületét, amely képes volt a kisebb teljesítményû PC-ken futni.Az Apple jogi kifogásai nyomán a Windows 1.0 nem használhatott egymást átfedõ ablakokat és lomtárat, melyet a Microsoft késõbb licencszerzõdéssel vett át."

Ennyit azokról akik lopással vádolják a MS-ot...

Még sosem volt úgy, hogy ne lett volna valahogy! A valóság elferdítése egyenlő a hazugsággal. A Linux pont olyan jelentéktelen, mint azok akik használják! :)

NEXUS6
Azzal amit a programozás elsajátításáról írtál nagyjából egyet értek, kb én is azt írtam.
Nem azzal van a bajom ha valaki pénzt tud szerezni a tehetségével. Hanem ha más nem érdekli csak a pénz szerzés, vagy úgy gondolja minden alkotás/tevékenység szükségszerûen összekapcsolódik vele.

Amit a világgazddaságról meg az információról írtál ahhoz csak azt teném hozzá, hogy az információ valóban hatalmat és pénzt jelent.
Feltéve ha más nincs birtokában!!!!
Erre épült minden rendszer, eddig.

Az információs társadalomban viszont már sokkal kevésbé lehet korlátozni az információhoz jutást, nézd meg azt a szélmalomharcot amit a kiadók, vagy az M$ folytat az egész társadalom ellen!

Az a törekvés hogy az információ korában valaki vagy valakik a valóságról tudomást nem véve törvénnyel pénzzel és vassal akarnak mindenkit rákényszeríteni arra, hogy lemondjanak arról az információról ami már az õ birtokukba is került, az egy nonszesnsz!!!!!

Te se fizetsz minden egyes információért, te is ugyan úgy lopod a kiadók a vállalatok szemében, mint mindenki más.
Miért akarsz meggyõzni arról hogy szerinted is a világot a pénz és csak a pénz mozgatja, amikor te sem úgy élsz?

smv
Az én elsõ grafikus felületem is Win 3.1 volt majd mivel azt sikerült tönkreb@sznom egy 3.11-es ment a helyére. Ez egy 486-os gép volt 100Mhz-el meg 8Mb rammal. Nem volt ez olyan rég. De amit igazán szerettem benne, hogy midnig tudtam, hogy mit csinál. Mindig tudtam, hogy mikor mi a baja, mikor mit hiányol, mit szeretne. Olyan volt, mint ha lelke lenne. Ha eleget babuzsgattad, és foglalkoztál vele, akkor elindított olyan programokat amiket megint máskor nem volt hajlandó elindítani (pl gta1).

Aztán felraktam a Win95-öt... Azóta is olyan érzésem van, mint ha megöltem volna a gépem. A lélek megszûnt létezni, helyette egy folyton a lemezt kattogtató valami került fel a gépre. Nem is bírtuk, csak max 2 hónapig, aztán gépcsere következett.

Talán ezt a lelket akarom visszalehelni a msotani gépembe a linuxal. Talán ezt az érzést akarom újra átérezni, hogy a gépem beszél hozzám a fülembe duruzsol, közli, hogy szeretethiánya van. Ekkor foglalkozom vele kicsit, õ megnyugszik, és megcsinálja amire kérem...

Tudom, tudom elmebeteg vagyok. De így érzem. <#idiota>

Starcraft + Diablo III - esemve

Bucser
TE is elfogult vagy õk is azok ennek soha nem leszvége<#szomoru1>

"Whether you Kill or get Killed it is just a way to Kill time" Zaraki @ Bleach #36 SC SQ42: "Give in to the Hype, It is worth it" https://robertsspaceindustries.com/enlist?referral=STAR-NVZF-5CZF

Bucser
Soha nemvolt amigám... C64-em volt majd vállalkozási bankkölcsönbõl apám vállalkozásának indításához egy 286-os ami késõbb fejlõdött... Grafikus felületet elõször Win 3.1-ben láttam. Úgyhogy sajna ezügyben nem tudok nyilatkozni... Az igazi goond, hogy a win95 memóriakezelése még mindig 16 bites volt.. és a fájlrendszere is.. sõt majdnem minden benne😄 mert dosra épült😊

"Whether you Kill or get Killed it is just a way to Kill time" Zaraki @ Bleach #36 SC SQ42: "Give in to the Hype, It is worth it" https://robertsspaceindustries.com/enlist?referral=STAR-NVZF-5CZF

NuCLEARScoRp
Na látom megint összegyültek a szokásos AWFC (Anti-Win Fikázó Club) tagok...

Mindegy a csendes többség sokkal nagyobb, mint a hangos kisebbség!! <#eljen><#eljen><#eplus2><#vigyor1>

A Windows a 20. század legnagyobb "szofvertalálmánya"!!
És a Vista még csak egy új korszak kezdetét jelenti.

Még sosem volt úgy, hogy ne lett volna valahogy! A valóság elferdítése egyenlő a hazugsággal. A Linux pont olyan jelentéktelen, mint azok akik használják! :)

NEXUS6
"Megjelent a 95, mindenki ugrott rá, és töménytelen játékmennyiség kezdett megjelenni rá, majd ez a win-ekkel folyamatosan tart a mai napig"

Télleg rengeteg jéték jelent meg windóz alá, de a történelmi hûség kedvéért azt se hagyjuk ki, hogy igazán csak jó kétévvel a kiadás után kezdett elterjedni. Elõször mindenki fikázta, mert az erõforrás felét felzabálta.

Bucser
Rosszul látod. Az egyetemista aki pénzt akar keresni a szellemi termékkel azért fog leülni a gép elé programozni, hogy fejlõdjön tanuljon és kísérletezzen módozatokat. ÉS ez közben örömet is fog okozni neki. De nem az örömszerzés miatt programozik, hanem mert meg akar oldani egy problémát. A problémamegoldás boldogít😄 Miért rossz ha eközben pénzt keres???? Másrészt: Akitõl megveszi azoknak azért nem kevés pénzt fizet ki a M$ (nagyon sok cég csak 6-7 évvel késõbb kezd el sírni, hogy jajj mami ezt meg ezt elvette tõlem a picipuha pedig én találtam ki) ÉS ilyenkor a szabadalmak adásvétele igenis jó dolog... Akkor nekik pénz kellett... Õk kaptak pénzt a cucc a M$... ez a világgazdaság... JA és az információ korában élünk.. minden tudás és információ pénzt ér akár!!! Aki ebbõl meggazdagszik?? lelke rajta... Akik kukoricát termel a kukorica termelõ tudásából él meg aki programozik az meg abból... ez ilyen egyszerû...

JA és mielõtt kizsákmányoló szerzõdésrõl lenne szó aki kapja a pénzt nehogy azt hidd, hogy nem nézette át a szerzõdést a saját ügyvédeivel😄

h4x0r
Ja, csak nekunk megengedhetetlen volt akkoriban a szamitogep. PC-hez is ugy jutottam, hogy apam cege adott apamnak egy kimustralt 386-ost. Amigarol meg almodni sem lehetett.

\"No boom today. Boom tomorrow. There\'s always a boom tomorrow. What? Look, somebody\'s got to have some damn perspective around here. Boom, sooner or later. BOOM!\" -- Lt. Cmd. Ivanova

Ebben az idõben voltam én is kis tejfelesképû. És az Amiga + Amiga OS után PC + WIN95-re áttérés maga volt a pokol.
😊 És ha jól emlékszem sehol sem láttam egy forma "méretû" Win95 öt, feltelepités után...

😄ÉDÉDÉDÉ

Elnézést a Sorokért:)

h4x0r
Mellesleg, hogy a temanal maradjunk, amikor meg tejfeleskepu kis taknyos voltam (hehe 😊), akkor a Win3.11 idejeben a Win95-rol ugy beszeltunk, mint az arabok Mohamedrol. Tiszta megvaltasnak tunt. 😊

\"No boom today. Boom tomorrow. There\'s always a boom tomorrow. What? Look, somebody\'s got to have some damn perspective around here. Boom, sooner or later. BOOM!\" -- Lt. Cmd. Ivanova

Világ-gyásznap? <#vigyor2>

h4x0r
TheZsenyka: Azert valljuk be, hogy a POSIX (kvazi-)szabvany egy kicsit cross-plattformabb, hiszen a Vistatol kezdve szinte minden modern OS tamogatni fogja (Linuxok, BSDk, QNX, Vista (bar XP es 2k az SFU-val mar valamennyire tamogatta), stb.). Lehet, hogy nem olyan izmos es sikeres, mint pl. egy DX, de Winben (ha jol tudom) a BSD-s halozatkezelesi fuggvenyek vannak (amik POSIX-ek jelenleg).
Szal sokat beszeltem. Viszont orommel latom, hogy most nem anyazas megy 😊

MerlinW
<#eljen>

[merlinw.org]

MerlinW
Játékok. Jah. A pénz és a lényeg nem a magánszemélyekbõl jön. A magánszemélyek fele tört verziót használ. Itt nem a hobbi PC-sekrõl van szó. Informatikusok, cégek. Ez róluk szól. Aki játszani akar windows-ozzon, vegyen konzolt, senkit nem érdekel. (Megjegyzem ma már sokkal kevesebb játék jön ki PC-re mint konzolra.) Üzleti szinten fontos ez. Szervereknél, munkaállomásoknál számít hogy mit használsz. Ha nem számolnák a hobbiPC-seket, kb 50-50 lenne manapság a pingvin-ablak felhasználási arány.

Szerverekre Win2000s-2003s vagy Linux.
MS fejlesztõk (MS C, VBasic stb) Win 2000, Win XP
Java fejlesztõk Linux
Grafikai munkák: (ha PC) vegyes de jobb helyeken Mac ill durvább eszközök (SG, stb)
és sorolhatnám.

Win is jó 2000-tõl, Linux is az. Az utóbbi sokkal gyorsabban fejlõdik, viszont bonyolultabb, míg a Windowst csupán a nagyon eltalált barátságos felülete, és lamerbarátsága tartja a csúcson.

Felesleges ezen vitázni. Olyan mint a kés és a villa. Mindkettõ ugyanolyan hasznos és jó, kérdés h mit akarsz kezdeni velük...

[merlinw.org]

Annyiból kiegészíteném az itt elhangzottakat, hogy a titkárnõnek linuxon sem kell használnia a konzolt, elég ikonra kattintani.
A játék szegmens meg lassan átcsordogál a konzolok felé, ez még el fog trtani pár évig, de a tendencia világos.
Egyébként nekem meggyözõdésem az, (és ebben komolyan hiszek), hogy az esetek 90%-ban egy oprendszer használata Szokás, semmint szakmailag megalapozott vélemény.
A win 95 amikor kijött nagyon jó volt.Azért már manapság használni nonszensz.Azért nekem fenn van virtual pc-vel<#vigyor3>,mert a régi gamékhoz jó.

janyikzs
Kezd egy kicit off topic-ká válni az elmúlt jónéhány hozzászólás.
Nem szidom a linuxot, nem éltetem (túlzottan) az Xp-t, de.....

Megjelent a 95, mindenki ugrott rá, és töménytelen játékmennyiség kezdett megjelenni rá, majd ez a win-ekkel folyamatosan tart a mai napig. Ez kellett a jónépnek (szerintem). ezért nem tudott, és jó darabig nem fog tudni más op. rendszer az élre törni.
Mindenhol ahol gép van otthon + gyerek, a gyerek miatt úgyis a win-t kell feltenni apucinak/anyucinak, mert a haver játékával nem fog tudni mit kezdeni a linuxon.
Ha már a pénz jött fel, akkor ma is hatalmas összegeket költenek a közepes és nagy cégek, hogy az alkalmazottaik továbbképzésben vegyenek részt. A titkárnõnek valószínûleg olcsóbban fogják, ráadásul könnyebben megtanítani, hogy egy dolgot 2 helyre kattintva tud megcsinálni, vagy a konzolon mit kell beírni.
Ha ezekben nem lenne igazam, akkor szóljatok le nyugodtan, ha pedig igaznak tûnik, akkor nincs mit hozzászólni.

Antifasiszta
én még most is ezt a programot használom! amely jobb mint a windows xp de még a az uhu linuxnál is sokkalta jobb, meg hát tök egyszerü meg keés helyet foglal a vinyómon, az xp meg nagyon sokat ami nem jó, meg jó mindenben szal jobban jártok ha ti is ezt használjátok

www.afa.ini.hu A \"demokráciát\" SZOLGÁLOD! A liberalizmust SZOLGÁLOD! A dávid csillagot SZOLGÁLOD! Israel népét SZOLGÁLOD!

A szabad szoftverek fejlesztõi nem a családjukat tartják el a szoftverfejlesztésbõl.
Nekik az csak hobbi, szórakozás, kihívás.
A probléma megoldása a mérnöki tudományok öröme.
Valamint más a helyzet a materiális és a szellemi termékeknél.
Egy materiális terméknél az anyagért fizetsz, és azért hajlandó is vagy fizetni, mert kapsz érte valamit.
Egy szellemi terméknél viszont nem annyira. Mert azért, hogy valakinek volt _egy_ jó ötlete, ezt levédette, és ezért milliókat kaszál, az aránytalan és tisztességtelen.
Akik szellemi termékeket állítanak elõ, annyival nem végeznek több, jobb, felelõsségteljesebb munkát, ezért nem is érdemelnének ennyivel többet.

\"We choose to go to the moon in this decade and do the other things, not because they are easy, but because they are hard\" - John F. Kennedy

Macc
Major: elkaptad a dolgok lenyeget gratula!!!!

Ohh..igen..ahol van egy wines hír, ott rögtön megjelenik Nexus6 esetleg pár cimborája és megy a térítés. Wines topikban linuxot isteníteni egy kicsit off-topic, ezért simán kijárna egy-két büntetõ pont! Lehet, hogy ez már egy kisebb fajta betegség is a Bill Gates ellenes fóbia, talán még gyógyítható stidumban van egy-két ember, menjtek el orvoshoz 😊

"A pénz ördögi körébõl pedig a szabadforrás éa a szabad számítástechnikai infrastruktúra nagyon jó kis kiutat jelenthet. (lásd Linux)"

"TE pénzt kapsz ezekért a sorokért"?

Más: Kíváncsi lennék hogy tartanád el a családod, nyílt forráskódú programok irogatásával...?!

"Nem minden a pénzrõl szól, most sem!!!!!!"

Nekem van X kukorica földem, gyere már el ingyen megkapálni. Én csak a te érdekeidet veszem figyelembe. Megerõsödsz, megatanulod a kapálás fortéjait...
(Hülye példa, de szémléletes)

Nexus6! menj inkább a hup.hu-ra biztos találsz követõket...

MerlinW
Persze voltak jó fejlesztéseik is mint a .NET az Active Directory és még soksok okosság. Melóban ingvines vagyok, de mostanában itthon többnyire XP-t használok én is.

[merlinw.org]

MerlinW
Azért ne felejtsük el hogy a mai Win-ek az NT technologia miatt stabilak. Amit ugye nem az MS fejlesztett hanem egy külsõs céggel csináltatták anno...😊 Mit is loptak még. Egeret (Apple), Ablakkezelést (Apple), DOS-t (IBM). Persze ezektõl függetlenül fantasztikus üzletpolitikájuk van. Már üzleti szempontból.

[merlinw.org]

Macc
Szegenykem te ezt olvastad??? Ez azt mondja amit enis irtam: az MS az excelt keszitette az Apple szamara!!! Macintosh 1980-ban meg nem volt, es ezt sem cafolja a cikk. http://www.apple-history.com

Ez így van!
De sajnos semmi sem tökéletes 😊
Legalábbis eddig.
Nem tudom, szerintem ha valaki most egy új OS-t akarna bedobni, én a helyében úgy csinálnám, hogy írok egy OS-t mobilra, ott sikeressé teszem, és utána kiadom x86-ra.
A sok hülye felhasználó még használná is. 😊
Mivel most mindenkinek mobil kell, az lenne a "trendi", hogy mekkorajómár, a gépemen is az megy 😊

\"We choose to go to the moon in this decade and do the other things, not because they are easy, but because they are hard\" - John F. Kennedy

NEXUS6
A pénz ördögi körébõl pedig a szabadforrás éa a szabad számítástechnikai infrastruktúra nagyon jó kis kiutat jelenthet. (lásd Linux)

NEXUS6
"A pénz egyre nagyobb szerepe szerintem abból adódik, hogy az informatika egyetemisták hobbiából az átlagember munkaeszközévé/játékává vált, és így komoly üzlet lett."

Ez adig nem is gáz, amig nem alkalmazzák az egyetemisták nonprofit bütykölésére is azokat a szabályokat, ami alapján az átlagemberre rásózzák a dolgokat.

Ennek az eredménye, hogy az egyetemista nem fog csak szórakozásból/kreativitásból csinálni semmit, ami:
A. törvénybe ütközõ
B. nincs belõle anyagi haszna.

Márpedig programozni csak úgy fog megtanulni az ember, ha gyakorol, olyan feladatokat old meg, amit saját maga talál ki saját magának, és esetleg ha jól sikerül másoknak is eldicsekedhet.
Ezek szerint a jövõ az olyan programozóké/IT szakembereké, akik nem hajlandók egy billentyût sem leütni, ha nem fizetnek érte.
Az egyetemista nem csupán felhasználó, bár õ is windózt/wördöt/miegymást is használ.
A M$ szemében viszont mindenki rajtukkívûl csak felhasználó.

A múltkor éppen BG nyavajgott, hogy jajjajjaj nincs elég szakember.
Ne csodálkozzon, õ tette ilyenné ezt az ipart!

Ha egy két egyetemista egy két hétvégén összedob olyan dolgot, ami tényleg veszélyezteti az õ profitjukat, akkor az õ több ezer programozójuk vajon milyen szuperinnovatív dolgokkal tölti el az éveit a M$-nél?

hunbasser
Hát gyorsan elfelejtettétek h e fórum miért is jött létre.teljesen másról beszéltek és ujjal mutogattok az egyik másik cégre.ya és ha a pénzrõl nem szerettek beszélni akkor miért hozzátok mindig szóba?sztem örüljünk h verseng egymással a linux és a windows,hisz így jobb oprendszert kapunk a pénzünkért(vagy a letöltésünkért😄)

ReaL MaDRid x siempre

Továbbra is fenntartom azt a kijelentésemet, hogyha ezeket a szabványokat rendesen kidolgoznák, és fordítanának némi idõt algoritmustervezésre, nem lennének biztonsági problémák.
El kell dönteni, hogy egy programnak mihez lehet joga, és mihez nem. Nekem pl. nagyon nem szimpi, hogy egy bögészõ a vinyóra irogál.

Lehet ilyen érveket is felhozni, de ezek nem túl meggyõzõek.
És azért, mert nem igazak.
Linux alatt nem tud terjedni vírus, mert nincs hozzá joga.
Hacsak nem root-ként fut, de elég hülye az az ember, aki root-ként használja a gépét.

és mégis hogy oldják meg? ez kb olyan hogy firefox biztonságosabb mint explorer mer kevesebben használják...

NEXUS6
Az hogy van valaminek pénz vonzata, nem azt jelenti hogy csak anyagi vonzata van, sõt mindennek a világon csak anyagi vonzata van!

Szerintem ez tök egyértelmû.

Nézd annak hogy a medvék b.sznak a tajgán annak is van anyagi vonzata, több b.szás, több maci, több vadász, nagyobb bevétel.
De azért jóisten a medvéket nem ezen szempontok szerint teremtette a Földre😉

már hogyne lenne pénz vonzata a mi irogatásunknak. Azzal, hogy ide irogatunk, forgalmat generálunk a SG portálnak. A forgalom, klikkek statisztika formájában máris értéket képvisel, hisz nagy forgalom drágábban értékesítheto reklámfelületek, pl banner, stb
Magyarul pénzt termelünk az irogatásunkkal valakiknek.
Ha jól nézem összesen 15 linuxos támadhatóság van.
Mindegyik legalább 3 éves.
Ebbõl 5 nevezhetõ vírusnak, mindegyik user módú (tehát root -ként nem futkos), a többi worm, amire ez ugyanúgy igaz. Többségében egy frissítéssel elejét lehet venni (11 darab), szóval max 4 amit nem, és abból 1 kapott "vírus" besorolást.

Azért az elmúlt 3 évebn komolyan terjedt a linux, és nem látom az összefüggést, hogyha többen hazsnálják, több rá a vírus, vagy worm, vagy egyéb...
😊 nem a meggyõzés motivált csak az, hogy sokan elfejetik "hirdetni" hogy a Linuxra is irnak virusokat és ez csak több lesz idõvel, ahogy többen használják etc... és nem beszélve a hibákról sem, csak valahogy mivel Divat szidni a win-t, ez mindig elõ térbe fog kerül én így láttom😊 Ha a keresõbe beirod Linux-virus etc... ezen a weblapon kicsit több result lesz😄é de most linkeljek minden virus keresõ webrõl oldalakat?! ne már😊

no ebéd idõ van... mindenkinek jó étvágyat😊

Rákattintva pedig;
Zoo Virus
Infection Length: 1,526 bytes
Systems Affected: DOS, Windows 2000, Windows 3.x, Windows 95, Windows 98, Windows Me, Windows NT, Windows XP
Fenjoy

Ha jól látom a legfrissebb ez 09-18-2003 😊
Nem gyõztél meg...
csak egy pár a teljesség igénye nélkül...

http://securityresponse.symantec.com/avcenter/venc/auto/index/indexL.html

😊

"Azt hogy mik a törvények, azt a M$ és más multik érdekei határozzák meg, az hogy minél nagyobb pénzt tudjanak összeharácsolni.
Ennyi."

Ebben igazad van. De nem okolhatod egyedül az MS-t ezért. Ott volt azért keményen a RIAA, meg az MPAA is. Sõt, igazából az MS még viszonylag user-frienly ilyen szempontból, hiszen nem perelnek be senkit egy kis win másolásért.
A pénz egyre nagyobb szerepe szerintem abból adódik, hogy az informatika egyetemisták hobbiából az átlagember munkaeszközévé/játékává vált, és így komoly üzlet lett.

NEXUS6
kösz😉

hunbasser
nexus6-nak igaza van

ReaL MaDRid x siempre

Légyszíves mondj egy linuxra írt, vagy linuxon is futó vírust. Komolyan érdekelne, mert nem tudok róla, asszem eddig 3 vagy 5 volt, de az is inkább az apache-ot éríntett az 1.2.7-es szériában, és expolitról van szó.

Semmivel sincs több biztonsági rés a linuxban, mint eddig. 😊)) Ezek számossága nem sokat változik pozitív, vagy negatív iránba, és a legtöbbje user program hibája.

Érdekes adalék, amelyet asszem az F-secure adott (nem emlékszem pontosan) ki egyszer mint szempontot, hogy egy OS -nél nem ártana figyelembe venni az OS terjedelmét.

Ugyanis ha a Winben (mondjuk) 100 program esetén van 100 biztonsági rés azért az nem ugyanaz, mint a SuSE-ban (pl) a 100 biztonsági rés, mert ahhoz alapból hozzátartozik a disztribben csak 2000 user program.Egyáltalán nem ugyanazt jelenti...
NEXUS6
Akkor viszont tudnod kell mirõl beszélek.

Akik itt vagyunk, a mai törvények szerint sokszor nem legálisan használjuk a számítógépet. Az hogy mi minõsül legálisnak az csak egyre szigorodott és mi is egyre kényelmetlenebbül érezzük magunkat, pedig csak azt csináljuk amit mindíg is.

Azt hogy mik a törvények, azt a M$ és más multik érdekei határozzák meg, az hogy minél nagyobb pénzt tudjanak összeharácsolni.
Ennyi.

Én ugyan azt csinálom a gépemmel, amit 10 éve is te is ugyan azt csinálod vele, sokszor ennek semmi köze nincs az üzlethez, még is a pénz törvényei szerint szabályozzák.
Vagy szerinted annak, hogy mi itt azzal szórakoztatjuk magunkat hogy hülyeségeket írogatunk van pénzügyi vonzata?

Nem minden a pénzrõl szól, most sem!!!!!!

Nem értek ugyan hozzá, de innen a partszélrõl egy kérdés: A DirectX nem azért lett kitalálva, hogy kikerüljék az oprendszert egyéb okok, pl. lassúság miatt? A szakmailag megalapozott válaszokat elõre is köszike :-))
mousee
Igazad van, sorry a két oprencer összehasolítása miatt... Itt most a win95rõl van szó 😛 Én arról is írtam valahol az elején...én is szerettem...voltam köbö harmadikos, amikor elémrakták....hûûû megy rajta a road rush...wow...játék, azon az ozén, amin apu fojton gépel... Emléxem még rá -nemtoom hogyan, de emléxem- hogy a képernyõvédõ beállítása mekkora nagy szám volt akkor nekem...igazi istennek éreztem magam, amikor fekete háttérre sárgával kiírtam, hogy szia apu!!

Régi szép idõk 😊

The EULA sounds like it was written by a team of lawyers who want to tell me what I can\'t do. The GPL sounds like it was written by a human being, who wants me to know what I can do.

😊)) Csak nem birták ki egyesek és megint Win-Lin összevetés van, hát ez csodálatos😊 Sorba állok én is akkor már😊
Lenntebb valaki már megfogalmazta amit én is gondolok😊 Milyen érdekes ahogy terjed a Linux, már van fizetõs részlege, milyen érdekes hogy egyre több a biztonsági rés, és a virusok száma és etc... Ergo ami a legnagyobb azt támadják...Meghogy az IT világá tönkrement a pénz miatt?! 😄ÉDÉDÉDÉDÉDÉ
Mindehol szerepet játszik a Pénz, fõleg az IT világában etc, amugy mint mindig irni szoktam a Feladat Adott.... lehet csinálni Jobb OS-t és nem köpködni, és még sem Sikerült eddig a win-t megelõzni... nehézz lenyelni a békát?😊

Win95 kedveltem olyan szempontbol hogy elsõ netes élmények hozzáfûznek😊 a sok hiba ellenére és etc... amugy a Vistának szerintem még nagyobb lesz a marketingje, de mint minden "uj" terméknek ez szerintem természetes, akkor mi lesz itt? 😄É